34737
  • Dzsini
    Mert ha csak a megszokott helyeken a megszokott dolgokat veszed, akkor nem költesz véletlenszerű dolgokra. Ha "eltévedsz" mert nem ott van minden, amit előre kigondoltál, akkor könnyebben előfordul, hogy valami olyan kerül a szemed elé, amit nem akartál eredetileg, de így mégis megveszed.
  • mulli1986
    Miért jó 3 havonta átrendezni a tescoban a polcokat, hogy mi hol található. Valószínűleg valakinek így könyebb az élete. Ebben az esetben gondolom a szoftver fejlesztőknek
  • Krisztiam #33850
    Nekem is jobban tetszett a régi könyvtár, de hát nem lehet mit tenni ilyen lett..
  • Scooter
    A régi fapados könyvtárnézet, a játékoknál nagyon jó volt. Mondjuk ez az új se olyan rossz. Megszokás kérdése. Én örök újítás utáló. Viszont a könyvtár fölött a lenyíló menü neveket nem tudom, hogy miért nem lehetett meghagyni.
  • Krisztiam #33848
    Mert fő az újítás :DD
  • Scooter
    Most nézem, hogy a steam-en a könyvtár menüből (ami fölé állok és lenyílik) eltüntették a zenéket. Ahol a meglévő játékokhoz voltak a soundtrack-ek. Most csak a "kezdőlap - gyűjtemények - letöltés" van. Most a nézet menüre kattintva van ott, hogy zenék. Miért nem volt jó a lenyíló menünél? Mindegy, a lényeg, hogy megvan.
  • PeeTeR
    joisaz
  • Scooter
    Jönnek a Sale-ek és csoda módon, megint az egekben az €-&-£ árfolyam...
    Tipikus!
  • Scooter
    Esetleg törölni a böngészőt és újrarakni, vagy csak egy sima "előzmények törlése" a beállításokban, hogy minden weboldal alapra álljon. Én akkor is ezt szoktam csinálni, amikor véletlenül magától visszaugrik a belépésnél az e-mail címhez és oda írom be a jelszót. Nem olyan jó, ha megjegyzéssel más is láthatja a jelszómat. Ilyenkor szoktam alapra állítani mindent.
  • Flamer
    masik bongeszovel , addonok nelkul probaltad?
  • nxs
    Sziasztok

El lehet valahogyan érni a supportot? Email címet akarok változtatni de kb esélytelen kliensen keresztül (oldalon úgyszintén). Kitöltöm amit kell de Captcha miatt nem megy el,viszont semmiféle captcha ablak nem jön fel. Segítséget előre is köszönöm.
  • PetruZ
    Bizonyos játékoknál a Steam Overlay kikapcsolása adhat némi pluszt, ez már régi nóta (ugyanez igaz a Discord-ra és az Uplay-re is), de nem hiszem, hogy az új Library lassabb lenne. A kezdőlap talán többet ehet, ha sok játékod van, de játékon belüli adatlapról nem gondolom, az kb. ugyanaz, mint volt, csak átrendezve.
  • mulli1986
    Gondolom voltak páran akik valami miatt naplózták a teljesítményt játékok alatt és egy egy tesztelésnél feltűnt, hogy nagyobb az igény. Így 10%-nál nagyobb igényre tudok gondolni, mivel kisebb %-os eltérést nem hiszem hogy nagyon észre tudsz venni, tekintve, hogy menyire ugrálnak ezek a teljeseítmények függően attól, hogy milyen felbontáson játszol, átvezető megy-e vagy 1-2 karakter kell betölteni vagy egy egész hadsereget, stb.
    Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2019.11.05. 14:51:23
  • Krisztiam #33839
    Nem tudom én csak hallottam :D
  • MoRT2195
    Na ez már egy valós probléma akkor, ami nem látható módon, de sokkal zavaróbb, mint egy rossz design. De mit jelent az, hogy nagyobb? Átlag user valószínűleg nem vezetett eddig statisztikát, hogy mekkora a ram és cpu használat, illetve most mennyi.
  • Krisztiam #33837
    Amúgy nem csak a borítóval van baj, azt olvastam, hogy nagyobb a CPU és RAM használat az új könyvtár miatt a steam-nek
    steam fórumokon olvastam
  • MoRT2195
    Mind így nézett ki, nem foglalkozom én azzal, hogy néz ki a borító. :D

