34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
pimpi001 #25985 sins of a dark age
van meg 2400 kulcs. hajra
egyet behuztam :P -
#25984 Nekem is most sikerült rekordot döntenem. Universe Sandbox: 8 kártyából: 3 egyforma és 1 különböző. Szakadra rá az univerzum -
#25983 Személyes rekordom:
Kép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#25982 Az igen. Szerencsére nekem még olyan nem volt.
Direkt csinálja ezt a steam, hogy menjen az üzlet. Bónusz csomagban is a 3-ból mindig 2 egyformát fogok ki.
Mindegy, legalább van cserealap, de akkor is ilyenkor szét*asz az ideg -
#25981 Nekem a rekordom 5 kártyából 4 egyforma :) -
#25980 Dögölne meg ez a steam, hogy 8 ki*aszott kártyából a másodiknak ugyanazt dobja. -
Alkenon #25979 Köszi :) -
#25978 Nem kapsz. -
Alkenon #25977 Sziasztok
Nem tudjátok véletlenül,ha egy játékkal a családi megosztáson keresztül játszom,kapok-e kártyákat így is?
Köszönöm -
RAMyMamy #25976 maradt egy felesleges insurgency-m nekem is, este 7-ig lehet beaktiválni!
https://www.humblebundle.com/?gift=U54FH6NrGcx6dHTa -
#25975 basszus, engem is a grid érdekelt volna, legalább az egyik :'(
dartonite: köszönjük! -
TottiHUN #25974 köszi szépen az Insurgency-t -
RAMyMamy #25973 kickbeatet vittem, köszönöm szépen! -
RED BULL F #25972 A két GRID-et elvittem, a többit meghagyom Nektek, srácok. Nagyon szépen köszönöm! -
#25971 Sziasztok, nekem ezekre nincs szuksegem szoval aki akarja es tudja az batran aktivalja maganak:
Always sometimes monsters
Insurgency
GRID2
Euro Truck Simulator 2
Half Minute Hero: Super Mega Neo Climax Ultimate Boy
KickBeat Steam Edition
GRID -
#25970 Nagy lájk, és köszi. :) -
#25969 Broken Sword 2 elkelt. -
#25968 -
#25967 Némi felesleg keresi gazdáját:
Ezen kívül van még egy 2. rész is, de nem készítek belölle felajánlást, mert pontosan ilyen nevű: Broken Sword 2: The Smoking Mirror nincs a steamgift-en, csak Remastered változat. így az első aki privátba kéri megkapja a kulcsot, persze aktiválnia kell és nem továbbadnia. -
#25966 Na ezt nem értem, CoH-ban egy kampányt sem tudok elkezdeni, mindkettőt meg kéne venni. Hogy van ez?
Edit: szovjet kampányt megvenni nem engedi, mert hogy már megvan a játék, csak a us-t, de nem fizetek érte 40 eurot. Kb csak netes játékot tudok vele nyomni, meg tutorialt.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2014.12.07. 20:36:23 -
#25965 Köszi! Nem tudtam, hogy utólag is gifté lehet tenni. -
RAMyMamy #25964 ha nem az egész pakkot akarod elajándékozni, akkor fölösleges giftként venni
megveszed magadnak, aztán ami nem kell belőle, azoknak csinálsz gift linket és továbbadod -
#25963 Humblebundle-n ha gift-ként veszem meg az aktuális bundle pakkot, akkor azokat hozzáadhatom a saját accountomhoz mind? Nem érdekel az összes játék közölük, csak a total war, vikinges meg company of heroes, maradékot valszeg elosztogatnám. -
RAMyMamy #25962 tudom, hogy miről beszélsz, csak megjegyeztem
egyébként legutóbb asszem pont nála láttam saints row iv fullos dlc-s kiadást 2k-ért, míg ST-ről 4 tf2 ládakulcsért (~2400ft) vettem meg az egész saints row franchise pakkot egy barátomnak, szóval ennyi -
#25961 U:Gold, U2: The Awakening, UT 2004: ECE, UT3 Black, UT: GoTY egybe volt 3000 jómagyar forint, ugyanez most 9 kulcsér Outposton megkapható,ami cirka 5889 magyarpénzért. -
RAMyMamy #25960 azért szoktak árak lenni a magyar tradereknél hardveraprón... steamtrades-ről néha feleannyiért be lehet szerezni hülye ládakulcsokért a játékokat -
#25959 Maross fél éve kb 3000-ért adta, annyit bőven megért :) -
zsoltia #25958 OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://index.hu/kultur/cinematrix/2014/12/06/fillerekert_adja_a_kasszasikereket_a_google/?cp=1#comments
Tudom nem játék, de attól még érdekelhet egyeseket.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.12.07. 02:43:11 -
#25957 GOG-on most az "Unreal Tournament 2004" 3,2 euro. -
Evoluti0N #25956 Pedig az Alien is jóféle. :) -
#25955 25939-es állapot?
Amúgy meg:
"Just Cause 2 owners: You may have noticed an odd Just Cause 2 update in your Steam Downloads section today. This update includes four new parachute options: Tiger, Scorpion, Camo and Daredevil. They're all available in the Black Market, in the same place as the Chaos Parachute."
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.06. 14:19:59 -
#25954 nekem kb annyi van mint Plata-nak, nem annyi mint iminek :( (pont két napja vittem végig) -
Ironman2 #25953 LOL,én is megkaptam az összes dlc-t a JC2-höz! -
#25952 Jogos, csak arra gondoltam, hogy kellemest a hasznossal: olcsó pakkal kaphatsz Single mókát is, és multit egyaránt.
Tudom, hogy kooperatív partnernek is kéne példány, de talán a Winter Sale alatt lesz / lenne olyan olcsó, hogy megérné.
Az UT-k meg amúgy is megérik* a pénzüket :)
* = jó értelemben. Imádom őket. -
RAMyMamy #25951 de ezek több mint tíz éves pc-n nem futnak nekem jó gépem van, csak akivel játszanék, annak nincs. eddig serious sameztünk, de az már kezd unalmas lenni.
a linket köszi, majd bogarászok.
Panzeradler: neked is köszi. igazából mindegy, hogy steam, origin, vagy akármi, csak eredeti legyen, mert nincs kedvem a virágbolti verziókkal szenvedni
Imyke: az egész pakk nem kellene amúgy sem, csak a sima UT -
#25950 Scourge Outbreak
Resident Evil 5
Earth Defense Force: Insect Armageddon
F.E.A.R 3
Damnation
Inversion
Kane & Lynch 2: Dog Days
Narco Terror
Egyébként íme egy coop játékokkal foglalkozó oldal, itt szinte az összes szerepel, amiben van kóp.
http://www.co-optimus.com/system/4/pc.html
Utoljára szerkesztette: Tehasut, 2014.12.06. 11:09:01 -
#25949 Disciples, heroes, doom( erre mod kell a coophoz talan), stronghold, age of empire, cs(ez mondjuk lehet draga) , bar nem steam de bf2? Nekem ennyi jutott eszemve most. -
#25948 A Winter Sale során talán komoly akciót kap ez a csomag: Unreal Deal Pack
-
RAMyMamy #25947 rainbow sixet nem szeretem :/ UT-ban én is gondolkodtam, de az sajnos nagyon ritkán akciós, és annyi pénzem nincs, hogy teljes áron két példányt vegyek belőle
azért köszi
Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2014.12.06. 10:38:05 -
#25946 Rainbow Six sorozat,Unreal Tournamentek így hirtelen ami eszembe jut.