34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#25745 Velvet Assasinod nincs véletlenül? -
#25744 https://www.humblebundle.com/ -
#25743 srácok nincs valakinek egy euro truck simulator 2 je feleslegben véletlenül van egy operation fonix csgo ládám meg kér esport ládám cserébe érte?:)
-
Solt #25742 Köszönöm szépen... :) -
#25741 Ha Steamen veszed nem lesz magyar, de a dobozosban ott a magyar nyelv. Ez egy ilyen külön verzió.
link -
Solt #25740 Üdv Urak!
Adott EZ a játék... ha jól értem steam-n kell aktiválni. Na most a leírás szerint magyar feliratos, viszont a STEAM szerint a magyar nyelv nem támogatott...
Ilyenkor mizu? :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.11.11. 14:36:46 -
#25739 Nem arra gondoltam, h kiveszik, max elbasszák :) ma már bármi megtörténhet :D -
Rony94 #25738 A PC-s célzást csak nem veszik ki. Annyira nem hülyék ők. -
#25737 Korábban ajánlottam az Aimp3-at. Próbáld ki tetszeni fog. -
#25736 Nem éppen mindegy, ha arra érted, hogy melyik verzió fut. Mert lehet konzolon alap az automata célzás használata, de PC-n nagyon nem, és itt ha elcseszik az egeres célzást akkor nagy baj van. Az X360-as mobil porttal is az a baj, hogy ha free aim van, akkor nem lehet vele rendesen célozni, holtjátéka van. -
undY1ng #25735 Köszönöm, egy ilyesmi tutorialt szerettem volna hozzá! :) -
#25734 Foobar2000 OFF:
Ha csak beállítani akarod az EQ-t, de állandóan matatni nem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ha állandóan látni akarod, és matatni - akkor: "View" - "Layout" - "Enable layout editing mode" beikszel, és tetszés szerint kicserélheted bármelyik alapértelmezett modult a lejátszóban az EQ-val.
Kép a listáról, amiről kiválaszthatók a modulok:
De új fület is adhatsz hozzá, abba szúrhatod azt, amit akarsz:
Olyanra szabhatod a foobar2000-et, amilyenre akarod [színezed, pluginezed stb.].
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.11.09. 17:02:19 -
undY1ng #25733 Foobar off: Kipróbálás után írom le a tapasztalatokat.. Skin ugyan másodlagos dolog, de én mégse nagyon igazodtam ki rajta... sajnos még az equalizer-t se találtam meg, persze biztos azért mert minden új volt. De ha azt írjátok, hogy jó, akkor megint rápillantok és át tanulmányozom.. Amúgy is már tavaly óta vége van a winampnak. Most már tényleg off vége.
BTW: Nem fikázásnak szántam. -
RED BULL F #25732 Csak azért hoztam fel, mert mint ha azt olvastam volna, hogy a PC-s verzió is arra fog mostantól épülni, steam achievementekkel együtt. Úgy látszik mégsem lépték meg, vagy csak nem bizonyultak igaznak a hírek. Édes mindegy amúgy. -
Rony94 #25731 A Winamp egy vicc. Réges-régen én is azt használtam, de a foobar tényleg egy jó lejátszó. Próbáld ki nyugodtan, ég és föld. -
#25730 +1 Én flacokat hallgatok, és minőségre magasan ver minden más progit! Mondjuk nem mindegy persze, hogy milyen füles + hangkari van mellette, alaplapin nem nagyon hallasz különbséget... -
#25729 Bele kellene nézni ugye a programba és rájönnél, hogy meggondolatlanul fikázod...
Saját kép, saját ízlésre beállítva - mindenféle külsős skin és beépülő nélkül (rengeteg létezik hozzá):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#25728 A Foobar2000 minden zenei fájlformátumot megzabál és könnyedén kezel. Emellett kicsi erőforrásigénye van, tonnányi bővítmény van hozzá, teljesen ingyenes és a zenei lejátszó programok között a legjobb hangprocesszorral rendelkezik. Még a CUE fájlokat is tudja kezelni.
