34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
xido #25705 éjjel megvolt..érdekes..nem rossz,de mikor rákattan az ember,onnantól csúfosan könnyű :) -
darkling #25704 The Talos Principle (FPS puzzle a Croteam-től) publikus teszt. -
#25703 Nagyon szívesen , jó szórakozást hozzá ! -
#25702 Köszi szépen! Visszaigazolva -
#25701 Köszönöm, vásárlás megejtve :D
A Lords of the Fallen steam-es és itteni bolti ára arcpirítóan magas :)
Így viszont belefért.
Thanks again! -
#25700 Figyeld a kulcsok régióit. Ha EU/US kulcsot veszel azzal semmi gond. Orosz és egyéb keleti kulcsokkal óvatosabban bánj. Én sok mindent vettem ezekről az oldalakról, van 2-3 VPN-es kulcsom is, gondom nem volt belőle, de ha lehet elkerülöm őket. Az EU/US (tehát régiónkbeli) kulcsokkal nem szokott probléma lenni.
Szerk: ha ez jelent valamit, ha nem lenne bevállalható, nem tenném ki a topikfejlécbe:) Lényeg, hogy ésszel használjuk őket:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.03. 13:28:36 -
#25699 Ránézésre a félszürke oldalak közé tartozik. Ezek a fajta oldalak (g2a, fast2play stb.) alkalmanként nem hivatalos úton megszerzett kulcsokat értékesítenek tovább, bundle-kat vesznek nagy tömegben, régiók között kereskednek (pl. brazil, orosz példányokat vásárolnak és adnak tovább haszonnal), sajtópéldányokat vásárolnak össze bagóért (vagy legutóbb volt hír arról, hogy írtak játékkészítőknek azzal, hogy ők youtube-os "újságírók" és kaptak kulcsokat ajándékba), vagy boltba kerülő dobozos példányokat (amik sokszor olcsóbbak) bontanak fel és adják oda belőle a kódot. Ezeknek egy része nem is "törvénytelen", egy részük viszont megsérti a vásárlásoknál elfogadott felhasználási feltételeket.
A legtöbb esetben nem lesz gondod abból, hogy náluk vásárolsz (nekem is van pár dolgom például g2a-ról), de ha egy üzlet túl jónak tűnik az összes többi oldalhoz képest hogy igaz legyen, akkor érdemes gyanakodni. -
#25698 Sziasztok, előre is bocsi, ha ezzel bármilyen szabályt sértek, de lenne egy kérdésem.
Az allkeyshop.com - hoz hasonló kód oldalak legitimek? Érdemes ezekről vásárolni? Van valami kockázat?
Arra gondolok, hogy a Steam accountom elég terjedelmes már, nem szívesen rizikóznék vele, ha ilyen oldalakról vásárolok, akkor lehetséges, hogy bannolnak a Steam-ről?
Még sose használtam ilyen oldalakat, nagyon zöld vagyok a témában. Tudnátok tanácsot adni? -
#25697 Nekem kb. 10E jelentkezésből volt 40 nyereményem. Amíg le nem nullázták az oldalt. Tavaly október elején regeltem. Azért szerintem jó arány volt ez is. Én örülök, hogy ennyi is bejött. -
#25696 Vársz, majd megérkezik. Nézd meg a spam mappát is, sokszor oda kerül. Ne csukd be az aktiválós ablakot amíg meg nem jön a kód, mert összetartoznak, aztán kérhetsz újat.
@Katarn576: a feliratnak semmi köze a nyerési esélyekhez. Google fordítóba beírhattad volna, de tessék:
"A 'Not Received'-et csak egy hét után pipáld be ha addig nem érkezik meg a nyeremény, hogy a sorsolónak legyen elég ideje foglalkozni vele és elküldeni." Ebből a szövegből is tisztán látszik, hogy amíg nem nyersz addig a visszaigazolás gombokat felesleges piszkálnod (nem is tudnád, mert addig nincs).
Saját kb. statisztikám: kb. 250 jelentkezésenként nyerek egy játékot (máshogy: havonta-kéthavonta). 60 után ne várj semmi csodát. És ha 600 után se nyersz, az is tök normális.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2014.11.02. 15:58:04 -
#25695 Amit idéztél az csakis arra vonatkozik, ha NYERTÉL - s akkor ugye kell jelölni a képemen láthatók közül a "Yes"-t, ha megkaptad a felajánlótól, és a "No"-t, ha nem. Az idézet ez utóbbira utal.
-
#25694 Roppant egyszerű miért nem nyersz: mert rajtad kívül több száz, vagy több ezer jelentkező van, nagyon kevés esély van a nyerésre. Én több ezer felajánlásra jelentkeztem, és abból tizenvalamennyit nyertem eddig. Nem fogsz minden nap egy játékot nyerni, erre aztán ne is számíts. Örülj ha havonta nyersz valamit (de akkor tényleg nagyon örülj)! Én utoljára 3 hónapja nyertem játékot.
Szerk.: De amúgy köszi, kicsit megnevettettél. :D 60-ból 1-et vagy 2-t... :D Hát de jó is volna. :)
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2014.11.02. 15:41:54 -
Katarn576 #25693 Srácok, egy kérdésem lenne. Regisztráltam a Steamgifts.com oldalra, mivel már jóval 100 dollár felett van a steam kliensemben a játékok összege, így szerencsére a rendszer beengedett.
Viszont már több mint 60 játékra jelentkeztem, hogy hátha abból legalább 1-et vagy 2-őt megnyerek, de eddig semmit nem nyertem. Tudom, hogy ez elég nagy szerencse kérdése is, de eléggé bosszantó, hogy eddig semmi nem történt.
