Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge96
Úgy emlékszem, hogy a szerzõdés alapján annyit kérhetsz, hogy függesszék fel az adott accounton a már beaktivált játékok közül azt, amelyiket akarod. Viszont a CD kulcsot nem kapod vissza, hanem újra meg kell vásárolni.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

DarkSector
nembaj , tulélem csak azt hittem supporttal meg lehet tárgyalni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

penge96
Hát azt szerintem buktad...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

DarkSector
Srácok ha véletlen egy játékot beregeltem rossz account-ra, steam-en akkor hová kell írni hogy vegyék le és másnak szeretném odaadni.
Természetesen minnél elõbb szeretnék írn, nemrég 1 orája regeltem véletlen be a játékot rossz profilba. 😄

Segítséget köszönöm elõre is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bardocz
Ez de szánalmas. Még ha arról szólni a játék, hogy a nácikkal gyerekeket erõszakolunk meg húzunk karóba, de nem, õket kell irtani 😄
Törölt felhasználó
Pityu és JimMorison nyerte a 2 példányt. Hamarosan indul a következõ kör. Steamen elküldtem a felvételt, majd üzenetben elküldöm a kódokat! 😊
SzirmosSzisza
A játékban is Németországban.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
Egy szó nem esett arról, hogy szerintem mi hogy van, csak a lent írt pontatlanságokat javítottam ki. Az, hogy ki hogy értelmezi a dolgokat, vagy mi a véleménye róla, az ettõl független.

A Wolfensteinnél a reklámokról leszedték a jelképeket, mert itt is, ahogy máshol is pereskedés lehet belõle. A Warner úgy döntött, hogy az Injustice PC-s változatát meg se jelenteti, mert pereskedés lehet belõle, ha bárki feljelentéssel él.
Ez független attól, hogy ki szerint miért találták ki a törvényt, vagy hogy ki szerint mi alkalmas a köznyugalom megzavarására, és hogy egy per végén hogy ítélkezik a bíróság.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Törölt felhasználó
<#eljen>

Egyébként nem értem is értem. Annyi önképuralmi jelkép lehetne, mégis csak a sarlóról meg a horogkeresztrõl tudok. Ráadásul ha egy fordított horogkereszttel megjelennék az utcán, akkor mindenki nekem esne, mert mindenki csak a hõbörgésre képes....
Szerinted ha egy játékban (ami pont ezt a témát dolgozza fel, akár egy film) mi alkalmas köznyugalom megzavarására (pláne kegyeleti jogot sértõen)? Ezt a büntetõ törvényt arra találták ki, aki kifejezetten közterületen sok ember szeme láttára öltözködik/viselkedik úgy, mint egy náci.

steam, origin: ACE_hun

genndy
Cserélni nem, de játszani tudsz vele, ha tényleg jóban vagy az illetõvel. Kulcsszó: Family Sharing.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Dzsini
Na akkor a több féligazság-pletyka mellé egy kis tisztázás:

A "kretén szervezet" a magyar állam Büntetõ törvénykönyve, melynek 269. paragrafusa szerint:
269/B. § (1) Aki horogkeresztet, SS-jelvényt, nyilaskeresztet, sarló-kalapácsot, ötágú vöröscsillagot vagy ezeket ábrázoló jelképet a köznyugalom megzavarására alkalmas - különösen az önkényuralmi rendszerek áldozatainak emberi méltóságát vagy kegyeleti jogát sértõ - módon
a) terjeszt;
b) nagy nyilvánosság elõtt használ;
c) közszemlére tesz;
ha súlyosabb bûncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és pénzbüntetéssel büntetendõ.

És ezt a paragrafust ismerve a Warner (az Injustice kiadója) úgy döntött, hogy a PC-s változatot, amelynek alapból része a Red Son Superman nem forgalmazza, mert nincs kedve pereskedni, egy esetleges feljelentés miatt. A konzolos változathoz csak DLC-ben jelent meg a Red Son, így az alapjáték konzolokra kapható.
valószínûleg eladtak volna belõle néhány (tíz)ezer darabot, perköltségre meg ennek többszöröse megy el, bármi is történik

A magyar Wolfenstein plakátokról is leszedték a horogkereszteket nálunk is, ahogy sok más országban is. A játékban viszont ott jelen van, abból még lehetnek gondok, hiába szabályozták át a dolgot 2013-ban (lásd a wikipedia szócikk végét).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nem.
Az aktivált játékokat nem lehet cserélgetni?

genndy
De. Kérd vissza tõle a cetlit.
Ha viszont már beaktiválta magának akkor nincs. Max. az accával együtt... de az ugye meg tilos és rizikós is.

Egy gyors kérdés, annó videókarihoz kaptam egy Batman Archam Origins kódot, amit odaadtam egy havernak, arra sehogy sincs mód, hogy átadja nekem?

