Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lenne egy kérdésem:
van egy Anomaly: Warzone Earth kulcsom, amit a GamesRepublic osztogatott ingyen. Ilyesmit fel lehet tenni sorsolásra? És ha igen, akkor mennyivel számít be a limitembe? Steam-en elvileg 9.99 ajró az ára.
És még egy kérdés:
nyertem egy XCom: UFO Defence-t. Viszont benéztem eléggé, valamelyik újabb részre számítottam, nem az eredetire. Lényeg, hogy nem aktiválnám, hanem továbbajándékoznám. Az ilyesmi nagyon gáz?
Törölt felhasználó
Nekem se <#eplus2>
Scooter
Pedig már majdnem beledült a Banhammer <#whatever>
A véleményem akkor se változott <#rolleyes>
MerlinW
Oké, túltárgyalva😊

[merlinw.org]

bosco05
Na ma sikerült elcsípnem az embert, kicsit sokat dolgozott bocsánatot kért, részemrõl oké -1 a kickre.
MerlinW
Várhatsz rá még pár napot, vagy kérj új nyertest megint, azzal az indokkal, hogy a tag már nem a csoport tagja (ez esetben szólj nekem elõtte).

[merlinw.org]

lalakov
A lényeg hogy alatta maradj az én szintemnek. :-D
bosco05
gift és még itt van az inventorymban
Törölt felhasználó
Megfogadom Én is ezt a határ dolgot és minimum 5$-is határral fogok ajándékozni. De lehet hogy kitalálok egy szisztémát. Pld a játék árának megfelelõ határ. Vagy annyi határ, ami nekem is van. Bár az utóbbi egy idõ után kiszúrás lenne, mert minél több játékot ajándékozok el annál magasabb lenne a limit. 😊
Törölt felhasználó
Írj a supportnak.... Szerintem még mások se találkoztak ilyennel, mert ha igen, írták volna.
A családi nézetbõl kiakarok lépni de kér egy 4 jegyû PIN kódot amit elfelejtettem. Mit csináljak?
Scooter
1x fel tudnám fogni, hogy az ilyen minek játszik és miért veszi el mástól a lehetõséget? Talán, hogy legyen egy plusz sor a steam játékai között. Rakni volt ideje, de 2 hétig eszébe se jut, hogy felnézzen steamgifts-re, hátha õ nyerte? Nehogy már nincs annyi ideje, hogy felnézzen (tenni tudott rá).
Khmmm, és csak mellékesen jegyzem meg, hogy a gifts-es profilja alapján még egy játékot se adott be a közösbe. Lehet, hogy én bunkó, vagyok, de mindig szabok minimum contributor határt. Olyan nyerje, akinek legalább van lövése a dolgokhoz <#eplus2>
MerlinW
Ha el lett küldve, akkor fel is használhatta a kulcsot, max csak cseszett visszajelezni. Megbizonyosodni nem igen lehet róla, így nem adható tovább.

[merlinw.org]

bosco05
ma újra megpróbálom elérni steamen, ha nem sikerül akkor +1
egyébként nem tudja valaki miért nem sikerült új nyertest kérnem? látta az admin hogy egy hete ott van a cucc, azt is megmutattam neki hogy el lett küldve, sõt még azt is hogy felvettem a nyertessel a kapcsolatot és nem reagál, mindezek ellenére szartak bele és törölték a kérelmemet...
Troger911
+1
Törölt felhasználó
Ezaz, a népé a szó! Vért akarunk!! <#levele>

Elõjött a vérgeci belõlem 😄
MerlinW
Oké, akkor kirakom a csoportból.

Szerk. inkább szavazásra bocsájtom. Tegye fel a kezét, aki a kirúgást támogatja.

[merlinw.org]

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Troger911
Jaj, arra neveztem annó, mert megtetszett! Remélem tudsz új nyertest kérni, hátha szerencsém lesz 😊 (Amúgy nem értem az ilyen embereket...)
MerlinW
Mennyi idõ telt el az eredményhirdetés óta?

[merlinw.org]

