Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scooter
Nem érdekel, elküldöm. Én is többet szereztem, több e-mail címemre. Én is mocsok voltam <#idiota>
bosco05
megy outpostra kulcsér 😄
penge96
Lehet le leszek hurrogva, de én simán el tudom képzelni, hogy egy barátjának akarta megnyerni. Legalábbis én így gondolkodok. Aztán lehet, hogy az, aminek látszik. :/

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Scooter
Kérjek új nyertest, vagy sz*rjak bele az egészbe és küljem el neki? Én is többet szerztem :-)
Scooter
Olyankor mit lehet tenni, ha valaki nyer tõlem Gala-n egy PID-et és már van a fiókján?
Troger911
Köszönöm!
Botond
Nekem mondjuk a kártya be van rögzítve, olyankor nem kérdez semmit, csak kiírja, hogy na akkor x euró a walletbõl y a kártyáról, írjam be a kártya hátáról a számokat és nyomjak okét.
Dzsini
Nem, vásárláskor választhatsz, hogy mivel szeretnél fizetni. Alapból persze a Walletet írja, de átállítható fizetés elõtt.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Botond
Szerintem be van égetve defaultba, hogy elõször walletet kezdje el vonni, ameddig tudja, és csak a maradékot próbálja a kártyádról.
Dzsini
Igen, én már használtam úgy, hogy elõször a Walletet választva abból levon annyit, amennyit csak tud, és a maradékot ki lehet egyenlíteni kártyával.

(bár valószínûleg fordítva is mûködik, ha a kártyádon/paypalon nincs meg a teljes összeg)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Troger911
Steamen lehet vegyesen fizetni walletbõl és kártyáról?
DarkSector
Végre valami hasznos ÚJ FÍCSÕR a steam-en!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Amikor beléptem a két gépen a steambe, automatikusan nekem se kapcsolódott, de amikor a célgépen ahol nem volt telepítve a játék, bementem a beállítások->otthonon belüli közvetítés menübe, akkor állítani sem kellett semmit, hanem rögtön kapcsolódott a két gép.
Hogyan sikerült beüzemelni? Nekem nem ment...
Kipróbáltam a home streaminget, jópofa, de mivel a gazda gépet is 100%-ban lefogja ezért nekem nem sok haszna van. Illetve annyi mégis, hogy most már két gépen is be lehet jelentkezni ugyanarra az accountra.
Scooter
Inygen PID újra!

A játék steam-es linkje: PID

Nagyon jó kis cucc!
genndy
<#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Törölt felhasználó
2db. de ha többen is neveznek emelek 2-vel 😊
Magyar support is van?Ha átállítom akkor írhatok Magyarul?
Scooter
Mindig van egy idõ amíg észre nem veszi a support. Utána kiszedik.
Na a tegnapi esti okfejtésrõl ennyit: tele van a steamgift "Afterfall Insanity Edition"-nal. Azzal, amit az IndieGala ingyen osztogat. <#conf>
Ott sikerült!Köszi szépen
genndy
Fióknevet nem, emailt igen, a kliensben.
A másodikat nem tudom, nem is értem teljesen a kérdést.

Üdv.
Meg lehet változtatni a Steam fiók nevet vagy az email címet support nélkül?
Ha nem akkor mennyi idõ kell elteljen a "nem hitelesített" account-ra,hogy lejárjon?
MerlinW
<#eljen>

[merlinw.org]

Törölt felhasználó
<#wow2><#worship><#eljen> KÖSZI!
genndy
Wow! Ez bizony igen szép pakk <#taps><#worship>

Scooter
Az igen!!! <#eljen><#taps><#eljen>
lalakov
Maak
Igazabol a ga lejartatol fogva 7 teljes nap ha eltelik es nincs reakcio, akkor lehet kerni uj sorsolast. A ket het meg mar picit tobb.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
Mert keves az admin sg-n es sok a ticket amire reagalniuk kell. Nekem 2 het siman volt a multkor mire toroltek es engedelyeztek az uj sorsolast. Mondjuk az mas sztori volt, de nem ez a lenyeg.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

