34737
  • maffioso
    Sziasztok!
    Ismerősömnek akartam gift-et küldeni, de nem engedte, mert limited user. Nagy nehezen sikerült aktiválni a steam guardot, de még mindig nem engedi, mert nem vásárolt játékot. Humble-n vett csomagot korábban, abból beaktivált pár játékot, de még mindig 0-s szinten van. Muszáj vennie a store-ban valamit, vagy mi? Másik haveromnak küldtem már giftet, aki szerintem sehol nem vett játékot.
  • genndy
    Valami orosz is szivárogtatott, aszerint is jövő csütörtökön kezdődik. Azért is hihető, mert mindig akkor van amikor náluk a fekete péntek.
  • Jim Morrison
    steam-fall-sale-starts-on-wednesday-according-to-paypal/
  • RelakS
    Heffán

tegnap nekem vacakolt

Most valahogy nekem sem rossz.
    Utoljára szerkesztette: RelakS, 2014.11.23. 19:32:03
  • MoRT2195
    Hát ha majd lesz bundle-ban, akkor esetleg. :D
  • grebber
    Autosportot rakj legközelebb :D
  • MoRT2195
    Nálam működik minden...

Stemgift link (már nem él, csak mutatom, hogy nálam oké):

És az apró betűkkel sincs gond: Látod? Apró!
    Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2014.11.23. 01:22:20
  • RelakS
    Heffán

[url=http://www.steamgifts.com/giveaway/6Ta4t/alpha-prime][/url]

[apro]Gy.k.: Have Fun :] [/apro]

Csal szólok, hogy itt az üzenetküldéssel valami gány lehet, mert a steamgifts topikba ugyanez a szöveg (heffán + gift aláírás) gond nélkül bement O_o
    Meg mi az, hogy az "apro" tag nem működik?
    Utoljára szerkesztette: RelakS, 2014.11.22. 23:18:08
  • tototto
    mondjuk steamben ahol meglehet nézni miket vett eddig ember van egy rész az áruházi tranzakcióknál esemény résznél hogy feldolgozás (a többinél vásárlás van) szóval nyoma van valami a steamben, de továbbra is furcsállom, hogy paypalban még mindig nincs semmi az egészről
  • RoboKutya78
    hétvégén mindig murisak az átutalási események :)
  • RoboKutya78
    elvileg igen ha függő a dolog.
  • tototto
    De az a furcsa, hogy akkor kéne látni paypalon a historyban nem?
  • RoboKutya78
    ha pont most veted lehet nálad is inaktív volt a steam várj vele egy kicsit az is lehet hogy ahol veted a játékot túlterhelt a szerver semmiképp ne vedd meg ujra ha kaptad a visszaigazolást hogy megtörtént a vásárlás.

• tototto
    Olyankor mi van ha akartam venni valamit paypal visszaadta steamnek az irányítást, ki is írja hogy köszönik a vásárlást meg van visszaigazoló kód, de ezt írják még mellé: "A vásárlásod függőben van, és hamarosan ellenőrzik. Értesítést fogsz kapni, amint ez megtörtént"
    Se steamen, se paypalon semmi nyoma a vásárlásnak. A supportnak kéne írni, vagy vegyem meg még egyszer mert nem történt vásárlás (bár akkor a visszaigazolási kódot nem tudom miért kaptam). A support-ra meg képtelen vagyok ticketet írni úgy be van rohadva az egész mindig timeout. Viszont jó lenne nem kétszer kifizetni a játék árát mert nem a legolcsóbb...
    Szóval nem tudom mi tévő legyek.
  • RoboKutya78
    juppi megvan a 16 kész kitűző sorozatom amit decemberi buli alatt be aktiválhatok :) remélem idén télen is lesz winter kártya buli legalább 0.50 es kártyaértékekkel :))
  • RoboKutya78
    elmezavar volt pillanatnyi megy újra:)
  • Rony94
    Néha csinál ilyet. A Steam se tökéletes!
  • MoRT2195
    Engem is alig akart felengedni, vagy 10x indítottam el mire betudtam jelentkezni, de most már jó minden.
  • RoboKutya78
    vagy egy 20 perce offline a fiókom épp játszani akartam mikor anyázni kezdett a felhőkre:)
    akkor lehet hogy az én szerverpark részem mondta csak fel a szolgálatot:(
  • IMYke2.0.0.0
    Nálam például minden rendben van.
  • RoboKutya78
    Skacok mi a fakk van a steamklienssel mért nem tudok csatlakozni rá??
    másnak is gond?
  • MerlinW
    Ez vagy változni fog az új feltételekben, vagy értelemszerűen nem kell tőkét felmutatni magánszemélyeknek. Ki lesz ez találva, hogy senkinek se legyen jó, ne aggódj:)
  • RatBaG #25803
    mikor mindenki azért csípte az első gridet, mert talán egy hajszálnyival kevésbé volt arcade, mint a konkurencia, és a folytatástól is reálisabb fizikát vártak, akkor kiadják ennek a totál ellentétét... zéró logika.
  • MoRT2195
    A mostani autós játékok mellett a GRID 2 nagyon rossz. Pár éve elment volna, de amikor ezt kiadták, már akkor lejárt lemez volt.
  • Ryder62
    Greenlight FAQ:

