34737
  • Scooter
    Ugye a várólista után járó 3 kártyát utólag nem lehet megcsinálni/megkapni? El is felejtettem, hogy azokkal is lehet szerezni, csak most ugrott be.
  • Scooter
    Ez a Karácsonyi játék steam-en a szokásos f*szság. Semmi értelme. Még kitűzőt is csak zsetonért lehet venni, mint eddig. Minden nap egy 100-as zsetont lehet szerezni egy új küldetéssel. Elmennek a p*csába. Vásárolni meg azért nem fogok, mert most semmi nem érdekel.
  • 3Error #33890
  • mulli1986
    Na jó, de ilyenkor nem ez lép érvénybe, amiért nekik lehet menni?

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok
    Melléklet a 2008. évi XLVII. törvényhez
    5. Áru meghatározott áron való vásárlására felhívás annak elhallgatásával, hogy a vállalkozásnak alapos oka van azt feltételezni, hogy az adott vagy azt helyettesítő árut a kínált áron nem fogja tudni – az árura, a vonatkozó kereskedelmi kommunikáció hatókörére és az ajánlati árra figyelemmel – megfelelő időtartamig és mennyiségben szolgáltatni vagy más vállalkozástól beszerezni (csalogató reklám).
  • Kissssss0 #33888
    Wasteland 2 dc ingyenes a gog.com oldalon.
  • Krisztiam #33887
    Köszi :)
  • PiszkosFred
    Szep! A mai napon open beta lett a Galaxy, ott lehet kezdheted elolrol :)
  • Krisztiam #33885
    Steam könyvtáram, sokat bajlódtam vele :)
  • Carmang
    Pár napos hír prohardverről, akit érint gondolom már értesítve lett: több rendelés érkezett a kontrollerre, mint amennyi raktáron volt, ezért lett többeknek visszamondva.
  • Scooter
    Találtam még egyet:
  • Scooter

• Scooter
    Egészségedre!
  • PeeTeR
    mehet a csocsmasszas ezerrel gaben papa

• mulli1986
    Nekem xbox 360 pc kontrollerem van és teljesen jól elvan a steammel.
  • Probatbicol
    Én mikor vettem anno a mostani tv-t akkor kipróbáltam és működött, csak nekem meg nincs kontrollerem, úgyhogy értelme nem sok volt :)

Ennyiért megérte volna ha időben észreveszem.
    Azt hiszem egyébként menne xbox kontrollerrel is.
  • mulli1986
    Sose voltam konzolos, a kontrollereket is max verekedős játékokhoz vagy az xbox 360 1-2 játékához vásároltam, hogy "legyen". Még szerencse, hogy a VR konzolok logikusak, kézreesők, mert ha az is olyan lenne, mint a konzol kontorller, akkor tuti nem tudnám használni azt se..
  • RJoco
    És tényleg, van az enyémre is már alkalmazás. Amikor a Link-et vettem, még nem volt ilyen TV-m.
    A gond csak az vele, hogy érdekes mód nincs elég tárterület a TV-ben a telepítéshez. De még a saját frissítését sem tudja telepíteni. Hiába töröltem le, amit le lehetett. A többi vackot, amit nem használok bezzeg nem engedi. Na mindegy. Elvileg bővíthető a tárhely külső eszközzel, majd megnézem és kipróbálom.
    Köszi a tippet!
  • Probatbicol
    Egyes újabb tv-ken (pl. Samsung), más steamlinket sem kell venni, mert a TV-re le lehet tölteni Steamlink applikációt és azzal is megy.
  • Dzsini
    Meg van benne giroszkóp autózáshoz pl.:

Igazából egy nagyon sokoldalú eszköz, ami viszont elég ponton különbözik a "normál" kontrollerektől ahhoz, hogy végül nem lett széles körben sikeres. Akik szeretik, azok nagyon.
  • RJoco
    Kényelmes.
    Van touchpad szerű egér része és a kisujjnál két extra gomb, melyek egy PS kontrollerről hiányoznak az XBox kontrollernél meg csak az Elite kiadáson van rajta.
    Ezen kívül az L2, R2 nem csak sima kar, a végén van egy gomb is. Pl, haladsz kocsival padlógázon, akarsz egyet nitrózni, akkor csak minimálisan kell tovább húznod a gombot.
    A touchpad szerű rész jobb fenn van. Kis gyakorlással jól játszhatóak lesznek az FPS játékok is.

Ha beszerzel hozzá egy SteamLink-et is, akkor a gép egész máshol lehet a lakásban, mint a TV. Kanapéról játszhatsz, nincs gépzaj. Kis hátránya, hogy 4K-t nem tud a Link csak FHD-t.
  • mulli1986
    Le volt akciózva és sokan rámentetek? Egyébként mi a jó ebben a kontrollerben?
  • PeeTeR
    "GLS - Ihr Paket von Valve Corporation B2C ist unterwegs"
    "Voraussichtliche Zustellung:
    03.12.2019
    zwischen 12:15 und 14:45 Uhr"

holnapra van kiirva, ez mar nem megy vissza :)
    Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2019.12.02. 11:22:07
  • BarneyK
    Sokaknak írtak hasonlót, aztán mégis lemondták:
    https://steamcommunity.com/app/353370/discussions/

https://steamcommunity.com/app/353370/discussions/0/1744512294433501358/

Még a pénzt is visszakaptuk :(
    Ami ugye azért szomorú, mert nem a rendelési folyamatban egy glitch a cancelled státusz, hanem tényleg visszamondták.

