34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
RAMyMamy #25945 tudnátok nekem ajánlani olyan régi játékokat, amikben van co-op/multi és steamesek? serious samhez hasonlóra gondolok, de nem fontos, hogy fps legyen. a lényeg, hogy egy 10+ éves gépen is elfusson rendesen -
#25944 Gratula! A Tomb Raider-t irígylem, a többit nem :-) -
#25943 Grat:) -
zsoltia #25942 Képzeljétek a Rapt programmal, és az AMD GOLD reward programján nyertem.
Így lett egy Tomb Raider, Alien Isolation, Pay Day2-öm. -
Plata #25941 Jah közben megtaláltam,de kösz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.05. 18:16:38 -
#25940 Játékon jobb gomb - Tulajdonságok - DLC fül -
#25939 Ez így van. Nekem minden DLC megvolt már korábban, és mostanság megkaptam az ingyenes Multiplayer MOD miatt a többit is.
Photoshoppal összerakva a 2 képlopás (mert a STEAM kliensben ugye nem látható minden egyszerre - ezt sosem fogom megérteni miért):
-
Plata #25938 Hol lehet megnézni a DLC-.ket?Darksiders 2 nekem is megvan,de nem ír semmi dlc-t,sem a Just cause 2. -
#25937 A Steam magától biztosan nem csinál ilyet, maximum az adott játék kiadója dönthet így. Nem is biztonsági hiba, az durva lenne. Nem jellemző, hogy karácsonykor ajándékozgatnak, tehát ez sem az oka.
A JC2-nél is ingyenes DLC-ket kaptál (mindenféle Parachute), mert nekem is megvannak. Arra mondjuk nem találtam utalást, ki tette őket oda, lehet a stúdió, mert készül a 3, de az is lehet hogy a multiplayer moddal jöttek. -
#25936 Ingyenes tartalom. Mindenki megkapta. Én is:
-
Katarn576 #25935 Srácok, egy kérdésem lenne.
Érdekes dolgot vettem észre, és kíváncsi lennék a véleményekre.
Szóval, a lényeg az, hogy elég sok Steam-es játékomnál látom azt, hogy megjelenik hozzájuk néhány DLC.
Elmagyarázom az egyik példa játék kapcsán. A Gamestar-nál ugyebár teljes játék volt a Just Cause 2. Mikor megvettem annó az újságot, még aznap beregisztráltam a Steam rendszerbe. Ha rá megy az ember a saját játékkönyvtárára, ott kikeresi az adott játékot, és jobb egérgombbal rá kattint a játék nevére, majd tulajdonságok feliratra kattint, akkor ugyebár minden infót meg lehet nézni az adott játékról, többek között hogy milyen DLC-k vannak már meg hozzá. Na már most, mikor regisztráltam a Just Cause 2-őt, akkor csak a Tuk Tuk Boom Boom DLC, illetve a Chaos Parachute DLC volt már eleve ott, mint telepíthető DLC.
Most jön a lényeg. Nemrég kíváncsiságból megnéztem újra a telepíthető DLC listát, és ezen 2 DLC-n kívűl még 6 DLC van fent a telepíthető listán.
Kérdem én, hogyan kerültek ezek oda?
Nem mintha nem örülnék neki, sőt! (ajándék lónak ne nézd a fogát :) )
Csak furcsa számomra, hogy amíg a játék áruház oldalán egyesével meg lehet venni pár dollárért ezeket a DLC-ket, addig én már valamilyen úton-módon szinte mindegyikhez hozzá jutottam ingyen, és semmit nem kellett ezért tennem.
Még mielőtt valaki megkérdezi: valóban megjelentek ezek a DLC-k nálam, és telepítettem is őket, és benne vannak a játékba már kb 4-5 napja, tehát még azt sem lehet mondani, hogy amolyan 1-2 napos kipróbálási lehetőség miatt jelentek meg hirtelen.
Ezt a kis történetet azért írtam le, mert ma újfent észre vettem valamit, ezúttal a Darksiders 2 játéknál, ami szintén Gamestar-os játék volt.
Ennél határozottan emlékszem, hogy a telepíthető DLC lista eddig teljesen üres volt, tehát csak az alap játék van meg. Erre most meg látom, hogy ott virít a Crucible Pass nevű DLC.
