Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scooter
Azt kár, hogy nem írja az e-mail, hogy ki kérdezte le. Kíváncsi lennék rá <#vigyor1>
Maak
Azt ugye tudod, hogy 3 (harom) peldanyhoz, ha egyforma jatekrol beszelunk, nem kell 3 kulon ga-t csinalnod?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Scooter
<#eljen><#taps>
Törölt felhasználó
Figyelem figyelem!
Minden napra egy Dead Space 2 ajándék sorsolása lesz! 3 játékot sorsolok még ki. Hogy miért napi 1 és miért nem egyszerre 3 és mondjuk vasárnapig? Mert a szaros rendszer nem enged egyszerre csak egyet! <#falbav>
EZÉRT KÉRNÉK MINDENKIT AKI JELENTKEZIK, HOGY MINDEN ESTE LEGYEN AKTÍV (ÁTADÁS, VISSZAIGAZOLÁS), HOGY A KÖVETKEZÕ NAPI AJÁNDÉKOT IS MINÉL HAMARABB KI TUDJAM RAKNI. ÁTADÁS MINDEN NAP 7-ÓRA UTÁN!
Sok sikert! 😊
genndy
<#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Troger911
Egy kis apróság, nekem tetszett!
KiruHoshino
https://www.origin.com/en-gb/store/buy/battlefield-3/pc-download/base-game/standard-edition - Nem steam-es de azért itt is jelzem. Free BF3. Az ajánlat Jun3.-ig tart.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

MerlinW
Valaki lekérte hogy egy adott CD-kulcs melyik account-ra van beregelve.

[merlinw.org]

Scooter
Ilyen levél mire fel jön?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
This is an automated message generated by Steam account administration. It is being sent in response to a query made by a Steam user to discover all account names associated with this CD-key.

Steam account name: ****

If you requested this query, please use the above account name to log in to Steam. If you cannot remember your password, click on the “Retrieve lost account” button on the Steam login screen.

If you did not request this query, please ignore this message – users cannot gain access to your account via the Find Account By CD Key process without access to your email account.

To further safeguard your account please read the following FAQs.

Beszarok! Cryengine-t tessék!!!!

http://store.steampowered.com/app/220980/

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Scareface
Betszem ide hátha...

Ami van:

Project Aftermath
Xotic
Commandos: Destination Berlin
Skydrift
Anomaly: Warzone Earth
Rush Bros
Conquest of Champions: Steam Starter Kit
Interstellar Marines
Dead Island: Epidemic
Aerena - Clash of Champions
Enclave
Pid
Company of Heroes 2 Multiplayer

Keresek HL1-2 Portal 1-2,CoD 1-2,MoHaa),régi(~10év) címeket. Pm!

bosco05
valaki craftolt 😛
MerlinW
<#eljen>

[merlinw.org]

!!!INGYEN!!! Vihetõk az alábbi kuponok.

10% OFF Heavy Bullets Jun 02 2014
50% OFF 140 Jun 03 2014
66% OFF ROCKETSROCKETSROCKETS Jun 03 2014
90% OFF FaeVerse Alchemy Jun 03 2014
66% OFF Quest of Dungeons Jun 03 2014
90% OFF KnightShift Jun 03 2014
50% OFF Omerta - City of Gangsters Jun 06 2014
50% OFF CastleStorm Jun 08 2014
75% OFF Stealth Bastard Deluxe Jun 08 2014
10% OFF Toki Tori 2+ Jul 11 2014
2x 25% OFF Pixel Piracy Apr 15 2015
genndy
Próbáltam már, valamennyire jó, de messze nem az igazi. Szerintem egy csomó szöveg "hardcoded", és nem lehet szabadon változtatni se a betûtípust, se a méretet (amit lehet, azok meg leginkább fõcímek. Amit igazán olvasni kellene, az mindig marad kicsi).

bosco05
genndy
Én is kerestem, nem találtam. Próbáld meg esetleg a Nagy kép módot, de sok részén az sem segít.

Le is szedtem ezt a kék skint, de a méretezés ugyanaz, mint az eredetinél. Nincs valami progi,mod ami jobban széthúzná, ezáltal nagyobb lenne? 23-as monitorom van, mindkét oldalról kb. 10cm-t fekete rész van, vagyis mintha össze lenne nyomódva a kép.
Panzeradler
Talán van olyan skin amibe nagyobb a betûtípus, itt nézz körül.
MoRT2195
Nekem is 21,5-ös van, mindig hátradõlve vagyok (fõ a kényelem 😊 ), és pont jó. Olyan 1,5 méterre van a monitor a fejemtõl, ezt most gyorsan a karommal mértem ki. 😄 De akkor még mindig ott a böngészõ + plugin, amit írtam.
Dzsini
Elég hozzá egy nagyobb felbontású, nem túl nagy monitor (19-21 colos 1080p vagy ilyesmi), és máris zavaróan kicsi hátradõlve, szemproblémák nélkül.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