bosco05
OpreHUN a mai napig nem vette át a Defiance-t... Kértem új nyertest, de nem kaptam, mondván igazoljam hogy én elküldtem... Igazoltam, leszarták. Felvettem steamen is, írtam neki, válasz se jött. Ha valaki tudja hol lehet elérni, hogy vegye át a nyereményt, vagy csak szimplán igazolja vissza (mivel seggek az adminok giftsen), ha ennyire nem kell neki, akkor szóljon neki vagy nekem pls. Köszönöm. Szerintem simán tiltható az arc egyébként. Itt is írtam neki szarik a fejemre...
Ilyent se hallottam még. 😄
IMYke2.0.0.0
Carl Davies: ha lopott játékot telepítesz , az még azért lehet ám STEAM-alapú...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maak
Hat ez fizikailag sztem keptelenseg, ha nem steames akkor a steam hozza sem szagol. Szal steames az.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Helló! Fent van a steam a gépen, és telepíteni akarok egy nem steamos játékot, de mégis a steammal akarja telepíteni, de az meg kéri a cd kulcsot. De ugye az nincs, szóval hogy oldjam meg, hogy ne a steam akarja telepíteni?
genndy
Direkt van külön kártyás topik, de egyébként játékból is eshet, hasonlóan ritkán mint boosterbõl.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Sippie
Fóliás kártya csak bónuszcsomagból eshet, vagy kaphatom alapból is egy játékból?
Hali mindenkinek.
Van egy olyan problémám,hogy véletlenül családi zárat raktam a steam fiókra és kér egy 4 jegyû pin kódot de elfelejtettem.Mi a teendõ?
Scooter
Ja, oké. Azt hittem, hogy a gameminer support-ra gondolsz. Persze, hogy a rossz kulcsot visszajelölöm <#papakacsint>
Troger911
Erre gondoltam!
Scooter
...és minek? Mit csinálnak vele? Talán kizárják? Nem hinném. Csökken a százaléka, mivel nem igazoltam vissza a kódot, hogy mûködik, hanem arra nyomtam, hogy rossz kulcs.
Troger911
Legalább jelented, hogy rossz a kulcs?
Scooter
Már a második ember b*sz át gameminer-en, és mind a kettõ orosz volt. Most nyertem egy kiegészítõ kódot és már használatban volt. Az elsõ meg a Ballpoint Universe - Infinite volt és annak a kódja az Enclave volt, ami persze már megvolt nekem, tehát a steam kiírta, hogy már "rendelkezel vele". Nem igaz, hogy nem tudja, hogy minek a kódját teszi fel.
Tehasut
Bugos volt a béta Family Sharing. Ha egy kártyás játék megvolt a megosztó embernek és free weekend volt az adott játékból, akkor az adott idõpontban ki lehetett farmolni a kártyákat a megosztást használó usereknek is.
Ráadásul a bétában korlátlan felhasználó használhatta egyszerre a megosztott könytárat.
milyen trükk volt?
Tehasut
Miért kéne reportolni? Valahonnan van sok kártyája, miért akarod feljelenteni?
Egyébként lehetett trükközni a kártyákkal, de már nem. Én párszáz eurót összeszedtem kártyázással.
Sippie
a steamkártyákkal nicns valami trükközés? Néha elárasztják a piacot olyanok, akiknek egy kártyából több oldalnyi van... és korábban tuti nem vehette, mert azóta csak lejjebb ment az ára, veszteséggel meg csak nem adja. Ez a srác például marha gyanús, tõlem is vett kártyát drágán 3 játéka van össz, és el van árasztva a piac pl itt. Reportolni lehet steamnél gyanús embereket?
Ulvar
Nem csuktam, de most kaptam egy új kódot, most már megoldódott. Végre... kicsit beszartam így délelõtt. Szal sry a sok hsz-ért!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

genndy
Becsuktad közben az ablakot ahová a kódot várta volna. Nem szabad, a kód meg az ablak összetartoznak.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Ulvar
Elnézést hogy itt panaszkodok, de beszarok. Megkaptam végre valahára a kódot, beírom, beírom az új jelszót és azt írja...rossz a kód vagy helytelen a jelszó...na már most egyesével pötyögtem be direkt hogy ne csesszem el, a kódot másoltam elõtte mögötte nem volt szóköz...agyfaszt kapok.

Ulvar
Na már odáig eljutottunk szépen, hogy a profil nevem alapján elküldik az email címre egy megerõsítõ kódot és az alapján új jelszót csinálok, de ezt a megerõsítõ kódot fél órája képtelen kiküldeni az email címre...bezzeg amikor az új jelszót kértem azonnal megkaptam 😄. Wááá, agyrém.

Ulvar
Köszönöm, írtam nekik.

#22892 Én is ilyenre gyanakodok, de azért 1,5 órát várni...meg ha elcsesztem volna a jelszavamat akkor kétszer kellett volna elcsesznem...ami azért elég epic lenne.

Ez a support linkje. Külön kell profilt csinálni hozzá.
Törölt felhasználó
SAjnos azon kívül, hogy azt mondom "Be patient", nem tudok mit mondani. Szerintem csak lassú a server, a régi kódot levette, az újat meg még nem frissítette. Hétvégén a steamgift is lassú volt, mint a picsa.
Ulvar
Sziasztok,

Ma megváltoztattam a jelszavamat, de nem tudok azzal belépni. És már azt se tudom újra megváltoztatni, mert azt mondja a steam hogy hibás a jelszó, de a régivel se engedi...Próbáltam keresni valamit, ahol ezt megírhatnám a supportnak de sehol nem találom, bár lehet már az idegrángás miatt sem megy. Tudnátok segíteni, hogyan lehetne ezt a problémát megoldani? Elõre is köszönöm.

Dzsini
Szerintem illene ide átköltözni a kártyákkal kapcsolatban, mielõtt valaki (jogosan) rámordul a társaságra 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Troger911
Én egyet se...
Jim Morrison
örülj neki, én 2 vagy 3 booster packot kaptam eddig összesen 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
örülj neki, én 2 vagy 3 booster packot kaptam eddig összesen 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Maak
igyvagy igy

2 booster pack 24 oran belul ggwp