Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Ne tedd. Ritka rossz játék.

[merlinw.org]

totyak
Esetleg, ha valakinek van fölös kulcsa a dino d day-bõl, én szívesen elfogadom. Nem akarok emiatt facebook-kal vacakolni.

MerlinW
Kártyás, tehát pénzt adtak ajándékba😊 Sõt, úgy rémlik, hogy Playfire is fizet érte.

[merlinw.org]

genndy
<#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Bocsánat ez lemaradt... :/

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

orichalcos
fõleg hogy nem is jelentkezhetek. 😄 az a rohadt egy dollár. 😄

My streams: https://beam.pro/oriic

Ha nem figyelné valaki a Steamgifts-es topikot. Van egy kérésem is ehhez a felajánláshoz.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

orichalcos
Köszi. 😊

My streams: https://beam.pro/oriic

RatBaG
egy kis apróság.

Per Aspera Ad Inferi.

Laza
Ezt a szart már nem tudják hogyan sózzák a fejünkre? 😊
Már Steamen is kiérdemelte örökös sárga földig akciózott címet 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Törölt felhasználó
Itt is köszi a drukkot! Jól csináltátok! 😊 3 jó tételt bemákoltam 😄
4,5,5 a német miatt összességében 3. Holnap még lesz egy védés, de az már elvileg sima ügy 😊
Scooter
FZoleee
"Nem sikerült feloldani a szerver DNS-címét."
IMYke2.0.0.0
Nálam most megvan a banner...
...311,17 Ft egy euró?!?!?!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

valami nem stimmel mert megint frissíteni kellett hogy megjelenjen a banner
Jim Morrison
Én most frissítettem egyet, és nincs téma egyáltalán :o

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Troger911
Nekem se volt, de mostanra betöltõdött 😊
mert nekem jó
nem ctrl+f5 vagy az csak chromenál?
genndy
Hát én akárhogy próbálom frissíteni, csak ezt írja:
"A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) mwserv.sytes.net helyen."

Ha lassú, azt is észre lehet venni, addig egyszerûen nincs banner. Most van, de csak hibaüzenetes.

MerlinW
Nálam oké, csináljatok egy Shift+F5-ös frissítést. Kicsit lassan tölt be néha, lévén a banner fele a Steam oldaláról gyûjti az adatokat.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Chrome-nál meg szürke alapon a pixeles szomorú szmájli.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

vegicsek
Bocsánat ha már volt errõl szó, lehet elsiklott felette a figyelmem, de mi van a topic bannerrel? Nálam néhány napja csak egy firefoxos "A kiszolgáló nem található" üzenet szerepel.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

IMYke2.0.0.0
Drukk-drukk-drukk itt is 😊

Troger911
<#pias>
Törölt felhasználó
Ide is akkor már 😊
Megyek Államvizsgára (Németül 😄 )! Drukkoljatok! 😊
Laza
Divinity: Original Sin-t vegyétek ... hihetetlen jó lett a játék, Divine Divinity rajongóknak kötelezõ 😊

Steam Tradesen 9-10 TF2 kulcsokért hozzá lehet jutni.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

genndy
PH-n van akinek sikerült.

SweeneyTodd
Amúgy valakinek sikerült elcsípnie alienwarearénán az AMDs silver kulcsos akciót ?

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

SweeneyTodd
Jó igen, nézhetjük az arányokat , de még mindig jobban élnek kint, mint itthon. Na de mind egy, errõl nap estig beszélhetnénk, teljesen feleslegesen, mert mi itt vagyunk kis hazánkban 😊 , megoldjuk majd valahogy , bele kerüljön a kis könyvtárunkba anélkül, hogy több 100 illetve dollárt keressünk 😊

MerlinW
Ha így vesszük, persze. 2000 dolcsiért kint kapsz 600 liter benyát, itthon 90k forintból kapsz 200-at 😊

[merlinw.org]

MerlinW
Egyébként itthon is az

[merlinw.org]

SweeneyTodd
Pont az üzemanyag olcsóbb kint, mert ugye 1gallon kerül annyiba és 1gallon=3,7liter, de amúgy az úgynevezett átlag fizetésbõl kényelmesen meg lehet élni, jobban mint itthon, most ezzel nem arra akarok célozni ,hogy ebbõl adódóan több ezer dollárt elverhetnek játékra, de itthonihoz képest jóval többre telik belõle.

MerlinW
Valószínûleg nem az alsó rétegben élnek, hanem a $10-20k-s bérezésû jó munkások😊 Informatikus állások pl nem igen fizetnek 5-6k alatt. Akinek már pozíciója is van az már 10 felett is kereshet.

