34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#25865 Valaki össze tudja szedni hogy green light keretén belül hány olyan játék van (mi már megjelent) ami hasonlít egy tripla AAAs címre.
Olyanokra gondolok mint a Vanishing of Ethan Carter, Forest stb. -
#25864 -
#25863 Köszönjük:) -
zsoltia #25862 Sok sikert kívánok a csoport csatlakozásom alkalmából.
-
St3vEn #25861 Hmm köszi.
Ez még nekem kicsit sok, lehet várok a téli "sale"-re inkább. -
#25860 Itt fenn katt az Is There Any Deal? gombra, aztán ott a keresőben beírod, hogy Bound by Flame, és violá.
Nincs mit.
Közoktatás Hoffman Rózsa támogatásával. -
St3vEn #25859 Üdv.
Bound by Flamet keresnék, nem tud valaki egy helyen ahol jó áron van?
Steamem a 33% nem túl nagy kedvezmény :\ -
#25858 ip cím vagy windows instalnál is tilt a guard.
-
Anonymusx #25857 Ha van egy olyan fiókom amin nincs semmi, akkor azzal is tudok fogadni, és küldeni tf 2 kulcsot? Tehát nem kell hozzá valami követelmény?
Ugyanis a fiókomra azt írta hogy nem cserélhetek egy hétig, mert új eszközről jelentkeztem be, miközben csak az ip címem nem fix.
Kikapcsoltam a steam guard-ot, erre meg azt írta hogy 15 napig kell bekapcsolnia lennie a guardnak hogy cserélhessek.
Viszont most jut eszembe, ha belépek a másik profilomba, azt is le fogja tiltani, mivel azóta már más az ip címem... -
#25856 1nap 11óra , ott a kép jobb alsó sarkánál találod, jó hülyén van kitalálva ,de ott van :D -
Timbu #25855 Egyébként a mostaninál nincsenek napi akciók, hamem dec. 2-ig minden ugyanannyira lest leárazva? (Mert nem látok visszaszámlálót az árak mellett.) -
xido #25854 az első szezonális leárazás,amin is biszembaszomokra el tudnék csapni ezreket,de csak megvonom a vállam és nem érzek késztetést:) -
#25853 dec 22-23 -
pimpi001 #25852 az mikor kezdődik?
lessz-e 150%-os bónusz a kituző gyártásra? -
#25851 jahaa akkor keverem a dolgot:)
-
#25850 Az majd a téli vásár alatt lesz. ;-) -
#25849 -
#25848 lesz megint szavazós buli meg kártya leosztás vagy valami verseny?
-
zsoltia #25847 Szerintem a most kezdödő sale miatt haldoklik a server. -
Timbu #25846 Egyre többet csalódom a Steamben... Ha egy vidéki étterem 20e Ft-ból készült honlapján nem töltődnének le a képek normálisan, arra azt mondanám, hogy elfogadható. De hogy a #1 digitális áruházat képtelenek megcsinálni, hogy ne hasaljon el, azért az égő. (Persze F5, Ctrl+F5 sem segít, más böngésző sem segít.) -
#25845 Akkor esetleg trader / ebay. Egy pár darab dobozos Preyhez is hozzá lehet még így jutni ami Steamen aktiválható. -
#25844 Valamelyik újság mellékleteként megvan, de behúztam volna steames verzát is. -
#25843 Nem valószínű, nemrég vették le. GOG. -
#25842 Riddick sose fog visszatérni Steamre? -
Anonymusx #25841 Akkor lőttek a steam tradelésnek a 30 napos zár miatt?
Amúgy tf2 kulcs érdekelne valakit kb 450 ft-ért? -
#25840 Hát délelőtt is, reggel 10-kor.
Csak ugye amerikai nyugati parti idő szerint -
#25839 Jaja, furcsálottam is, csak én azt hittem ez már délelőtt indul. -
#25838 Meg ilyenkor hatalmas betűkkel ki van írva főoldalon hogy Autumn Sale. -
#25837 Ezt nem tudtam, köszi. -
#25836 Ez csak a heti akció. Ha indul, akkor este 7-kor lesz. Mindig akkor van váltás, ilyenkor még felesleges változást keresgetni, 9 órával vagyunk előttük. -
#25835 A fall sale ez a 32 leárazott játék? Ilyen kurva gyenge kiárusítást még nem láttam náluk.
(vagy ez a sima heti akció? nem arról volt szó, hogy ma indul az őszi téma? eddig még nem látom semmi nyomát)
Utoljára szerkesztette: maffioso, 2014.11.26. 08:25:32 -
#25834 Cég be bezárhatna utánna. -
#25833 Jó poén (akart lenni) :) -
#25832 Hivatalos: Steam már csak SteamOS-en fog futni január 1-től! Lelövik a windows és mac klienst! -
#25831 Vihar előtti csend! -
Ironman2 #25830 LOL,ezt irja ki:
Sorry
The Steam Store is experiencing some heavy load right now. Please try again later.
-
Ironman2 #25829 Mi történt a Steammel? bejelentkezni nem lehet,az oldal is lehalt! -
#25828 Haverom példáján keresztül tudom: a STEAM kártyákat át tudta dobni így is. -
#25827 Köszönöm, úgy néz ki így működik. -
#25826 Próbáld nem közvetlenül Steamen, hanem az emailjére küldeni, onnan kellene tudnia aktiválnia. Nem tudok olyanról hogy a giftelés az account szintjéhez kötött lenne, furcsa lenne. De ki tudja