34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#25461 settings - interface - taskbar pref -
#25460 Valaki megtalálta hol lehet a tálca ikon gyorsmenüjét testre szabni? ki ki lehet venni dolgokat, de például a friends-et nem tudom hol lehetne az exit steam gomb felé rakni...:( -
Srep #25459 Köszi. Csak valamiért még mindig nem vonta le a Paypalról az összeget amit ajándékozni akartam, igy gondoltam próbálok módositani :) -
#25458 valószínűleg nem :/ -
Srep #25457 Egy kérdés merült fel, ha megvan az euro truck 2 gold, és megveszem magamnak a Collector Bundle-t akkor a gold ajándékozható? -
#25456 Jól értem a levélből, hogy nem kódot adnak, hanem rögtön a steam account-ra kell majd aktiválni? Ha így van akkor én nem foglalkozok vele, mert már megvan a játék. -
#25455 Igen. Írja is a cikk, hogy a szavazás végén. -
#25454 Mivel akkor kapsz ha majd vége lesz. (Ha kapsz) -
#25453 tegnap leszavaztam de nem jött semmi :( -
#25452 Ha jól látom még nem volt.
2014/10/golden-joysticks-2014-vote-get-free-xcom.html -
#25451 Köszi. :) Túl sok adatot szívtak le, inkább kihagyom. -
#25450 jelen! de már baromi régen -
#25449 Kitöltötte már valamelyikőtök a Valve hardver- és szoftverfelmérését? -
#25448 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.30. 18:14:42 -
#25447 Na de az egyik reálisan nem ér semmit, a másik meg reálisan érhet 500Ft-ot :) -
#25446 Tudod itt meg közbeszól az egyéni ízlés kérdése kinek a pap kinek a papné alapon fps rts stb és máris nem a pénz értéket figyeli az ember:) -
#25445 Na de az egy szar játék volt ... amiről meg szó van az jó ... nem mindegy :D -
#25444 na ez az.. sose lehet tudni ki mire tartja a játék árát amit épp kinézel vagy a steam árat figyeli, vagy azt hogy bagóért vette valamelyik bundleban vagy épp ajándékba dobta valamelyik szolgáltató. Nem tudni ki hogy számolja az árát.
Lököttnek néztek, ha steames árát figyeltem annak a bizonyos játéknak az árát és lehurrogtok miatta.
-
#25443 Mióta degradáló tényező az, ha egy játék bundle csomag része volt? Ezek alapján a BF3, Mirror's Edge, Saint's Row 3 sem ér 1 eurónál többet?
A Syberia ára 10 euró. Egy TF kulcsért ajándék. -
#25442 Arról nem is beszélve, hogy attól, hogy valami egyszer-kétszer szerepelt egy-egy bundle-ben, annak még van bolti ára... -
#25441 Te is SOKKAL többet szoktál kérni a bundle-s cuccaidért... -
#25440 Srácok a sima Syberia játékért egy tf kulcs nem sok egy kicsit ? 1,72 az ára jelenleg a syberia meg bundles volt ha jól emlékszem.
-
Frenky #25439 OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hi! Akik még nem ismerik, bátran csatlakozzanaka MAGYAR Digital Combat Simulator Csoporthoz, ha gondolják:
DCS World MAGYAR Felhasználók csoportja a FB_ON!
vagy Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók csoporja a Google+ ON! Csatlakozz!
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.29. 15:56:02 -
#25438 Köszönöm, nem azért írtam mert másik lejátszót keresek. -
#25437 Nem tudom észrevettétek-e, de ha steam kliensen belül középső egeret nyomtok egy linkre, akkor megnyitja azt egy új ablakban a kliensen keresztül. Én böngészőben mindent középső egérrel nyitok meg, és steamen belül is folyton nyomkodtam megszokásból, de semmi nem történt, most viszont új ablakban megnyitja. :) Végre egy számomra hasznos kényelmi funkció is bekerült. :D Bár ennek már régen benne kellett volna lennie... és ennél jobb formában, nem új ablak kéne, hanem csak új lap. Na de majd talán egyszer az is eljön. :D -
RAMyMamy #25436 nem maradtak ezek valakinek fölösben bundlikból?
electronic super joy, fez, gone home, gray matter, hitman: blood money, reus
Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2014.09.28. 15:49:05 -
#25435 Én maradok a spotifynál, legegyszerűbb és kb minden fent van amit hallgatni akarok. -
#25434 Foobar2000. -
#25433 Régebben ajánlottam az AIMP3-at Winamp helyett. Gyönyörűen szól, gyors és okos cucc. Próbáljátok ki (teljesen ingyenes).
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.28. 11:43:31 -
#25432 Ez a zene hallgatási lehetőség nagyon tetszik. Betöltöttem a teljes zenei könyvtáramat és így sokkal gyorsabb elérni mint winamppal. Egy hiányzik, hogy az Előadok és az Albumok mellett nincsen "Összes" (a telefonomon ilyenkor cím szerinti sorrendben vannak a számok). -
#25431 -
#25430 Köszi, már frissítettem :) -
#25429 http://pulseh.deviantart.com/art/PixelVision-Skin-for-Steam-211426153
2014.09.25: updated to v2014-0925 (see SPUF thread for details [Link]). -
#25428 Remek, a frissítéssel elcsesződött a pixelvision skin. Pont a Steam menüpontot takarja ki a big picture. -
#25427 abban mi a logika hogy (szinte) minden Total War játékra, packra van akció viszont a shogun packokra nincs, de a játékokat egyenként és a dlcket külön akciózzák, így olcsóbb megvenni részekben mint a teljes packot
vagy ez is valami steames bug és majd javítják és lesznek a csomagok is akciósak? :) -
#25426 Nekem mindkettő megvan, mégis kaptam. :) -
#25425 Írja, hogy telepítve kell lennie a játéknak, hogy megkapd a DLC-ket is (és a zene is annak számít).
@MerlinW: igen, szerintem mindenki kapott, én is pont most. De lehet hogy csak az, akinek megvan az 1 (nekem megvan). -
Lokker #25424 duplán 50%-os? :) -
#25423 Nem tudom mindenki kapott-e, de van 50%-os Van Helsing 2 Complete pack 50%-os kuponom. -
#25422 Nem, a zenéket nem kéne látni, csak ha ott vannak a könyvtárban (Steam gyakorlatilag behúzza a lemezről a dalokat, mint az iTunes).
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.25. 18:32:50