Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Indiegala Tiny Mix bundle nem érdekel valakit? (HH -ba most 1.37 euro a teljes pakk) 4ember kellene még.

Next PC upgrade: 2022

Scareface
A maiak azt se tudják mi az 😊 Napi kajapénzem mindig arra vertem el 😄

lalakov
Ó, turbórágó. Te se mai gyerek vagy. 😊)
Törölt felhasználó
<#eljen>
Dzsini
Elõfordul, az egy játékhoz kapott 3-4-5 kártya akár lehet mind ugyanaz is, amit a kocka dob.

Itt mindegyik turbo rágós papír, csak az egyiknek 3 cent az értéke, a másiknak 8... ha meg csillogós, akkor 20.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Törölt felhasználó
óhh, hogy van szabad átjárás a játékok között. Értem. Azt hittem a turbórágós autót nem lehet cserélni Sailor Moon-ra 😊
Azt hogy csinálom, hogy többet is dob ugyanabból a kártyából egy játékhoz?
bardocz
Gondolom más játék kártyái közül cseréled, és akkor összejöhet a 8 egy adott játékhoz.
Dzsini
Tipp: egyik játék kártyáit cseréled másik játékéra, esetleg olyat cserélsz, amibõl neked több is van.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Törölt felhasználó
Na kaja közben átnyálaztam. Még egy kérdés. Ha a játék dob nekem 4 kártyát a 8-ból. Másokkal hogy cseréljem el? Ami nekem hiány lesz, azt becserélem olyanra, ami nekem megvan. De ha becserélem, akkor ugyanúgy hiányom lesz belõle, csak akkor más kártyám lesz helyette. Ennek így mi értelme van?
Dzsini
Miért fizetnének bármit? Te döntöd el, hogy mikor mit veszel tõlük.

Tanulópénz. Teljes áron (vagy alacsony akcióban) csak akkor veszünk bármit, ha nem bírjuk ki még pár hétig-hónapig nélküle. Addigra lesz akcióban / bundleban / akármiben. Steamen 75% alatt semmit.

genndy
<#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

MerlinW
Nem😊 Ez egy ilyen világ😊 Ha veszel egy cipõt a boltban, ami másnap 50%-ot kap, ott sem reklamálhatsz. Amikor vetted, akkor annyi volt az ára, ennyi.

Én is jártam már így, de úgy vagyok vele, hogy akkor is annyit adtam érte, amennyit nekem megért. Ha nem érte volna meg nekem, nem veszem meg annyiért. Ha már itt tartunk, számtalan hely van a neten, ahol 20-30%-al olcsóbban megkapsz bármit. Steam-en vásárolni úgy, hogy valami nem akciós, elég luxus😊

[merlinw.org]

A ROHADT ?#@&] !!!!!!!!!
Múlt héten megvettem a Disciples 3 Reincarnation-t, erre meg pont MOST akciós, basszus !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rohadt Steam !!
Soha, de SOHA többé nem veszek olyan játékot, ami nem akciós, menjenek el a francba !!!!!!!!!!!!!

😞

(Szerintetek nem lehet írni nekik valami levelet, hogy utalják nekem vissza az árkülönbözetet? Tényleg csak pár napja vettem meg, gondoltam magamban, csak nem lesz pont most akciós.)
Köszönöm a meghívót.
Egy kis bundle-szökevény!

Törölt felhasználó
Köszi, majd holnap este megnézem. Ma ha haza is érek, szerintem beesek az ágyba és meghalok 😄
RoboKutya78
http://steamcommunity.com/tradingcards/faq/
itt a leírás mire jók ezek a kártyák ha még újonc lennél a használatukban.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Dzsini
Sok kicsi sokra megy, pár euros DLC-ket meg akciós játékokat lehet belõle venni.

dartonite
Eladhatod oket.Ha mazlid van,0.1 eurot is erhet darabja 😄

Scooter
Nem csak te, én is. Alapból dobom vissza az ilyeneket. Szerencsére magától még senki se keresett meg ilyen felkéréssel. Amikor én kezdeményeztem cserét 2-2-ben, akkor az adott személy módosította 2-4-re. Zsigerbõl dobtam vissza, hogy ".nyád" Sose szerettem az ilyen nyerészkedõ piócákat. Én csak úgy gyûjtök kártyát, hogy meglegyen a kitûzõ. 1-1,2-2...stb-re mindig kapható vagyok.
MerlinW
Meg fogom csinálni mindenkinek amint lesz egy kis szabadidõm.

