34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#25261 -
mike369 #25260 Itt egy régi:
és itt egy új:
-
RED BULL F #25259 Nem lecseszésnek szántam, csak tájékoztató jellegűként :D Azoknak szólnék, akik terveznék kitenni SteamGiftsre: ne tegyétek! Tegnap tele volt vele a portál, mindet törölték mondván: Ingyenes játék. A kérdés már csak az, hogy a The Ship esetében akkor miért engedték? Na mindegy... (Azért tárazzatok be belőle, hát ha csak az akció időtartamáig törölgetik a moderátorok) -
#25258 Lényegiben igen. Civ5 motorjával kiadott master of magic utánérzés. Sajnos elég gyengus, de mivel ingyen van, így érdemes kipróbálni hátha vkit elkap a láz, mert az alapok azért rendben vannak. -
#25257 legörgettem, de csak linkek után kerestem, így nem találtam meg :) sorry -
#25256 Hm, ez ilyen civilization fantasy világban? -
RED BULL F #25255 Igaz ugyan ezt már leírtam pár hozzászólással ezelőtt, de az a biztos, ha többször is kint van -
#25254 2014/09/08/warlock-master-of-the-arcane-is-briefly-free-during-the-humble-store-end-of-summer-sale/ -
#25253 Mert ez nem Steam, hanem kimondottan Skyrim téma, úgyhogy off. Csak egyszerűbb volt akkor már itt válaszolni azt a pár mondatot. -
Lokker #25252 Miért írtok szürke színnel? -
#25251 Használj mod organizert. Az külön kezeli a modokat. Vagy NMM-et. -
#25250 néha beválik de amikor mint a kis őrült felpakolok 3 4 modot és csak a játék alatt derül ki hogy pl nemtud beteleportálni a városba egy követő mód miatt elég problémás újra szedni a data mappát ha valamit felülírok benne. vagy csak nekem jelent gondot:) -
RED BULL F #25249 Nem lenne egyszerűbb, ha csak szimplán leiratkoznál a problémásokról, vagy a Data Files közül kipipálnád amelyik nem kell? -
#25248 Kezdek görcsöt kapni a skrym-tól xedszerre telepítem újra a módok miatt.
-
#25247 Jááj én meg a játék neve alatt katinntgatok mint a majom köszi
-
RED BULL F #25246 Steam->játékok biztonsági mentése és visszaállítása->biztonsági mentést visszaállítani->(játék backup mappáját kitallózod) és indítás
Utoljára szerkesztette: RED BULL F, 2014.09.08. 21:21:29 -
#25245 Skacok az előre lementett bacup játék filokat hogy telepítem vissza?
-
RED BULL F #25244 Humble Bundle store-on ingyenes Warlock: Master of the Arcane játék osztogatás zajlik. Nem láttam korlátot, de csapajtok le rá míg érvényes az akció! -
#25243 Várom már a napot ,hogy elkészüljön a DEIW magyarítása,hogy végre játszhassam! -
#25242 -
#25241 Ismét két játék:
-
#25240 Áthelyeztem SSD-re az ottani steam részlegbe töröltem a HD-ről. Steamben rámentem az LA Noire-re megadtam az SSD-t ellenőrizt a fájlokat mégis tölt valamit,dehogy mit azt nem tudom ,mert 1 egyik HDD-n se csökken a hely 2 az SSD-n már nincs is ennyi hely hogy felmenjen újból a 13GB. Most mi van mit tölt nem tudom -
#25239 Átmozgatod az SSD-re és symlinkeled. Pikkpakk megvan. -
#25238 Elbackupolod steamben, aztán visszaállítod a másik drive-ra (előtte persze törlöd a local content-et nyilván a régi drive-ról). Pikkpakk megvan.
Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2014.09.08. 14:51:37 -
#25237 Felraktam egy gamet egy HDD-re de át szeretném rakni SSD-re anélkül ,hogy újra leszedné steamről az egészet.
Hogy lehetséges ez? -
#25236 Csak egy cégnél, az ipon-nál jár hozzá. Ja és tudtommal a laptop chip-ekre nem vonatkozik. Asztali vga azért másabb kategória (komolyabb és gyorsabb).
