34737
  • Scooter
    Addig oké. Megvan a játék és hozzá a zene, de attól még, hogy nincs telepítve a játék a zenének ott kéne lennie. A telepítetlen játékokat is lehet látni. A zenéket is kéne látni, maximum nem tudod lejátszani ha nincs telepítve.
  • Jim Morrison
    szerintem akkor ha megveszed hozzá a zenét (pl payday2) vagy jár a játékhoz.
  • Scooter
    Steam-en a soundtrack-hoz csak akkor adódnak hozzá, ha telepítve van a játék?
  • lalakov
    Hogy találtad telibe? :))
    Meg nem is azzal van baj, hogy ne legális forrásból lenne, pár éve kifehérítettem a zenéim 99%-át, csak nem szeretem ha mások látják azt ami az enyém. Kivéve ha csajokról van szó. :-D

Imi: Köszi. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem sem.
    Nagy öngól lenne a Valve-nek.
  • Jim Morrison
    nyálas zenét hallgatsz vagy pronózenét?: I btw gondolom nem.
  • lalakov
    A kijelölt zenei számaimat másik fél nem láthatja ugye?
  • DarkSector
    Mosanában elég bugos a steam, szóval inkább csak várj vele szerintem.
  • Prince23
    Sziasztok!

Pár napja minden steam indításkor nem tölt be az Áruház. és rá kattinrva sem. tök fekete kép fogad. Amúgy meg a Discovery fülre kattintva bejönnek a játékok. csak nem látom a kimelet napi akciókat az Áruház főoldalán. Ez mitől lehet? már volt re-install is. nem ér semmit sem, és ccleanert is futattatam.
  • DarkSector
    Nem érteni a kérdést. :D
    Ami elsőre egy játékon látható az a kinézet. :D
  • Scooter
    Én a videót, meg a képeket. Viszont utána mindent megnézek az adatlapján. Úgy lehet csak véleményt alkotni róla. Aztán ha tetszik, akkor megy a kívánságlistára.
  • IMYke2.0.0.0
    //Amúgy, akinek nem menne: A Music Playerben az album kijelölését követően a "Show in System" menüpont kell - a gépeden lévőket teszi azonnal a lejátszó listába, ezen felül, azon Free DLC-ket, amiket társítottál, később, a játék indításakor szedi le, a háttérben, és teszi a listába.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.25. 12:39:48
  • IMYke2.0.0.0
    Nem tudom, hogy kinek mennyire tűnt fel, de: Free Soundtrack DLC-k. A STEAM Music Player debütálásának alkalmából.
    Igen, letölthetőek külön is.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem:

Legfőbb: érdekeljen, akár előzetes infók alapján is. Ezt követően:
    Elsődleges szempont, hogy ne "only multiplayer" és ne MMO (és annak verziói) legyen
    Következő szempont: ne Early Access és alpha, béta, gamma legyen.
    Aztán: az ára a tűréshatárom közelében legyen.
    Jöhetnek az achievementek is, mert szeretem, ha van még valami plusz.
    Fontos, hogy ne legyen 100+1 DLC-je.
  • Sir Quno Jedi
    Pl. hogy multionly-e. Mert ha mmorpg, F2P, early access, béta, gamma, meg ilyenek, akkor instant skip. Ez alól van pár kivétel, mint pl. a PoE.
    Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2014.09.25. 12:07:27
  • Jim Morrison
    ?
    Eleve akkor megyek egy játék adatlapjára ha érdekel a játék. Ha nézem akkor én először nézek gameplay videókat, majd megnézem van e benne single/multiplayer, stb. Majd a neten olvasok utána, leírásokat csak átfutom. De ha nincs számlámon (wallett) penz, meg van jatek amivel jatszak sosem nezem storet.
  • Ryder62
    Srácok, ti mit szoktatok megnézni egy játék adatlapján először? Mi az ami eldönti hogy tovább nézed az adatlapját vagy sem?
  • RoboKutya78

