Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
(bár valószínûleg fordítva is mûködik, ha a kártyádon/paypalon nincs meg a teljes összeg)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A másodikat nem tudom, nem is értem teljesen a kérdést.
Meg lehet változtatni a Steam fiók nevet vagy az email címet support nélkül?
Ha nem akkor mennyi idõ kell elteljen a "nem hitelesített" account-ra,hogy lejárjon?
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
ott van pl. a Civilization V., Maffia 2, vagy a Heroes of Stalingrad 2.
Mindegyiket be lehetett szerezni ingyen (Civ5 és Maffia2 egyszerû szavazással a GMG oldalon, HoS2-t meg az ingyenes hétvégén nem olyan régen).
Mégis mindegyik játékot meg lehetett találni a sorsolásokon.
Viszont ez inkább már erõsen SGifts téma, amihez meg van külön topik.
QBQBQB és Hippocampal.
Ingyé' átadó mindkettõ, vagy valami aprópénzes steam-es indie-re cserélhetõ.
UFO-t simán benéztem, újabb verzióra gondoltam. Bár így már mindegy, anno nagyon imádtam, lehet újra végigtolom unalmas óráimban.
Másrészrõl meg próbálják elkerülni a körbenyerésbõl contri szerzést.
Gáz, ha továbbadod. Magyarán bunkóság. Viszont én elfogadom a régi X-COM-ot <#whatever>#whatever> <#idiota>#idiota>