34737
  • pimpi001
    sins of a dark age
    van meg 2400 kulcs. hajra
    egyet behuztam :P
  • Scooter
    Nekem is most sikerült rekordot döntenem. Universe Sandbox: 8 kártyából: 3 egyforma és 1 különböző. Szakadra rá az univerzum
  • IMYke2.0.0.0
    Személyes rekordom:

Kép:
  • Scooter
    Az igen. Szerencsére nekem még olyan nem volt.
    Direkt csinálja ezt a steam, hogy menjen az üzlet. Bónusz csomagban is a 3-ból mindig 2 egyformát fogok ki.
    Mindegy, legalább van cserealap, de akkor is ilyenkor szét*asz az ideg
  • Dzsini
    Nekem a rekordom 5 kártyából 4 egyforma :)
  • Scooter
    Dögölne meg ez a steam, hogy 8 ki*aszott kártyából a másodiknak ugyanazt dobja.
  • Alkenon
    Köszi :)
  • MoRT2195
    Nem kapsz.
  • Alkenon
    Sziasztok
    Nem tudjátok véletlenül,ha egy játékkal a családi megosztáson keresztül játszom,kapok-e kártyákat így is?
    Köszönöm
  • RAMyMamy
    maradt egy felesleges insurgency-m nekem is, este 7-ig lehet beaktiválni!

https://www.humblebundle.com/?gift=U54FH6NrGcx6dHTa
  • Jim Morrison
    basszus, engem is a grid érdekelt volna, legalább az egyik :'(

dartonite: köszönjük!
  • TottiHUN
    köszi szépen az Insurgency-t
  • RAMyMamy
    kickbeatet vittem, köszönöm szépen!
  • RED BULL F
    A két GRID-et elvittem, a többit meghagyom Nektek, srácok. Nagyon szépen köszönöm!
  • dartonite
    Sziasztok, nekem ezekre nincs szuksegem szoval aki akarja es tudja az batran aktivalja maganak:

Always sometimes monsters

Insurgency

GRID2

Euro Truck Simulator 2

Half Minute Hero: Super Mega Neo Climax Ultimate Boy

KickBeat Steam Edition

GRID
  • Maala
    Nagy lájk, és köszi. :)
  • bon
    Broken Sword 2 elkelt.
  • MerlinW
  • bon
    Némi felesleg keresi gazdáját:

Ezen kívül van még egy 2. rész is, de nem készítek belölle felajánlást, mert pontosan ilyen nevű: Broken Sword 2: The Smoking Mirror nincs a steamgift-en, csak Remastered változat. így az első aki privátba kéri megkapja a kulcsot, persze aktiválnia kell és nem továbbadnia.
  • bardocz
    Na ezt nem értem, CoH-ban egy kampányt sem tudok elkezdeni, mindkettőt meg kéne venni. Hogy van ez?

Edit: szovjet kampányt megvenni nem engedi, mert hogy már megvan a játék, csak a us-t, de nem fizetek érte 40 eurot. Kb csak netes játékot tudok vele nyomni, meg tutorialt.
    Utoljára szerkesztette: bardocz, 2014.12.07. 20:36:23
  • bardocz
    Köszi! Nem tudtam, hogy utólag is gifté lehet tenni.
  • RAMyMamy
    ha nem az egész pakkot akarod elajándékozni, akkor fölösleges giftként venni

megveszed magadnak, aztán ami nem kell belőle, azoknak csinálsz gift linket és továbbadod
  • bardocz
    Humblebundle-n ha gift-ként veszem meg az aktuális bundle pakkot, akkor azokat hozzáadhatom a saját accountomhoz mind? Nem érdekel az összes játék közölük, csak a total war, vikinges meg company of heroes, maradékot valszeg elosztogatnám.
  • RAMyMamy
    tudom, hogy miről beszélsz, csak megjegyeztem