Utoljára szerkesztette: bon, 2014.09.08. 07:08:37 -
#25235 Én egy vga karit vettem ahhoz volt szórólap amin volt 3 játék azon volt egy kaparós kódot tartalmazó rész azt kellett beküldeni és utána kaptam a steamkodot -
#25234 Az eladó emberék mit mondtak esetleg a garanciát kiállító emberkét kéne megérdeklődnöd.
ezek az akciók nagyon egyedi dolgok így nem fogunk tudni segíteni ha nem kaptál valami tájékoztató lapot róla külön.
Általában szokott mellette lenni egy kis külön lapocska esetleg amds szórólap formájában azon szokott lenni instrukció mit kell tenni
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.09.07. 23:45:02 -
pimpi001 #25233 hali. kicsi help kellene.
most vettem uj laptopot, amiben geforce gtx770 van. ehhez ingyen jar a borderlands 2 pre-sequel.
DE HOGYAN? mert semmien kodot nem kaptam kulon
koszi a valaszt -
#25232 Lool ezt nem is figyeltem tényleg ott van ezt a büdös bogarat mikor tapossák ki a steamből vajon:)
köszi
-
gszp #25231 Nekem is ezt írta ki délután, aztán megnéztem az elküldött csereajánlatoknál, és ott volt mindegyik. Nézd át, nehogy elküldje huszonötször, mert akkor a másik felhasználó szeretni fog téged. Ha nem tudod hol van: raktárban jobb felül a kék csereajánlatok gombra kattints és ott nézd meg az elküldött csereajánlatoknál. -
#25230 nem nyert a böngészőben is szar
-
#25229 Ne a kliensben próbáld :) -
#25228 Srácok csak én szenvedek csereajánlat tétel esetén azzal hogy a rendszer állandóan hibát ír ki?
Többnyire pont akkor van gondja ha az illető inaktív pedig nem pont erre találták fel a dolgot?
-
#25227 -
#25226 Feltűnt, de azt betudtam annak, hogy bénán "vágták", mert sokszor megesik, hogy elérsz egy pontig, történik valami és más környezetbe kerülsz, mintha valaki kivágta volna az átkötéseket.
Nekem a 4.99 dolcsis bundle-ből ~0.5 euro jött vissza, eleve kevés játék ad belőle kártyát, vagy ami adott az már megvolt korábbról :-/
Néztem közben meta értékelést is, tükrözi a valóságot. Critic: 59, User: 69. Ha a kettőt összemossuk, meg is kapjuk a reális értékelést. -
#25225 Az fel se tűnt, ahogy az elején a barlang/kórház egyik oldalán nappal van, a másikon éjszaka, és a következő barlangból kikeveredve újra nappal? Levegő utántöltés nélkül, tehát 8 órán belül... vagy marha gyorsan forog az a bolygó, vagy néha csuklik egy kicsit a dizájn :) (vagy nem minden levegőújratöltést dokumentáltak)
Az, hogy az üzemanyag scriptre fogy el, az engem annyira nem zavart... az egy picit jobban, mikor az egyik fejezetet újra kellett kezdeni, mert a gombóc beragadt egy gyilkos növénybe és nem lehetett kiszedni (nem az, ahol a karral kell kiszedni a hangárnál), máshol pedig a lift maradt fenn, én meg leestem, és újraéledve persze nem lehetett már lehívni a liftet (ahol elromlott a gomb).
Kellett volna ennek a játéknak egy komolyabb forgatókönyv író, mert néhol kicsit szétesett (a fejezetváltások nem voltak túl elegánsan megoldva), de annyira szerintem nem volt rossz móka. 20 eurot nem ér, kb. 3-at igen (annyi jött vissza a bundle többi kifarmolt kártyákból) -
#25224 Peace :-) -
#25223 "szeretni akartam ezt a játékot"
Azért nem érted a végkifejletet, mert odafigyelve szeretni akartad. Értem... Hagyjuk... Ez nekem már túl bonyolult. -
#25222 Nézd a jetpackes failt, dettó ugyan ez. Felveszed a + gázt, többet tudsz ugrani. Állj meg egy helyen, ugrálj 253456467123345345x. Sikerült? Igen. Menj a sztoriban 10 percet se és bang, elfogyott közben 30 ugrástól a gáz. Hűűű de logikus, meggyütt' a script szörny megette a gázt. :-D
Ez következetlenség, amit egy SCI(!)-FI játékban rettentő kínos.