34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#33892 Ugye a várólista után járó 3 kártyát utólag nem lehet megcsinálni/megkapni? El is felejtettem, hogy azokkal is lehet szerezni, csak most ugrott be. -
#33891 Ez a Karácsonyi játék steam-en a szokásos f*szság. Semmi értelme. Még kitűzőt is csak zsetonért lehet venni, mint eddig. Minden nap egy 100-as zsetont lehet szerezni egy új küldetéssel. Elmennek a p*csába. Vásárolni meg azért nem fogok, mert most semmi nem érdekel. -
#33890 -
#33889 Na jó, de ilyenkor nem ez lép érvénybe, amiért nekik lehet menni?
Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok
Melléklet a 2008. évi XLVII. törvényhez
5. Áru meghatározott áron való vásárlására felhívás annak elhallgatásával, hogy a vállalkozásnak alapos oka van azt feltételezni, hogy az adott vagy azt helyettesítő árut a kínált áron nem fogja tudni – az árura, a vonatkozó kereskedelmi kommunikáció hatókörére és az ajánlati árra figyelemmel – megfelelő időtartamig és mennyiségben szolgáltatni vagy más vállalkozástól beszerezni (csalogató reklám). -
Kissssss0 #33888 Wasteland 2 dc ingyenes a gog.com oldalon. -
#33887 Köszi :) -
#33886 Szep! A mai napon open beta lett a Galaxy, ott lehet kezdheted elolrol :) -
#33885 Steam könyvtáram, sokat bajlódtam vele :) -
#33884 Pár napos hír prohardverről, akit érint gondolom már értesítve lett: több rendelés érkezett a kontrollerre, mint amennyi raktáron volt, ezért lett többeknek visszamondva. -
#33883 Találtam még egyet:
-
-
#33881 Egészségedre! -
#33880 mehet a csocsmasszas ezerrel gaben papa
-
#33879 Nekem xbox 360 pc kontrollerem van és teljesen jól elvan a steammel. -
Probatbicol #33878 Én mikor vettem anno a mostani tv-t akkor kipróbáltam és működött, csak nekem meg nincs kontrollerem, úgyhogy értelme nem sok volt :)
Ennyiért megérte volna ha időben észreveszem.
Azt hiszem egyébként menne xbox kontrollerrel is. -
#33877 Sose voltam konzolos, a kontrollereket is max verekedős játékokhoz vagy az xbox 360 1-2 játékához vásároltam, hogy "legyen". Még szerencse, hogy a VR konzolok logikusak, kézreesők, mert ha az is olyan lenne, mint a konzol kontorller, akkor tuti nem tudnám használni azt se.. -
#33876 És tényleg, van az enyémre is már alkalmazás. Amikor a Link-et vettem, még nem volt ilyen TV-m.
A gond csak az vele, hogy érdekes mód nincs elég tárterület a TV-ben a telepítéshez. De még a saját frissítését sem tudja telepíteni. Hiába töröltem le, amit le lehetett. A többi vackot, amit nem használok bezzeg nem engedi. Na mindegy. Elvileg bővíthető a tárhely külső eszközzel, majd megnézem és kipróbálom.
Köszi a tippet! -
Probatbicol #33875 Egyes újabb tv-ken (pl. Samsung), más steamlinket sem kell venni, mert a TV-re le lehet tölteni Steamlink applikációt és azzal is megy. -
#33874 Meg van benne giroszkóp autózáshoz pl.:
Igazából egy nagyon sokoldalú eszköz, ami viszont elég ponton különbözik a "normál" kontrollerektől ahhoz, hogy végül nem lett széles körben sikeres. Akik szeretik, azok nagyon. -
#33873 Kényelmes.
Van touchpad szerű egér része és a kisujjnál két extra gomb, melyek egy PS kontrollerről hiányoznak az XBox kontrollernél meg csak az Elite kiadáson van rajta.
Ezen kívül az L2, R2 nem csak sima kar, a végén van egy gomb is. Pl, haladsz kocsival padlógázon, akarsz egyet nitrózni, akkor csak minimálisan kell tovább húznod a gombot.
A touchpad szerű rész jobb fenn van. Kis gyakorlással jól játszhatóak lesznek az FPS játékok is.
Ha beszerzel hozzá egy SteamLink-et is, akkor a gép egész máshol lehet a lakásban, mint a TV. Kanapéról játszhatsz, nincs gépzaj. Kis hátránya, hogy 4K-t nem tud a Link csak FHD-t. -
#33872 Le volt akciózva és sokan rámentetek? Egyébként mi a jó ebben a kontrollerben? -
#33871 "GLS - Ihr Paket von Valve Corporation B2C ist unterwegs"
"Voraussichtliche Zustellung:
03.12.2019
zwischen 12:15 und 14:45 Uhr"
holnapra van kiirva, ez mar nem megy vissza :)
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2019.12.02. 11:22:07 -
BarneyK #33870 Sokaknak írtak hasonlót, aztán mégis lemondták:
https://steamcommunity.com/app/353370/discussions/
https://steamcommunity.com/app/353370/discussions/0/1744512294433501358/
Még a pénzt is visszakaptuk :(
Ami ugye azért szomorú, mert nem a rendelési folyamatban egy glitch a cancelled státusz, hanem tényleg visszamondták.
