34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#25221 Végigrohanva? Pontosan annyit játszottam vele, mint te! 6 órát ír nekem is a Steam és neked is, de azért írtam, hogy effektíve 5 óra, mert ebből simán 1 óra megy el felesleges baromságokkal, mint amikor pl. nem tudsz átugrani A helyről B-re.
A pályákon kóborlás kimerül abban, hogy ott jobbra hátul a sík terep végében van egy zsákutca, meg egy kő, ami mögött van:
1, Jegyzet. (Ritkább, mert ezt az utadba szórják.)
2, Színes kavics, aminek a felszedése semmit nem jelent, max a végén kapsz érte egy achit.
Még, jó, hogy részrehajló vagyok, amikor a szubjektív véleményem írom le, ellenben nagyon is igazságos vagyok, mert szeretni akartam ezt a játékot és régóta akartam! Abs. nem vagyok azzal vádolható, hogy úgy ültem le véleményt írni róla, hogy direkt lehúzzam. Amit leírtam az nem kitaláció, hanem száraz tények, melyek friss tapasztalaton alapulnak.
Nézd meg a Steam-es véleményeket. Amíg EA volt, vagyis ~1 órát játszhattál vele, addig még eléggé kedvelték, aztán a teljes játék már más összképet adott. Sokan vélekednek hasonlóan. Elolvastam pár véleményt, mert azt hittem bennem a hiba, de nem... más is látja.
Tessék elfogadni, hogy van akinek ilyen a véleménye, van akinek meg olyan. Elfogadom én a tiédet is, neked életed legjobbja... háááát, oké, kívánom, hogy sokáig élj még :-) -
#25220 Egyszer van olyan, hogy hamarabb elfogy az oxigén. A következő eset előtt átjutsz vagy 2-3 pályán... Én sehol nem láttam számlálót, miszerint a játékban eltelt idő 1:1 a valósággal... -
#25219 2 társunk volt, és nem 2x volt ilyen eset... hm? -
#25218 Ne más véleménye alapján ítélj meg egy játékot. Ne is az enyém alapján, de én annyit mondok, hogy saját magadnak kell eldöntened, mert Tinman itt erősen részrehajló... -
#25217 A játék leírásai között láthatsz egy olyat, hogy "walking simulator"... Vajon akkor miért is kell tolni az előrét? Lehet tippelni.
Ennek a játéknak a csöndes, belemélyedős mászkálás, az adott világ megismerése a célja. Minden egyes pályán el lehet kóborolni, ahol találhatsz is mindenféle jegyzeteket, kőzetmintákat, amik még jobban hozzájárulnak a történet egészéhez. A játék minden információval együtt alkot egy egységes egészet, amit ezek szerint neked nem sikerült megismerned. Sajnálom, hogy egy ilyen kidolgozott játékon így végigrohanva fikázod azt... -
#25216 " - logikátlan hülyeségek... "8 órára elég időd van" majd 5 perc múlva mikor scriptelt téma van, hirtelen szól, hogy hát fogytában az O2 -.- "
Talán mert átadtad a sérült társadnak a nagyja maradék oxigéned és azért fogyott el? Ha nem figyelsz a történetre, persze, hogy logikátlan... -
#25215 Köszi, akkor már biztos, hogy nem szerzem be, úgyis van még mivel játszani. -
#25214 Lepergett a Lifeless Planet credits, már vártam, hogy vége legyen. :-/ Abs. megértem miért lett ilyen hamar egy 20 euros kickstartes játék filléres bundle része.
Effektíve 5 óra volt.
A legnagyobb gond vele, hogy játéknak kevés, tanulmányútnak közepes, szórakoztató terméknek mocskosul harmatos, izgalmas sci-fi játéknak a közelébe sincs, platformernek meg egyszerűen kínos. Soha a büdös életbe én játékba ennyit előre még nem toltam a kart. Előre-előre-előre-előre-előre-előre-ugrás... fárasztó, helyenként frusztráló is (sötét és lávás részeken).