Ezek után csak annyi kérdésem lenne, hogy ez most valami Steam-es biztonsági hiba lehet, vagy csak közeledik a karácsony, és így ajándékozzák meg a játékosokat, vagy mi? -
#25934 Ez már tényleg agyhalál kategória. -
#25933 Az is vicc, hogy ilyeneket csinálnak, de az mégnagyobb, hogy van olyan hülye aki meg is veszi -
#25932 kenyér szelet szimulátor lool:)) -
#25931 :) -
pimpi001 #25930 free chaos domain
ha kell valakinek. ha már valaki feltolta akkor bocsi a dupláért -
#25929 Megy az kliens alatt is minden további nélkül. Csak frissítened kell beta kliensre.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.12.04. 15:16:25 -
RED BULL F #25928 Tudtommal csak böngészőn keresztül lehet nézni, de ott is csak Chrome-on és Safari-n működik a dolog. -
#25927 Csak béta kliensben működik a dolog. -
#25926 Ja mi is így gondoltuk hogy ezt kell csinálni. Köszönöm a megerősítést :)
-
#25925 Itt olyat írnak, hogy régiók közti korlátozás van, azaz nem használható a külföldön feltöltött pénz (ami érthető gazdasági okokból, így könnyen lehetne brókerkedni az árfolyamokkal).
Lényeg, hogy kérd meg a bátyádat, hogy jelentkezzen be a profilodba és vegye meg neked a játékot a walletből / költse el mindet. -
#25924 Hát nem nagyon értem az angolt sajna csak nagyjából. Nincs valami ötleted hogy mit csináljak steamen belül hogy jó legyen? -
Gyuszopapa #25923 Ez a mások játékának megnézése hogy müködik? Látom hogy ott van a "Watch Game" gomb rákattintok és nem történik semmi. -
#25922 Talán ez segíthet ha érted az angolt.
Community Market FAQ
-
#25921 Igen. Szóval nem értem miért nem enged semmit sem. -
#25920 A kliensben a jobb felső sarokban látod a 25 eurós összeget kiírva? -
#25919 Úgy volt hogy bátyámtól kaptam ajándékba steamre 25 eurót. ( külföldön él és úgy vette meg hogy ott lépett be steamembe de egy játékot se tudok megvenni steam-en a 25 euróból) Venném meg a CS GO-t vagy a Heroes and Generalsba aranyat de nem engedi egyiket sem. -
#25918 Mármint a Steam áruházból nem tudsz vásárolni játékot? Mit ír? Bankkártyával vagy Paypal-al fizetsz?
A Steam wallet más téma, oda be tudsz fizetni x összeget, néhány mikrotranzakciós játék abból gazdálkodik. -
#25917 Ezen én is gondolkodtam már, ki kell próbálni, nem tudom. -
#25916 Még 1 észrevétel. Egyik játékot sem engedi megvenni közben 25 euró van a profilomon. -
#25915 Abban valaki segíteni tudna hogy Heroes and Generalsban nem tudok venni aranyat mert azt írja hogy nincs engedélyezve a steam overlay közben meg be van kapcsolva. Valami olyat is mondtak hogy nincs integrálva a steam walletem azért van. Valaki tudna segíteni hogy megoldódjon a probléma? -
Plata #25914 Ha nem steames játékkal játszom a steamen keresztül akkor is?SW ToR-t Steamről szoktam indítani. -
#25913 http://greenlightarcade.com/contest/wickland/ -
#25912 Nem kell semmi, Steam csinál mindent. Te csak játszol, ha valaki benéz hozzád, a kliens elkezd stream-elni. -
#25911 És ez a kukkolás hogy műkszik majd? Kell valami account majd Pl Twitch ami keresztül közvetít a játékos? -
#25910 hivatalos steam oldal
Fasza -
#25909 Steam Broadcasting beta integrates livestreaming into the Steam client -
#25908 Ja, steamgifts topikban kitárgyaltuk.
Még jó, hogy nem a felajánlott játékok összege tűnt el -
#25907 Kb. 1 hónapja; nem szándékos. -
#25906 Őőőő...
Volt valami reset?
Aszongya, hogy: Giveaways Entered 38
2000+-nál kéne, hogy tartsak szerintem