Már arra is gondoltam, hogy talán az alább olvasható felirat miatt nem nyerek semmit. Ez a szöveg a giveaways menüpontban, azon belül pedig a View Won opció alatt van. Így néz ki a szöveg:
"Important: 'Not Received' feedback can only be left after the giveaway has been closed for one week. This allows the sender adequate time for gifting the game."
Szerintetek ez mit jelent, és vajon lehet ahhoz köze, hogy eddig semmit nem nyertem? -
hovika81 #25692 Sziasztok! Egy nagyon nagy segítséget szeretnék kérni vettem egy játékot a G2A.com oldalon, steames, a problémám, hogy amikor aktiválni szeretném ugye kéri, hogy jelentkezzek be, de nem küldi el a STEAM GUARDOS kódot az email címemre! Mit lehet ilyenkor tenni? -
#25691 A steam nem tud számolni
Ha csere ajánlat érkezik hozzám és megnyitom miért számol két tételt hacsak egy kártyát kapok?
-
#25690 -
#25689 Aki még nem szerezte be. Sok szerencsét hozzá !
-
xxxpaulxxx #25688 Pont elég most a Humble indie és a weekly... steam meg vár szépen karácsonyig. :D -
#25687 Nem bizony.Pár dolgon ugyan elgondolkodtam,de a dlc-s lehúzások miatt inkább megvárom,amíg jön belőlük egy teljes csomag. -
#25686 +1
Majd talán a karácsonyi. :) -
xido #25685 szerencsére ez a halloween sale nem fosztotta ki a tárcámat :) -
#25684 Ez de jó, rég meg akartam már szerezni .. ingyen :) -
#25683 Csak most jártam itt, előre elnézést, nem is akarok ebbe belekezdeni, csak válaszolok :)
Na de egy pénztárgép tudod mennyit forgalmaz? Olyan keveset, hogy nagyítóval kell nézni a biteket :) Ha valakinél eléri az 1GB-ot, akkor ott nagyon hasít az üzlet, van miből tejelni :) Ráadásul egy alapvetően állami cég által szolgáltatott net előfizetés (a pénztárgépek 90%-a) és egy a szolgáltatókat sújtó adó esetében érdekes lenne, ha maga a NAV a fogyasztókra hárítaná a 99%-ban maximum 150Ft-os adót.
Amúgy okuk sincs miért átruházni, mivel a POS terminálok 500Ft-os előfizetési díjához képest a pénztárgépek előfizetése 1500Ft, azaz van ott haszon bőven :) Az áraikba meg már rég beépítették a net előfizetést a kofák. -
#25682 Másik ingyen játék: Teleglitch: Die More Edition
Az aktuális ajánlatok alatt, rögtön! -
#25681 Realms Of The Haunting - 250000 steam kulcs ingyen! -
undY1ng #25680 Egyáltalán nem gondoltam, hogy pont a store alatt kell lennie.. de köszi. -
#25679 Akkor nézd csak - a kliensben is ott van:
Kép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
undY1ng #25678 Köszi! Ezt kb. a programban sehol sem találom.. :D -
#25677 link -
undY1ng #25676 Az új designel eltűnt ez a lista ahol a peek / day volt játékok terén? Szóval, hogy mivel játszanak legtöbben. -
#25675 Bocs ez nem ide jött volna. -
#25674 Ezt a bugos ... art.
Ha hirtelen nyomom ela ksi javítókészletet ami makrózva van akkor elhasználja de nem javítja meg a láncot... -
#25673 Van egy Red Faction Armageddonom, vasárnap este küldöm a nyertesnek.
Steamgifts -
TottiHUN #25672 Köszi, a power upot vittem -
RAMyMamy #25671 én sosem játszottam vele, és azt hiszem, már nem is fogok
nyugodtan jelentkezz, ha gondolod :) -
#25670 Darkstone
Lemezes változatban megvan. Nagyon szerettem a végigjátszását. -
RAMyMamy #25669 a huntsmant vittem, köszi
-
#25668 Nagyon szépen köszönöm a kalandjátékokat! -
#25667 Jövőhét vasárnapig nem leszek, ne legyetek rosszak:)
Addig is jó szórakozást:)
The Sun at Night
BINPT-5PADP-DX6IP
Hero of the Kingdom
HZLCM-J2JZX-V0Z0M
Huntsman: The Orphanage
N53ZV-VKFNA-GDK4V
Paranormal State: Poison Spring
FVD52-ECPK5-JTJY2
Major Mayhem
9JB3R-BM8XF-TR9TM
Power-Up
VELK6-PAFJF-B3ZMK
The Samaritan Paradox
4QZCD-BGDJA-R6AAX
Kingdom Elemental
MTX3D-HXANY-L5TTL
Battlepaths
HNVXM-ABZZI-H8WIP
Afterfall: Insanity
NAGFD-HYTQ5-68KQA
Tropico 3
https://www.humblebundle.com/gift?key=T2sBhvRSuhbHHUKn
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.10.24. 12:54:21 -
#25666 mondjuk csak annyi hogy wifin keresztül számlázik minden kofa az államnak itt is mennek a bitek baytok fel le
Te nem jársz akkor piacra mostanság minden piacon a kofa előtt ott a wifis pénztárgépek oké hogy te nem biztos hogy kiszúrod, de a pult alatt ott feszítenek ezerrel.
és ez csak egy példának hoztam fel hogy erre is hatni fog nem csak a te net előfizetésedre
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.10.23. 16:43:23