Viszont ha ráküldik a Vakot lehet megszívjuk az mp3 warezt:)
    Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.09.25. 11:09:18
  • RoboKutya78
    Nem lehet leállítani csak ha kilépsz
    Nem lehet beletekerni a számokba csak tovább léptetni
    Win 8 alatt ha lerakod tálcára nincsenek vezérlő gombjai mint a winampnak
    Jó ötlet
    Remélem idomulnak a felhasználók igényeihez mert akkor egy programmal kevesebbet kell majd telepíteni
    Viszlát winamp

• Probatbicol
    Először jót nevettem ezen a kártyás ötleten, de jobban belegondolva ijesztő is egy kicsit, ezzel aztán lehet manipulálni a kölkök ízlését...
    Vagy még rosszabb: "Teljesítményt értél el, 50x meghallgattad DJ Anyámkínja albumát !"
  • Dzsini
    Régebben is voltak róla cikkek, hogy tartalomszolgáltatás (zenék, filmek, sorozatok) irányba bővítene a Valve, nem lenne butaság tőlük.

Viszont ott sokkal több a jogi hercehurca, és még jobban szétaprózná a régiókat, menne a morgás miatta.

De mekkora móka lesz, amikor elkezdenek a gyűjthető kártyák esni X zenész új albumából...
  • IMYke2.0.0.0
    A legnagyobb bajom ezzel a playerrel, hogy "eltüntetés" után is szól, és a másik: nem lehet teljesen leállítani, csak "Pause"-olni.
    Nagyon kezdetleges ez még.

Ezerszer inkább a Fooobar2000.
  • Probatbicol
    Nekem az a gyanúm, hogy ez a music player csak a kezdet, lehet hogy a végső cél egy Spotify/Google play szerű szolgáltatás. Ennyi felhasználóval aranybánya lenne, tarolna a piacon.
  • Scooter
    Gondolom ez csak a steam-es programban van? A webes felületen nem látom, de igaz, hogy ott miért is lenne!?
  • XenHai
    Hiába indítom újra nem rakja fel a frissítést.
  • IMYke2.0.0.0
    Annyira, hogy már ott is van.

Saját kép:

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.25. 10:03:22
  • Jim Morrison
    Steam music már nem béta, jön a rendes kliensbe.
  • bon
    Nekem is van:

2db 50% OFF The Incredible Adventures of Van Helsing II Complete Pack
    2db 25% OFF Banished
    1db 25% OFF Heavy Bullets

Érdekel valakit?
  • bon
    Remélem a humble bundle játékoknak nincs limitálva az aktiválhatóságuk, mert ez egy kicsit régebbi csomag része volt.
  • bon
    Még egy apróság:

• bon
  • ToMy_
    Van két átadó kuponom, kraftolásért ajándékok:
    - még néhány napig érvényes 33%-os kedvezmény a World of diving-re
    - és szintén még pár napig érvényes 75%-os kedvezmény a Crash Time II.-re

Ha valakit érdekel, szóljon.
  • tugyiti
    50% OFF The Incredible Adventures of Van Helsing II Complete Pack ,valakit érdekel ?
  • Asperot
    Ok, benéztem. :) A napi tényleg mélyre került. Sokat fogok bukni mire megszokom.
  • IMYke2.0.0.0
    Ezek szerint...
  • Asperot
    Csak nekem van ott a napi menü ahol eddig?
  • Jim Morrison
    igen. (legalábbis engem nem zavar)
  • IMYke2.0.0.0
    Ide is, a fantasztikus STEAM főoldal okán:

"Csak engem zavar - de erősen - hogy az ÚJ STEAM főoldalon gyakorlatilag az oldal közepére kell görgetnem, hogy lássam, mi a napi akció tárgya?"
  • Jim Morrison
    Most nézem azért nem csak a főoldal újult meg, játékosokat keresni is sokkal 'jobb' már.
  • IMYke2.0.0.0
    Újnak mindenképp új :)