34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#25421 Addig oké. Megvan a játék és hozzá a zene, de attól még, hogy nincs telepítve a játék a zenének ott kéne lennie. A telepítetlen játékokat is lehet látni. A zenéket is kéne látni, maximum nem tudod lejátszani ha nincs telepítve. -
#25420 szerintem akkor ha megveszed hozzá a zenét (pl payday2) vagy jár a játékhoz. -
#25419 Steam-en a soundtrack-hoz csak akkor adódnak hozzá, ha telepítve van a játék? -
#25418 Hogy találtad telibe? :))
Meg nem is azzal van baj, hogy ne legális forrásból lenne, pár éve kifehérítettem a zenéim 99%-át, csak nem szeretem ha mások látják azt ami az enyém. Kivéve ha csajokról van szó. :-D
Imi: Köszi. :) -
#25417 Szerintem sem.
Nagy öngól lenne a Valve-nek. -
#25416 nyálas zenét hallgatsz vagy pronózenét?: I btw gondolom nem. -
#25415 A kijelölt zenei számaimat másik fél nem láthatja ugye? -
#25414 Mosanában elég bugos a steam, szóval inkább csak várj vele szerintem. -
#25413 Sziasztok!
Pár napja minden steam indításkor nem tölt be az Áruház. és rá kattinrva sem. tök fekete kép fogad. Amúgy meg a Discovery fülre kattintva bejönnek a játékok. csak nem látom a kimelet napi akciókat az Áruház főoldalán. Ez mitől lehet? már volt re-install is. nem ér semmit sem, és ccleanert is futattatam. -
#25412 Nem érteni a kérdést. :D
Ami elsőre egy játékon látható az a kinézet. :D -
#25411 Én a videót, meg a képeket. Viszont utána mindent megnézek az adatlapján. Úgy lehet csak véleményt alkotni róla. Aztán ha tetszik, akkor megy a kívánságlistára. -
#25410 //Amúgy, akinek nem menne: A Music Playerben az album kijelölését követően a "Show in System" menüpont kell - a gépeden lévőket teszi azonnal a lejátszó listába, ezen felül, azon Free DLC-ket, amiket társítottál, később, a játék indításakor szedi le, a háttérben, és teszi a listába.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.25. 12:39:48 -
#25409 Nem tudom, hogy kinek mennyire tűnt fel, de: Free Soundtrack DLC-k. A STEAM Music Player debütálásának alkalmából.
Igen, letölthetőek külön is. -
#25408 Nekem:
Legfőbb: érdekeljen, akár előzetes infók alapján is. Ezt követően:
Elsődleges szempont, hogy ne "only multiplayer" és ne MMO (és annak verziói) legyen
Következő szempont: ne Early Access és alpha, béta, gamma legyen.
Aztán: az ára a tűréshatárom közelében legyen.
Jöhetnek az achievementek is, mert szeretem, ha van még valami plusz.
Fontos, hogy ne legyen 100+1 DLC-je. -
#25407 Pl. hogy multionly-e. Mert ha mmorpg, F2P, early access, béta, gamma, meg ilyenek, akkor instant skip. Ez alól van pár kivétel, mint pl. a PoE.
Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2014.09.25. 12:07:27 -
#25406 ?
Eleve akkor megyek egy játék adatlapjára ha érdekel a játék. Ha nézem akkor én először nézek gameplay videókat, majd megnézem van e benne single/multiplayer, stb. Majd a neten olvasok utána, leírásokat csak átfutom. De ha nincs számlámon (wallett) penz, meg van jatek amivel jatszak sosem nezem storet. -
#25405 Srácok, ti mit szoktatok megnézni egy játék adatlapján először? Mi az ami eldönti hogy tovább nézed az adatlapját vagy sem? -
Viszont ha ráküldik a Vakot lehet megszívjuk az mp3 warezt:)
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.09.25. 11:09:18 -
#25403 Nem lehet leállítani csak ha kilépsz
Nem lehet beletekerni a számokba csak tovább léptetni
Win 8 alatt ha lerakod tálcára nincsenek vezérlő gombjai mint a winampnak
Jó ötlet
Remélem idomulnak a felhasználók igényeihez mert akkor egy programmal kevesebbet kell majd telepíteni
Viszlát winamp
-
Probatbicol #25402 Először jót nevettem ezen a kártyás ötleten, de jobban belegondolva ijesztő is egy kicsit, ezzel aztán lehet manipulálni a kölkök ízlését...
Vagy még rosszabb: "Teljesítményt értél el, 50x meghallgattad DJ Anyámkínja albumát !" -
#25401 Régebben is voltak róla cikkek, hogy tartalomszolgáltatás (zenék, filmek, sorozatok) irányba bővítene a Valve, nem lenne butaság tőlük.
Viszont ott sokkal több a jogi hercehurca, és még jobban szétaprózná a régiókat, menne a morgás miatta.
De mekkora móka lesz, amikor elkezdenek a gyűjthető kártyák esni X zenész új albumából... -
#25400 A legnagyobb bajom ezzel a playerrel, hogy "eltüntetés" után is szól, és a másik: nem lehet teljesen leállítani, csak "Pause"-olni.
Nagyon kezdetleges ez még.
Ezerszer inkább a Fooobar2000. -
Probatbicol #25399 Nekem az a gyanúm, hogy ez a music player csak a kezdet, lehet hogy a végső cél egy Spotify/Google play szerű szolgáltatás. Ennyi felhasználóval aranybánya lenne, tarolna a piacon. -
#25398 Gondolom ez csak a steam-es programban van? A webes felületen nem látom, de igaz, hogy ott miért is lenne!? -
#25397 Hiába indítom újra nem rakja fel a frissítést. -
#25396 Annyira, hogy már ott is van.
Saját kép:
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.25. 10:03:22 -
#25395 Steam music már nem béta, jön a rendes kliensbe. -
#25394 Nekem is van:
2db 50% OFF The Incredible Adventures of Van Helsing II Complete Pack
2db 25% OFF Banished
1db 25% OFF Heavy Bullets
Érdekel valakit? -
#25393 Remélem a humble bundle játékoknak nincs limitálva az aktiválhatóságuk, mert ez egy kicsit régebbi csomag része volt. -
#25392 Még egy apróság:
-
#25391 -
ToMy_ #25390 Van két átadó kuponom, kraftolásért ajándékok:
- még néhány napig érvényes 33%-os kedvezmény a World of diving-re
- és szintén még pár napig érvényes 75%-os kedvezmény a Crash Time II.-re
Ha valakit érdekel, szóljon. -
#25389 50% OFF The Incredible Adventures of Van Helsing II Complete Pack ,valakit érdekel ? -
#25388 Ok, benéztem. :) A napi tényleg mélyre került. Sokat fogok bukni mire megszokom. -
#25387 Ezek szerint... -
#25386 Csak nekem van ott a napi menü ahol eddig? -
#25385 igen. (legalábbis engem nem zavar) -
#25384 Ide is, a fantasztikus STEAM főoldal okán:
"Csak engem zavar - de erősen - hogy az ÚJ STEAM főoldalon gyakorlatilag az oldal közepére kell görgetnem, hogy lássam, mi a napi akció tárgya?" -
#25383 Most nézem azért nem csak a főoldal újult meg, játékosokat keresni is sokkal 'jobb' már. -
#25382 Újnak mindenképp új :)