Egy zenei lejátszónál számomra nem a külcsín a lényeg, hanem a program "tudása".
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.09. 14:59:37 -
xido #25727 GTA-t azon sorozat egyike számomra,amit csak dobozosan..mert szép :)
az SA különösen az volt,egy kemény fedelű elég vastag könyv a tokban,a hátulján pöckön a lemez... -
undY1ng #25726 Off: Miért olyan jó ez a foobar? Szerintem nagyon rondán néz ki... Esetleg többet tud mint a winamp? -
#25725 Azért az X360-as változattal inkább ne példálózzunk, mert az a mobil verzió portja ... ami kap hideget-meleget, de leginkább szarozzák, többek között pont a célzást.
Remélem nem cserélték le Steamen is a mobilosra, és meghagyták az alap régit. -
RED BULL F #25724 Ahogy elnéztem, nem sok minden változott a régi kiadás óta. Mármint a kocsik sem tükröződnek úgy, mint pl az Xbox 360-as változatban, nem találtam 1280x1024-es felbontást, trükköztek valamit a 16:9-es képaránnyal, meg speciel nekem az egér nem működik játék közben. Több időt nem is voltam hajlandó rápazarolni...
VC-vel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni. Én Januárban játszottam vele utoljára, akkoriban nem vettem észre semmi furcsaságot. -
Rony94 #25723 Az meg lopás. Akkor szintén téged basznak le hogy mit képzelsz magadról. Jól megvan ez csinálva, a vásárlónak csak a szopáshoz van teljes joga. -
#25722 Egyébként van mp3 rádió, oda belehet pakolni ezeket a számokat csak le kell kapni valahonnan őket, pl YT. -
#25721 Elnézést, hogy belekotnyeleskedek a GTA témába, de mi történt a San Andreassal? Kivettek egy csomó muzsikát, azt értem, de amúgy mi változott (látom az angol leírást, csak nem értem)? Megkaptuk a "feljavított" mobilos (konzolos) újrakiadást, vagy ez valami totál más? Mellesleg ebben az új konzol kiadásban is kioperálták a zenéket? És azt mondjátok azoknak is megváltozik, akinek már alapból is megvolt Steam-en? Mert akkor nem aggódom, hogy még nem szereztem be, úgy is megvan dobozosban. Én is emlékszem anno a Vice City-t is megvágták, ott emlékeim szerint csak pár zene került ki, de ott tényleg volt olyan opció, hogy a korai vásárlóknak teljes marad. Egyébként meg lehet azt valahol nézni, hogy az én VC példányom még a teljes, vagy a vágott?
Bocs a sok kérdésért, csak nagyon csípem a sorozatot és most úgy érzem lemaradtam valamiről :D
Utoljára szerkesztette: totyak, 2014.11.09. 12:07:38 -
#25720 Őszintén remélem én is, hogy ez nem lesz trend sem náluk, sem más kiadóknál... -
RED BULL F #25719 Nem, mint ha egy kis ügyeskedéssel nem lehetne visszapakolni az eredeti rádió fájlokat, elismerem. Csak maga a tény fáj, hogy ezt meglépték. De sok mindent nem tudunk ellene tenni. Maximum beszerzem majd dobozosan, ha úgy alakul. Csak remélem ebből nem lesz trend -
#25718 Maximálisan a te oldaladon állok, viszont azt merem állítani, hogy ezen zenék nélkül is nagyszerű GTA-ról beszélünk.
Ha 50-60 órán át szólnak ugyanazok a zenék [mert tegyük fel, nem vágták volna ki ezeket], egy idő után amúgy is kikapcsolnád a rádiót, és lehet, hogy foobar2000 (ez itt a reklám helye) segítségével metált, rockot, popot, vagy trance-t nyomatnál, 10-12 órás lejátszási listával... hogy ne und halálra magad...
