34737
  • genndy
    Sőt ha tovább akarod adni akkor ne is regeld be Steamre, mert az accodról már tudod leszedni.
  • MerlinW
    Nem tudod Steam-be regisztrálni, ha már megvannak. A kulcsokat el tudod adni valamelyik apró oldalon, vagy elcserélni a steamtrades oldalon, vagy felajánlani ajándékként Steamgifts-en. Vagy csak odaadod valakinek, akinek akarod.
  • Katarn576
    Srácok, tanácstalan vagyok.
    A következő havi Gamestar magazinban az Alan Wake és az önnálóan futtatható "küldetés" lemeze, az American Nightmare lesz a teljes játék.
    Viszont nekem ezek már régebben megvannak a Pc Guru által, így az lenne a kérdésem, hogy miként tudnám elpasszolni a steam kódokat? (értelemszerűen a Gamestar-os verziókra gondolok) Tehát valakinek fel tudnám ajánlani egy másik játék steam kódjáért cserébe? vagy esetleg ha ezeket is beregisztrálom Steam-re, akkor így felrakhatom a játékot eladásra a steam piacra?
    Bocsi ha már volt régebben erről szó, sajnos én nem találtam meg a megfelelő segítséget ezzel kapcsolatban, és örülnék ha valaki felvilágosítana.
    Előre is köszi.
  • MerlinW
    Na igen:) AC-ből én is mindig dobozost veszek, így nekem is muszáj Ubi shop-ból vásárolnom drágán a kiegészítőket :/
  • xido
    én meg felelőtlenül rácsaptam a dobozos alapom mellé,aztán pislogtam,hogy nem kompakt :)
  • MerlinW

Sokan kritizálták, de én imádtam ezt a DLC-t. Az ugrabugra is jó, a sztori meg kötelező anyag, aki kíváncsi a Subject 16 és Abstergo kapcsolatára:)
  • genndy
  • xido
    na akkor próba :)