egyébként legutóbb asszem pont nála láttam saints row iv fullos dlc-s kiadást 2k-ért, míg ST-ről 4 tf2 ládakulcsért (~2400ft) vettem meg az egész saints row franchise pakkot egy barátomnak, szóval ennyi
  • Scareface
    U:Gold, U2: The Awakening, UT 2004: ECE, UT3 Black, UT: GoTY egybe volt 3000 jómagyar forint, ugyanez most 9 kulcsér Outposton megkapható,ami cirka 5889 magyarpénzért.
  • RAMyMamy
    azért szoktak árak lenni a magyar tradereknél hardveraprón... steamtrades-ről néha feleannyiért be lehet szerezni hülye ládakulcsokért a játékokat
  • Scareface
    Maross fél éve kb 3000-ért adta, annyit bőven megért :)
  • zsoltia
    OFF
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://index.hu/kultur/cinematrix/2014/12/06/fillerekert_adja_a_kasszasikereket_a_google/?cp=1#comments

Tudom nem játék, de attól még érdekelhet egyeseket.

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.12.07. 02:43:11
  • IMYke2.0.0.0
    GOG-on most az "Unreal Tournament 2004" 3,2 euro.
  • Evoluti0N
    Pedig az Alien is jóféle. :)
  • IMYke2.0.0.0
    25939-es állapot?

Amúgy meg:

"Just Cause 2 owners: You may have noticed an odd Just Cause 2 update in your Steam Downloads section today. This update includes four new parachute options: Tiger, Scorpion, Camo and Daredevil. They're all available in the Black Market, in the same place as the Chaos Parachute."

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.06. 14:19:59
  • Jim Morrison
    nekem kb annyi van mint Plata-nak, nem annyi mint iminek :( (pont két napja vittem végig)
  • Ironman2
    LOL,én is megkaptam az összes dlc-t a JC2-höz!
  • IMYke2.0.0.0
    Jogos, csak arra gondoltam, hogy kellemest a hasznossal: olcsó pakkal kaphatsz Single mókát is, és multit egyaránt.
    Tudom, hogy kooperatív partnernek is kéne példány, de talán a Winter Sale alatt lesz / lenne olyan olcsó, hogy megérné.

Az UT-k meg amúgy is megérik* a pénzüket :)

* = jó értelemben. Imádom őket.
  • RAMyMamy
    de ezek több mint tíz éves pc-n nem futnak nekem jó gépem van, csak akivel játszanék, annak nincs. eddig serious sameztünk, de az már kezd unalmas lenni.
    a linket köszi, majd bogarászok.

Panzeradler: neked is köszi. igazából mindegy, hogy steam, origin, vagy akármi, csak eredeti legyen, mert nincs kedvem a virágbolti verziókkal szenvedni

Imyke: az egész pakk nem kellene amúgy sem, csak a sima UT
  • Tehasut
    Scourge Outbreak
    Resident Evil 5
    Earth Defense Force: Insect Armageddon
    F.E.A.R 3
    Damnation
    Inversion
    Kane & Lynch 2: Dog Days
    Narco Terror

Egyébként íme egy coop játékokkal foglalkozó oldal, itt szinte az összes szerepel, amiben van kóp.
    http://www.co-optimus.com/system/4/pc.html
    Utoljára szerkesztette: Tehasut, 2014.12.06. 11:09:01
  • Panzeradler #25949
    Disciples, heroes, doom( erre mod kell a coophoz talan), stronghold, age of empire, cs(ez mondjuk lehet draga) , bar nem steam de bf2? Nekem ennyi jutott eszemve most.
  • IMYke2.0.0.0
    A Winter Sale során talán komoly akciót kap ez a csomag: Unreal Deal Pack
  • RAMyMamy
    rainbow sixet nem szeretem :/ UT-ban én is gondolkodtam, de az sajnos nagyon ritkán akciós, és annyi pénzem nincs, hogy teljes áron két példányt vegyek belőle

azért köszi
    Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2014.12.06. 10:38:05
  • Béluska74
    Rainbow Six sorozat,Unreal Tournamentek így hirtelen ami eszembe jut.