Szóval, pár zeneszám miatt nem áll meg a hangulat, vagy az élet. El kell fogadni, hogy pár pénzéhes kiadó/producer/előadó/rokon pénzt akart kisajtolni a cégből, és ők inkább a törlés mellett tettek voksot. -
RED BULL F #25717 Lehet, de én nem azért fizettem, hogy utólag contenteket vegyenek ki belőle. Érdekes, a Vice Citynél miért lehetett ezt úgy megoldani, hogy csak az új vásárlók kapták meg a megvágott verziót, de aki már régebben beszerezte, az ugyan úgy használhatja a teljest? Nem csend lesz helyettük, ezt aláírom. Az Xbox 360 verzióval játszom, nagyon szépen oda vissza ugrál a rádió a számok között. Igen hangulatos ám, legszívesebben ki is nyomnám a készüléket... -
#25716 Nem nagy dolog.
Bármelyiket külön meghallgathatja bárki.
A játékban bizonyosan nem lesz csend helyettük. -
#25715 Ki fogja. Az új rendszerben legkésőbb az indításnál frissít. Offline mód esetleg. -
#25714 Akinek fel van telepítve, és tiltva van az auto frissítés, annak is kiszedi? Mert gondolom jött egy update ami módosított dolgokat. -
RED BULL F #25713 Írhattam volna, ez jogos, de meghagytam inkább nektek a felfedezés "élményét"
a kifaricskolt 18 dal pedig:
Critical Beatdown", "Running Down A Dream", "Woman To Woman", "You Dropped A Bomb On Me", "Yum Yum", "Running Away", "I Don't Give A f*ck", "Express Yourself", "Killing in the Name of", "Hellraiser", "Ring My Bell", "Personal Jesus", "Don't Let It Go To Your Head", "Express Yourself". "Rock Creek Park", "Grunt", "Soul Power '74" and "The Payback"
Utoljára szerkesztette: RED BULL F, 2014.11.09. 01:20:19 -
Rony94 #25712 Na ez WTF!!! Megvettem egy terméket amiben benne volt minden, erre most kiszednek belőle dolgokat. Köszönöm, ez nagyon jól esett. -
#25711 Ami azt jelenti, hogy? Nekem megvan, de sosem telepítettem fel:)
Közben utánaolvastam...
- Adds support for XInput controllers (Xbox 360 controller)
- Makes "Steering with Mouse" enabled by default
- Removes several songs for all owners (Seems to be same songs that were cut from the mobile version. We would have liked to see a situation similar to VC where only new Steam copies had songs removed and those who had purchased it before got to keep the songs.)
- Removes several resolution options, including 1920x1080 (This was broken in the original version, then fixed in an update - now unfixed with this latest update)
- Loading a game save from the original version just starts a new game
- Occasional crashes during car explosions if another monitor is attached (EDIT: This seems to also exist in older version as well under certain conditions)
Közben kijött egy silent patch is, ami ezt tartalmazza:
* Aspect ratios are now correct and not squashed, like they used to be
* 1.0/1.01 save games will not be rejected now
* 1.0/3.0 settings file will not be rejected now
* 10ms frame delay has been removed. As a result, game now locks properly on 30 FPS instead of 25 FPS
* Mouse should not lock up randomly when exiting the menu on newer systems anymore
* 16:9 and 5:4 resolutions are now selectable
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.08. 23:02:32 -
RED BULL F #25710 Akiknek Steamen megvan a San Andreas azoknak üzenem: vetem a keresztet és együtt érzek veletek. A tegnapi nap folyamán megtörtént a downgrade... -
#25709 Én 10 hónap alatt nyertem 2-t.
Az utolsó is 5 hónapja volt.
Eddig 815 jelentkezésből van 14 nyerésem és 1 amit nem kaptam meg még régen. -
Jungle #25708 Culling of the cows facebook és twitter követésért cserében ingyenes indie galan. -
RED BULL F #25707 Humblibundlin pedig 24 órán keresztül ingyenes a Metro 2033 -
#25706 GOG-on 24 órán keresztül ingyen van a Little Big Adventure!