Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Itt mindegyik turbo rágós papír, csak az egyiknek 3 cent az értéke, a másiknak 8... ha meg csillogós, akkor 20.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Azt hogy csinálom, hogy többet is dob ugyanabból a kártyából egy játékhoz?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Tanulópénz. Teljes áron (vagy alacsony akcióban) csak akkor veszünk bármit, ha nem bírjuk ki még pár hétig-hónapig nélküle. Addigra lesz akcióban / bundleban / akármiben. Steamen 75% alatt semmit.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Én is jártam már így, de úgy vagyok vele, hogy akkor is annyit adtam érte, amennyit nekem megért. Ha nem érte volna meg nekem, nem veszem meg annyiért. Ha már itt tartunk, számtalan hely van a neten, ahol 20-30%-al olcsóbban megkapsz bármit. Steam-en vásárolni úgy, hogy valami nem akciós, elég luxus😊
[merlinw.org]
Múlt héten megvettem a Disciples 3 Reincarnation-t, erre meg pont MOST akciós, basszus !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rohadt Steam !!
Soha, de SOHA többé nem veszek olyan játékot, ami nem akciós, menjenek el a francba !!!!!!!!!!!!!
😞
(Szerintetek nem lehet írni nekik valami levelet, hogy utalják nekem vissza az árkülönbözetet? Tényleg csak pár napja vettem meg, gondoltam magamban, csak nem lesz pont most akciós.)
itt a leírás mire jók ezek a kártyák ha még újonc lennél a használatukban.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Alapból elküldöm melegebb égtájra azt aki 1 kártyáért 2-t kér még akkor is ha látja hogy a másik félnél szinte alig van valami felhozatal.
Szóval ha velem üzletel valaki készüljön a hideg zuhanyra ha ilyen szándékai vannak.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Sylia - Act I - desura
Hexcells Plus
Poöf
Angvik
Aveyond Lord of Twilight
Gravi
Grimind
Helicopter Simulator 2014 Search and Rescue
Next PC upgrade: 2022
FC3 Deluxot érdemes megvenni?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás