34737
  • RAMyMamy
    cat lady nem maradt valakinek bundliból fölösben?
  • Kmarha
    éreztem én hogy a 88 entries-el kevés esélyem lesz :)

gratula!
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2014.12.02. 15:29:38
  • RelakS
    >#&{x Steam akciók... a végén teljesen leakadok a steamgifts-ről :D
  • Ironman2
    Nálam még mindig nem müködik játék közben a steam felület,hiába állítom más billentyűre,másnál ez nem probléma ugyanennél a játéknál (7 Days to die)
    win8 64bit
    nincs rá valami megoldás?
  • St3vEn
    Hali.
    Megvettem a Legends of Dawn-t steames, de a karaktergenerálás után kifagy, Van valakinek ötlete mi lehet a gond? Többször is újraraktam már, de nem oldotta meg.
  • MerlinW
    Misztikus, nyomozós, kalandjáték. Ezt a sétaszimulátor dolgot csak azok mondják, akik sosem játszottak vele....
  • zsoltia
    Köszi, akkor bizza 800 Ft-ért bezsebelem a legutóbbi Batmant.
    Igaz, ha jól értem, kifogytak a kúlcsból, de azért megkapom majd?
    Utoljára szerkesztette: zsoltia, 2014.11.30. 22:05:52
  • RAMyMamy
    megbízható. amit be tudsz tenni a kosárba, az általában aktiválható tőlünk is. azért guglizz rá arra a játékra, amit meg akarsz venni onnan, redditen szokták írni, hogy régiózáras-e vagy se

mostani akciók
    Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2014.11.30. 21:59:20
  • zsoltia
    A nuuvem oldal mennyire megbizható? illetve régió záras?
  • kekeN7
    hijacked or stolen account
  • furgelab
    A Support-on belül melyik pontot kell választani ha az account-hoz lévő email címemet feltörték, oda küldik a kódot amivel be tudnék lépni a fiókomba, szeretném megváltoztatni, remélem lehetséges,
    írnék csak nem tudom melyik pont kel/kéne steam guard/email verification vagy hijacked or stolen account. vagy mást?
  • Scooter
    Győztél
  • IMYke2.0.0.0
    Parancsolj.
    Akkor lenne saját kép, ha csak nagyon kevés találat lenne.
  • Scooter
    Persze, nyilván nem biztos. Én se saját profilképpel vagyok. Attól még lehet látatlanban
    Én viszont elhiszem
  • Evoluti0N
    Biztos nem csak profilkép. Én egy kis rózsaszín, Teepo nevű lény vagyok.
  • RoboKutya78
  • Jim Morrison
    és ha csak profilkép? D:
  • Scooter
    Srácok, ezt is megértem. Steamcompanion-on 13268-ból bejött a Fallout: New Vegas! Sose nyertem még sehol, ennyiből. Igaz, hogy 153x tettem rá. Viszont még ennyiből is tengerben vízcsepp az esély.
    Hmmm és kitől nyertem? Nem semmi a csaj
    ¢яуѕтαℓ wιℓ∂

• RoboKutya78
    na még nem játszottam vele de ha lesz érkezésem meglesem meg előkotorom a cds verziót és lemagyarítom majd
  • Maala
    Amilyen bugos állítólag a steames verzió hangügyileg, szerintem örülnek, hogy nem kötik magyarokhoz...
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.30. 12:41:39
  • GregSB
    Na ma nyomtam még 1 password resetet, és mostmár beengedett.
  • RoboKutya78
    az nekem is megvan de ugye a lustaság nagy úr ha van steam a gépeden:) elvileg csinálhatnék belőle magyart de macera. Azt nem értem a magyar készítők mért nincsenek felháborodva emiatt hiszen úgyis olyan kevés pc-s játék van ami magyar sőt magyar fejlesztők munkája Mért kell így meg szentségteleníteni egy játékot?
  • Plata
    Nekem még cd-n van meg,de full magyar.
  • RoboKutya78
    Srácok Haegemonia téren mi lesz? Várható visszakerül a magyar nyelvezet a telepíthető nyelvek közé vagy teljesen kisajátította a steam ezen téren ezt a játékot?
  • furgelab
    Sziasztok.
    A tegnapi nap újra tettem a gépemet, be is akartam volna jelentkezni, igen ám, de ahova küldenék a kódot az azonosításhoz azt az email címet valószínűleg feltörték, így nem tudok belépni a steam-be,
    ilyenkor mi a teendő, vagy hova kéne írni ez ügyben?

