Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van egy Anomaly: Warzone Earth kulcsom, amit a GamesRepublic osztogatott ingyen. Ilyesmit fel lehet tenni sorsolásra? És ha igen, akkor mennyivel számít be a limitembe? Steam-en elvileg 9.99 ajró az ára.
És még egy kérdés:
nyertem egy XCom: UFO Defence-t. Viszont benéztem eléggé, valamelyik újabb részre számítottam, nem az eredetire. Lényeg, hogy nem aktiválnám, hanem továbbajándékoznám. Az ilyesmi nagyon gáz?
A véleményem akkor se változott <#rolleyes>#rolleyes>
[merlinw.org]
Khmmm, és csak mellékesen jegyzem meg, hogy a gifts-es profilja alapján még egy játékot se adott be a közösbe. Lehet, hogy én bunkó, vagyok, de mindig szabok minimum contributor határt. Olyan nyerje, akinek legalább van lövése a dolgokhoz <#eplus2>#eplus2>
[merlinw.org]
egyébként nem tudja valaki miért nem sikerült új nyertest kérnem? látta az admin hogy egy hete ott van a cucc, azt is megmutattam neki hogy el lett küldve, sõt még azt is hogy felvettem a nyertessel a kapcsolatot és nem reagál, mindezek ellenére szartak bele és törölték a kérelmemet...
Elõjött a vérgeci belõlem 😄
Szerk. inkább szavazásra bocsájtom. Tegye fel a kezét, aki a kirúgást támogatja.
[merlinw.org]
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Van egy olyan problémám,hogy véletlenül családi zárat raktam a steam fiókra és kér egy 4 jegyû pin kódot de elfelejtettem.Mi a teendõ?
Ráadásul a bétában korlátlan felhasználó használhatta egyszerre a megosztott könytárat.
Egyébként lehetett trükközni a kártyákkal, de már nem. Én párszáz eurót összeszedtem kártyázással.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
#22892 Én is ilyenre gyanakodok, de azért 1,5 órát várni...meg ha elcsesztem volna a jelszavamat akkor kétszer kellett volna elcsesznem...ami azért elég epic lenne.
Ma megváltoztattam a jelszavamat, de nem tudok azzal belépni. És már azt se tudom újra megváltoztatni, mert azt mondja a steam hogy hibás a jelszó, de a régivel se engedi...Próbáltam keresni valamit, ahol ezt megírhatnám a supportnak de sehol nem találom, bár lehet már az idegrángás miatt sem megy. Tudnátok segíteni, hogyan lehetne ezt a problémát megoldani? Elõre is köszönöm.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/