[merlinw.org]

Törölt felhasználó
Kifejthetnéd ezt a kártya témát, mert most hogy játszottam ezzel a Anomaly-val meg Griddel, dobott mindenféle kártyát és most "tele" van vele a raktáram. Mire jók ezek? Ebbõl csak kitûzõk készíthetõk, nem?
otisz111
Köszönöm! Visszaigazoltam steamgiftsen. <#eljen><#smile>
Troger911
Ok, köszi!
genndy
MerlinW-nek írj privátot a neveddel meg linkkel a profilodhoz.

Troger911
Amúgy fórumon, hogy lehet beállítani a Stema nicket?
Troger911
Köszi, ránézek a raktáradra, ha lesz egy kis idõm 😊
RoboKutya78
Nagyon leálltak a kártyás játékok kiadásában vagy nekem nincsenek olyan játékaim amit mostanság kiáltottak ki kártyássá utoljára talán a shadowgrounds sorozat jelent meg nálam kártyásként.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
35 kitûzõm jött össze 24. es szintû vagyok.úgy hogy annyira nincs nagy vész még. Talán érdemes a kis számú sorozatokat gyûjteni és néha feláldozni a piac oltárán egy sorozatot hogy összejöjjön egy kisebb sorozat.

RoboKutya78
gyere én segítek ha tudok😊

Troger911
Én benne vagyok 1-1 cserébe mindig, de sajnos nagyon ritka, hogy valaki úgy szeretne cserélni... Szerintem 10-20 szintig felhúzom a steamet, aztán eladom a maradékot...
RoboKutya78
Én gyûlölöm a kártyahajhász steam tulajokat akik a kártya értékét teszik elsõrendûnek és nem azt hogy a másiknak segítsenek elõrehaladni.
Alapból elküldöm melegebb égtájra azt aki 1 kártyáért 2-t kér még akkor is ha látja hogy a másik félnél szinte alig van valami felhozatal.
Szóval ha velem üzletel valaki készüljön a hideg zuhanyra ha ilyen szándékai vannak.

bardocz
Oh, hát megyek, és adom el az összes kártyámat, köszi!
kigyi
Felrakod a piacra eladod az jó erõs eurót ér majd és ebbõl ugye már játékot is vehetsz 😊 Én is így teszek kártyapénzbõl már bezsebeltem pár játékot persze ügyesen jó akcióban azt is.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

bardocz
Lehet akár játékokra is? :o Én azt hittem csak kártyákat lehet cserélgetni, de ahogy láttam még pokémonozni sem lehet velük.
kigyi
nem 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

bardocz
De abból úgyis csak kártyákat lehet venni, nem?
Troger911
Végre esett egy fóliás kártya, erre csak 20 centért megy 😞
grebber
Ezeket kínálom cserére/jelképes összegért cserébe: (Indiegala HH miatt vettem csak és szokás szerint csak szopok emiatt,mert nem érdekelnek)

Sylia - Act I - desura
Hexcells Plus
Poöf
Angvik
Aveyond Lord of Twilight
Gravi
Grimind
Helicopter Simulator 2014 Search and Rescue

Next PC upgrade: 2022

Törölt felhasználó
Mit? 😊 Én se nyertem még semmit. Pedig már vagy a 100 giftre neveztem be 😊
Troger911
Azt hiszem megint nem nyertem 😞
genndy
<#eljen>

Troger911
50%-KAL OLCSÓBB Coniclysm kupon vihetõ!
Törölt felhasználó
SzirmosSzisza
Ha nem eredeti nem sok köze van a Steamhez, illetve van saját topikja is, bár sztem warez ott sem megengedett.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Scooter
Helyesen: "Nekem nincs olyan a fiókomon ami nem tetszik."
SzirmosSzisza
Ha jól tudom supportnak lehet írni és törlik, bár nem sok értelmét látom. Csinálj kategóriákat vagy egyszerûen ne telepítsd ami nem kell 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Scooter
Ohhh, mióta kergetem <#eljen><#worship>
Scooter
Miért kéne törölni? Egyszerû: shit-et nem kell beaktiválni, csak ami kell <#hehe> Nekem nincs olyan a fiókom a nem tetszik.
Troger911

Hátha valakinek még nics meg, és szeretné 😊