Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
Most nézem, hogy egy csomó ilyen trading cardom van, és alul írja, hogy community marketen el lehet adni. Van aki ezért pénzt ad? Totál nem értem mire jó ez... 😞

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

IMYke2.0.0.0
Csapatban részt venni azért lehet "jó", mert esélyed - 1:a-nagyon-sokhoz - lenne, hogy ha a napi gyõztes csapatban vagy, és hozzájárultál legalább 1 pontszerzéssel a gyõzelemhez , akkor a Wishlist-edrõl megkaphatsz 3 darab játékot, ha a szerencsés 30 közé kerülsz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

narumon
Elolvastam és írja, hogy össze lehet gyûjteni meg valami kitûzõt lehet csinálni meg csapatban részt venni, de arra már nem tér ki, hogy ez miért lenne nekem jó...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

MoRT2195
Olyan, mint a többi kártya. Eladhatod, vagy akár kirakhatod a szettet. De ezek alap dolgok, olvasd el a FAQ-t. 😊 http://store.steampowered.com/promotion/summer2014faq/
Scareface
Sell-sell-sell...

narumon
Sziasztok!

Summer Sale-ben vettem 1-2 progit és kaptam egy Summer Adventure Card 8-at az inventoryba. Ez mi a rák? És mit kell vele csinálni?

Hali,

- van bajom bõven 😊 Szóval megvetettem steamen akciósan a GTA4-t, 20Gb letöltésnél a rendelkezésre álló net (szállásadó megosztott Vidanetje ami szerinte korlátlan) erre a hónapra is lekorlátozott 4-8kb (vagy 0 azaz nulla) sebességre de a játék (13Gb+14Gb) azért 1 hét alatt lejött ... de nem tudok benne menteni. Ismerõsöm szerint nézzem steam fórumot (amit hajnalban lenne csak esélyem, de a r. inkább kivág mint engedne bármit is) ami nem megy. Windows live-ba be tudok lépni (Xbox miatt van ott accountom amit suspendedbõl sikerült felélesztenem) de a játékból ezt nem engedi és így nem megy a mentés ... 7 végén lenne esélyem játszani vele pár órát (én úgy tudtam, single player játék) de ha mindig telepítéssel akar kezdeni az azért gáz ... szóval egyelõre nem akarom warezbõl megoldani, de hogy a túróba bírnám normális mûködésre bírni normális net nélkül (szóval bejelentkezéskor Windows Live-ba (meg elég gyakran steambe se, bár azt nem hiányolja) nem tudok belépni így írja is, hogy mentés az nuku)? (Borderlands 2 hasonló még, néha azt se tudom net nélkül indítani (kell neki steam bejelentkezés), de ha az megy akkor azzal azért legalább tudok játszani)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Ryder62
<#eljen>

Most akarok majd nekiugrani még egyszer.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

SzirmosSzisza
Nekem még mindig van így játékom tavalyról 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

KiruHoshino
Köszönöm szépen. Én is szeretnék kedveskedni egy nagyon remek játékkal.
Jelentkezettek rá jó sokan. 😊

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Dzsini
Nem is rossz ötlet...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

KiruHoshino lett az új nyertes. Gratulálok. Játék elküldve.
Meridius55 gyerte volna Defy Gravity Extended felajánlásom, de mivel már rendelkezik az említett címel, így új nyertes kértem.

Amég elbírálják türelmet kérek.
genndy
Meg valószínûleg azért sem, mert sokan a Summer kártyákból gyártják. Abból meg nincs booster.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

genndy
<#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

vegicsek
Havernek szintén szarakodott a PayPal a napokban, és elõtte jó volt.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Scooter
Sorry a 2 ismétlésért. Nem úgy akartam <#idiota>
Scooter
Ki van ez találva. Szerintem minden színû csapat 1x fog nyerni, Ki van ez találva. Aztán kezdõdik elõrõl.
Nem tudom, hogy miért nem engedi. Se engem, se az öcsémet vásárolni se engedett rajta keresztül. Én kb. 1 hete, õ pedig tegnapelõtt próbált meg vásárolni Paypallal Steamen. Elõtte mindig tudtam.
totyak
Én is kettõt kaptam eddig, már jó rég. Mondjuk én csak 12 játéknál vagyok jogosult rá.

Dzsini
Nekem április környékén jött utoljára booster, 10. szint felett vagyok (+20%) úgyhogy már nagyon illene hogy végre essen egy a 102-bõl 😊

De egyelõre még nem akarta az igazságot...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

MerlinW
Én kettõt már kaptam. Egyébként 20-30 millió felhasználó között sorsolódnak ki, nem mindenki kap, szóval...😊
Számít az is, hogy hogy hány játék esetében vagy jogosult a pakkra. Én pl. 77 játék booster-ére vagyok jogosult, ezáltal az esélyem is nagyobb.

[merlinw.org]

orichalcos
Elvileg nem egyszerre kapod meg a boostert nem, hanem késõbb.

My streams: https://beam.pro/oriic

MerlinW
Ha játékot tudsz venni, akkor wallet-ra is tudsz küldeni pénzt. Másik megoldás, ha eladsz kártyákat és abból a pénzbõl veszed másik paklihoz a hiányzókat.

Ha technikai oka van annak, hogy nem tudsz utalni, akkor próbáld délelõtti órákban, ne a vásár fordulópontjának idõszakában (este 7) mert olyankor halálra van terhelve minden.