aha..jó lesz,köszi :)
    csak dlc,alapjáték steam verziójának megléte kötelező
    Utoljára szerkesztette: xido, 2014.10.19. 19:28:31
  • genndy
    Bemásolod a Signature fülnél lévő kódot.
  • IMYke2.0.0.0
  • xido
    Srácok..gift link alá hogy teszek ilyen képet? :)
  • genndy
    Oké, ezt én sem tudtam. Azt hittem közvetlen küldésnél is teheti tárolóba.
  • RiCSi1234
    Úgy lett/lesz, köszönöm!
  • Troger911
    Nem is annak vettem :D
  • IMYke2.0.0.0
    Jogos. Nem is leszúrásnak fogalmaztam
  • Troger911
    Így tettem, csak genndy-nek írtam, ill. tisztázás képp, hogy direktbe nem lehet :) (Ahogy te is írtad korábban)
  • IMYke2.0.0.0
    Ezért mondtam, megveszed tárolóba - vásárláskor giftet választasz és beteszed saját raktárba.
    Akció végén meg elküldheted STEAM-en belül.
  • Troger911
    Nekem nem engedte, legalábbis direktbe steamen, mondván, hogy már megvan neki. E-mailre lehet. Tesómnak akartam egy PayDay 2-t meg egy Killing Floort küldeni.
  • genndy
    Küldheted, beteszi a raktárába.
  • IMYke2.0.0.0
    Így van. De tárolóba megveheted, és utána már elküldheted.
  • RiCSi1234
    Hali!! Addig még tart ez az ingyenes hétvége, nem küldhetem ajándékba pl: killing floort senkinek, csak mert azt írja hogy megvan neki?!
  • Scooter
    Így gondoltam én is. Kösz a választ. Akkor már csak az Opposing Fronts hiányzik
  • IMYke2.0.0.0
    A Company of Heroes esetében ez sajátosság - én a dobozos GOLD verziót vettem meg anno, és nemrég beregisztráltam STEAM-re.
    A "Company of Heroes" regisztrálásakor adta a küldetéslemezt is. Aztán, amikor megjelent annak felfrissített verziója Company of Heroes (New STEAM Version), akkor azt is kaptam.
    Ezért át tudtam adni a már nem aktiválható küldetéslemez kódomat egyik kedves fórumtársamnak. Aki szintúgy megkapott mindent, ami Company of Heroes azzal az egy kóddal (alapjáték, felújított, küldetés lemez). :)
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.10.19. 09:05:23
  • Scooter
    Steamgifts-en nyertem egy Company of Heroes: Tales of Valor-t és a srác átküldte trade-en. Dobott még hozzá automatikusan egy Company of Heroes (New Steam Version)-t. Akkor most ez az alapjáték? Mind a kettőnek más a telepítési mérete. Akinek megvan, fel tudna világosítani?
    A Company of Heroes-nak csak alap adatlapja van. Arra meg azt mondja, hogy nincs meg, mivel ennél zárójelben ott van a New Steam Version.
  • JaSoN HuNTeR #25598
    Megvettem a Killing Floor-t és nem akar beengedni egyik szerverre sem... Valaki tud megoldást?
    köszönöm!
    Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2014.10.18. 20:35:28
  • genndy
    Az adott pakknál. Vagy amikor beteszed a kosárba. Összefoglaló oldalról nem tudok.
  • pimpi001
    na gratt
  • kifli
    gondoltam hogy azért írod hogy ennyiért már ölnél. Elég durva a kontraszt az országon belül amúgy. nekem 5060-ba került több mint fél évig az iptv családi csomag és hozzá a 120 megás net. Van ahol ennyiért 5 megabitet nem kapsz. Ráadásul jellemzően ott nem ahol pont nem ahol sokkal többet számítania a jó ár
    Utoljára szerkesztette: kifli, 2014.10.17. 19:47:34
  • RED BULL F
    de ott van az a "ha"...
  • kifli
    ha olyan településen laksz ahol van rendes szolgáltató, akkor ez az nem sok
  • RED BULL F
    Az mondja nagyon lassan, 700kb/s-1mb/s sebességgel tölti Ilyen sebességért "embert ölnék"!
    Utoljára szerkesztette: RED BULL F, 2014.10.17. 18:50:15
  • genndy
    Válts letöltési régiót, valami közelire (Ausztria/Svájc/Németo), szokott segíteni.
  • IMYke2.0.0.0
    A STEAM a "PAYDAY: The Heist" ingyenessé válása miatt már tegnap is kicsit megrokkant - vélhetően a ma este 7-ig tartó akció miatt mindenki gyorsan le akarja szedni, mert fél attól, hogy el fog tűnni a fiókjáról...
    Nyugi, a STEAM megy akár 24 MB/sec-el is.***

*** = fórumtársunk képet is szúrt róla régebben.

Szóval, ne aggódj, ez csak átmeneti.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.10.17. 17:28:24
  • bazsidiver
    Hi!
    A mai nap folyamán megvásároltam a shadow of mordor című játékot a steamen, az a problémám hogy a játékot nagyon lassan 700kb/s-1mb/s sebességgel tölti ( a játék meg 34 gb-os), ami elég fura mert nekem relatív gyorsan internetem van ncore-ról 8-10mb/s szoktam letölteni. Az lenne a kérdésem hogy nem lehetne valahogy felgyorsítania letöltést? Mert megőszülök amire letölti. Ha ilyen sebességgel lehet letölteni a legálisan vásárolt játékot akkor inkább vissza megyek torrentezni.
  • lalakov
    Én ezt nem nézem. Van bőven pontom és semmibe se kerül. ;-)
  • Scooter
    Igen az. Én már 1000 fölöttire nem is szoktam jelentkezni. Kivéve ami nagyon érdekel, de még ilyenből egy se jött be.
  • lalakov
    Rosszul fogod fel. Biztos azért akar csatlakozni, hogy játékokat ajánlhasson fel nekünk. :))
  • Jim Morrison
    eggyel több konkurens :( :D
  • PeeTeR
  • akyyy
    134 dolcsi értékü lett az accom, JEAH.
    végre be tudtam regisztrálni steamgiftre :)