34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#26065 velvet assassin nincs? -
#26064 sziasztok
magyar steam support létezik? vagy csak angol? -
#26063 Banktól függ. Nekem Erste-ből max. 1 óra, de mások panaszkodnak, hogy szinte sosem akar megérkezni. :( -
#26062 Skacok van pár felesleges kulcsom
Esetleg ha volna valakinek egy Euro Truck Simulator 2 szimulátora dlckkel együtt annak odaadnám a teljes készletemet vagy valami másra cserélném őket:
Demonicon: The Dark Eye
Pixel Piracy
Year Walk
Albedo: Eyes from Outer Space
Kraven Manor
FATE: The Cursed King
Loren The Amazon Princess -
#26061 Nem csak arra... az összes ilyen régiós giftet lockolták (természetesen az olcsó rubel miatt): link -
Alkenon #26060 Sziasztok
Nem tudjátok véletlenül,hogyha bankfiókon keresztül töltöm fel a paypal számlámat,azt mennyi idő alatt vezetik át? -
lammaer #26059
A RUB gyengélkedése nem hat hőn szeretetett nemzeti pénzünkre....
A RUB ára már forintban is majd a felére esett
-
#26058 Fantasztikus, mit ne mondjak. Gratulálok nekik és annak is aki lesz olyan barom és megveszi Úgy hiányzott mint egy falat kenyér -
#26057 Úgy értettem, hogy a kulcsot nem erre találták ki, míg ezt a kristályt lehet, hogy igen. (lásd a történelemben a marhabőrt leváltotta a kereskedelmi célra gyártott pénz) -
undY1ng #26056 Tragikus. -
#26055 Azok is a saját termékeik, hiszen a saját játékaikból/játékaikhoz vannak (Team Forstress 2, Dota 2) ... arról nem beszélve, hogy minden piaci tranzakció az ő malmukra hajtja a vizet, és a kulcsok piaca folyamatosan pörög ezerrel.
Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.12.17. 00:31:49 -
#26054 Steamen már elérhető az I am Bread, a Surgeon Simulator alkotóinak új játéka:
Ti mit gondoltok erről a szimulátor áradatról, ami napjainkban megfigyelhető? -
#26053 Ahogy én látom az a tervük ezekkel a kövekkel, hogy hivatalos módon, saját "termékkel" kiváltsák a mostani kvázi-valutákat (TF kulcs és hasonlók). -
#26052 szépen csúszik fel a kövek ára. Már 1 ojrót kérnek 1000 darabért. Megy ez még feljebb? Mert akkor várok a 40 ezer kövecske eladásával... -
#26051 Ja, remek, Oroszország jelenlegi állapota igencsak kihat az amúgy is gyenge forintra. -
#26050 Aztaq... most látom én is, ~313 Ft... és emelkedik. :( -
#26049 Amilyen istenien alakul az euró árfolyama, idén szerintem én már nem vásárolok se steamről, sem ebay-ről... -
#26048 talán, valamikor a közeljövőben WP re is kiadják. reméljük :) -
#26047 Az mondjuk ugy eleg hm...na mindegy akkor, koszi. a gyors valaszt. -
#26046 nincs -
#26045 Csao!
Windowsos telora van steam app? ajfonra meg androidra talaltam winre nem. -
#26044 en is, haverom is vett mar tobb kulcsot. nalunk sincs negativ tapasztalat -
Evoluti0N #26043 Nem láttam. Nem is hallottam róla. Netes ismerősök közül se hallottam, hogy bárkinek gondja lett volna. 5 IRL ismerősöm szintén vett már kulcsos oldalon játékokat és nekik se volt gondjuk. -
lammaer #26042 Egyelőre nekem se volt gondom 2-3 vásárlás után, de mindenfelé riogatják az embereket az általánosságokkal ("túl olcsó hogy igaz legyen", "biztos lopott azért olcsó", "csak a steam az igazi") és kiváncsi lennék hogy látott e már valaki konkrétan olyat hogy ezekért ban jár. -
Evoluti0N #26041 Ha megjelenéskor veszek valami játékot, akkor mindig kulcsot veszek, mert az a legolcsóbb. Az általad említett weboldalon szoktam megkeresni a legjobb ajánlatot. Eddig soha semmi gondom nem volt. Annyi, hogy ne orosz régiós kulcsot vegyél. -
lammaer #26040 Sziasztok,
Az allkeyshoppal kapcsolatban kérdezném, hogy mennyire valós veszély az, hogy egy ott vásárolt key miatt bannolnak valakit?
Volt már valakinek negatív tapasztalata ezzel kapcsolatban, vagy csak riogatják ezzel az embereket a steam huszárok? -
Andule #26039 Androidos mobilról tesztelem és végül meglett igaz nem úgy ahogy írtad. (Csak magyar a nyelv :/ )
Azt nem sikerült még megtalálni h adom el a kártyáimat. (Ergo a marketet) -
#26038 Bal felső sarokban egy gomb előhozza a menüt, második sor a tárgyak, iOSen, tableten. -
Andule #26037 Üdv. Vmelyikőtök használja a steam app-ot? Ha igen akkor tudnátok segíteni h hol találom abban az inventory-t? -
#26036 Boostereket szerintem még most kell értékesíteni, legalábbis most szerintem mindenki a licit lázban ég, de hamar rájönnek, hogy nem elég a kövük, így később kártyák felé mozdul el a piac aztán egy időre tuti eléggé lemegy az áruk -
Gyuszopapa #26035 Dehogy licitálok bolond lennék ami volt cuccom jó áron eladtam meg vettem az elején egy csomó olcsó hangulatjelet és gyémántként haszonnal túladtam rajtuk,tartalékolok a az ünnepi bulira.
Csak a hangulatjel üzletből lett 4 euró hasznom eddig.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2014.12.15. 00:39:41 -
#26034 Ne licitálj, vegyél drágakövekből kártya bónuszcsomagokat és kirakod / eladod őket később. Több értelme van. -
Gyuszopapa #26033 Ezek nem normálisak CS GO 105500 drágakő több mint 30 euro érték ha az elején beharácsolt olcsó hangulatjeleket,de ha veszi a gyémántot akkor több mint 50 euro.A hülye minimum 3-at vehetne,akciókor vagy 4-5-öt.De neki 1 kell 30 euroért.
Nagy az isten állatkertje csak a kerítés alacsony.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2014.12.15. 00:14:24 -
chris0000 #26032 steam kliensbe,főoldalon rámész a BID NOW-ra és görsdited lefele. -
#26031 vakuljak meg ha látom őket :) -
Gyuszopapa #26030 Főoldalon a kliensben. -
#26029 hol vannak ezek a licitelhető játéklisták? mert ahogy mondtátok rákattanok a gyémántra és alatta csak a bundlekártyákat látom.
-
#26028 Igen. Sőt valamely ismerősömnek már a kitűző is megvan. -
#26027 Igen. -
#26026 Más is váltott már be kitűzőt? Kapott érte Holiday kártyát?