[merlinw.org]

genndy
Mibõl vesznek ezek akkor játékot? <#fejvakaras>

<#idiota>

MerlinW
Ami "soknak" tûnik, de abba senki sem gondol bele, hogy 1 kg kenyér $6, vagy hogy egy kis/olcsó lakás rezsije $4-600 + bérleti díj. Hogy 1l benzin $3-3.5 (egy tank benzin ~$130). Máris nem tûnik olyan nagyon soknak az a $2-3000.

Japánban (a szóban forgó Palmdesert egy japán úriember) pedig még drágább az élet.

[merlinw.org]

Jim Morrison
Basszus, ilyenkor nem nézem a topikot órákig...😞

Scooter
Imagine me ingyen beta steam key
Még 5473 db (írás pillanatában)

Steam oldala
SweeneyTodd
Szerintem nem fáj senkinek semmi, csupán te A-t mondtál , másik fél meg B-t , csak már nagyon bele merültetek, igazából mindenki jól járt , attól füg melyik oldalról közelítjük meg 😊

Törölt felhasználó
BTW az egész onnan indult ki, hogy mi miért kerestünk jól ezen az egészen. Az hogy ez azzal járt, hogy ismeretleneknek egy részének leírtuk a pénzköltési szokásait, az szerintem nem vájkálás senki pénztárcájába. Tény hoz hoztak páran konkrét példát, de hát ezzel csak erõsíteni vagy cáfolni akarták azokat az elméleteket, amit elõtte általánosítva én vagy más feltételezett. Mivel senki nem lett nevén nevezve, szerintem ez annyira nem probléma és am is a gyarló emberi természet része, hogy irigykedik vagy legalább szereti más dolgát kibeszélni. Ha ez megkönnyíti a lelkét hogy elmondhatta, akkor az meg neked miért fáj? 😊
IMYke2.0.0.0
Jó kiindulópont - s mint minden statisztika ÁTLAG-nak jó - : Personal income in the United States

Évi 25 ezer dollár / 12 = havi 2000 dollár...

Dzsini
És ha fél évig gyûjtöget, hogy a nyári és a téli kiárusításkor költekezhessen kedvére? (ahogy én is tettem)

Nem igazán értem miért kell mások zsebében turkálni, vagy egyáltalán megítélni egy tök ismeretlen (vagy akár kicsit ismerõs) személyt az alapján, hogy egy két hetes idõszakban a hobbijának élt?

Sógornõm apja éveken át tett félre mindig arra, hogy valami extrém helyre utazhasson el pár hétre, és ott és akkor arra költse a pénzét, amire csak eszébe jut. Ha valaki akkor ránéz, azt hiszi, hogy valami ultragazdag figura, aki százdollárosokat használ vécépapírnak.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Törölt felhasználó
Hát azárt 600e HUF amerikában is egy rosszabb munka havi fizetése vagy egy jobbnak a fele minimum. Nem kolbászból van ott se a kerítés. Szóval azért ez már komoly gond, ha te a fizud felét erre baszod el. Kaját, lakást, egyébb dolgokat mi a picsából finannszírozol. ÉS ott se olyan olcsó a kaja. Kb olyan szinten van mint itthon.
Laza
Az értelmetlenség nem feltétlen életszínvonal kérdése.

És ha 3000$ ott valakinek a heti, fõleg ha napi bevétele, akkor az ott is a jobb sorsúak közé tartozik, messze nem az átlag. Ilyen keresetû emberek meg itthon is vannak.

RoboKutya78
Ez az átka a régios árazásnak.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
srácok most nem tudom mért vagytok oda azért mert valaki 3000 dollárt ver el a steam fiókjára.Ez az összeg ott kb annyi hogy egy hetet dolgozol érte vagy a legjobb esetben egy napnyi bevételed.Nem szabad a lassan értéktelenné váló jó magyar FT-hez viszonyítani az ottani állapotokat,Nézz a History adásában a zálogcsillagokat vagy hasonló sorozatokat és talán jobban megérted az ottani életszínvonal állását a miénkhez képest.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Maak
Craftolt kituzoket is mas jatekokbol szal azokutan is kapott egyet-egyet valszeg, de biztos nem a havi keresetemet cseszi el a hobbijara. <#wow2>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Laza
Huhh, hát csak a 3333 SSA, ha vette a darabjait (és miért ne vette volna), akkor kb 1.5 millió forintot költött rá ... beteg.

lalakov
Ez már szenvedélybetegség. Kíváncsi lennék mennyi pénzt herdált el rá.