Lehet a kiadó/fejlesztő nem csinált neki ikont. Persze nem biztos, de ez se kizárt.
  • Krisztiam #33835
    Amúgy nekem a bal oldali listában valamelyik játék előtt nincs is ikon..
  • Krisztiam #33834
    Te állítottad be a borítókat? vagy mind így nézett ki, amikor frissítetted a könyvtárat?

Utoljára szerkesztette: Krisztiam, 2019.11.03. 18:01:18
  • Kissssss0 #33833
    szerintem ha simán átvették volna a méretváltoztatás funkciót mint pl firefoxban is lehet használni a ctrl + egérgörgő használatával akkor még érelme is lenne ennek a "dvd borítós" nézetnek.
  • RAMyMamy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    persze, egész nap ezt nézem, és erre verem, jaja...

segítséget kértem, illetve feltettem egy kérdést, hogy hogy lehet az ikonokat kikapcsolni. "Szerintem rajtad kívül senkit nem zavar" - ezt írtad nekem, és ne vegyem rosszindulatú beszólásnak... néha úgy azért olvasd már végig a kommenteidet elküldés előtt... a többieknek, akiknek szintén nem tetszik az új design 1-1 eleme, nekik miért nem válaszolsz, szólsz be? miért csak nekem? te vagy ennyire rámpörögve.

Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2019.11.03. 12:59:20
  • MoRT2195
    Bocsánat, rosszul írtam. Egy nagyobbat kell görgetni. Ennyi.
    Szerintem jól néz ki, de engem abszolút nem érdekel ez az egész. Mint mondtam, letöltöm és játszom a játékkal, nem a könyvtáram fogom bámulgatni.

Úgyis jövőre már mindenki hozzá lesz ehhez szokva és senkinek nem lesz vele baja. Mindig ha megújul valami, olyankor jön a fikázás.

Rögtön támadásnak veszel amúgy mindent. Őszintén, te most azzal töltöd a napjaid a gépnél, hogy nézegeted a könyvtárad? Ez a legnagyobb bajod? Most komolyan nem hiszem el, hogy ezen ki kell akadni.
  • RAMyMamy
    látom, neked muszáj mindig mindenhez tök feleslegesen hozzászólnod

NEM CSAK engem zavarnak egyedül ezek a nagy újdonságok, talán mások kommentjét is el kéne olvasni és értelmezni. hisztizni meg max te szoktál.

nemtom hogy van beállítva az egered, hogy neked 60 játéknál egyet kelljen görgetni, de nyilvánvalóan NEM ARRÓL beszélsz, amiről én, hanem tök másról. engem ez a dvd borítós hülye nézet nem érdekel, bal oldalt a lista, amit eddig is használtam, annál inkább.

örülök, hogy neked nagyon tetszik ez az új design, legyél vele boldog, de nem te vagy a világ közepe. 2-3 opcionális beállítási lehetőséget kellett volna bennehagyni a kedves fejlesztőknek, ennyiről van szó.
    Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2019.11.03. 12:44:19
  • MoRT2195
    Én nem kötözködök, hanem felesleges hisztit csapsz.
    1. Bal oldalt mit kell görgetned 30 kedvencnél? Ott az összes...
    2. A tokok méretét pedig lehet állítani a beállítások->könyvtár fülön.
    60 kedvenc játéknál (az összes kifér):

Szerk.: 60 játéknál egyet kell görgetnem bal oldalt és a másik 30-at is látom. Persze ez logikus. Ez a tipikus megújul valami és csapjunk hisztit dolog már annyira unalmas.
    Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2019.11.03. 12:33:50
  • Dzsini
    Egy adagot lehet segíteni rajta, ha szűrsz a csak feltelepített játékokra (kis play gomb a kereső alatt)
  • RAMyMamy
    te most direkt kötözködsz, vagy tényleg ennyire nem érted, hogy miről is beszélünk?