5/10, megyek elfelejteni. -.-
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.09.06. 21:15:06 -
Lokker #25213 Húha látom itt itt nem szabad ilyesmit megemlíteni mert harapnak a "gamerek". :) -
#25212 Köszi :-)
Nem véletlenül szoktam mondani, hogy inkább adok egy akár itteni gamer véleményére, mint egy túlfizetett firkász, vagy egy "érdekflamer" marhaságaira.
Amúgy most tartok a felénél. További észrevételek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
+ Az első 1 óra után picit beindul, de egy 6-osnál még mindig nem jobb.
0 - controller support van, de kissé suta, nem egyértelmű, nem mindig áll kézre
- platform, ugrálós játék, de egyszerűen és frusztrálóan kivitelezve
- a kamerával néha komoly bajok vannak
- további scriptes butaságok
- nálam simulation sicknesst okoz, feltételezem a micro stuttering, a néha kontrollálatlanul viselkedő kamera miatt. Érdekes, hogy a sötét pályán ez a jelenség hatványozódik, nem jó érzés nézni. (Sajnos a Mirror's Edge óta ez a 2. játék, ami valamiért felkavarja IRL a gyomrom, így 1-1.5 órákat tudok vele játszani. ^^) -
#25211 gk4.me-ről van valakinek tapasztalata? Ott van egész jó áron project zomboid. -
RED BULL F #25210 Sziasztok. Van 2db, -25%-os kuponom a Pixel Piracy nevű játékra. 2015. 04. 15-ig érvényes, akit érdekel, az dobjon egy üzenetet! -
#25209 -
#25208 Lifeless Planet első benyomások ~1 óra után. Akkor már majdnem végig is vitted (Nagyon rövid) -
#25207 Örülök neki, számomra sokkal mérvadóbb Tinman véleménye mint az otherworld-é.
#25205 Köszi, akkor kihagyom most, Max-ot nyomom Artytól nyertem 1et, én is csak ajánlani tudom mindenkinek. -
Lokker #25206 jútúbon az OtherWorld-ösök csináltak tesztet róla. -
#25205 Lifeless Planet első benyomások ~1 óra után.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
+ helyenként egész hangulatos
+ zene ahol van
0 - sztori alakulgat, eddig azért nem estem hasra az eredetiségtől
- gameplay eddig nagyon kínos, gondolkodni való nem sok van
- nagyon statikus az egész
- interakció a világgal szinte alig valami
- látszólag egy bazi nagy bolygón vagy, de valójában durván lineáris a cucc
- bugok
- logikátlan hülyeségek... "8 órára elég időd van" majd 5 perc múlva mikor scriptelt téma van, hirtelen szól, hogy hát fogytában az O2 -.-
- néha van stuttering, pedig hidd el elég komoly vason tolom
- picit felkavarta a gyomrom... komolyan, most így 1 óra után jó is volt kilépni
Term. végigtolom, remélem javul még az összkép. A Steam-es 20 Euros ár pofátlan rablás fényes nappal!
Helyette 10000x ajánlom a Max: The Curse of Brotherhood-ot... kimaxolásig meg sem álltam, baromi jó puzzle platformer cucc volt!
Így első blikkre ez így nálam olyan 5-6/10, sokkal többet vártam :-(
-
#25204 -
#25203 Írhatnál majd róla véleményt, akár ide spoilerben ha MerlinW nem harap érte, vagy topikjába(azt meg kell keressem majd) -
#25202 Újabb két játék:
-
#25201 Lifeless Planet bundleban... atyaég! Pedig abs. nem érdekelt IG Aug. bundle, de ez így must have! Napok óta azon agyalok hol tudnám olcsón megvenni... erre ez... fúúú, de király
Már töltöm is, tolom is mindjárt a Lifelesst :-) -
#25200 Reinstall megvolt,ellenőrzés megvolt, tűzfal biztos megvan,szerintem nem is menne, ha kínja lenne, és nem rendszermeghajtón van.