Utoljára szerkesztette: furgelab, 2014.11.30. 09:20:53
  • Evoluti0N
    Inkább 3D-be ültetett. first person nézetű, logikai feladványokkal megtűzdelt kalandjátéknak mondanám. Messze van ez a sétaszimulátortól. A Dear Esther, a Gone Home sétaszimulátor. Ez nem az.
  • Evoluti0N
    A legegyszerűbb ha belinkelem a Steam értékelésemet. Van benne pár horror elem, de inkább "misztikus, borzongató", hogy magamat idézzem. :D
  • Laza
    Szerintem baromi hangulatos, egyszer mindenképpen érdemes végigjátszani, 4-5 óra, van fordítása is, egyébként meg egy nyomozós, logikai feladványos, sztorira kihegyezett thriller, már csak a zenéje és a kinézete miatt érdemes egyszer rászánni az időt, nem fog elmúlni nyom nélkül, az biztos :)
  • GregSB
    "Incorrect login" üzenetet dob ha be akarok lépni.
  • MoRT2195
    Böngészőben próbáltad? Ott mi a helyzet?
  • Béluska74
    No More Room In Hell. (mondjuk ez pont ingyenes) Inkább olyan mint a Left4Dead 2 és csak többjátékos módja van.
  • undY1ng #25874
    Nem tudok hirtelenjében most mit keresni a leárazások között. Valaki tudna ajánlani gémet hasonló kategóriák között mint pl: Amnesia, Terraria, L4D2 vagy Killing Floor, bármilyen túlélőhorror!
  • GregSB
    Közben többször dobott olyat is hogy nem tud csatlakozni serverhez, probalkozzak később.

Lehet több órába telik míg lefut a jelszóváltoztatás, mert túl vannak terhelve?
  • GregSB

Az account tuti él, mert ha beírom a usernevemet az elfelejtett jelszónál akkor küldenek emailt a password resethez.

Megadok új jelszót, azt írja ki sikeresen megváltoztattam a jelszavam, de utána ha be akarok lépni az új jelszóval akkor ugyan ez a hiba fogad mint fent. Már 2x megváltoztattam jelszót.
    Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.11.29. 21:22:35
  • genndy
    Steam support válaszolási ideje ~1 hét. Így készülj.
    Esetleg beírhatnád az eredeti hibaüzeneteket, többet segítene. A "nem jó" elég tág, millió baja lehet.
  • GregSB
    Hali,

Évek óta nem léptem be Steam accommal. Most próbálkozok, de elfelejtettem a jelszavam. Miután reseteltem a jelszót (azt mondja sikeresen megváltoztattam), nem tudok belépni az új jelszóval. Azt mondja nem jó.

Steam support meg nem elérhető.

Ez normális, túl vannak terhelve, várjak 1 napot, vagy WTF?

Azért van 2-3 játékom azon az accon amiket nem szívesen veszítenék el.
  • IMYke2.0.0.0
    Egyesek szerint sétaszimulátor.
  • undY1ng #25868
    Ez a Vanishing of Ethan Carter horror is? Valamihez tudnád hasonlítani?
  • Lokker
    Azért, jobban halad mint egy DayZ. :)
  • Jim Morrison
    forest azért véleményem szerint még a "hasonlít egy tripla AAAs" (AAAAAAAAA?) címhez sem hasonlít. Persze bugok szintjén van olyan jó, de amíg tiszta bug (ergó míg meg nem jelenik) csak egy szuper unity project.