Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scooter
Profilom lemaradt: Profilom
Törölt felhasználó
Ja hogy 2 ember kell? Akkor csak egyet csinálok 😄 De ha több jelentkezõ lesz, indítok még egyet 😊
Sajnos nekem is pimpelnem kell felfele a contributor-t 😊
Törölt felhasználó
Akkor feldobok 2 csoportosat, ha ti ketten jelentkeztek, akkor igazából jó eséllyel indultok 😄 Csak figyeljetek, hogy két különbözõre menjetek rá 😄
Scooter
Csúcs vagy! <#eljen>

2 embernek kell jelentkeznie, hogy megkapd a contributor (dollár) értékét steamgifts-en.
Nekem volt egy olyan kódom, ami sajnos régiókorlátozott volt és persze ki nyerte meg, egy Brit, ahol nem tudta aktiválni.
Megnézed a profilomat, látod, hogy azért van egy "nem visszaigazoltam" a
Giana Sisters: Twisted Dreams.
Persze olyan is van, hogy valaki elfelejti megnézni, vagy nem lép fel 1 hétig. Mondjuk érdekes ez a dolog is, hogy arra volt ideje, hogy tegyen rá, de, hogy nyer az már nem fontos. Így mástól veszi el a lehetõséget.
Törölt felhasználó
Ha jól emlékszem múltkor még te jelentkeztél a hydrophobiára Scooteren kívül. Feldobjak neked egy tutit sg.hu csoportosan? 😊
Troger911
Ha csinálsz egy grouposat, arra nevezek, mert a múltkorinál nem voltam online! Köszi 😊
kigyi
Már volt itt a csoportban olyan amit töröltem és felraktam közösbe, mert 2 nap alatt senki sem jelentkezett rá 😄
Reign: Conflict of Nations-volt anno, de nem baj van ilyen, hogy már mindenkinek meg van és nem kell 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Törölt felhasználó
Ha valaki szeretne még lesz 2 hidrophobia, ha nincs rá jelentkezõ, akkor a következõ kettõt is kiszórom a nagyvilágba 😊

Am van olyan hogy nem visznek el valamit? Akkor visszakerül, vagy mi? 😊
kigyi
Ez jó ötlet én is feldobtam egyet, bár még nincs meg a game most farmolom össze a kártyapénzt rá 😄 Amire letelik az 1 óra lesz annyi kártyám fent, hogy meg lesz az ára, de ahogy nézem magamnak nem veszem meg eléggé lehúzták a játékot nem hiába kerül ennyibe 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Troger911
Elnéztem, köszi így tettem most. Egy óra és rendben vagyok 😊
Maak
*-al jelolteknel 30 a max...ugy csinald ahogy leirtam...steamrol, .2 euro a cucc es nem csillagos.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Troger911
Így csináltam, de maradt a 30.0 😞
Scooter
Fantasztikus felajánlás <#taps><#worship><#taps>
Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

<#worship> Köszi.
IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen a felajánlásokat - mindkettõre rásuhantam, ha nem gond 😊
<#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Troger911
Szuper! Köszi!
DarkSector
Faxa, thx, és sok sikert a többieknek, én nem megyek bele úgyse játszanám végig. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Troger911
Kösz, azért csak meg lesz az a 4 cent valahogy!
lalakov
<#worship> Szép felajánlások.
lalakov
Ha jól tudom a Humble-bõl származó felajánlásokat csak 30 dollárig számolja, utána max. töredéküket.
Troger911
ÁÁÁÁÁ 4 cent kell még 😊 Gyorsan feldobok valamit giftsre. Ha valakit érdekel valami a mai Humbleból írjon és megnézem megvan-e még 😊
Troger911
Köszi! Szép felajánlás!
genndy
Az igen!
<#worship><#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Maak
Hajra!

genndy
Globálisan nem, csak úgy ha minden játéknál végigkattintgatod.

grebber
Steam-be nem lehet valahol beállítani hogy egyik játékot se frissítsen automatikusan?

