34737
  • Maak
    OMFG...te farasztobb tudsz lenni mint a ket masfel eves kolkom...

Ok, szoval, ha bizonytalan vagy az araban valaminek akkor keress ra steamtrades-en(ha gift akkor outpostra is mehetsz elbol). Kilistazza a talalatokat es latni fogod adott evezred adott eveben adott napon adott percben eppen mennyibe faj. Az a mervado, ide meg nem irod be a kerdesedet es nem nezunk (ujfent) hulyenek, amiert egy jo jatekot olcsoert nem akarsz megvenni, de gondolom egy velvet assasinra elcserelned mi?
  • MerlinW
    "megadtam a kulcsot a steamen" = Steam-es játék. Tehát csak elrejteni tudod a listából. Mondjuk azt nem értem miért nem akarod előtte törölni, de mindegy.
  • RAMyMamy
    ha a játékhoz tartozó kulcsot szeretnéd visszavonni és átruházni másra, olyat nem lehet
  • tugyiti
    Nem értem a kérdést ,ha kliensbe akarod elrejteni akkor merlin leírta hogyan rejtheted el ,ha egy parancsikont akarsz törölni az asztalról és az nem megy akkor már régen rossz ...
  • hooah
    Szóval csak megadtam a kulcsot a steamen, igen. De a "parancsikon törlése" opciót nem találom.
  • MerlinW
    Akkor az Steam-es. (Attól hogy nem Steam áruházban vetted attól még az Steam-es) Tehát a második opció amit írtam.
  • hooah
    Nem steames! De valahogy a parancsikon törlése opciót nem találom, csak a helyi tartalom törlése opciót. Ami nekem nem jó mert úgy a gépről törli.
  • MerlinW
    Ha nem Steam-es játék, akkor jobb klikk, "parancsikon törlése". Ha Steam-es játék, akkor játékra kattintasz, kategória beállítása, "elrejtés a könyvtáramból" bepipál.
  • hooah
    Sziasztok
    A Steam accountomból ki lehet törölni egy nem steamen vett játékot és ha igen hogyan?
  • Szabi #25492
    betöltés után nálam eltűnik a hozzászólásod :D
  • grebber
    Másnál nem bugos ez a topik? (Nálam firefox alatt halott)

Ennyi jelenik meg az oldalból

Valakinek valami ötlet mitől lehet?
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.10.07. 10:38:28
  • Szabi #25490
    erre most kaptam egy 66%-KAL OLCSÓBB Dieselstormers kupont.. :D
  • RAMyMamy
    beta update-es cuccban benne vagy?
  • RoboKutya78
    30 és van 8 ki nem rakott kitűzőm
  • mulli1986
    Én se kaptam még kupont, pedig február óta vagy hogy, elég aktív vok steamen
  • RAMyMamy
    kitűzőkészítésnél alapból jár kupon (általában gagyi játékokhoz és kevés kedvezmény), meg néha random is dob a steam

lehet ez is attól függ, hogy hanyas szintű vagy??
  • bardocz
    Nekem pixel piracyra van, de arra legalább kettő is.
  • MerlinW
    Hm. Akkor nem tudom.
  • Szabi #25483
    nekem egy kuponom sincs, sőt idén még nem is kaptam :D
  • MerlinW
    Gondolom mikor a fejlesztő/kiadó úgy dönt. A kuponokat többnyire mindenki megkapja.
  • IMYke2.0.0.0
    Én semmit sem raktam ki, mégis van egy határral. Ma kaptam csak 2-őt vagy 3-at, nem tudom.

• RoboKutya78
    srácok a steam mikor osztogat játék kupont? mert mostanában voltak cuccok amit kiraktam piacra és az eladást követően kaptam kupont is.
  • IMYke2.0.0.0
    Tejeltem is rendesen Gabe-nek :)
  • PeeTeR
    nalam joje
  • Fabio Capello
    Mert kiváltságos vagy :D
  • IMYke2.0.0.0
    Én online vagyok.
  • bardocz
    Ó, köszi, akkor nem aggódok.
  • priluki
    igen nálam se megy :S
  • Fabio Capello
    "The Steam servers are currently down for routine maintenance."
  • bardocz
    Másnak sem akar kapcsolódni a steam?
  • Laza
    Különben a felét nem vennék meg :)
  • MerlinW
    De, de annak mi köze van egy játék árához?:) SGifts egy független weboldal, saját szabályokkal. A kevesebb contrib rendszer nem azért van benne, mert a játék kevesebbet ér, hanem hogy a sok bundlemonkey ne azon szedje meg magát contrib ponttal a rendszerben :)
  • SzirmosSzisza
    Steamgifts nem ad érte kevesebb pontot, ha bundleben volt?:)
  • DarkSector
    Igen jó ideje nem trendi.
    Sajnos!
  • Jim Morrison
    Mert ma már alig csinálnak demot az "aaa" játékokhoz.
  • HyperManiac
    Miért van az, hogy a demo részben csupa gagyi, indie rajzfilmszerű faszság van kizárólag?
  • Jim Morrison
    Ezzel a frissítéssel is csak visszaléptünk
  • MerlinW
    Az majd Steam 3 fícsör lesz. Oh wait. :D
  • RatBaG #25463
    ne legyél telhetetlen, nem akarjuk gabent kihozni a sodrából...
  • Jim Morrison
    de sorrendet hol tudok változtatni? itt már kivettem azokat amik nem kellenek.