34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#25542 Köszönöm, ki fogom próbálni, hátha működik win7-en. Látom van ott valami manual hozzá. -
#25541 Itt az eredeti, ha az is jó: http://www.myabandonware.com/game/doom-ii-2pd#download -
#25540 Na mindegy, várok, hátha lesz majd valami. Végignéztem egy speedrun-t, és nagyon kedvet kaptam hozzá. Nameg ebben nem kell annyira célozni, mint a mai játékokban, ennyivel kisebb hátrányból indulok :D -
#25539 Hát még nekem :(
Megértelek. -
#25538 Most a 10 is sok, nemhogy a 30 :S -
#25537 A Doom 2 benne van a Doom 3 BFG Edition-ben. -
#25536 Doom2 volt már valami bundleben? -
#25535 Amúgy fantasztikus hátterei vannak steam-en. Sokat agyalhattak rajta. Ezt se fogom kirakni -
#25534 és 0,09 volt az első eladás is, ehh -
#25533 No, a The Ship is kártyás lett a steam-en! -
#25532 azóta kétnaponta kapok egy kupont.. :D -
#25531 -
#25530 Inkább próbáld meg elcserélni egy Velvet Assasinra :) -
Lokker #25529 Valakinek van cserére egy Darksiders játéka a mostani bundle-ból? Csak az az egy játék érdekelne. Amit fel tudok ajánlani az a legutóbbi 2K bundle-ból egy The Darkness 2 és a régi X-Com játékok. -
#25528 majd kiderül:)
addig még meg kell nyernem:)
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.10.12. 14:06:15 -
#25527 Nem akarok én ünnep rontó lenni, de ha nyersz is egy Valve Complete csomagot és a felajánló meg látja, hogy valami meg van belőle (az-az 1-nél több), akkor simán fog kérni új sorsolást. -
#25526 jol van mar rosszul ertelmeztem amit irtal, illetve nem figyelmesen olvastam at, viszont mentsegemre legyen, hogy teljesen normalisan reagaltam, meg akkor is ha kurva felesleges is volt :D
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2014.10.11. 17:31:38 -
#25525 Előttem már leírták, csak ismételni tudnám ugyanazt :) -
#25524 -
#25523 Nem azt mondta, hogy FPS játék, hanem, hogy FPS nézetű. :) -
#25522 Kipróbálod: beteszed a kosárba, akkor már mutatja miből kapnál pluszpéldányt. -
#25521 ahm akkor majdnem jól értettem a dolgot:)
Bár nem esik szó a dlckről akkor csak az alapjáték duplázódik.
köszi az infot -
#25520 Extra copies - itt le van írva, hogy melyik csomagoknál milyen feltételek melett jár ajándék másodpéldány. -
#25519 Srácok a Valve complett pakknál is érvényes az hogy ha megvan belőle valamelyik játék azt odaadja giftként? Pl half life csomagom van belőle vagy portál 1-2 ezek esetleg beduplázódhatnak? vagy csak az origin pakknál érvényes ez az effekt?
Mert mint ha ott olvastam volna hogy igényelni lehet bizonyos részeit a csomagnak mint gift.
Nem mintha meg akarnám venni a valve comlettet, de egy rakást ajánlottak mostanában sgiften hátha becsusszan.
-
#25518 FPV*
TVoEC -ben nem nagyon tudsz lovoldozni :) -
#25517 Már megvolt 2* is :)
Várom a csapat következő játékát, mert ez eddig 2014 év meglepetése díj győztes toronymagasan. -
#25516 Nyomassátok a The Vanishing of Ethan Carter -t, iszonyatosan durván jó ... főleg a honosítással (thx lostprophet) ... persze ha szereted az FPS nézetű, fantasztikus, nyomozós, csodaszép, igazán beleélős 'kalandjátékokat' :)
A zene megabrutál :)
Ez a trailer mindent elmond a hangulatról :)
-
#25515 Csávó japán, miért nem lepődök meg? :D -
#25514 De igen. Minden badge-ből az 5. szint, plusz a fóliások. Amint van új kártyás játék, kirakja. -
#25513 De a srácnak gondolom nem a teljes készlete van kiszedve? -
#25512 15 forintomba került a serious sam hd Jók ezek a kártyák, főleg, hogy el lehet adni. -
#25511 Értem, oké. -
#25510 Egyrészt mert minden felhasználói szerződés tiltja, másrészt meg Steames accot talán a legegyszerűbb visszaszerezni. -
#25509 Miért nem ? -
#25508 MerlinW meg vág ki mint macskát szarni, accot ugyanis nem árulunk. -
#25506 http://steamcommunity.com/id/palmdesert/badges/ -
#25505 Srácok van valamilyen oldal ahol kifejezetten a kitűzőket tudom megnézni
Azt látom hogy ezen az oldalon van badge kereső de ez is játékokra bontja a dolgot nekem olyan kéne amin konkrétan látni a kitűzőket és csak utána a játék nevet amihez tartozik.
-
RAMyMamy #25504 mostani bundlestarsos 8-as reboot bundle-ből maradt valakinek gray matter? -
#25503 -