Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Természetesen minnél elõbb szeretnék írn, nemrég 1 orája regeltem véletlen be a játékot rossz profilba. 😄
Segítséget köszönöm elõre is.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A Wolfensteinnél a reklámokról leszedték a jelképeket, mert itt is, ahogy máshol is pereskedés lehet belõle. A Warner úgy döntött, hogy az Injustice PC-s változatát meg se jelenteti, mert pereskedés lehet belõle, ha bárki feljelentéssel él.
Ez független attól, hogy ki szerint miért találták ki a törvényt, vagy hogy ki szerint mi alkalmas a köznyugalom megzavarására, és hogy egy per végén hogy ítélkezik a bíróság.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Egyébként nem értem is értem. Annyi önképuralmi jelkép lehetne, mégis csak a sarlóról meg a horogkeresztrõl tudok. Ráadásul ha egy fordított horogkereszttel megjelennék az utcán, akkor mindenki nekem esne, mert mindenki csak a hõbörgésre képes....
steam, origin: ACE_hun
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A "kretén szervezet" a magyar állam Büntetõ törvénykönyve, melynek 269. paragrafusa szerint:
269/B. § (1) Aki horogkeresztet, SS-jelvényt, nyilaskeresztet, sarló-kalapácsot, ötágú vöröscsillagot vagy ezeket ábrázoló jelképet a köznyugalom megzavarására alkalmas - különösen az önkényuralmi rendszerek áldozatainak emberi méltóságát vagy kegyeleti jogát sértõ - módon
a) terjeszt;
b) nagy nyilvánosság elõtt használ;
c) közszemlére tesz;
ha súlyosabb bûncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és pénzbüntetéssel büntetendõ.
És ezt a paragrafust ismerve a Warner (az Injustice kiadója) úgy döntött, hogy a PC-s változatot, amelynek alapból része a Red Son Superman nem forgalmazza, mert nincs kedve pereskedni, egy esetleges feljelentés miatt. A konzolos változathoz csak DLC-ben jelent meg a Red Son, így az alapjáték konzolokra kapható.
valószínûleg eladtak volna belõle néhány (tíz)ezer darabot, perköltségre meg ennek többszöröse megy el, bármi is történik
A magyar Wolfenstein plakátokról is leszedték a horogkereszteket nálunk is, ahogy sok más országban is. A játékban viszont ott jelen van, abból még lehetnek gondok, hiába szabályozták át a dolgot 2013-ban (lásd a wikipedia szócikk végét).
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ha viszont már beaktiválta magának akkor nincs. Max. az accával együtt... de az ugye meg tilos és rizikós is.
Az Amazonról vásároltam õket, mint a Saints Row-t is és annak a kódját nem ette meg a Steam "Not Available
Sorry, but the following items are not available for purchase in this country. Your purchase has been cancelled"
Ugyanaz a megjegyzés volt a játéknál vásárlásnál, mint a régebbi felajánlott és sikeresen beaktivált játékoknál.
Mivel a játékot ntex megnyerte, felajánlottam neki, hogy a IV. részt megveszem neki Steamen is (a másik kettõ megvan neki).
Ez alapból tökön szúrás számomra, nem tetézném a holnapi 3 játékkal, ha azokat sem lehet beaktiválni. 😞(
Töröltem a két felajánlást, kérlek titeket holnap este 7-ig írjon nekem egy privátot az, aki szeretné a játékot, sg.hu tag és van 30,01 pontja. A random.org segítségével kisorsolom majd a kulcsokat, amiket a nyertesek próbáljanak beaktiválni. Ha sikerül akkor örülök, ha nem akkor meg elnézést kérek mindenkitõl.
Mortal Kombat Komplete Edition
Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition
Az talán mûködik, hogy a komplett Steam könyvtáradat átviszed olyan gépre ahol van net, bejelentkezel, offlinera váltasz, és után visszateszed arra a gépre ami net nélküli (nem biztos, sosem próbáltam, csak ötlet).
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
regisztráltok ide. Regisztrációt követõen jön emailben a Steam kód.
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Angvik
Aveyond: Lord of Twilight
Awesomenauts
Awesomenauts Cluck Costume
Capsized
Ethan: Meteor Hunter
Ether Vapor Remaster
Gravi
Grimind
Helicopter Simulator 2014: Search and Rescue
Hexcells Plus
Little Inferno
Oil Rush
Poöf
POSTAL 1
Truck Racer
Vanguard Princess
War Of the Human Tanks
[merlinw.org]
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
Mutatja az árakat különbözõ pénznemekben, hogy melyik játék/DLC van meg neked, kosárból kiveheted egy kattintásra ami már megvan, piacra dobhatsz bármit már a tárolódból, stb.
Még a játékkönyvtáradat is látod böngészõben és indíthatsz onnan játékokat.
[merlinw.org]