MoRT2195
Használj szemüveget. Komolyan mondom, ha alig látod a Steam betûit, akkor ott a szemeddel van baj. Amúgy esetleg használd böngészõben a Steamet, ott mûködik a ctrl+ és tedd fel a #22987-es kommentben látható plugint, így olyan, mintha böngészõdben is rendese Steam lenne, sõt még jobb is. Vagy a Steam progiban próbáld ki a BIG PICTURE cuccost.
Kösz a választ, még azt szeretném tudni, hogy mi módon lehetne nagyítani a Steamet, mert olyan kicsi minden, hogy alig látom. A ctrl+ itt nem mûködik.
Jim Morrison
<#eljen> most originen meglett ugye az elsõ rész, jó lenne ha ezzel végzek nyomhatnám is a következõ résszel^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Scooter
Persze, tudom én. Mindennek van miértje <#vigyor> Egyszer beindul az emberben a hörcsög nehéz neki parancsolni <#nyes>
Törölt felhasználó
Muszáj pimpelni a stemgiftemet, mert nem tudok jelentkezni jó kontrikra.... Szal van ennek háttere is 😄
Scooter
<#eljen> Nem semmi! Fantasztikusan nyomod! <#taps>
Törölt felhasználó
Nincs mit tenni, kell egy csillagtalan ajándék is 😊
Scareface
<#worship>

Scooter
<#eljen> Köszi! Majd ha letelik a büntetésem steamgifts-en, ráugrok <#vigyor2>
Törölt felhasználó
És itt az újabb adag! Sok szerencsét! 😊
MerlinW
Igen.

[merlinw.org]

totyak
Magyarán regisztráljak egy akármilyen felhasználónévvel a support oldalon, aztán írjam meg nekik, hogy az XY felhasználónevû fiókba ez és ez miatt nem tudok belépni?

Dzsini
A steam supportra - pontosan emiatt - külön regisztráció szükséges.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

totyak
Valószínûleg én vagyok a béna, de mindig amikor írni szeretnék a supportnak, megkér, hogy lépjek be a fiókomba. Na de pont azért írnék mert nem tudok belépni. Ráadásul azt hiszem hülyeséget is csináltam, mert valahogy kértem egy jelszóváltoztatást is, amit ugye szintén a mailemre küldtek.

Buktam az accot?

MerlinW
support.steampowered.com
Angolul, igen.

[merlinw.org]

MerlinW
Valve nem tudja mi az e-mail postafiókhoz tartozó felhasználónév. Viszont az email az egyetlen dolog, amivel igazolhatod hogy te te vagy. Ergo senki nem fog neki mondani semmit. Max ha beállította, emlékszik a Steam-es titkos kérdésére és válaszára.

Egy teljes viszaállításra lesz szükség, amit számlákkal, stb-vel igazolsz.

[merlinw.org]

totyak
Ha kellene írnom pontosan? Gondolom csak angolul kommunikálnak. Úgy rémlik valami gmail-es cím volt, de annyi helyre regelek annyi névvel, meg emillel, hogy ha sokáig nem használok valamit, elfelejtem.

MoRT2195
De azt tudja. Tudja a felhasználónevét, meg a jelszót, akkor már csak megmondják az email címét. Vagy valami segítséget, mondjuk, hogy mi az email cím felhasználója, de azt, hogy hova regisztrált (citromail, freemail, stb.) azt nem.
MerlinW
Persze, meg mindjárt a jelszót is adják hozzá😊

[merlinw.org]

Scooter
Ezért írok én fel minden sz*rt. Mindent egy külön füzetbe. Az összes oldalt amire regeltem. Még sose ért meglepetés <#whatever>
MoRT2195
Szerintem ha írsz a supportnak, akkor ebben segítenek, vagyis megmondják, hogy mi az email címed.
totyak
Mit lehet tenni, ha nem emlékszem milyen emil címmel regeltem be a steam fiókomat? Tudom a felhasználó nevemet is, meg a jelszavamat is, de mikor belépnék, akkor mindig kéri az emilemre elküldött hitelesítõ kódot. De mivel nem tudom az emil címet, így lövésem nincs a kódról.

Ez egy másodlagos steam fiók egyébként, ritkán használom.

DarkSector
ja nem gond, megoldodik majd a dolog csak hátha áttehettem volna, mert ha a vásárlós profilom bukik akkor ez is bukik vele. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

FrostBite
Ha nem szeretnél átlogolni mindig amikor játszanál azzal a játékkal, akkor én a Family Share-t ajánlanám.
Felveszed a másik accod megosztod a játékot, ott lesz a könyvtáradban és fel sem tûnik hogy másik accon van.

MerlinW
Kihagyhatod pl. Saint's Row 3 vámpíros DLC-jét, ami konkrétan tönkrevágta a játékot.

[merlinw.org]

kigyi
Van amelyik DLC egy-egy mod használatába bekavar így ez hasznos 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Prince23
Hm tényleg... de ki az aki ki fogja hagyni X DLC feltelepítését? 😄

genndy
Steames újítás, de nem feltûnõ, emiatt nem biztos hogy mindenki észrevette, pedig hasznos: játékoknál a DLC fülnél most már lehet pipálni hogy melyiket telepítse és melyiket ne -> <#eljen>

DarkSector
ja szuper annak sem sok értelme van. 😄

azért thx.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"