34737
  • Dzsini
    Sok a warez, és sokkal kisebb az átlagos fizetés, ezért arra a régióra külön árazást vezetett be pl. a Steam is kb. 2 éve - ez átlagban 40%-al alacsonyabb, mint pl. a nyugati EU ár.

Az a mi problémánk, hogy az árak szempontjából az EU régióba tartozunk, fizetések ügyében pedig közelebb vagyunk az orosz átlaghoz (ahogy a lengyelek, a románok, és a többi kelet-európai ország is).

Dobozos játékban amúgy sokszor van kelet-európai régiózár, pl. a SimCity megjelenéskor volt HU-RU-PL nyelvű zárt változat, kb. az Origines ár feléért. Nem véletlenül maradt belőle ki az angol nyelv, hiszen akkor a fél világ tőlünk vette volna.
  • Evoluti0N
    Sok az orosz. Sok a warezos.

Olcsóbb a játék. Kevesebb a warezos. Több a bevétel.

Drága a játék. Nem veszi meg senki. Nincs bevétel.
  • St3vEn
    Valaki abban világosítson fel, hogy miért van hogy azok a gamek amik Orosz régiózárasak, sokkal olcsóbbak (nyilván csak ott lehet aktiválni)
    De ez nekik jó. Olyan meg nincs hogy csak, közép-kelet-nyugat európai záras. Mire fel olcsóbbak azok?
  • Scooter
    Ingyen van a Commander - Conquest Of The Americas
    Belépsz és fent a Profile/keys-nél.
  • Laza
    Örülünk neki, hogy a leechelés ilyen hosszú távon kifizetődő :D
  • SweeneyTodd
    Igazán nincs mit :)
  • mulli1986
    Nagyon szépen köszönöm itt is az ajándékot! :)
  • SweeneyTodd
    Küldtem privátot, csak gondoltam szólok az új felületen néha rohadtul elfelejtem ,hogy szokott olyan is jönni :D
  • mulli1986
    Huhh, azt megköszönném. Sajnos szeptember vége óta nem nagyon van időm Topikkal foglalkozni, sokszor csak átfutom a HSZ-eket, de a felületesség ára, hogy lemaradok erről-arról. Az a baj hogy EJ topikba kb minden bekerül, amit a neten ingyen osztanak, de telenyomják napi 150-hsz-el a topikot és lehetetlen még átfutni is...
  • RAMyMamy
    valamit nagyon félreértelmeztél
  • RoboKutya78
    Na ez legalább becsületes emberke volt hogy vette a fáradságot hogy elnézést kért tőled én hiába írtam a játék szavazó csetjébe hogy mi a fene van nem törődött vele mivel a stem fiókjára se tudtam írni így a drasztikusabb lépést választottam.
    Te kicsit rosszabbul jártál mint én mivel nálam egy kevésbé fájdalmas veszteség ért. :)
  • bon
    Not received-et fog kapni miután aktív lesz a lehetőség.
  • genndy
    Frászt. Toll a fülibe. Minek ajánl fel olyat amiről nem is tudja hogy micsoda
    Nyomd csak a 'Not received'-et, mert ha SGifts esetleg rádellenőriz még te kapsz bant (nincs ott az accodon a játék, pedig megnyerted, biztos továbbadtad -> két hét bünti, asszem).
  • bon
    Két levelt küldött eddig a gift-en kívül: "Sorry the gift has give me a friend and has staffed me... So I ask to humble bundle to give me a key... If you want you can give it to a friend
    Sorry"

majd pár perce: "pls put that you have receibed the gift" Ha jól értem szeretné ha leigazolnám, hogy megkaptam.

• bon
    Nem fogja megkapni a Recived gift visszajelzést. Aimt küldött meg kénytelen voltam megnézni, mert egy humblebundle gift volt , így utánna derült ki, hogy csak sima metro.
  • SweeneyTodd
    Humblin, ezek szerint lemaradtál róla :) , haza érek dobok majd egy privátot, ha jól emlékszem van egy darabom.
  • mulli1986
    Ingyenes? Hol Mármint ingyenes volt valamikor, nem?
  • RoboKutya78
    És akkor mért nem jelenteted fel az emberkét ?Ha nem csekolod le hogy okés a dolog akkor tovább voksolhatnál rá most adtál a kollégának egy újabb esélyt hogy valakit ismét átverhessen.
    Én simán bejelentettem a gyereket amikor sikeresen kisorsolt 5 darab orkcsot vagy hogy írjákot és abból csak egyet adott ki, viszont a mások esetemben mivel magyar kolléga adott egy általa jónak hitt kódot és mivel megegyeztünk más játékra így azt a játékot lecsekkoltam neki hogy ne rontsam a statját vele, így nekem is van egy olyan játékom a listában amit nem kaptam meg de elvileg ha felkerül a megosztások közé újra csekkolhatok rá
    abba volt ez a metró amiben egymás után volt 5 last felajánlás ba az ilyen egymásutáni feldobásokat kerülni kell

