Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ígyvan, csak klikkelni kell az Install-ra, és már írja is hogy regisztrálva lett az accountodra, és választhatsz alul hogy ha van steam-ed, akkor a linkre kattintva rögtön el is kezdheted tölteni, vagy a steam-et letölteni, tehát akkor már nem vész el, nem kell feltételen letölteni.

steam, origin: ACE_hun

Ha beaktiváltad, akkor mindenképp megmarad. Függetlenül attól, hogy letöltötted-e vagy sem.
Scooter
Ez jó kérdés, hogyha felrakod és még az akció vége elõtt letörlöd, akkor megmarad-e. Én fenthagyom az akció végéig, mint a Left 4 Dead 2-vel is tettem. Utána töröltem.
TheGrinder
Akkor letöltöm. 😊

Laza
És ha holnap le is törlöm, vajon megmarad? Mert ha nem akkor kell a fenének.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Scooter
Elvileg le kell: Sniper Elite V2
TheGrinder
Fel is kell telepíteni és elindítani, vagy csak elég ha el kezdem letölteni, de közben megállítom és nem szedem le?

Törölt felhasználó
mikor csak beregeled a gammát, nem telepíted és az akció lejárta után:
otisz111
Köszi! <#eljen>
bardocz
Köszi!
Snipet Elite V2 ingyen beszerezhetõ a Steamen a következõ 24 órában.
Scooter
Mo*sok egy banda ez a steamgifts support. Engem simán felfüggesztettek, csak célozgatásokkal. Tegnap meg egy Black Flag-nél valaki konkrétan FAKE-ezett és nem tettek vele semmit. Ma is néztem a profilját.
Én meg három hete "nyertem" egy Bioshock Triple Packot, két nap után kíváncsiságból rá akartam kérdezni a srácnál, hogy várjak-e egyáltalán (ránézve a profiljára egybõl tudtam, hogy ez halott dolog). Azonnal blokkolt mindenféle interakció nélkül. Írtam Steamgifts supportnak, szinte azonnal jött a válasz: várjam meg a 7 napot és jelöljem be, hogy nem kaptam semmit, valamint a ticketet újra nyitva nyugaodtan jelenthetem is a csávót. Megtörtént. Semmi reakció. Külön report user--> eredmény semmi. Küldtem még egy asztalborogatós jelentést is, az ember azóta is vígan az oldalon van, sõt már azóta nyert is...<#ejnye1>

Mr. Büdös Köcsög

A történethez ráadásul az is hozzátartozik, hogy emberünknek volt ugyanakkor egy Just Cause 2 (2 copies) fake felajánlása is. Bezzeg engem azonnal kiraktak három napra, amikor feltettem a limitált-ideig-ingyenes Borderlands 2 DLC-t. Biztos én vagyok a hülye...
bosco05
Mindent lecseréltem, konkrétan megszûnt a régi e-mail címem és már másik van másik jelszóval... Amúgy az e-mailbe nem jutottak be, más volt a jelszó, tehát kikerülték konkrétan a visszaigazoló kódot...
bosco05
Lecseréltem mindent, support annyit mondott, hogy részükrõl oké hiszen megakadályozták, cseréljek jelszót és nem lesz gond. Gépen természetesen nincs elmentve semmi, nem írtam le ezer éve a bankkártya adataimat, szóval keylogger kizárva... Fogalmam sincs mit csináltak, de beszopták.
Ja és cseréld le az email fiókod jelszavát is!
otisz111
Legjobb amikor random bejelöl valaki (általában bot) és abban a pillanatban ahogy visszaigazolom kapom a szokásos automatikus üzenetet: "a haverom cserélni akar veled, de nem tudott felvenni barátként, tessék itt a profil linkje jelöld be" és küld egy adathalász linket pl: www.steamcomnunity.com/blabla.

Ha rákattintasz akkor egy ugyanolyan felületre jutsz, mint a steam csak épp semmi köze nincs hozzá és ha ott bejelentkezel szépen megkapják a jelszavadat, account neved. Persze azonnal nem tudják ellopni a cuccokat hála a Valve-nak.