Mégis szar....Megnéztem egy fórumot,ott azt ajánlották turkáljak a runasadmin.vdf-ben v az instalscript.vdf-ben,cseréljek i ezt azt, j lesz. Annyit elértem,h nem ugrik fel ablak, viszont még mindig kétszer indul el a játék. -
#25199 Steam reinstall (uninstall nélkül!), játékfájlok ellenőrzése, tűzfalon kiengedni, ha rendszermeghajtón van akkor a Steam hadd induljon rendszergazdaként. -
#25198 "Azóta csinálja, mióta újraraktam a windowst, a Steamet meg nem."
Telepítsd a régire a STEAM-et, újra... -
#25197 H all!
Mit tudok kezdeni a steamservice.exe-vel? Állandóan felugrik a buzi windowsos ablak, amikor elindítok egy játékot ( Dota 2, de gondolom másnál is csinálná). Akár igent ,a akár nemet nyomok, eltűnik, mögötte a steam ablak kiír vmi "preparing for first time install" v vmi hasonló,de a lényege ez. Fel nem tesz semmit, elindul a játék. Kezd már zavarni.
Elindul a játék, bejön a valve intro, lemegy, egy pillanatra bejön a töltöképernyő aztán ki is lép, kérdezi, hogy engedélyezem-e, nyomok vmit, elindul megint és utána megy rendesen.
Azóta csinálja, mióta újraraktam a windowst, a Steamet meg nem.
Utoljára szerkesztette: berlinboy6329, 2014.09.05. 14:08:13 -
#25196 akkor hagyd is, legalább lesz másra időd. -
#25195 Sfsdfjksdfjlsdurl4üödflnnf -
#25194 "Mindegy ugyse nyerek soha :)"
Felvidítottál :) -
#25193 Hiába frissitek nem érzékeli hogy nincs is meg.Mindegy ugyse nyerek soha :) -
#25192 Hiába frissitek nem érzékeli hogy nincs is meg.Mindegy ugyse nyerek soha :) -
RED BULL F #25191 Ja, hasonlóval bombáznak engem is, bár nekem mindig a "barátom tradelni akar veled" kamuszöveget nyomatják. Könnyű kiszúrni, mert Privát profillal és általában valami animés avatarral rendelkeznek. Én elfogadom a felkérést, blokkolom, majd törlöm a fenébe. De ha már nem 10 ilyen jelölt be, akkor egy sem... -
#25190 Nem. Azt akarja hogy tudjon jelentkezni volt ingyen hétvégés játékokra amikre úgy látja a Steam (meg a SGifts) hogy megvan neki.
Steamben nem lehet. SGiftsnél meg sűrűs frissítés, aztán vagy bejön vagy nem.
Illetve ingyen hétvégék előtt egy kézi frissítés SGiftsen, és akkor 6 napig békén hagyja a profilt, az ingyenes játékokra is lehet jelentkezni. Ha ez közben frissít (magától vagy kézzel), akkor úgy veszi hogy megvan és nem enged jelentkezni. -
#25189 Nem értem. El akarsz rejteni pár játékot, ugyanakkor mindent látni szeretnél? -
#25188 Steamgiftsen mindent látni akarok.Csak azt érzékeli hogy megvan nekem :(
-
#25187 EasySteamGifts plugin :) Amit blacklistre raksz, azt nem is látod, én használom és jó! -
#25186 Az ezer éves ingyen hétvégés game-ek steamgiftsnél való elrejtésére van valami mód? -
#25185 Ír, hogy nem tud fölvenni téged a barátlistájára, mert megtelt, stb., és küld egy (fake) linket a barátja accáról, hogy őt vedd föl. Aztán meg ellopja a falh.név+jelszódat a fake oldallal. Átver, scammer, csaló, jól is teszed ha tiltod. -
#25184 Utóbbi időben egyre több emberke akar felvenni (privát profil profilkép nélkül, stb), most is [unassigned]...
Rányomok az ignore gombra, automatikusan újra bejelöl... (aztán block). Arra lennék kíváncsi mégis mi történne ha elfogadtam volna :o -
#25183 Teleglitch: Die More Edition 75% Steam Discount Key Giveaway -
#25182 Canyon Capers ingyen!