Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy lehet csatlakozni valamelyik csapathoz? Azt keresem már egy ideje..

Szerk megvan
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2019.06.27. 12:52:20
Scooter
Ilyen fos még nem volt egy sale se. Nincs kártyázás, csak egy idióta autós baromság. Baromira érdektelen az egész. Játszottam pár játékkal ami a listában van és kaptam egy kis zsetont, amit el is vertem 40-es szintű kitűzőig, de a hátterek és a hangulatjelek is ritka szarok. Azokra nem is dobok egy zsetont se.
Üdv.
Csatlakozási hibát ír Steam.Nem enged belépni.Mi lehet a probléma?

szerk:látom webes felület is halott,úgyhogy lehet nem nálam van a gond..
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2019.06.27. 00:43:50
Nem olyan nehéz, az első nap az elején véletlen volt a választás, aztán az egyik csapat (corgi most) előnyben volt, és mivel szabadon választhatunk csapatott, mindenki a nyerteshez állt. Másnap már csak ismétlés. Persze értelme nem sok van, mivel így a játékosok döntő többsége egy csapatban van, az nyer, ám a nyeremények fix számban állnak rendelkezésre, így szinte senki nem nyer majd (nagyon kis esély) így az egész érdemben felesleges.
Papa01
Köszönöm! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

RatBaG
most ahelyett a pit stopnál kell level upolni a badget, ennyi.

Per Aspera Ad Inferi.

IMYke2.0.0.0
Ez hátha segít valamit (angolul értés ajánlott) - "Steam Grand Prix Guide By @Wully#4938"

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.06.26. 20:54:43

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Papa01
Sziasztok!

Az idei sale-ben lévő játéknak mi a lényege? Miért csak az általuk megadott játékokkal játszva lehet pontot szerezni?

Kipróbáltam a TF2-őt... nagyon gáz egy játék... az a grafika... a többi sem az én világom. Meg ennek az autós izéknek mi a lényege? Én is a Corgi csapatban vagyok.

Köszi a válaszokat! 😊

Én is nagyon sajnálom, hogy nincsenek kártyák. 😞
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2019.06.26. 20:50:00

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

totyak
Ezt a Sale-t is csak azért vártam, mert ki szoktam farmolni az ingyen kártyákat és eladom őket aprópénzért, de most nincs SEMMI ilyen. Nem erre számítottam.

PiszkosFred
En is oket, bar akkor meg nem ertettem (es azota sem), hogy mi ez. Csak ranyomtam egyre, aztan jonapot, vartam a csodat, vagy hogy tortenjen valami. Nem tortent, hagytam is.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hajrá corgik! Jó csapatot választottam. <#banplz>
IMYke2.0.0.0
Már az elején ~17-18x több pontjuk van megint...

Biztos akadnak, akik ezt meg tudják védeni... én meg megtartom a véleményem a dologról 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
Természetes. Én már nem is mondom. <#vigyor1>
RelakS
Corgiék vannak középen, és kilőttek a célig, a többiek meg szinte azonos szinten vacakolnak a háttérben.
Nem is tűnik most f@5znak a versenytábla, ááá... 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
Várható volt, hogy szarrá csítelik...

PetruZ
A játék annyira bejött egyeseknek, hogy a Steam elkezdte lenullázni a gyanús sebességgel 20-25,000-es szintet (és lvl 200-250-es badge-et) elérőket... Account ban egyelőre nincs, de a badge kirakásért kapott XP vszleg még mindig hackelhető, ahogy olvastam.
IMYke2.0.0.0
<#vigyor1>

MoRT2195
Nekem bejön ez a játék, így legalább ez alat a két hetes sale alatt 1 felesleges percet sem kell a steamen töltenem, nincs ami rá tudna venni. 😊
Jim Morrison
hát ez a "játék" elsőre nagyon nem jön be 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
Nincsenek kártyák. Jól látod.

PiszkosFred
Nezd a dolog masik oldalat, ezuttal nincsenek kartyak (vagy csak en vagyok bamba?), amit el lehetne adni a piacteren.

hozzá adhatod a listához a pc-met is, az is rendre mindig akkor döglik be mikor van valami steamen... természetesen most se hagyja ki az alkalmat.