Utoljára szerkesztette: BarneyK, 2019.12.01. 22:18:18
  • PeeTeR
    "We're preparing your items to ship.
    Tracking information has been created and is attached below."

nop, uton van csutortok este ota ^.^
  • BarneyK
    Valaki más is rendelt steam controllert? Nektek is visszamondták a megrendelést szó nélkül?
  • mulli1986
    Az a baj, hogy a kulcs g2a-n még mindig olcsóbb mint steamen 70% akció mellett. És ráadásul g2a-n még vannak akciók is!
  • Norbertboy
    Szeptemberben is ennyi volt az euró... Idén gyenge volt a forint és egy darabig az is marad.
  • PiszkosFred
    Unios kifizetesi/lehivasi idoszak van, ne csodalkozz! :)
  • Scooter
    Most se lehet észrevenni a valutákon, hogy jön a karácsony. Kicsit már unalmas, hogy minden évben eljátsszák.
  • mulli1986
    Én csináltam egy listát, bemásolom ide. Egyetlen baja, hogy nem évszám szerint készült, tekintve hogy én csak most "szálltam be a bizniszbe" :)
    Ja meg szubjektíve az én izlésemet tükrözi.
    Ingyenes:
    - Short Curcuit – Elektromos kapcsolásokat lehet virtuálisan csinálni
    - In your face TD – pályaépítós aztán megtámadnak robotok, shooter
    - Archangel: Hellfire – Enlist – Mechwarriorokkal kell harcolni 1V1-be
    - Wolfeinstein 3D VR – nem kell bemutatni
    - The Ranger the lost tribe- nyilas kardozós, szörnyes
    - Ready player one oasis beta – Nem kell bemutatni
    - We were here – szabaduló szobás
    - Belko VR – szabaduló szobás
    - Battle Summoners VR basic – Heroes might and magic jellegű stratégia
    - Regenesis arcade lite – FPS repülő robot lövölde
    - VR chat – idióta figurák vannak beállítva a játékosoknak és beszélgetni, bohóckodni lehet minden féle helyeken (semmi értelme, de vicces)
    - Heart of the emberstone: coliseum – Kalandjáték, mászkálós, rejtvényfejtős
    - The red stare – Szobádból nyomozós, fényképezős
    - The lab – minijátékokat tartalmazó mindenes játék
    - Rec room - minijátékokat tartalmazó mindenes játék
    Fizetős:
    - No man sky VR – űrrepülős, felfedezős (PS4)
    - Beat Saber – zenére fénykarddal darálós
    - Elder scrolls 5 – Középkori varázslós kardozós rpg - ???
    - Doom VFR – Horror FPS
    - Batman: Arkham VR – Nem kell magyarázni
    - Fallout 4 VR – nem kell bemutatni - ???
    - LA Noire: The VR Case Files – 60-as évek beli maffiás, nyomozós fps (maffia copy) – Steam?
    - Superhot VR – időlassítós FPS
    - Robo recall – fps lövölde
    - Vader immortal episode 1-2-3
    Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2019.11.28. 09:33:17
  • mulli1986
    Oculus esetében van egy tool, amivel bel tudsz piszkálni az alap progiba, ott tudtam betenni a steam VR-t illetve a oculus home-ban kellet egy külső progik pontot engedélyezni. Azóta jönnek le ezerrel a steames játékok :)
    Egyébként mindkét szobát szoktam használni, fél perc alatt betölt, szóval nem nagy probléma :)
    Köszi!
    Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2019.11.28. 09:35:54
  • Scooter
    Már szavaztam, valamire.
  • Béluska74
    Beat Saber
  • Scooter
    Mondjatok már VR játékot ami 2019-ben jelent meg és jó? Jelölnék, de ökörséget nem akarok.
  • pointer4
    Oculusnál van a félkör alakú baron van egy virtual dekstop menüpont, jobb oldalt. Ott látod az asztal, és simán csak elindítod a steamet-meg a játékot.
    Viszont van a SteamVR szoba, onnan is tuti lehet, csak nem látom értelmét :)
  • Scooter
    2019-ben megjelent játékokra nem lehet szűrni a steam-en? Évszámra nincs szűrés?
    Szerk.: Jah, a megjelenés dátumára lehet szűrni.
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.11.26. 21:30:44
  • Probatbicol
    Na mi van, Steam vásár és sehol egy bejegyzés, és még csak le se halt a Steam? Mindenki Epic store-ozik? Úgy látom bealkonyult a Steamnek :)
  • mulli1986
    Hogy Te mindenhez is értesz! :D Nem bántásból, de sose gondoltam erre az opcióra. Csak azt tudom hogy ilyenkor kiakadok, mert a tervezett 15 perces vásárlás akár fél órásra is duzzadhat. pfff

BTW, Van itt valaki aki tudja, hogy VR gameket hogy lehet indítani steamről?
  • Papa01 #33854
    Megjeletnt a Steam Díjak Jelölőbizottság 2019 a kitűző, 4 db acsival. Még inaktív.
  • PetruZ
    Így van, az impulzív vásárlás pszichológiai hatására játszanak rá.