34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#25665 A Steam az egyik olyan szolgáltatás, amit ez nálunk hátrányosan érintene :)
Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.10.23. 16:40:56 -
#25664 Mi köze van a piaci x kiló terméknek az internethez és annak árához? Mi az, hogy bárhova mész mindent a neten fogsz művelni? Ez mekkora baromság ... ez nem a benzin ára vagy út díj, ahol a szállítási költségek növekednek ... egy zöldségesnek nem kell internet a piaci árusításhoz. Azért ne keverjük a szezont a fazonnal :)
Az ilyen hülyeségek miatt forog az emberek között a sok baromság egy csomó témában ...
Hogy 4 év múlva ki lesz megválasztva, az megint egy érdekes kérdés ... mert ha nem ők akkor ki? Nincs alternatíva. Nincs itt senki akit meg lehetne választani ... kollektív módon kéne bojkottálni a választásokat, de persze ez kivitelezhetetlen, mégiscsak az emberi fajról beszélünk :) -
#25663 Látod ez a hír ide is tartozik:) -
#25662 De jó, hogy a steam topicot kell teleszemetelni... -
#25658 Majd visszatérnek a jó kis sarki CD/DVD író boltok, ahol előre listából kiválasztva adjuk le a rendelést ... csak most már úgy is működni fog, hogy viszek egy USB vinyót és azt pakoltatom tele ... mondjuk ilyen is volt régen :)
Egyébként Steames játékokat is lehetne így szerválni, mert ha én azt letöltöm majd átmásolom a Te gépeden lévő helyére, akkor olyan mintha letöltötted volna.
Egyébként nem hiszem, hogy ezt ebben a formában bevezetnék ... ez konkrétan fejlődést akadályozó intézkedés, főleg annak a tudatában, hogy ma már mindenhol a felhős megoldásokat nyomják.
A másik, hogy 1:1-ben nem lehet ezt átnyomni a fogyasztókra, ez valószínűleg fog áremelést jelenteni, de megoszlik majd a nagy és kis adatforgalmú emberek között ... mert jelenleg mondjuk két ember 3-3eFt-ot fizet az előfizetésért, de az egyik csak 1GB-ot forgalmaz a másik meg 20GB-ot, és mindkettőnek felemelik az előfizetését mondjuk 4000Ft-ra ...
De Én leginkább azt valószínűsíteném, hogy teljesen átalakulhatnak a netcsomagok, és már szinte tök mindegy lesz milyen sebességű a net, adatforgalom korlát lesz a mérvadó ... lesz a 2-5-10-50-100-200-stb GB-os csomag, aztán helló :) -
#25657 -
Evoluti0N #25656 Benne voltam. Közben kiderült. Csak ahogy Tehasut is írta, nem mutatja a Csoportoknál, hanem csak amikor rákeresek, akkor mutatja, hogy benne vagyok és ott tudok kilépni. -
#25655 Basszus ezen az új nyomorék steam felületen hogy a vérbe tudok ár alapján listáztatni? -
#25654 Biztos, hogy benne vagy a csoportban, mert akkor nem dobálna ilyet. Nekem csak olyan group-ok dobálnak az aktivitáshoz, amiben benne vagyok. -
#25653 7 nap. -
xido #25652 meddig illik várni egy steamgift ajándék nyertesének visszaigazolására? -
Evoluti0N #25651 Áhám. Köszi. :) -
#25650 Benne vagy a csoportban, de a profilodban a csoportok között nem jelenik meg. Ez valami Steam furcsaság. Nálam is ez van.