De gondolom ilyennel már sokan találkoztatok.
lalakov
Vásároltál Steamen a gyanús csere és az oldalad feltörése között? Nem lehet, hogy a gépedbe is bejutottak és a vásárlásnál egyszerûen kiolvasták az adataidat? (Már ha ez lehetséges) Mert akkor nem ártana újratenned a gépedet sem.
Hát nekem ez elég hihetetlenül hangzik. Kíváncsi leszek mit fog válaszolni a support.
lalakov
A bankkártya adataid nincsenek elmentve a gépeden? Esetleg a Steamtõl kéne megkérdezni, hogyan lehetséges hogy megtudták, ha nem volt elmentve náluk.
lalakov
Jó ezt tudni, bár még nem fordult ilyen elõ velem.

Ezért jobb a hagyományos bankkártyánál a webkártya, ami lé van rajta abból nem sokat tud senki sem vásárolni.
bosco05
1. fogalmam sincs
2. nem weben cseréltem hanem kliensben, de sokszor linkelik, ha kint van marketen, vagy pl trade offerben loungeon, itt is utóbbi történt
lalakov
Hogy jutottak hozzá a bankkártya adataidhoz, ha nem volt mentve Steamen?

"belinkelte a cserére kínált tárgyat" Webes felületen cseréltél és nem a kliensben?
TheGrinder
A kitûzõknél írja, hogy mióta vagy tag.

Törölt felhasználó
Az komoly... Mondjuk én még arra se jöttem rá, hogy lehet megnézni ki mikor regelt meg ilyenek. Akkor lepõdtem meg, mikor valaki rám írt hogy milyen régi a regem mégis milyen amatõr kérdéseim vannak... Még azt se tudom megnézni én mikor regeltem XD
bosco05
De kaptam, de kikerülték még a hitelesítõ kódot is...
@mulli86: ha jól emlékszem 9 éves profil volt, szarásig cuccokkal... sajnos nem mentettem le, csak nyomtam egy reportot rá
SweeneyTodd
Az meleg dolog... , de hogy sikerült nekik megkerülni azt amikor ismeretlen IP - Számítógéprõl lépnek be a steamfiókba akkor már kapok egy emailt, hogy errõl az iprõl ebbõl az országból be akar valaki jelentkezni az én fiókomba , ilyenrõl nem kaptál emailt ? 😮

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Törölt felhasználó
Az komoly... Azzal hogy rákattintottál egy linkre már meg is tudták a jelszavad?! Az böszme! Tuti nem fogok ismeretlennel semmilyen cserét indítani. Az accja olyan volt mint aki 1000 éves fent van a steamen?
bosco05
Kicsit OFF, de óvatosságra intenék mindenkit. A mai napra virradóra feltörték a steam accountom. Hála az égnek semmit sem tudtak csinálni, azonban a bankkártya adataimhoz hozzájutottak (nincs mentve steamen, új géprõl bejelentkezve meg pláne nem látni). Szerencsére az elsõ vásárlási kísérletük steamen volt, amit a rendzser megakadályozott az orosz ip miatt. Ennyi volt a mákom, kaptak 7 napos trade bant én meg a felszólítást a steamtõl, hogy illetéktelenek bejutottak az accomra és vásárolnának is a kártyámmal, amennyiben én vagyok oroszországban igazoljam és akkor engedélyezik a tranzakciót. Nem én voltam, váltottam jelszót és e-mail címet, support szerint így már nem lesz gond. A jelszavamat semmilyen weblapon nem adtam meg, egyszerûen hozzáadott egy gyerek a barátjaként, majd álcserét színlelve belinkelte a cserére kínált tárgyat, ami megtévesztõen hasonló link volt, mint amit a lounge használ. Ezt követõen azonban semmit nem adtam meg, levágtam az átverést, azonnal reportoltam is és töröltem... Ennek ellenére mégis megtudta a jelszavamat és ha nincs a Valve, akkor földönfutóvá tehettek volna a csalók! Ezúton is hatalmas pacsi a Valve-nak, hogy fejleszti a rendszert! A csalókkal pedig tessék vigyázni, mert egyre kifinomultabbak! Én szerencsére megúsztam egy bankkártya bezúzással és 2000-ft mínusszal...
Scooter
Megtanultam a leckét. Bár fake-t nem írtam. Viszont tegnap valaki fake-ezett a Assassins Creed IV Black Flag (3 Copies)-nál és nem kapott semmit. Vígan online most is.
lalakov
A "fake" beírásra.
Scooter
Mármint mit? Melyik részére vonatkozott a kérdésed?
lalakov
De ugye legközelebb már nem teszed? 😊
Scooter
Oké, értem én. 1-et mostanában ellenõriztek. Lehet, hogy a felfüggesztésem miatt a steamgifts support. Az más kérdés, hogy a Watch Dogs, ahol pampogtam, a 2 nyertes neve alatt "gift not received" van. Már megint megmondtam és megint nem csak most :-P