Törölt felhasználó
Na ez aztán a bullshit. Nem is tudtam hogy annak a kretén szervezetnek, aminek nem tudom mi a neve és mindig mindent cenzúráz, ide is elér a keze...
lalakov
Benéztem az Injustice topikjába, van akinek mûködik máshonnan véve, hátha...
Botond
Guglizz rá. Nem ismerem az univerzumot mélységében de vmelyik dlc karinak sarló kalapács van a cuccán, meg vörös csillag a sapkáján. Ezek tiltott önkényuralmi jelképek, szóval betiltották itthon a játékot. Ennyit olvastam errõl én is.
Törölt felhasználó
Most ez komoly? Milyen piros csillag? Hol látod ezt?
Botond
Meg sarló kalapács is! 😄
piros csillag, jaja jót röhögtem mikor olvastam 😄
lalakov
Kezdem. 😞
Botond
Injustice az be van tiltva itthon, azt vágod, ugye?
Elvileg ha nincs netkapcsolatod és elindítod a steamet felajánlja hogy offline indítod vagy kilépsz. De ez nem 100%.
lalakov
Elnézést kell kérjek minden jelentkezõtõl, de vissza kell vonjam a holnapi felajánlásaimat.
Az Amazonról vásároltam õket, mint a Saints Row-t is és annak a kódját nem ette meg a Steam "Not Available
Sorry, but the following items are not available for purchase in this country. Your purchase has been cancelled"
Ugyanaz a megjegyzés volt a játéknál vásárlásnál, mint a régebbi felajánlott és sikeresen beaktivált játékoknál.
Mivel a játékot ntex megnyerte, felajánlottam neki, hogy a IV. részt megveszem neki Steamen is (a másik kettõ megvan neki).
Ez alapból tökön szúrás számomra, nem tetézném a holnapi 3 játékkal, ha azokat sem lehet beaktiválni. 😞(

Töröltem a két felajánlást, kérlek titeket holnap este 7-ig írjon nekem egy privátot az, aki szeretné a játékot, sg.hu tag és van 30,01 pontja. A random.org segítségével kisorsolom majd a kulcsokat, amiket a nyertesek próbáljanak beaktiválni. Ha sikerül akkor örülök, ha nem akkor meg elnézést kérek mindenkitõl.
Mortal Kombat Komplete Edition
Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition
genndy
Muszáj bejelentkezni, mielõtt offline-ra váltasz. Tehát abszolút net nélkül nem lehet Steamezni.
Az talán mûködik, hogy a komplett Steam könyvtáradat átviszed olyan gépre ahol van net, bejelentkezel, offlinera váltasz, és után visszateszed arra a gépre ami net nélküli (nem biztos, sosem próbáltam, csak ötlet).

Helló! Net nélkül lehet-e Steam-es játékkal játszani, vagy mindenképp kapcsolódni kell? Azt tudom, hogy lehet offlinera váltani. De ha nem tudok bejelentkezni, akkor játszani sem?
genndy
Akkor olvasd el a banner alatti szöveget is és úgy próbálkozz.

foxpal
elolvastam, csupan betartani kell

MerlinW
Tudod mik a csoportszabályok?

[merlinw.org]

Kösz
foxpal
kernek szepen egy invet sg-be (rammstein0092)

Köszi!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

MoRT2195
Ingyen megkapjátok az Anomaly: Warzone Earth játékot, ha
regisztráltok ide. Regisztrációt követõen jön emailben a Steam kód.
MerlinW
<#worship>

[merlinw.org]

KiruHoshino
Nem semmi. Köszi. 😊

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Scooter
<#taps><#eljen>
IMYke2.0.0.0
lalakov: a plusz ment - a verekedõs játékok nem stílusom, így csak megköszönöm az önzetlen nagylelkûségedet <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hûha, az nájsz 😊 <#eljen>
lalakov

Scooter
75%-KAL OLCSÓBB Stacking valakinek? Ingyen vihetõ!
Köszi!!
Troger911
Innen szívesen adok érte bármit 😊
Angvik
Aveyond: Lord of Twilight
Awesomenauts
Awesomenauts Cluck Costume
Capsized
Ethan: Meteor Hunter
Ether Vapor Remaster
Gravi
Grimind
Helicopter Simulator 2014: Search and Rescue
Hexcells Plus
Little Inferno
Oil Rush
Poöf
POSTAL 1
Truck Racer
Vanguard Princess
War Of the Human Tanks
Troger911
Nekem kéne!
MerlinW
Ha másnak nem kell, én elfogadom, megveszem és feldobom a csoportnak ajándékként.

[merlinw.org]

Ryder62
Valakinek kell egy Nuclear Throne 50% kupon?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

SweeneyTodd
Halihó, valakit érdekelne esetleg egy 90%os portal 2 kupon ? 😊

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

MerlinW
Ezt a böngészõ plugint telepítsd
Mutatja az árakat különbözõ pénznemekben, hogy melyik játék/DLC van meg neked, kosárból kiveheted egy kattintásra ami már megvan, piacra dobhatsz bármit már a tárolódból, stb.
Még a játékkönyvtáradat is látod böngészõben és indíthatsz onnan játékokat.

[merlinw.org]

wantonly
Az is lehet, hogy nem emlékezett rá, hogy már megvan neki a játék... Velem is már elõfordult. :-)

Vagy közben beszerezte magának õ is ingyen, mivel még mindig osztogatják.