[merlinw.org]

Hogyan csináljak kitûzõket ha a játékokhoz hiányzó kártyákat nem tudom megvenni, mert nem tudok pénzt küldeni a pénztárcámba? Nem tudom mi oka lehet..

IMYke2.0.0.0
Javaslom, hogy ne használd felelõtlenül a "hülye" és a "hülyeség" szavakat, és értelmezd a körítést is, amit olvastál, a remélhetõleg megértett lényeg mellett...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ryder62
Hülyeség. A friends listem nagy része rózsaszín. De minden színben vannak. Csak magyarok vannak felvéve.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

MoRT2195
Kicsit több az esély, de több millió tagja van a Steamnek, míg azért kitûzõket csak pár ezren csinálnak meg. 😊 40.000 pont egy csapatnál nem egyenlõ 40.000 kitûzõ készítéssel, mert van ami 100 pontot is ér.
totyak
Azért az durva, hogy most kb mindenki kitûzõket gyárt, de valahogy egyetlen Booster-t sem kaptam még. Pedig most aztán sokkal nagyobb lenne rá az esély.

FrostBite
Hajrá!

MarkBlade
Én csak azt láttom hogy a steam behalt.. nem adott kártyát szavazásnál de cserében játszhatok a stea. summerrel 😊
IMYke2.0.0.0
Ezért írtam, hogy ez a legalja az összeesküvés elméleteknek - gyakorlatilag a maradéktalanul blõd kategória 😊
De, ha már megosztjuk egymással a gondolatainkat, jónak láttam leírni, hogy nekem mi jutott eszembe 😊

Pirosban vagyok, két kártyát kaptam..
#23637 erre valakinek valami ötlete?

MoRT2195
Ezt nagyon egyszerûen kitudod deríteni, nézd meg, hogy a csapatok tagjai melyik régióban élnek. 😊 Mondjuk nekem minden Steam ismerõsöm szét van szórva min az 5 csapatba... <#fejvakaras>
MoRT2195
Jaj... amikor jóval többet látnak az emberek a dolgok mögé, mint ami valójában igaz. A térkép színei alapján dönti el a Valve, hogy ki legyen a nyerõ. Egyre jobb. <#banplz> Most a zöldek jönnek, mert jön a zöld erdõ nem? 😄 Aztán a kék ûrhajónál természetesen a kékek nyernek. 😊
IMYke2.0.0.0
Nos, akkor az "igazságos" lenne 😊

//Egy újabb gondolat - TUDOM, hogy ez már az összeesküvés-elméletek alja, de akkor is leírom, ami eszembe jutott -, mi van, ha a csapatokban régiók szerint kerültek a játékosok?

///A kék meg Közép- és Kelet-Európa, a Balkánnal együtt...

TBTPumpa
Igazából, ha megnézed a térképet, pont azok a színek passzoltak eddig, amik nyertek.
Persze a többi csapat is sorra fog majd kerülni biztosan, mert úgy szebb és színesebb lesz az a kép.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Én is összeesküvés elméletet látok mögötte.

//Nem kívánom, hogy igazam legyen, de élek a gyanúperrel. Ez a csapatosdi számunkra - játékosok számára - elcseszett egy pénzszivattyú. A Valve meg dörzsöli a markát, Gabe tömheti a sok puszedlit majd.

TBTPumpa
Ilyenkor mindig elszállnak a zöldek, de nem sokáig.
Holnap megint a Lila vagy a Vörös csapat fog gyõzni a Valve jóvoltából. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

MoRT2195
Még nagyon az eleje van, ez még bõven fordulhat. Majd reggelre nagyjából körvonalazódni fog, hogy mi is lesz az eredmény este, de még akkor sem lesz biztos. Ma pl. reggel a lila nagyon vezetett, de aztán a gonoszok megelõztek. Most a zöld vezet, de az az 1000 pár pont különbség semmi.
IMYke2.0.0.0
Ezek a kékek hihetetlenül bénák 😊)))))))))
Kék csapatban vagyok.

A Zöldek most szárnyalnak. Ki tudja, meddig...

Jól emlékszel. Tegnap nem kezdte elejétõl. Habár nem sokat segít. Szegény kék csapatom megint utolsó. 😄
lalakov
Oké, megjött. 😊
MoRT2195
Nem rögtön kapod meg, eltelhet pár perc. Én már megkaptam az 1 kártyámat amiért craftoltam ma (csak a vesztes - lila - csapatba).
Szerintem lesz majd kártya csak foglalt a rendszer.
MoRT2195
Na, elõröl kezdte számolni a pontokat. Ez tegnap is így volt? Mert nekem úgy rémlik, hogy folytatódott a számláló.
lalakov
"Mindenki, aki ponttal járult hozzá ahhoz a gyõzelemhez, 2 bónusz Nyári Kaland játékkártyát kap." Már ha a rendszer is úgy akarja. Ha meg nem akkor nem jár egy kártya sem. 😞
tutituti
végül megvettem magam.ennél olcsóbb úgyse lesz

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Steam sales merre azért erre is érdemes egy pillantást vetni:
https://stacksocial.com/sales/the-serious-sam-gamer-gundle?aid=a-7s70zogv#
FZoleee
Most nézem, community choice volt, mindegy 😄