30 kedvencem van jelenleg, egy csomót ki kellett törölnöm, mert már csak ennyi fér ki full hd-ban(!!!)

• MoRT2195
    Az, hogy fél évig kell görgetni. Ha a kedvenceid vannak egy helyen, akkor nem kell "fél évig" görgetni. Mennyi kedvenced van neked?

Dzsini: Akkor se kell görgetni kb semmit.
  • RAMyMamy
    "simán elfértek a kedvenceim" mondaton mi nem volt egyértelmű?
    Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2019.11.03. 12:26:06
  • Dzsini
    és ha 50+ kedvence van?
  • MoRT2195
    Ha vannak kedvenceid, akkor miért nem rakod be a "kedvencek" gyűteménybe? És akkor egy helyen lesz mind. :)
  • RAMyMamy
    engem is a görgetés idegesít a leginkább, eddig ki voltak kapcsolva a könyvtárban a játékok előtti ikonok, simán elfértek a kedvenceim, most meg fél évig kell görgetni, hogy megtaláljam mindet, röhej az egész
  • MoRT2195
    Hát nem tudom, engem nem zavar. Igazából nem is érdekel. Letöltöm és játszom vele, nem a steames tokot fogom bámulni. :D De kinek mi az élvezet.
  • Krisztiam #33820
    Igen, de akkor a fejlesztők erre figyelhettek volna szerintem. Mert szerintem nagyon gagyi..
    Kb van vagy 30 játékom, ami így néz ki, és tudom be lehet állítani nekik borítóképet, de ha újratelepítem a steam-et, akkor eltűnnek..
    Most nem fogom minden alkalommal netről letöltögetni a képeket aztán beállítgatni.. erre azért figyelhettek volna szerintem..
    Meg szerintem borzalmas az egész, olyan mintha valami google play áruház lenne vagy ilyesmi..
  • RoboKutya78
    Valakinek valami? CsereberePiac
  • DasIsFuck
    Jól néz ki ez az új könyvtár, de engem rohadtul zavar, hogy az oldalt lévő listát most már akkor is scroloznom kell, ha csak 1-2 kategóriát nyitok le...

Ez így olyan szinten szar, hogy azt leírni nem tudom.
    Fel nem tudom fogni, hogy ki volt az a hülye, aki szerint ez egérre egy optimális és kényelmes ui.
    Hiányzik a scaling feature.
  • RatBaG #33817
    ha egy játék ki van jelölve, gyakorlatilag ugyanazt látod, mint a régiben. bal oldalt a lista, jobbra a játék lapja. ennyi.
  • MoRT2195
    Olyan, mint egy DVD tok, szerintem jó. Az már más, hogy a kiadó nem frissíti a kinézetét és a régihez van igazodva a méret. Ez nem a Valve hibája.
  • Krisztiam #33815
    Sziasztok
    hát nekem egyáltalán nem tetszik az új könyvtár.. a régi sokkal jobb volt..
    a design is nagyon jó lett mondhatom :DDD
    new design :D
    Utoljára szerkesztette: Krisztiam, 2019.11.02. 13:50:52
  • MoRT2195
    Nem lehet. Szerintem rajtad kívül senkit nem zavar, teljesen jól néz ki. :)
  • RAMyMamy
    az új könyvtár nézetnél nem lehet valahogy kikapcsolni a játékok elől a kis ikonokat? engem borzasztóan zavar, eddig ki volt lőve :/