Utoljára szerkesztette: BarneyK, 2019.12.01. 22:18:18 -
#33869 "We're preparing your items to ship.
Tracking information has been created and is attached below."
nop, uton van csutortok este ota ^.^ -
BarneyK #33868 Valaki más is rendelt steam controllert? Nektek is visszamondták a megrendelést szó nélkül? -
#33867 Az a baj, hogy a kulcs g2a-n még mindig olcsóbb mint steamen 70% akció mellett. És ráadásul g2a-n még vannak akciók is! -
Norbertboy #33866 Szeptemberben is ennyi volt az euró... Idén gyenge volt a forint és egy darabig az is marad. -
#33865 Unios kifizetesi/lehivasi idoszak van, ne csodalkozz! :) -
#33864 Most se lehet észrevenni a valutákon, hogy jön a karácsony. Kicsit már unalmas, hogy minden évben eljátsszák. -
#33863 Én csináltam egy listát, bemásolom ide. Egyetlen baja, hogy nem évszám szerint készült, tekintve hogy én csak most "szálltam be a bizniszbe" :)
Ja meg szubjektíve az én izlésemet tükrözi.
Ingyenes:
- Short Curcuit – Elektromos kapcsolásokat lehet virtuálisan csinálni
- In your face TD – pályaépítós aztán megtámadnak robotok, shooter
- Archangel: Hellfire – Enlist – Mechwarriorokkal kell harcolni 1V1-be
- Wolfeinstein 3D VR – nem kell bemutatni
- The Ranger the lost tribe- nyilas kardozós, szörnyes
- Ready player one oasis beta – Nem kell bemutatni
- We were here – szabaduló szobás
- Belko VR – szabaduló szobás
- Battle Summoners VR basic – Heroes might and magic jellegű stratégia
- Regenesis arcade lite – FPS repülő robot lövölde
- VR chat – idióta figurák vannak beállítva a játékosoknak és beszélgetni, bohóckodni lehet minden féle helyeken (semmi értelme, de vicces)
- Heart of the emberstone: coliseum – Kalandjáték, mászkálós, rejtvényfejtős
- The red stare – Szobádból nyomozós, fényképezős
- The lab – minijátékokat tartalmazó mindenes játék
- Rec room - minijátékokat tartalmazó mindenes játék
Fizetős:
- No man sky VR – űrrepülős, felfedezős (PS4)
- Beat Saber – zenére fénykarddal darálós
- Elder scrolls 5 – Középkori varázslós kardozós rpg - ???
- Doom VFR – Horror FPS
- Batman: Arkham VR – Nem kell magyarázni
- Fallout 4 VR – nem kell bemutatni - ???
- LA Noire: The VR Case Files – 60-as évek beli maffiás, nyomozós fps (maffia copy) – Steam?
- Superhot VR – időlassítós FPS
- Robo recall – fps lövölde
- Vader immortal episode 1-2-3
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2019.11.28. 09:33:17 -
#33862 Oculus esetében van egy tool, amivel bel tudsz piszkálni az alap progiba, ott tudtam betenni a steam VR-t illetve a oculus home-ban kellet egy külső progik pontot engedélyezni. Azóta jönnek le ezerrel a steames játékok :)
Egyébként mindkét szobát szoktam használni, fél perc alatt betölt, szóval nem nagy probléma :)
Köszi!
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2019.11.28. 09:35:54 -
#33861 Már szavaztam, valamire. -
#33860 Beat Saber -
#33859 Mondjatok már VR játékot ami 2019-ben jelent meg és jó? Jelölnék, de ökörséget nem akarok. -
#33858 Oculusnál van a félkör alakú baron van egy virtual dekstop menüpont, jobb oldalt. Ott látod az asztal, és simán csak elindítod a steamet-meg a játékot.
Viszont van a SteamVR szoba, onnan is tuti lehet, csak nem látom értelmét :) -
#33857 2019-ben megjelent játékokra nem lehet szűrni a steam-en? Évszámra nincs szűrés?
Szerk.: Jah, a megjelenés dátumára lehet szűrni.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.11.26. 21:30:44 -
Probatbicol #33856 Na mi van, Steam vásár és sehol egy bejegyzés, és még csak le se halt a Steam? Mindenki Epic store-ozik? Úgy látom bealkonyult a Steamnek :) -
#33855 Hogy Te mindenhez is értesz! :D Nem bántásból, de sose gondoltam erre az opcióra. Csak azt tudom hogy ilyenkor kiakadok, mert a tervezett 15 perces vásárlás akár fél órásra is duzzadhat. pfff
BTW, Van itt valaki aki tudja, hogy VR gameket hogy lehet indítani steamről? -
#33854 Megjeletnt a Steam Díjak Jelölőbizottság 2019 a kitűző, 4 db acsival. Még inaktív. -
#33853 Így van, az impulzív vásárlás pszichológiai hatására játszanak rá.