Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Törölni sem lehet.
Csak kategóriákba rejteni, a kliensben.

A STEAM esetében értsd így a dolgokat: "Ami ragad, az tapad".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Törölt felhasználó
És törölni lehet?
hát az kár. azért köszi a választ
Dzsini
Nem, használt (értsd: a fiókhoz kapcsolt) játékokat nem lehet továbbadni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

sziasztok, egy olyan kérdésem lenne hogy van e lehetõség arra hogy steames játékokat továbbajándékozzak ha nekem már nincs rá szükségem? mert van egy pár amit nem használok, de másnak esetleg kellhet 😊
kigyi
Az én vagyok, de a rendszer nem írja, ha nem fogja kiírni akkor jelentjük, hogy gáz van 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Törölt felhasználó
Nem te vagy Kígyos Gergely? Akinek egy rózsaszín ruhás csaj a profilképe?
kigyi
Lol és nem írja ki nekem, hogy nyertem akkor most ez biztos? Mert a steamgifts nálam nagyon nem ír semmit 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Törölt felhasználó
Na megnyerted, bejelöltelek steam-en, hogy majd ott átküldöm 😊

Egyébként meglett a szerb srác is. Visszajelölt Steamen és ledumáltuk, hogy legyen kreatív és nézze meg az e-mailját 😊
Törölt felhasználó
Hej Kigyi! Nyertél! 😄
Törölt felhasználó
Hát remélem nem lesz nagyobb fennakadás az illetõvel. Ha igen az csúnya tanulópénz lesz. Azt megtehetem egy hét után, hogy újra sorsolok és még egyszer elküldöm a játékot csak más e-mail címre? Ugyanis még mindig a könyvtáramban van....
toocha
Szintén köszi.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

IMYke2.0.0.0
Csak azok indulhatnak a játékért, akik már korábban sikeresen felajánlottak legalább annyi értékû játékot, mint amennyit az aktuális játék felajánlásnál a felajánló megkövetel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

toocha
Aha! Köszi!

Troger911
Azt, hogy csak az nevezhet, aki ajánlott már fel x értékben játékot. Készítésnél adhatsz meg limitet.
toocha
Ez a contributors only pontosan mit is takar?

Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
Ja, tomz71 a steam-es nick.
Sziasztok,
jelentkeznék én is a csoportba, végre átment az acc-om a steamgift-es értékhatáron.
Scooter
Ezért szabok én mindig valamilyen contri határt. Aki már dobott be valamit, az általában tudja mi a dörgés. Kivétel az SG csoport, de általában ott is szoktam minimum $5.00-t. A minimum, hogy valaki ad. Nem csak nyerni szeret <#whatever>
Törölt felhasználó
Mindenesetre a játékot még nem aktiválta mert nincs a könyvtárába.
Törölt felhasználó
A tegnapi Hydrophobiát elküldtem a nyertesnek. Valami szerb gyerek. Elég aktív steamen és 8 órája volt aktív holott ezer éve elküldtem a giftet. De nem tudok neki sehol üzenetet írni, hogy jelöljön vissza igent a giftemre. Az e-mail címén kívül fel lehet vele venni valahogy a kapcsolatot, mert steamen nem láttam olyat, hogy üzenet küldése neki. Am elõször nyert valszeg nem vágja mivan.
Troger911
Értem, köszi!
IMYke2.0.0.0
A tulajdonodban lévõ, legálisan megvásárolt és még fel nem használt CD-kódod átruházhatod bárkinek - olyan, mint egy mozijegy.

Értelemszerûen, aktiválást követõen már nem ruházható át - játékok esetében szolgáltatáshoz és klienshez kötötté válnak.

Troger911
Csak mert megvettem múltkor az Indie Gala Greenlight Bundlet, ami egyelõre csak Desura kulcsokat ad. Elvileg ad majd steam keyt is, ha átmegy greenlighton. Akkor teljesen független egymástól a két kulcs, (persze nem jogilag, hanem technikailag)tehát odaadhatom valakinek a desura kulcsokat?
IMYke2.0.0.0
Ha rendszeresen nem is, de én regisztrált vagyok:
* Desura
* GOG
* GreenManGaming
* Origin
* STEAM
* Uplay

Troger911
Csak egy gyors kérdés! Szinte mindenki használ steam mellett desurát és originst?
lalakov
Köszönöm a válaszokat.<#worship>
jetblack
Benevezek regota szemezek a jatekkal 😊 Koszi

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

MerlinW
Valszeg júli 1 vagy 5.-én kezdõdik

[merlinw.org]

Prince23
Az Amerikai függetlenségi nyilatkozat alaírisának az évfordulóján kb...Június végén már várható

lalakov
A nyári vásár mikor szokott lenni?
Scooter
<#eljen>
Törölt felhasználó
Vasárnap délig lehet nevezni! 😊
bon
Ha valakit érdekelne:

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

eh,pont a mailt nem figyeltem.köszi sikerült aktiválni!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

MerlinW
Magától semmikor. Majd a felajánló elküldi neked e-mail-ben a játékot vagy kulcsot, vagy felveszi veled a kapcsolatot Steam-en és odaadja mint gift-et.

[merlinw.org]

Bocs a tudatlanságomért,de ez a játék mikor jelenik meg a listámban a steamon?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

IMYke2.0.0.0
Ha megkaptad a játékot, akkor nyomd meg - igen.

Köszi! Ez az elsõ steamgiftes nyereményem.Mit jelent a received gift gomb? meg kell nyomni a yest?

Törölt felhasználó
Na lement a 2 gift. Mindkettõt elküldtem. Janika nyert am. Remélem a külföldi srác is hamar visszaigazol majd 😊
genndy
<#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Scooter
Nem, mert nem tudtam róla, hogy az, na meg persze a nyertes se dobott fel.
<#taps><#eljen>

lalakov
Nem kaptál miatta büntit? Tilos régiókódosat feltenni.
Troger911
Köszi! Rárepülök! Valamiért telefonról nem tudok hozzászólni, mert azt mondja, hogy be kell jelentkezni hozzászóláshoz (pedig be vagyok...)
Scooter
Persze, hogyha a nagyvilágba szórod, akkor tuti többen lesznek mint 2-en. Ahogy a Taxi-ban mondják, sok a ninjaaaa <#vigyor2> Fõleg, ha minimum értéket se szabsz meg.
Törölt felhasználó
Ok a következõt majd hosszabbra állítom, de most megvoltak ketten 😛
Scooter
<#taps>

Nem akarok okoskodni, de több idõre is állíthatnád mint 1 óra. Nem mindenki van itt állandóan. Minimum 1 napra szoktuk. Pl. 1 óra alatt, fõleg ha group-os, nem biztos, hogy 2 ember jelentkezik rá, mert pont nincs gépnél akinek még nincs meg.
Törölt felhasználó
SG.hu Special 😊