34737
  • chris0000
    totál ez jutott eszembe nekem is "nagy koponya vagy" :)
    ennek 1 értelme van eurora váltani az összes kacatot a felértékelődött ár miatt és venni majd vmi akciós játékot sales alatt.
    nyerni akarok!,de gondolkozzunk már ki nyer ezen a legtöbbet,mosolyogva,jah a valve.:)
  • grebber
    Arra jó ez az aukció hogy a valve még gazdagabb legyen + végre a sok szart el lehetett adni jobb áron
  • Jim Morrison
  • mulli1986
    Karácsonyi előétel :)

• Béluska74
    Totálisan egyetértek veled. Úgy voltam vele,hogy kiürül a raktár és valamire az egészet rádobom,ha nyerek jó ha nem nyerek akkor is jó. De annyi szir-szar összegyűlt már az évek alatt,hogy 20 oldalon keresztül csak hangulatjel meg háttérkép volt. És így benne van egy kicsit a "nyereményjátékok" izgalma is számomra. De istenigazából annyira nem piszkálja fel a csőrömet mert ha meg akartam volna venni már korábban megtettem volna.
  • TBTPumpa
    Mert azt egyszerre megkapod, a játékokra/szoftverekre csak licitálni tudsz. 100 játék van azt hiszem egy címen belül, értelemszerűen az első 100 legtöbbet ajánló kapja az adott játékot. Szóval kicsi gyémántmennyiséggel közel fölösleges licitálni. Persze azt írják, hogy teljesen random, de ez kb. csak annyira igaz, mint a nyáron az a szintén Random (mégis előre levajazott) Summer Sale-s színes táborozás volt.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.12.14. 11:35:53
  • Scooter
    Jah, sokan bevesznek minden baromságot. Nekem eszem ágában se volt sose ilyenekkel foglalkozni. Sokkal több gyémántnyi licitet tesz valaki, mint amennyit valójában ér egy játék. Ahogy Bud mondaná: "nagy koponya vagy" :-P
  • RoboKutya78
    mért csak kártya csomagra tudok költeni a gyémántból?
  • Gyuszopapa
    Visszakapod mert kb. az esélyed egyenlő a nullával hacsak nem közelíted meg a csúcslicitet.
    Azt kiszámoltad hogy a cuccod mennyit ért volna?Mert a 10000 gyémántot kb.4-5 euró lehet legolcsóbban.Tehát aki tette a csúcslicitet minimum10 euro értéket szánt rá.A Force unleashed 2 legolcsóbban leárazáskor 4.99 ha jól emlékszem.
    De ha keresel olcsóbban is kapsz egy kicsivel egy-két emberkénél.Jobban jártál volna ha eladod a cuccokat mert most jó pénzt adnak értük és a téli leárazáskor vettél volna egy SWFU 2-őt.Lehet még maradt volna pénzed is egy kicsi.Még eladhatod a gyémántot 1000 most olyan 0.5-0.55 között veszik.
  • Béluska74
    Összehoztam a sok háttérképből meg ikonokból 9700 gyémántot. Rá is licitelem a STAR WARS FORCE UNLESHAD 2-re. Ha nem sikerül nyernem a 100 darabból egyet sem akkor visszakapom a gyémántjaimat?
  • Laza
    Én nem ölök időt ebbe a licites 'baromságba', megint idő és pénz kérdése az egész, bohóckodjon vele aki akar.

Persze a Valve megint jól kitalálta, hogy hogyan csináljon pénzt abból a csilliónyi kártyából, háttérből és egyéb szarból, amivel telepumpálták a piacot, most megint megy a kereskedés ezerrel, a nép meg kajálja.
  • Laza
    A raktáradban ráállsz a tárgyra, és megjelenik a gomb oldalt.
  • RoboKutya78
    hol lehet a gyémántokat beváltani?
  • bardocz
    22 gem-et ér a két kártyám amim van. Simán megéri egy 80k gemes játék :DDD
  • vegicsek
    Igazából ez egy brutálisan jó ötlet volt a Valve szempontjából.
    Az emberek már nem azt nézik, piaci szempontból mi éri meg nekik, hanem mindenki nyerni akar, ráadásul azonnal. Jelenleg már 0,07-0,08€ egy 100 gemes background ára, és pörög a market mint az állat :D
  • chris0000
    persze,h magasak a licitek mikor 0.03-as kacatokból kaphat az ember akár új megjelenésű,teljes értékű játékot.
    végeláthatatlan gem pumpálás...
    1 the forest 88.800-on áll jelenleg és még 15-én 7:45kor zárják az első kört.
    ugyanmár :)
  • vegicsek
    Mindenből 100 példány van, csak az első kalapácsütéskor lesz ilyen bazimagas az ár.
    Egyébként egy 100 gemes community item kb 6 cent a piacon. Szóval azon fog múlni, kinek mennyit ér az adott játék.
    (Illetve ki tudott sok gemet összecsalni a bugos időszakban :D )
  • RED BULL F
    Jó, végül is, akinek van több tízezer forintja egy egyedi profil skinért, annak váljék egészségére. Én inkább eladogatom a kártyákat és vásárolgatok valami akciós játékot. Már így is annyi van, hogy a következő 3 év nem lenne elég végigvinni őket. Nem lógatom az orromat, hogy ebből most kimaradok.
  • IMYke2.0.0.0
    Az elmúlt ~1,5 évben 572 kártyát adtam el... szóval, az "esély" szó nem túlzás.
    A gazdag kölykök és tehetős felnőttek persze ettől még továbbra is előnyben vannak.
    A Valve meg dörzsölheti az "okos" ötlet és a tejelő játékosok miatt a tenyerét.
  • RED BULL F
    Esélyes? Ugyan már. Valamelyik pénzeszsák úgy is rálicitálna az utolsó percekben. Ennek értelme csak annyi, hogy ami kártyákat még nem adtam el, azok most áron felül elkeltek. Plusz ha kiszámolod, még egy Early Access játék is már dupla annyiba kerül így, mint ha simán megvennéd. Baromság az egész, de legalább a kártyákon nyertem egy picikét.
  • Gyuszopapa
    Ez a drágakő műsor egy nagy csalás.Ha van cuccod amit drágakővé tudsz változtatni inkább érdemes eladni és megvenni amit akarsz mert kőbe többe jön ki.Úgy fel van verve mindennek a licitje hogy eszméletlen.Van ami dupla áron van már mintha megvenném.
  • IMYke2.0.0.0
    Egyetértek.

