34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
RAMyMamy #25905 cat lady nem maradt valakinek bundliból fölösben? -
#25904 éreztem én hogy a 88 entries-el kevés esélyem lesz :)
gratula!
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2014.12.02. 15:29:38 -
#25903 >#&{x Steam akciók... a végén teljesen leakadok a steamgifts-ről :D -
Ironman2 #25902 Nálam még mindig nem müködik játék közben a steam felület,hiába állítom más billentyűre,másnál ez nem probléma ugyanennél a játéknál (7 Days to die)
win8 64bit
nincs rá valami megoldás? -
St3vEn #25901 Hali.
Megvettem a Legends of Dawn-t steames, de a karaktergenerálás után kifagy, Van valakinek ötlete mi lehet a gond? Többször is újraraktam már, de nem oldotta meg. -
#25900 Misztikus, nyomozós, kalandjáték. Ezt a sétaszimulátor dolgot csak azok mondják, akik sosem játszottak vele.... -
zsoltia #25899 Köszi, akkor bizza 800 Ft-ért bezsebelem a legutóbbi Batmant.
Igaz, ha jól értem, kifogytak a kúlcsból, de azért megkapom majd?
Utoljára szerkesztette: zsoltia, 2014.11.30. 22:05:52 -
RAMyMamy #25898 megbízható. amit be tudsz tenni a kosárba, az általában aktiválható tőlünk is. azért guglizz rá arra a játékra, amit meg akarsz venni onnan, redditen szokták írni, hogy régiózáras-e vagy se
mostani akciók
Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2014.11.30. 21:59:20 -
zsoltia #25897 A nuuvem oldal mennyire megbizható? illetve régió záras? -
#25896 hijacked or stolen account -
furgelab #25895 A Support-on belül melyik pontot kell választani ha az account-hoz lévő email címemet feltörték, oda küldik a kódot amivel be tudnék lépni a fiókomba, szeretném megváltoztatni, remélem lehetséges,
írnék csak nem tudom melyik pont kel/kéne steam guard/email verification vagy hijacked or stolen account. vagy mást? -
#25894 Győztél -
#25893 Parancsolj.
Akkor lenne saját kép, ha csak nagyon kevés találat lenne. -
#25892 Persze, nyilván nem biztos. Én se saját profilképpel vagyok. Attól még lehet látatlanban
Én viszont elhiszem -
Evoluti0N #25891 Biztos nem csak profilkép. Én egy kis rózsaszín, Teepo nevű lény vagyok. -
#25890 -
#25889 és ha csak profilkép? D: -
#25888 Srácok, ezt is megértem. Steamcompanion-on 13268-ból bejött a Fallout: New Vegas! Sose nyertem még sehol, ennyiből. Igaz, hogy 153x tettem rá. Viszont még ennyiből is tengerben vízcsepp az esély.
Hmmm és kitől nyertem? Nem semmi a csaj
¢яуѕтαℓ wιℓ∂
-
#25887 na még nem játszottam vele de ha lesz érkezésem meglesem meg előkotorom a cds verziót és lemagyarítom majd
-
#25886 Amilyen bugos állítólag a steames verzió hangügyileg, szerintem örülnek, hogy nem kötik magyarokhoz...
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.30. 12:41:39 -
#25885 Na ma nyomtam még 1 password resetet, és mostmár beengedett. -
#25884 az nekem is megvan de ugye a lustaság nagy úr ha van steam a gépeden:) elvileg csinálhatnék belőle magyart de macera. Azt nem értem a magyar készítők mért nincsenek felháborodva emiatt hiszen úgyis olyan kevés pc-s játék van ami magyar sőt magyar fejlesztők munkája Mért kell így meg szentségteleníteni egy játékot?
-
Plata #25883 Nekem még cd-n van meg,de full magyar. -
#25882 Srácok Haegemonia téren mi lesz? Várható visszakerül a magyar nyelvezet a telepíthető nyelvek közé vagy teljesen kisajátította a steam ezen téren ezt a játékot?
-
furgelab #25881 Sziasztok.
A tegnapi nap újra tettem a gépemet, be is akartam volna jelentkezni, igen ám, de ahova küldenék a kódot az azonosításhoz azt az email címet valószínűleg feltörték, így nem tudok belépni a steam-be,
ilyenkor mi a teendő, vagy hova kéne írni ez ügyben?
Utoljára szerkesztette: furgelab, 2014.11.30. 09:20:53 -
Evoluti0N #25880 Inkább 3D-be ültetett. first person nézetű, logikai feladványokkal megtűzdelt kalandjátéknak mondanám. Messze van ez a sétaszimulátortól. A Dear Esther, a Gone Home sétaszimulátor. Ez nem az. -
Evoluti0N #25879 A legegyszerűbb ha belinkelem a Steam értékelésemet. Van benne pár horror elem, de inkább "misztikus, borzongató", hogy magamat idézzem. :D -
#25878 Szerintem baromi hangulatos, egyszer mindenképpen érdemes végigjátszani, 4-5 óra, van fordítása is, egyébként meg egy nyomozós, logikai feladványos, sztorira kihegyezett thriller, már csak a zenéje és a kinézete miatt érdemes egyszer rászánni az időt, nem fog elmúlni nyom nélkül, az biztos :) -
#25877 "Incorrect login" üzenetet dob ha be akarok lépni. -
#25876 Böngészőben próbáltad? Ott mi a helyzet? -
#25875 No More Room In Hell. (mondjuk ez pont ingyenes) Inkább olyan mint a Left4Dead 2 és csak többjátékos módja van. -
undY1ng #25874 Nem tudok hirtelenjében most mit keresni a leárazások között. Valaki tudna ajánlani gémet hasonló kategóriák között mint pl: Amnesia, Terraria, L4D2 vagy Killing Floor, bármilyen túlélőhorror! -
#25873 Közben többször dobott olyat is hogy nem tud csatlakozni serverhez, probalkozzak később.
Lehet több órába telik míg lefut a jelszóváltoztatás, mert túl vannak terhelve? -
Az account tuti él, mert ha beírom a usernevemet az elfelejtett jelszónál akkor küldenek emailt a password resethez.
Megadok új jelszót, azt írja ki sikeresen megváltoztattam a jelszavam, de utána ha be akarok lépni az új jelszóval akkor ugyan ez a hiba fogad mint fent. Már 2x megváltoztattam jelszót.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.11.29. 21:22:35 -
#25871 Steam support válaszolási ideje ~1 hét. Így készülj.
Esetleg beírhatnád az eredeti hibaüzeneteket, többet segítene. A "nem jó" elég tág, millió baja lehet. -
#25870 Hali,
Évek óta nem léptem be Steam accommal. Most próbálkozok, de elfelejtettem a jelszavam. Miután reseteltem a jelszót (azt mondja sikeresen megváltoztattam), nem tudok belépni az új jelszóval. Azt mondja nem jó.
Steam support meg nem elérhető.
Ez normális, túl vannak terhelve, várjak 1 napot, vagy WTF?
Azért van 2-3 játékom azon az accon amiket nem szívesen veszítenék el. -
#25869 Egyesek szerint sétaszimulátor. -
undY1ng #25868 Ez a Vanishing of Ethan Carter horror is? Valamihez tudnád hasonlítani? -
Lokker #25867 Azért, jobban halad mint egy DayZ. :) -
#25866 forest azért véleményem szerint még a "hasonlít egy tripla AAAs" (AAAAAAAAA?) címhez sem hasonlít. Persze bugok szintjén van olyan jó, de amíg tiszta bug (ergó míg meg nem jelenik) csak egy szuper unity project.