Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi!<#eljen>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Törölt felhasználó
A játékokat XXXPaulXXX és Fooka nyerte! grat! 😊
bon
Köszi a felajánlást.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Törölt felhasználó
Köszi Duke nukemre beneveztem 😊

Bundelstarzon megint lehet hörcsögölni! Én 14 játékot vettem most meg 2200HUF-ért és van benne Sniper: ghost warrior 2-tõl kezdve minden! 😊
Troger911
Na utolsó próba, bocs a szemetelésért!
otisz111
+1 <#eljen><#vigyor3>
Akkor már beteszem én is a profilom:

MoRT2195
Itt van pár tõlem is, jövõhéten még lesz több. 😊

(Lentebbi 3 kommentemet lehet törölni. 😄)
MoRT2195
Azt hisze megvan. 😄
MoRT2195
Õõõ... hogy kell olyan kép formájába kirakni a felajánlásokat?
MoRT2195
http://www.steamgifts.com/giveaway/PzLXs/c-rush

C-Rush
Scooter
Én próba nélkül se csalódtam még semmiben. Általában el tudom dönteni, hogy mi a jó nekem. Nem szeretem, ha korlátok közé szorítanak a kipróbálással, hogy csak bizonyos ideig mûkõdik. Más mód is van a kipróbálásra, de az nem idevaló <#idiota>
Törölt felhasználó
Nekem elsõ ránézésre megy rendesen. Am Payday 2 67% kedvezmény 9,33€=2800HUF
Nálatok sem megy a Steam store?

steam, origin: ACE_hun

Törölt felhasználó
A gammákat Liukang és Laza nyerte! Grat! 😊
Törölt felhasználó
Hurray! <#taps>
genndy
<#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Troger911
Akkor tõlem is pár, bár nekem csak bundle szökevényeim vannak 😞

Troger911
Részemrõl rendben.
MerlinW
1 órával ezelõtt megköszönte (utólag), ami ha nem is követi, de a szabályzat ismeretét feltételezi, így ezt most az egyszer betudom kapkodásnak. Szerencséje volt, hogy csak most néztem rá a dologra.

[merlinw.org]

MerlinW
Be😊

[merlinw.org]

Scooter
Én meg így. Az a pár hozzászólás is csak azért maradt el, mert régebben sokszor döglött az oldal és örültem ha tudtam rá tenni, nemhogy hozzászólni.

Na az lenne a durva 😊
52-t nyertem.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

IMYke2.0.0.0
Durván nyomod 😊)

//Gondolom, a második szám a kommenteid számát takarja, és nem a megnyert játékokat 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Megnéztem én is és durván meglepõdtem: 10.476/7.637 az arányom <#wow1>

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

IMYke2.0.0.0
Szabi - én így állok:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Troger911
Eddig én is ezt az elvet követtem, de most rátérek a mindenkinek megköszönöm dologra!
IMYke2.0.0.0
Én kábé 1,5 éve írok mindenhez - elõtte nekem is õsember vadászfegyver volt a névjegyem <:bunkó> és nem írtam csak csoportoshoz.

1,5 éve meg azt teszem, ha lusta vagyok gépelni, hogy egérrel behúzom a szimpatikusabbnak tûnõ köszönõ üzenetek közül az egyiket, jobb klikk, másolás, majd beillesztés, még mindig egérrel... 1,23422 mp.

Törölt felhasználó
höhhööö Én is taj paraszt vok, mert lusta vok, beírni hogy THX.. :/ Max a csoportosakba írom be, ha csatlakozok 😊
Szabi
900+ kommentem nekem is van..

viszont.... <#vigyor3>

"Nulla tenaci invia est via"

IMYke2.0.0.0
Nem véletlen, hogy nekem ennyi hozzászólásom van a Steamgiftsen:

Alapvetõ illem megköszönni a lehetõséget, és a nyereményt is. Nem csak szerintem

Ha az SG csoporttagok részére ajánlottad fel, akkor a teendõd:
"Ha egy felajánlás nyertese nem köszönte meg a nyereményét, annak a nevét (steam profil linkjét) jelentsétek nekem (MerlinW), vagy írjátok a csoport fórum "Felhasználó jelentése" témájába, majd kérjetek új nyertest SteamGifts-en."

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Troger911
Srácok, mi van akkor, ha egy olyan felhasználó nyerte a giftet, aki nem köszönte meg nevezéskor... meg még most se... Giftet még nem küldtem... 😞
Törölt felhasználó
Na ugyan a fórum megkergült, de a visszaigazolásnak köszönhetõen volt 2 slottom! 😊 Ezért 2 ajándék 2 napos határidõvel 😊
Vége Szombat este 7-kor, addig lehet nevezni! 😊
Törölt felhasználó
Na ugyan a fórum megkergült, de a visszaigazolásnak köszönhetõen volt 2 slottom! 😊 Ezért 2 ajándék 2 napos határidõvel 😊
Vége Szombat este 7-kor, addig lehet nevezni! 😊
FrostBite
Köszi szépen.
Most már teljes a kollekció.

bosco05
nem nagyon csípom paypalt sajna :S elég sok visszaélés van vele... ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy nem bízom meg benned, hanem azt, hogy inkább senkiben sajnos 😞 bankszámlámra ha utalod az mehet
engem erdekel. paypal-on keresztul is lehet fizetni?

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

bosco05
Ha már PAYDAY2, ha valakit érdekel 2200 ft-ért van még 2 db eladó (olcsóbb mint ha leárazva veszi valaki az egy darabot, úgy 3100 körül jön ki), mert négyes pakkot vettem. PÜ ha kell valakinek.
MoRT2195
Ez igazából arra jó, hogy megkóstold a cukorkát, és ha ízlik, akkor vegyél belõle.
Szerintem ez jó dolog, én örülök az ilyen ingyenes hétvégéknek, mert már néhány játékot beszereztem ennek köszönhetõn. Ismeretlenül nem mertem megvenni, de kipróbáltam, tetszett és megvettem. Szóval jó dolog ez. 😊
Törölt felhasználó
Okés, köszi 😊 Akkor ezt nem szedem le most 😊 Nem szeretem mikor félúton elveszik a cukorkám... 😊
Panzeradler
Csak 3napig játszható most, steamen szokott lenni, ilyen "free weekend" amikor 1-2 játékot lehet kipróbálni, játszani vele. Ez is ilyen most.
Törölt felhasználó
Köszi olvasni tudok, csak értelmezni nem 😊
Szóval 3 napom maradt leszedni vagy 3 napom maradt kipróbálni?
Törölt felhasználó
Akkor az ilyennel mit kezdjek? Rakjam fel, aztán ha nem sül 3 nap múlva törlöm?
penge96
"PAYDAY 2 - 3 nap maradt"

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Troger911
Nekem nincs 😞
Törölt felhasználó
Másnak is ott van a PAYDAY2 a steam könyvtárában? Ez most ilyen 3 napos próbaverzió vagy olyan mint a múltkor volt a red orchestra vagy valamelyik másik gamma?
Itt is megpróbálom:
Egy Conquest of Champions: Steam Starter Kit kód érdekel valakit? Dob egy kártyát, azt elkérném belõle. Csak az jelentkezzem, aki játszik is a játékkal, mert én is be tudom aktiválni magamnak!
Törölt felhasználó
Mester! A hétvégén Steam-es nickekket be tudod izzítani a profilunkhoz itt a topikba?
Törölt felhasználó
Igen tudom, másik topikban már kifejtettem 😊