A 2 Desura-s játékkal kapcsolatos ajánlatom viszont továbbra is áll: valami olcsó kis steam-es játékra cserélném õket, vagy ha abszolút nincs érdeklõdõ, akkor ingyé' elvihetõk. <#vigyor5>
Oks, nem akarom túlragozni a dolgot, ez van, ezek a szabályok, betartjuk és kész. Azért is kérdezek inkább, mert ez steam és gift meg giveaway dolog ezidáig viszonylag kimaradt az életembõl.
Az ingyenes cuccokkal kapcsolatban viszont azért érdekes a helyzet:
ott van pl. a Civilization V., Maffia 2, vagy a Heroes of Stalingrad 2.
Mindegyiket be lehetett szerezni ingyen (Civ5 és Maffia2 egyszerû szavazással a GMG oldalon, HoS2-t meg az ingyenes hétvégén nem olyan régen).
Mégis mindegyik játékot meg lehetett találni a sorsolásokon.
genndy
Igen, benevezhet az ember limithez kötött sorsolásokra is. Oda jópárszor értékesebb játékokat ajánlanak föl (illetve ezzel lehet szûrni az ingyenélõket, vagy a csak bundli-felajánlókat).
Viszont ez inkább már erõsen SGifts téma, amihez meg van külön topik.

Ahha. Ennek a contrinak van amúgy valami kézzelfogható elõnye is azon kívül, hogy benevezhet az ember limithez kötött sorsolásokra is?
genndy
Mert ingyé cuccokból a sok sefter úgyis betáraz, tehát ha valami egyszer ingyen volt, akkor kb. el is veszti az értékét. Úgyhogy tisztességtelen dolog lenne ingyen cuccból contrihoz jutni (ami normálisan pont azért jár, mert jó fej vagy, veszel játékot és fölajánlod).

Van valaki, aki Desura-val is rendelkezik, és érdekli 2 bundle-szökevény?
QBQBQB és Hippocampal.
Ingyé' átadó mindkettõ, vagy valami aprópénzes steam-es indie-re cserélhetõ.
Nem azt nem értem, hogy miért nem lehet továbbadni egy ott nyert játékot, (ez az alábbiak alapján már tiszta) hanem azt, hogy ha valahonnét van egy "ingyé'cuccom", akkor azt miért nem tehetem fel sorsolásra. Ingyé'cuccok se mindig vannak ingyé', lehet akció volt tól-ig, és most megint pénzért van csak, stb...
UFO-t simán benéztem, újabb verzióra gondoltam. Bár így már mindegy, anno nagyon imádtam, lehet újra végigtolom unalmas óráimban.
Fabio Capello
egyrészt, mert elveszed más elõl az esélyt, ha neked nem kell (minek jelentkezel rá?), másrészt, hogy ne lehessen elárasztani alt accountokkal az oldalt (nyersz valamit, tovább adod egy másik saját accra, ezzel növelve az értékét)

genndy
Bunkóság azért, mert elvileg azért jelentkeztél rá, mert neked kellett <#whatever>
Másrészrõl meg próbálják elkerülni a körbenyerésbõl contri szerzést.

Ok. Bár nem értem, miért bunkóság sorsolásra bocsátani, ha nekem nem kell, de elfogadom a tényt.
genndy
Ingyen játékot föl se tudsz tenni, megnyert játékot meg be kell aktiválni, mert ban jár a nem aktiválásért.

Scooter
Az nem jelent semmit, hogy a steam-en fent van. Attól még bizonyos oldalak ingyen osztogatták az utóbbi idõben. A steamgifts-en, meg nem is tudsz kreálni, mert kiszedte a support a játékok közül. Tehát az ottani listában nem létezik.
Scooter
Amúgy, igen, tilos továbbadni, hogy a te fiókod értékét növelje, amikor az ajándékozó megvette!
Nade még kapható, a katalógusban fent van.
Ok. És a Warzone?
Scooter
Az ingyen játékokat kiszedik a kreálásból, mivel ingyenes. Nem is tudod feltenni.
Gáz, ha továbbadod. Magyarán bunkóság. Viszont én elfogadom a régi X-COM-ot <#whatever> <#idiota>
Fabio Capello
Tilos. Megnyerted, neked kell aktiválnod.