Laza: nem nyertem, csak érdeklõdés céljából kérdeztem.
Laza
Kérdezd meg a felajánlót vagy add vissza neki.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

genndy
Azt is muszáj. Ha valamelyik játékra szúrópróbaszerûen ráellenõriznek, és nem figyel ott az accodon, már repül is a ban.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Scooter
Egy kérdés: ha steamgifts valaki nyer egy bundle pakkot, amiben sok játék van, azt is muszáj mind beaktiválni? Pl. ha nem mindegyik érdekel belõle. Tudom, hogy kötelezõ beaktiválni, ha nyer valamit az ember, de Bundliknál is így van? Nem tenném fel sehova, fiókérték növelésére, hanem kiszórnám ingyen.
Neighbours From Hell Compilation

Ez kimaradt a listából.
Draw a Stickman: EPIC
Skulls of the Shogun
Breach & Clear
Ittle Dew
Frozen Synapse
Shivah: Kosher Edition
Savant - Ascent
Syder Arcade
Batman™: Arkham Origins DLC
Sniper: Ghost Warrior 2
Muffin Knight
Street Racing Syndicate
Iron Grip: Warlord + Scorched Earth DLC

Cserélném õket hasonló kaliberû játékokra, vagy egészet 1 "nagy" játékra
pl. Call of Duty: Modern Warfare 3 <#idiota>
Köszönöm itt is a Strategic War Europe-t! <#awink>
genndy
grebber-nek tutira megvan.

tototto
két verzió mondjuk biztos van, de az egyiknél kiírja a tároló is hogy csak orosz környékeken váltható be a másiknál nem ír ki semmit szóval elvileg arra nincsenek megkötések, igazából azt nem tudom hogy nem veszi e le a steam accountról arra hivatkozva hogy MO-n elvileg nem megvehetõ a játék, persze lehet beleszarnak 😊
nincs itt olyan esetleg akinek megvan a játék steamre már?

genndy
Megvenni Mo-ról nem lehet, de ha sikerül szerezned, akkor aktiválható nálunk is. SteamDB szerint csak egy verzió van belõle, szóval nem kaphatsz régiózárast sem (elvileg).

tototto
Sziasztok most akciós steamen Injustice verekedõs játék, a kérdés annyi hogy tudom MO-n régiózáras és nem lehet megvenni, de külföldön ha valaki vesz egy giftet azt tf2 kulcsért ha elcserélem fogok tudni vele játszani?
Mert ha bemegyek tárolójába nem látok semmi tiltást hogy ne lehetne akárhol felhasználni, pár játéknál láttam korábban hogy ebben és ebben az országokban aktiválható a gift, ha ez nincs akkor lehet aktiválni szerintetek?

MoRT2195
Én elõbb körbejártam az egész fentebb látható bannert, és elolvastam a Steam csoportnál lévõ dolgokat. Nem esett nehezemre, elég gyorsan észrevettem azt a bizonyos "írj a házigazdának" szöveget. Meg sokszor gyorsabb is ha kicsit olvasok, minthogy beírom a kérdésem, és várok a csodára, hogy hátha válaszol valaki. 😄
Scooter
Mondjuk van benne valami. A boltban is az emberek hamarabb kérdeznek, minthogy olvasnának. Pedig általában minden ki van írva, csak fel kell nézni <#vigyor>
Hát ezzel kapcsolatban vannak kétségeim 😄
Scooter
Szerintem jó úgy, ahogy van. Aki idejön, az szerintem tud olvasni <#eplus2>
MerlinW esetleg majd át tudod írni pirosra és kicsit nagyobb betûméretre, hogy észrevegyék? Ha nem gond persze.
bardocz
Nem terveztem venni, csak érdeklõdök 😊