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.11.14. 20:58:10
  • genndy
    Abból van egy pár, én jelentettem mindet, szinte biztos voltam benne hogy csak sima Metroból tárazott be a srác (csak azt ugye nem lehet felajánlani hiszen ingyenes).
  • bon
    Úgy néz ki megvan az első olyan nyerésem a stesmgift-en ami,nem fog teljesülni. Pontosabban Metro Las light Redux-ot nyertem, de sima Metro 2033-ot kaptam.
  • Jim Morrison
    én még nem :( mondjuk kommented után gyorsan felnéztem steamgiftsre, és azt hittem megnyertem, de 5 hónap csend után most nyertem meg a payday 2 christmas soundtracket :D nem játék de valamiért régóta próbálkoztam a megnyerésével.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem is vagy az.
    Ugyanis, ha nem volt és lesz 1000 Insurgency felajánlás eddig a Steamgiftsen, akkor egy sem...
  • RoboKutya78
    Most mondjam hogy mázlis vagyok
    tegnapelőtt kunyiztam volna tőletek egy Insurgency ma megnyertem giften a Tomb rider megnyerése után pár napra rá:)
    NEEm Nem vagyok mázlista..
    Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.11.14. 16:44:32
  • MerlinW
    Van 2db "80%-KAL OLCSÓBB Runaway A Twist of Fate" kuponom, ha kell valakinek.
  • hqx
    Létrehoztam egy könyvtárat (Steam > Beállítások > Letöltések > Tartalomkönyvtárak > STEAM KÖNYVTÁR-MAPPÁK > MAPPA HOZZÁADÁSA), de nem látszik a könytár a listában. Így nem tudok oda telepíteni. Már van a listában 7, de a 8.-ik nem látható. Van erre megoldás?
  • RED BULL F
    Nem kell se levenni a grafikát, sem ablak módba tenni. Elég ha tálcán fut. Feltéve ha tényleg nem egy gyenge géped van. Bár én általában akkor szoktam idle-be tenni, ha dolgozok vagy este nézek valami filmet. 2 óra aaltt lazán dob 1-2 itemet, annál többet meg nem is érdemes egy nap futtatni.
  • dartonite
    Hat nem tudom szerinted mi nez ki jol, van par kategoria.
    Nekem meg sosem dobott mast csak alapot.Igaz abbol mar relative sokat(10-12db), szoval ha gyujtogetni akarsz arra pont megfelel.Dobozokat pl mindig el tudod adni amibol vehetsz magadnak olyan skint amit csak akarsz.Vagy pl a http://csgolounge.com/ -on elcserelgetni amire akarod.
  • undY1ng #25758
    Igazából csakis a skinek miatt kellene.. Szeretek ilyeneket gyűjtögetni, mert jól néznek ki. Vagy elég tré minőségűeket dobálnak? :(
  • dartonite
    Hogy ne egyen semmi eroforrast ha mast csinalsz, filmezel, massal jatszol stb.
    Es igen, ez AFK cucc szerzes.

Kiegeszites:
    Ha befizeted a Vanguardot (uj kieg 6 dollarert) akkor dobhat olyan ladat ami 0.6-ert ment el tegnap.
  • Maala
    Hogy tudj közben mással is játszani.
  • undY1ng #25755
    Ez ilyen AFK cucc szerzés? Magyarán.. Továbbá miért kell levenni a grafikát? Továbbá ez most a "sima fapados" CS:GO-ról beszélünk? Hogy lehet ilyen szerverekre felmenni? Vagyis Hol?
    Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2014.11.13. 14:32:58
  • dartonite
    Ahha.
    Leveszel minden grafikai beallitast minimumra, window-modban elinditod, felrakod valami idle szerverre es elvileg orakon belul dobni fog ladat es/vagy fegyver skint.
    Neha ranezel hogy ne dobjon le a szerver, ha megis akkor valasztasz egy masikat.
    Hetente 2-3 lada es skin johet.Amiknek egyre kevesebb az erteke de megis csak valami.
    Ladak most olyan 0.15-0.2 euro kozott mozognak, a skinekbol pedig meg sosem dobott jobbat mint 0.04 ertekut.
    Igaz en csak par honapja csinalom, de kb 3 ev mulva vissza fogja hozni a jatek arat :)
  • ToMy_
    Hogy van ez a CS:GO tárgydobálós izé? Játszol vele, aztán a Steam inventory-ba ad mindenféle dolgokat, amiket cserélhetsz-eladhatsz? És mik azok a ládák és kulcsok? Valaki légyszi világosítson fel...
  • lalakov
    Én még sosem láttam ilyen értékű fegyvert.
  • RoboKutya78
    bakker a múltkor dobott egymás után a go egy 2.5 eus pisztoly skint az a pénzes bevonantút azt hiszem a bankársorozatból? Azóta nem kaptam hasonlót se:) De azt a kettőt egy két hét alatt adta:)
  • RED BULL F
    Vagy egy Karambitért akár
  • RoboKutya78
    :)
  • Dj Tommy
    Ha valamelyik piros kést dob, akkor még a Going East dlc-t is adom az ETS 2 mellé.
    Utoljára szerkesztette: Dj Tommy, 2014.11.12. 19:38:51
  • RoboKutya78
    juj most lestem a béka segge alatt vannak ezek a dobozok :(
    azt hittem vagy 50 centet érnek így együtt.
    Nem baj a tegnapi Tomb Raideres Gift nyereményem után nem hiszem hogy kiforgatok a héten bármit is:)

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.11.12. 19:30:00
  • Lokker
    Az már ajánlat. Sokan fognak ugrani rá, készülj fel.