34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#25501 OMFG...te farasztobb tudsz lenni mint a ket masfel eves kolkom...
Ok, szoval, ha bizonytalan vagy az araban valaminek akkor keress ra steamtrades-en(ha gift akkor outpostra is mehetsz elbol). Kilistazza a talalatokat es latni fogod adott evezred adott eveben adott napon adott percben eppen mennyibe faj. Az a mervado, ide meg nem irod be a kerdesedet es nem nezunk (ujfent) hulyenek, amiert egy jo jatekot olcsoert nem akarsz megvenni, de gondolom egy velvet assasinra elcserelned mi? -
#25500 "megadtam a kulcsot a steamen" = Steam-es játék. Tehát csak elrejteni tudod a listából. Mondjuk azt nem értem miért nem akarod előtte törölni, de mindegy. -
RAMyMamy #25499 ha a játékhoz tartozó kulcsot szeretnéd visszavonni és átruházni másra, olyat nem lehet -
#25498 Nem értem a kérdést ,ha kliensbe akarod elrejteni akkor merlin leírta hogyan rejtheted el ,ha egy parancsikont akarsz törölni az asztalról és az nem megy akkor már régen rossz ... -
#25497 Szóval csak megadtam a kulcsot a steamen, igen. De a "parancsikon törlése" opciót nem találom. -
#25496 Akkor az Steam-es. (Attól hogy nem Steam áruházban vetted attól még az Steam-es) Tehát a második opció amit írtam. -
#25495 Nem steames! De valahogy a parancsikon törlése opciót nem találom, csak a helyi tartalom törlése opciót. Ami nekem nem jó mert úgy a gépről törli. -
#25494 Ha nem Steam-es játék, akkor jobb klikk, "parancsikon törlése". Ha Steam-es játék, akkor játékra kattintasz, kategória beállítása, "elrejtés a könyvtáramból" bepipál. -
#25493 Sziasztok
A Steam accountomból ki lehet törölni egy nem steamen vett játékot és ha igen hogyan? -
#25492 betöltés után nálam eltűnik a hozzászólásod :D -
#25491 Másnál nem bugos ez a topik? (Nálam firefox alatt halott)
Ennyi jelenik meg az oldalból
Valakinek valami ötlet mitől lehet?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.10.07. 10:38:28 -
#25490 erre most kaptam egy 66%-KAL OLCSÓBB Dieselstormers kupont.. :D -
RAMyMamy #25489 beta update-es cuccban benne vagy? -
#25488 30 és van 8 ki nem rakott kitűzőm -
#25487 Én se kaptam még kupont, pedig február óta vagy hogy, elég aktív vok steamen -
RAMyMamy #25486 kitűzőkészítésnél alapból jár kupon (általában gagyi játékokhoz és kevés kedvezmény), meg néha random is dob a steam
lehet ez is attól függ, hogy hanyas szintű vagy?? -
#25485 Nekem pixel piracyra van, de arra legalább kettő is. -
#25484 Hm. Akkor nem tudom. -
#25483 nekem egy kuponom sincs, sőt idén még nem is kaptam :D -
#25482 Gondolom mikor a fejlesztő/kiadó úgy dönt. A kuponokat többnyire mindenki megkapja. -
#25481 Én semmit sem raktam ki, mégis van egy határral. Ma kaptam csak 2-őt vagy 3-at, nem tudom.
-
#25480 srácok a steam mikor osztogat játék kupont? mert mostanában voltak cuccok amit kiraktam piacra és az eladást követően kaptam kupont is. -
#25479 Tejeltem is rendesen Gabe-nek :) -
#25478 nalam joje -
#25477 Mert kiváltságos vagy :D -
#25476 Én online vagyok. -
#25475 Ó, köszi, akkor nem aggódok. -
priluki #25474 igen nálam se megy :S -
#25473 "The Steam servers are currently down for routine maintenance." -
#25472 Másnak sem akar kapcsolódni a steam? -
#25471 Különben a felét nem vennék meg :) -
#25470 De, de annak mi köze van egy játék árához?:) SGifts egy független weboldal, saját szabályokkal. A kevesebb contrib rendszer nem azért van benne, mert a játék kevesebbet ér, hanem hogy a sok bundlemonkey ne azon szedje meg magát contrib ponttal a rendszerben :) -
#25469 Steamgifts nem ad érte kevesebb pontot, ha bundleben volt?:) -
#25468 Igen jó ideje nem trendi.
Sajnos! -
#25467 Mert ma már alig csinálnak demot az "aaa" játékokhoz. -
HyperManiac #25466 Miért van az, hogy a demo részben csupa gagyi, indie rajzfilmszerű faszság van kizárólag? -
#25465 Ezzel a frissítéssel is csak visszaléptünk -
#25464 Az majd Steam 3 fícsör lesz. Oh wait. :D -
#25463 ne legyél telhetetlen, nem akarjuk gabent kihozni a sodrából... -
#25462 de sorrendet hol tudok változtatni? itt már kivettem azokat amik nem kellenek.