"Szükséges céget alapítanom, vagy magánszemélyként is beküldhetek?
    Nem szükséges céget alapítanod,..."

• MerlinW
    Nem kell belemászni, a minden cégnek vállalkozónak publikus a vagyona, cégjegyzékből (publikus mindenki számára), indokolt esetben cégbíróságtól lekérhető minden financiális adat. Akinek meg nincs cége, vállalkozói igazolványa, nem árulhat semmit.
  • Ryder62
    Szvsz is csak egy reakció a most megjelent "felmérésre"
  • IMYke2.0.0.0
    Valve csak levédi magát.
    Szerintem, az ég világon semmi sem fog változni. Továbbra is az Őrlí Ekszesz játékok negyede lesz kész produktum.
  • Ryder62
    Változott az Early Access szabályzata, miszerint most már tőkét is fel kell mutatni. Ezt valahogy nem tudom elképzelni. Belemásznak a pénztárcákba vagy mi?
  • IMYke2.0.0.0
    Nem tudok és akarok belekötni - mondjuk, nekem a 2. epizóddal szemben sem voltak eget rengető fenntartásaim. "Elment" :)
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.11.21. 16:02:42
  • MerlinW
    Hát, ha árkád autózás, akkor GRID 1 vagy NFS, de semmiképpen sem a GRID 2 :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ilyen rossznak érzed ezt a játékot?
    10000 Ft-ot mondjuk valóban nem ér, de azért nem is trágya. Szerintem.
  • grebber
    Autosport nem volt?
  • MoRT2195
    Humble Bundle-ös GRID 2. Köszönhetően annak, hogy megjelenéskor megvettem 10.000ft-ért ezt a trágyát, most van egy feles darabom belőle...
  • MerlinW
    Ha követed manapság a politikai híreket, akkor látod, lassan nálunk is orosz árak lesznek :)
  • Rony94
    És még csodálkoznak a külföldiek hogy az emberek miért menekülnek Magyarországról. :)
  • tototto
    Sőt mi duplán szopunk, mert mi még az átváltásnál is szívunk, kellene egy harmadik régió is mert az egy dolog hogy német olasz nem ugyanannyit keres, de van egy totál csóró réteg ahol még euro sincs kéne neki egy külön régió, csak steam szarik ránk, kis piac...
  • Dzsini
    Kellene, és elvileg van is két EU régió, de sajnos nem szegmentálják ennyire az árakat - nem igazán tehetik meg, mert az EU-n belül csúnyán néznek az online dolgoknál a megkülönböztetésre.

Amiből mi jövünk ki rosszul :(
  • tototto
    Van is két régió euban de sokszor semmi különbség, ha meg van elhanyagolható
  • St3vEn
    Na igen, csak kb. fél Európában "hasonlóan" alacsony a fizetés, ennyi erővel lehetne, nyugat illetve kelet eu-ra bontani, na de ez van :\