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

PetruZ
Értékelem a játék mögött meghúzódó elgondolást és csapatszellemet, hogy ne csak kattintásbajnokság legyen belőle, de túl specializált, hogy miket kell játszani a pontokért, és a rész-győzelmek sem teljesen tiszták (itt biztosan lesznek trükközések a pontokkal), szóval én is kihagyom.

Viszont a wishlist-em egy jó része beesett az 5-10 eurós lélektani határ alá, majd mazsolázok pár apróságot.
RelakS
Mikor nem?
Ezt is kihagyom, úgy tűnik...

IMYke2.0.0.0
"Random members of the top 3 teams win free games!"

Sok sikert 😊

//szerk.: Csak szólok, szerintem sz*rrá lesz "csalva" a cucc...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.06.25. 19:46:10

RelakS
valami autóversenyes játék van.
Azt mondja, hogy a nyeremény valami játék a kívánságlistáról? 😄

Sherman0070
1 megvan, még nemtom mi kéne. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

IMYke2.0.0.0
Egyelőre kevés az esély...

"Steam Services

Online on Steam: 14,092,672
In-Game on Steam: 3,670,682
Steam Store: HTTP Error 500"

//No, most már oké...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.06.25. 19:31:22

Sherman0070
Kemény. Remélem valahogy be fog engedni idővel. 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

IMYke2.0.0.0
14 millió volt a leterheléskor.
Állítólag, 100 millió fiók van.

Papa01
Oké, hogy nagyon túlterhelt minden, de akkor is: SZÁNALMAS.

Sherman0070
Amúgy hány millióan akarnak venni ekkor?
Értem, hogy leterhelt de vajon mekkora mennyiségben?

IMYke2.0.0.0
https://steamstat.us/

"Steam Store Offline"

RelakS
Ja, mekhótt

IMYke2.0.0.0
<#nyes><#nevetes1>

PiszkosFred
Negy dolog biztos az eletben:
- Az ado
- A halal
- A Bethesda jatekok bugjai
- A Summer Sale kezdeten mindig lehal a Steam.

😊

IMYke2.0.0.0
És... szokás szerint... lepusztult a STEAM...
Ki lepődött meg? <#vigyor><#alien>

IMYke2.0.0.0
Valahogy így-így 😊)

RelakS
Tényleg, ma estétől először reszkess pénztárca, utána meg reszkess rekeszizom, mikor meglátjuk a kedvezményeket?

IMYke2.0.0.0
Na, mikor romlik a forint árfolyam? 😊
Igen, STEAM Sale előtt...

totyak
Neked is köszönöm.

lalakov
Igen.
totyak
Hálás köszönetem.

Jól gondolom, ugye, továbbra is tilt egy év után a piactér?
Utoljára szerkesztette: totyak, 2019.06.23. 18:12:52

IMYke2.0.0.0
Ezzel jobban jársz: https://steamdb.info/sales/
Klikk a "Price" fejlécben lévő nyilacskákra!
Utána már menni fog, ha ráklikkelsz a játék logojára, onnan átjutsz a STEAM-es adatlapjára... és...

totyak
Üdv! Nagyon amatőr kérdés, de hogy tudom ár szerint sorrendbe rakni a Steam kínálatát? Egyszerűen nem találok (vagy vak vagyok) ilyen lehetőséget, sem a weboldalukon, sem a kliensben.

Csak azért kellene, mert már egy éve nem vettem semmit és gondolom még mindig van az a jó szokása a Steam-nek, hogy ezután letilt egy időre a Piactéri eladásról. Jól sejtem?

Köszönöm
Utoljára szerkesztette: totyak, 2019.06.23. 17:34:47

RelakS
Miért van az az érzésem, hogy ez a Doom elővásárlást hidegen fogja hagyni? <#idiota>

hi.tudja vki,h a Turmoilban,h lehet beállítani a magyar nyelvet?steam adatlapon szerepel a magyar lokalizáció is de qvár@ nem találom a játékban... thx.üdv.Turmoil
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2019.06.23. 07:29:48
a f@szomba én meg azt hittem holnaptól indul...<#duma><#wilting> nahmind1kedd...üdv.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2019.06.22. 23:43:39
Papa01
<#eljen>

IMYke2.0.0.0