34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
Evoluti0N #25582 Lol. Gratula! :D -
#25581 Grat:) -
#25580 Ekkora mázlit. :)) -
mike369 #25579 WOW... az első komoly nyerés gift-en (8385 entries) és már meg is érkezett :)))
Borderlands: The Pre-Sequel -
#25578 Jah, hogy olyat mond, ami a steam-en keresztül aktivál? Jó, igaz, abból nekem is csak 1 van ;) -
#25577 Ahhoz kell 6 steam fiók is elvileg! -
#25576 Szerintem senki nem kérdezi, hogy minek 2. Én a 6 e-mail címemre csinálok és ami nem kell azt elajándékozom :) -
#25575 Ionball 2: Ionstorm Giveway
https://www.indiegala.com/extra -
#25574 Nekem azonnal meg jött a kód, 2x is. Mielött bele kezdene bárki is minek kettő , egyik cimborámnak csináltam meg a másodikat. -
#25573 maximum 2perc volt az egész szavazósdni, de az is csak azért mert végigolvastam minden hülyeséget :D
viszont mint utólag kiderült.. nekem már régóta megvan a játék -
#25572 Hát amit végig kell szenvedni azon a hülye szavazósdi baromságon meg még 20ezer felesleges accountot csinálni..ha már ezzel hirdetik küldjék is a jutalmat... -
#25571 és szeretnél egy kódot ? :D -
#25570 Hát nekem basztak elküldeni az xcom kódot, pedig még írták is, hogy 24 órán belül megkapom....:( -
Coolfire #25569 Halika!
Most akkor ma lesz a Payday osztogatás,v. 18-án?
E szerint ma,de itt még tizennyolcadikát írnak.
Szerk.:már van visszaszámláló is.:)
Utoljára szerkesztette: Coolfire, 2014.10.16. 09:09:33 -
#25568 Nem kell, illetve nem véglegesen. GMG-n megcsinálod a CVG-hez tartozó emailcímeddel a fiókot, átveszed rajta az X-Comot, majd írsz a supportnak, hogy töröljék ezt a fiókot, mert csak emiatt csináltad, és kész.
Én is így jártam, rákérdeztem supportnál (össze lehet-e vonni, vagy kikapcsolni valamelyiket):
Hi *******,
If you like, I can deactivate the newly created account after you receive your key, as we are unable to merge accounts unfortunately.
Kind regards,
Matt -
RAMyMamy #25567 mert a gmg, cvg és playfire fióknak is ugyanazon az e-mail címen kell lennie, különben nem kapod meg
playfire-ről steam fiókot csak supporttal lehet leválasztatni (ha lehet egyáltalán)
a playfire-steam dolog szerintem amiatt van, mert így lehetséges, hogy a sok ingyenkulcs hajhász nem fog csak ezért 200db steam accot csinálni
tavaly a mafia 2/civ 5 osztásnál rengetegen regisztráltak új accountot csak az ingyen játék miatt, és teljesen le volt halva a szavazós oldal -
#25566 Ennél az Xcom-os GJ szavazásnál pattant el az agyam. Megcsináltam a sok hülyeséget, amit kér, lépek be a Steam fiókomba, erre ezt írja:
"You’ve already linked your Steam account. Looks like you’ve already linked your Steam account! Please login again with the Playfire account you linked previously to your Steam account and you can claim your free game!"
-
RAMyMamy #25565 ez nem azért van, hogy "eladd a lelked". kutyát nem érdekli szerintem a steam profilod. legtöbb helyen azért nem kulcsokat adnak már, hogy amit úgy veszel meg, hogy elvileg jótékonykodsz (pl. humble bundle), azzal ne tudj traderkedni
-
#25564 Steam csak ilyen openid-s bejelentkezést lesz tehetővé tudomásom szerint, olyan összekapcsolásokat mint a facebook nem. Esetleg egy oldal eltárolja az oldalprofilodhoz a steam felhasználódat, az más kérdés. -
#25563 Hol találom a steam-ben, hogy a fiókom milyen oldalakkal van összekapcsolva? Szeretnék törölni minden összekapcsolást, ha ez lehetséges. Elegem lett, hogy minden szar játékért el kell adnom a lelkem és össze-vissza csatolgatni mindent. -
#25562 Gyors felajánlás!
-
#25561 Playfire kell hozzá, meg GMG acc, és ennyi. Belépsz a playfire-re, Steam accod hozzá adod, majd rányomsz a claim rewardra, akkor valamit összeröffent a GMG-vel és küldik a kulcsot ... de amúgy megdolgoztatnak érte :) -
#25560 Rövid határidős!
-
#25559 Írtak nekem mindent ebben a témában :)
Nem tudhatom, hogy mi kellett hozzá ugye, mert én csak szavaztam. -
#25558 facebook kell hozzá? O.o szerintem nem -
#25557 Ment privi :) -
#25556 Szavaztam már, mert azt hittem, hogy szimplán ennyi kell.
De mikor megtudtam, hogy kell hozzá Playfire és Facebook és STEAM összekötés, akkor már örültem, hogy csak szimplán leszavaztam a sort, és nem tettem meg mindazt, amit "kértek" cserébe. -
#25555 Miért nem szavazol szimplán? Akkor garantáltan megkapod. -
#25554 gugli golden joystick :c
http://www.computerandvideogames.com/joystick/ -
#25553 Nem tudom. Nekem közben meglett máshonnan és nincs rá szükségem. Gondolom majd becsillagozzák. -
#25552 Linket tudsz dobni hozzá?:D -
#25551 Tele van a Steamgifts vele.
Eddig vagy (költői túlzással) 20 darabra jelentkeztem - sikertelenül.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.10.14. 16:25:47 -
#25550 Ilyet szabad kreálni? Golden Joystick szavazásért adják ingyen. Nekem is van, de egyelőre nem mertem létrehozni. -
#25549 -
#25548 -
#25547 Ha nem pakolod alá az addonokat, akkor ugyanúgy néz ki mint régen, csak kapsz egy szép gui-t hozzá. emellett támogatja a Heretic és Hexen játékokat is.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.10.13. 21:17:22 -
Rony94 #25546 Húú, ez számomra már túlzás. :S Én maradnék a pixeleknél. Vagy akkor inkább már Brutal Doom.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.10.13. 21:04:21 -
#25545 Wow, ez haláli, mindjárt föl is teszem
Téma további boncolgatására viszont inkább EJ topik, mert ez már nagyon nem Steam. -
#25544 Doomsday-el 1080p-ben fut gyönyörűen. Igény esetén van HD textura csomag és 3D-s modellek is hozzá.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#25543 DOSbox-al biztosan megy.