Next PC upgrade: 2022

ARMA: Cald War Assault ingyenesen beszerezhetõ steamen!
A nyertes "csbon", nyereményét adom át amint visszaigazol friendsben.
lalakov
Van egy ilyen kuponom:
10%-KAL OLCSÓBB Heavy Bullets
, ha kell valakinek szóljon.
genndy
Csak az accodon lévõ játékokat nézi (és azokat is csak 5-6 naponként), ha a nem SGifts (még) nem tudja, hogy az neked megvan, akkor tudsz rá jelentkezni.

lalakov
Ezt megteheted. 😊
De attól még annak nézünk. :-P :-D
Törölt felhasználó
Na akkor megint felteszek egy "mocsok kérdést".
Ha a vett játékot a raktárba tárolom. Aztán tegyük fel steamgiften látom azt a játékot, tudok rá jelentkezni?
Már írom hogy miért, nehogy megint vérgecinek nézzetek 😊
Ha megvettem, de ott tárolom a raktárba, és esetleg nyerek is egyet, akkor amit kapok ajcsiba, azt felveszem saját ajándékba, a másikat meg el tudom nektek ajándékozni steamgiftbe 😊 És akkor nem azt adom tovább amit kaptam... 😊
Scooter
Nem mindenki olyan néven van steamgifts-en, mint itt. A nevembõl adódóan vagyok Hofi. A steam-es nevem meg a kedvenc játékom, az Imperium Galactica 2 után lett imperium2 <#alien2>
Troger911
Igen, de egy szó mint 100, csak olyanra kell jelentkezni, amit szeretnél!
IMYke2.0.0.0
Illetve, ha baráttól kapja, akkor a STEAM webes felületén, a kezdõ oldalon jobb oldalt látható is lesz a "Friends recently bought:" alatt, hogy beaktiválta.
Ha nem aktiválja, akkor a barát tudni fogja.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Troger911
Másik topicos kérdésre válasz:
Plusz a szabályzatbab benne van, hogy aktiválnod is kell a steamaccodon...
És, ha nyilvános a profil, meg tudja nézni, hogy aktiváltad-e...
Törölt felhasználó
Én meg el nem tudtam képzelni ki lehet Hofi a fórumon 😄
De egészségedre, jó szórakozást 😊
Scooter
<#eljen><#taps><#worship> Köszi! Megkaptam, aktiváltam, visszaigazoltam steamgifts-en.
IMYke2.0.0.0
STEAM kliens - Settings:

Kikattintod:

Hali

Azt hogy lehet átállítani hogy amikor bejelentkezek a steambe ne a BIG PICTURE módba lépjen be hanem a rendesbe?
lalakov
Ez a csalás biztos jele. <#beka2><#vigyor2>
Troger911
Hát ez szerintem oltári mák...
Törölt felhasználó
Jaja, közben olvastam most, hogy elbasztam 😊 Vettem egy példányt és elküldtem 😊
Scooter
Azt nem tudod megadni amit te is kaptál, mert 1 kódot csak 1x fogad el a steam. Vagyis már használatban van, mert te aktiváltad be. Kell lennie 1 plusz példányodnak, persze ha nem csak 1-et vettél. Viszont ha csak magadnak vettél, akkor ajándékként kell venned 1-et és a raktáradhoz kell hozzáadni gift-ként. Akkor tudod odaadni másnak. Úgy, hogy bejelölöd az adott személyt barátnak és visszaigazol. Aztán vagy trade-ben küldöd át neki, vagy ahogy említették a gift topic-ban, az e-mail címére küldöd el a gift-et.
Törölt felhasználó
Mármint nem tudom hogy mit küldök l, mert ezt a Steamen vettem 😄 De majd ki okoskodjuk 😄
Törölt felhasználó
Na Hofi nyert, kódot nem tudom hogy küldöm majd el. Max megadom azt, amit Én is kaptam 😊
Törölt felhasználó
Hát Én tuti nem fogok nyerni semmit 😊