Ha rákeresel a payday nevű csoportra és az első találatra rákattintasz, akkor látni fogod, hogy benne vagy. -
Evoluti0N #25649 Valamiért folyamatosan Payday 2-vel kapcsolatos infókat dobál az Aktivitás fülön nálam a Steam. Se a Kívánságlistán nincs rajta, se a Csoportjában nem vagyok benne. Ilyenkor mi van? :D -
#25648 Már jó is! :) -
Gyuszopapa #25647 Köszi. -
xido #25646 menti mindenki vinyóra a játékait,amíg még ingyen teheti :)) -
Gyuszopapa #25645 Már azt hittem hogy feltörték a Steam accountomat. -
#25644 Le van halva a Steam? Le van halva a Steam. -
#25643 Nálam is ez van.Lehet valami karbantartás van. -
Gyuszopapa #25642 Hali.Valami olyan hibaüzenetet kapok hogy: Csatlakozási hiba
Nem lehetett csatlakozni a Steam hálózathoz
Ez mi? -
#25641 :D
nem egészen így van :D -
xido #25640 ja..ennyire nem értek hozzá,azt hittem az már annyira hacker,hogy egy bostoni ip-nek generálna forgalmat is :D -
#25639 Proxy-t hajadra kenheted, adatforgalmad meglesz attól. -
#25638 ha twitch streamre gondolsz, akkor ugyanannyi, mint 1 kamerás 12 órás. -
xido #25637 ja igaz..ezt a részt kihagytam :)
vajon egy 3 kamerás napi 12 órás streamelés hány giga lehet? :)
dobozos,állandó netet igénylő játékok adat-forgalma?
isten hozott proxy használó külföldi szerveres kiskapuk? :) -
#25636 De, csak legálisnál a játék ára mellett fizeted még ezt is. -
xido #25635 nem ugyanaz az adatmennyiség,ha legális vagy illegális forrásból szeded a 40 gigás játékokat? :) -
Rony94 #25634 Most belegondoltam, hány gigát érhet egy új stadion? -
#25633 Ha bevezetik, visszatérek a warezhez, mert elég lesz az adót kifizetni. :(
Egyébként meg megértem őket, valamiből fel kell húzni az újabb stadionokat és a milliárdos áfa csalóktól csak nem vehetik el ezt a pénzt. -
#25632 Gyorsan töltsétek le az egész Steamet míg nem késő!!
Internetadó
Mindenesetre ha bevezetik akkor megszívtuk. 50-60 gigás játékokat mennyi plusz pénzért szedsz majd le?
Manapság már minden felhőben, tárhelyen vagy épp a játékok esetében Steam tárhelyén van. Most komolyan, vissza a kőkorszakba? -
#25631 Azért azzal jó ha tisztában vagy, hogy már voltak ezek a játékok Hubmle Bundlen 1$-ért, úgyhogy olyan nagyon sokat nem biztos, hogy kapsz értük. -
#25630 Hali!
Bocs a kis offért, de egyben tájékoztatás is. Az alábbi jómadárral ne üzleteljetek, sőt, ha megkérhetném, annyi reportot nyomjatok rá, amennyit csak tudtok.
http://steamcommunity.com/profiles/76561198130589057/
Neve: PWJohhny
Egy srác Payday 2 4-packját nyithatta, de hiába egyeztek meg, nem küldte vissza a három giftet az eredeti tulajdonosnak. Letörölte és tiltotta a taknyos kis barátunk. Azóta 2 gift-től már "megszabadult". Kapott pár -rep-es üzenetet is a profiljára, természetesen törölte és átállította, hogy csak az ismerősei írhassanak rá.
Egyik taknyos kis haverja ezt meg is tette szerencsére:
★Raiz3n★Official ★ 32 perce
+Rep nagyszerű és gyors Trader előre utaltam nek 10.000ft-ot és oda adta amit ígért :) Jó Trader több ilyen kéne steamre!!!!!
Eredeti hsz, a későbbiekben minden képekkel alátámasztva: http://prohardver.hu/tema/counter_strike_global_offensive_cs_go/hsz_22741-22741.html
Kapja meg ami jár neki. Köszi a segítséget. -
#25629 Nem néztem meg hogy a Gurus Steames volt-e. Adhattak volna sima kódnélkülit is (GoG-on is így van fent a játék), annyit írt csak hogy "már megvannak". -
xido #25628 na én is..Klei Invisible inc-je az első turn based,amihez komolyabban fogtam,aztán rákaptam a többire :) -
Evoluti0N #25627 Itt lenne az ideje nekem is már megnézem, ha már beszereztem. :D Eddig csak egy hasonló játékot játszottam és az tetszett. -
xido #25626 egyébként ez tényleg az szerintem..vagy csak a stílus jött be nagyon :) -
#25625 -
#25624 Lehet jelentkezni erre a király játékra:
-
#25623 Megvan neki mindkét játék, be sem tudja regelni. Olvasunk, aztán válaszolunk:)