Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Bundelstarzon megint lehet hörcsögölni! Én 14 játékot vettem most meg 2200HUF-ért és van benne Sniper: ghost warrior 2-tõl kezdve minden! 😊

steam, origin: ACE_hun
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
[merlinw.org]

52-t nyertem.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
//Gondolom, a második szám a kommenteid számát takarja, és nem a megnyert játékokat 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
1,5 éve meg azt teszem, ha lusta vagyok gépelni, hogy egérrel behúzom a szimpatikusabbnak tûnõ köszönõ üzenetek közül az egyiket, jobb klikk, másolás, majd beillesztés, még mindig egérrel... 1,23422 mp.
Alapvetõ illem megköszönni a lehetõséget, és a nyereményt is. Nem csak szerintem
"Ha egy felajánlás nyertese nem köszönte meg a nyereményét, annak a nevét (steam profil linkjét) jelentsétek nekem (MerlinW), vagy írjátok a csoport fórum "Felhasználó jelentése" témájába, majd kérjetek új nyertest SteamGifts-en."
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Szerintem ez jó dolog, én örülök az ilyen ingyenes hétvégéknek, mert már néhány játékot beszereztem ennek köszönhetõn. Ismeretlenül nem mertem megvenni, de kipróbáltam, tetszett és megvettem. Szóval jó dolog ez. 😊
Szóval 3 napom maradt leszedni vagy 3 napom maradt kipróbálni?
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Egy Conquest of Champions: Steam Starter Kit kód érdekel valakit? Dob egy kártyát, azt elkérném belõle. Csak az jelentkezzem, aki játszik is a játékkal, mert én is be tudom aktiválni magamnak!