Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Summer Sale-ben vettem 1-2 progit és kaptam egy Summer Adventure Card 8-at az inventoryba. Ez mi a rák? És mit kell vele csinálni?
- van bajom bõven 😊 Szóval megvetettem steamen akciósan a GTA4-t, 20Gb letöltésnél a rendelkezésre álló net (szállásadó megosztott Vidanetje ami szerinte korlátlan) erre a hónapra is lekorlátozott 4-8kb (vagy 0 azaz nulla) sebességre de a játék (13Gb+14Gb) azért 1 hét alatt lejött ... de nem tudok benne menteni. Ismerõsöm szerint nézzem steam fórumot (amit hajnalban lenne csak esélyem, de a r. inkább kivág mint engedne bármit is) ami nem megy. Windows live-ba be tudok lépni (Xbox miatt van ott accountom amit suspendedbõl sikerült felélesztenem) de a játékból ezt nem engedi és így nem megy a mentés ... 7 végén lenne esélyem játszani vele pár órát (én úgy tudtam, single player játék) de ha mindig telepítéssel akar kezdeni az azért gáz ... szóval egyelõre nem akarom warezbõl megoldani, de hogy a túróba bírnám normális mûködésre bírni normális net nélkül (szóval bejelentkezéskor Windows Live-ba (meg elég gyakran steambe se, bár azt nem hiányolja) nem tudok belépni így írja is, hogy mentés az nuku)? (Borderlands 2 hasonló még, néha azt se tudom net nélkül indítani (kell neki steam bejelentkezés), de ha az megy akkor azzal azért legalább tudok játszani)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Most akarok majd nekiugrani még egyszer.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Amég elbírálják türelmet kérek.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
De egyelõre még nem akarta az igazságot...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Számít az is, hogy hogy hány játék esetében vagy jogosult a pakkra. Én pl. 77 játék booster-ére vagyok jogosult, ezáltal az esélyem is nagyobb.
[merlinw.org]
My streams: https://beam.pro/oriic
Ha technikai oka van annak, hogy nem tudsz utalni, akkor próbáld délelõtti órákban, ne a vásár fordulópontjának idõszakában (este 7) mert olyankor halálra van terhelve minden.
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
De, ha már megosztjuk egymással a gondolatainkat, jónak láttam leírni, hogy nekem mi jutott eszembe 😊
#23637 erre valakinek valami ötlete?
//Egy újabb gondolat - TUDOM, hogy ez már az összeesküvés-elméletek alja, de akkor is leírom, ami eszembe jutott -, mi van, ha a csapatokban régiók szerint kerültek a játékosok?
///A kék meg Közép- és Kelet-Európa, a Balkánnal együtt...
Persze a többi csapat is sorra fog majd kerülni biztosan, mert úgy szebb és színesebb lesz az a kép.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
//Nem kívánom, hogy igazam legyen, de élek a gyanúperrel. Ez a csapatosdi számunkra - játékosok számára - elcseszett egy pénzszivattyú. A Valve meg dörzsöli a markát, Gabe tömheti a sok puszedlit majd.
Holnap megint a Lila vagy a Vörös csapat fog gyõzni a Valve jóvoltából. <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Kék csapatban vagyok.
A Zöldek most szárnyalnak. Ki tudja, meddig...
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
https://stacksocial.com/sales/the-serious-sam-gamer-gundle?aid=a-7s70zogv#