Példa:

"Sins of a Solar Empire®: Rebellion Game and Soundtrack Bundle" - 18800 drágakő

Megnéztem az inventorimat: a legdrágább kártyámért 100 kő járhatott volna... azaz: 188 (!) kártyányi cuccról van szó. Tehát, az Excel-táblám szerint az elmúlt 1 évben eladott kártyáimat MIND meg kellett volna tartanom, hogy egy ilyen licitáláson esélyes legyek...
    Külön pedig nem vásárolok ezért drágaköveket.
  • RatBaG #26003
    ezt tudták kitalálni idén? gratulálok, most már aztán tényleg csak hoarder/farmer pénzes idiótáknak van esélye bármi komolyabbat nyerni...
    Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2014.12.13. 12:58:37
  • MerlinW
    Na, 6 és fél zsák drágakövet sikerült összekaparnom ingyen. Sok mindenre nem elég, de több, mint a semmi és rend lett a raktáramban:)
  • MoRT2195
    Akkor ezért kelt el az összes háttérképem és emotikonom a piacon. :) Hál'isten, én nekem úgy se lett volna annyi cuccom, hogy nyerjek valamit, de legalább így elvitték a felesleges cuccaimat több hónap után. Köszi Valve! :)
  • chris0000
    1 h.kép v.h.jel 80gem.
    1 kártya 10gem.
    40.000-es licitnél az 500h.kép v. h.jel.
    és a h.jelet v. h.képet kitűzőkből adja.
    kinek van itt ennyi cucca? :)
    Utoljára szerkesztette: chris0000, 2014.12.13. 11:37:09
  • lalakov
    Az a drágakő készítésért jár, a licitálásért még 100, egy megnyeréséért meg még 100. ;-) Legalábbis ez van leírva.
  • Botond #25998
    Én licitáltam egyet, kaptam egy 100xp-s badgeot. :o
  • lalakov
    Végre el lehet tüntetni a felesleges bizbaszokat a Steam raktárból. Ti beszálltok a licitálásba? Ez az aukció nem egyenlő a téli vásárral, igaz?

SZABI, nehogy eladd őket. "Készíts Bónuszcsomagokat a Raktáradban levő felesleges Steam Közösségi tárgyakból.
    A közösségi tárgyak újrahasznosítása drágaköveket ad, melyekkel új Bónuszcsomagok készíthetők."
  • Szabi #25996
    végre újra eladhatóak lettek a gagyi cuccok :D
  • genndy
    Mostantól a vásár végéig igen, craftolásért jár a kártya (meg majd nyilván másért is, szavazás+vásárlás).
  • WhtFalcon
    TP-t? Azt hiszem 100-at.
  • pimpi001
    100 vagy 150 pontot kaptal?
  • Maala
    Hiányzik belőle, hogy az elhaladó kamion kihúzza az emberek pénztárcáját. :D
  • Jim Morrison
    tök jó, mehetne is bannerba :D
  • RED BULL F
    Én csak ennyit mondok...

• WhtFalcon
    Én tegnap váltottam be kitűzőt, és kaptam egy idei Holiday Sale kártyát is Bár nem tudom van-e erre garancia, hogy mindig dob
  • darkling
    Holiday Auction. Most éppen nem működik, de dolgoznak rajta :)
  • Scooter
    Az, hogy lehet, hogy valakinek már van 2014 Holiday Sale kártyája? Van 3db kirakott kitűzőm. Már ha beváltom, akkor dobna nekem is olyan kártyát? Félek, hogy még nem.
  • Maala
    Hmm, azt írja, hogy már használt a kulcsom... Pedig még van 1000.