34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
ity #26266 A Steam-en jelenleg akciósan megvásárolható Etherlords 2-vel lehet játszani Master serveren? Úgy értem, mennek azok még egyáltalán vagy már csak PvP-zni lehet IP-n keresztül? -
csereajánlat törlése
jahh azt nem tudom jelenleg meglesni azt hittem aktív cseréről van szó
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.01.02. 11:09:36 -
Evoluti0N #26264 Jah. Nálam is ugyanez a helyzet. Semmi gomb sehol. -
Rony94 #26263 Csak ha megnézed a képet amit küldtem, akkor ott lehet látni hogy semmilyen elutasító gomb nincs ott. -
#26262 de amúgy az ajánlat jobb alsó sarkában van egy elutasítás gombocska aminek hatására eltűnik a zöld jelzés
Nem tudom hogy ennek volna valami limitideje hogy meddig mutatja de szerintem akkor tűnik el amikor a másik fél kinullázza.
-
Rony94 #26261 Még nem. :D -
Evoluti0N #26260 Neked eltűnt? -
Rony94 #26259 Én is ezt kérdeztem pár napja. Állítólag el fog tűnni magától. :) -
#26258 Igen, ahogy mondja a hörcsög szaktárs ;) Nekem is eltűnt egy idő után. -
#26257 Semmit. Idegesítő hiba, de nincs mit tenni. Pár nap és magától eltűnik. -
Evoluti0N #26256 Fiúk, lányok, van egy apró gondom. A cserefórumon nyitottam topicot, hogy téli leárazásos kártyát szeretnék cserélni. Gyorsan jött is 4 ajánlat. Az egyiket elfogadtam, a többit elutasítottam. Ugyanakkor van egy, amit még mindig úgy ír, hogy függőben van és nem tudok sehova kattintani, hogy elutasítsam. Ott van folyamatosan az új üzenetet jelző 1-es szám a Steam ablak szélén. Mit tudnék ezzel kezdeni?
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.01.01. 14:50:56 -
#26255 ja lehet én lestem be akkor, baromira meg vagyok fázva és nem biztos hogy mindent elolvastam rendesen:)
így buktam 4 hoyday kártya vásárt nem biztos hogy meglesz a 4. szintem belőle:(
-
#26254 igen?
Jó tudni. :D -
RAMyMamy #26253 pedig lehet választani, ott van mellette mindig zárójelben, hogy "eltávolítás"
Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2014.12.31. 21:41:59 -
#26252 Mindig először azt vonja nem választhatsz. -
#26251 B.U.Ék.
ezt a bunkó steamet
vettem egy skrymot bankkártyás fizetéssel kártyakódot kért volt még vagy 40 centem a tárcámba erre azt a 40 centet is becsekkolta a vásárlásnál
ezt meg hogy teheti meg amikor nem a pénztárcán keresztül vásároltam?
-
#26250 THX nekem 2 kéne remélem sikerül intéznem. -
#26249 Itt kb ~737 ft a sima a GTA IV, a complete pedig ~1100 ft.
Utoljára szerkesztette: Dj Tommy, 2014.12.31. 19:23:44 -
#26248 Üdv steam-re GTA4 valakinek van? 8 dollárnál olcsóbban??
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2014.12.31. 19:17:23 -
RED BULL F #26247 De még mindig nem a szövegről van szó. Bocsánat, máshogy már tényleg nem tudom cifrábban megfogalmazni A traderbotok meg már egy teljesen más tészta. aki bedől neki és rákattint a linkre... Nos, hát nem mondom, hogy meg is érdemli, mert nyílván nem láthat át mindenki a szitán, de az egy sokkal átlátszóbb dolog. -
Gyuszopapa #26246 Van olyan nap hogy 3 ilyen próbálkozó is van.De ez 1-2 hónapja kezdődött el.
A link pedig valami vírusos oldal mert egyszer véletlen rákattintottam de a vírusírtó azonnal blokkolta az egészet. -
#26245 Mit kell ezen gyanakodni? Ez nem jelenség, hanem minden chat ablakban ott van. :D
Engem amúgy minden nap felvesz (néha 1 nap kimarad, de olyan nincs, hogy 3. nap ne venne fel :D) egy ismeretlen privát profilú nullás szintű ember, blokkolni kell, azt kész. De ezzel nem csak én vagyok így, elég sok embert felvesznek. Próbálnak átcseszni valakit. Egyszer visszaigazoltam, és azon nyomban jött is valami hülye üzenet tőle, töröltem is rögtön a gyereket.:D Amíg nem kattintasz egy általa megadott linkre, addig nem lesz gond. A "Soha ne mondd meg a jelszavadat senkinek." pedig nem ez közé tartozik, az nagyon régóta ott van minden chat ablakban. Arra nyugodtan rá is kattinthatsz. Az meg, hogy ott van az üzenetjelző, csak egy szimpla bug. A srácot pedig töröld és blokkold, ha csak nem vagy meggyőződve arról, hogy ismered. -
#26244 Bárkire kattintasz, minden chat ablakban alapból ott van a figyelmeztetés. Az [unknown] pedig vagy egy nick, vagy szimpla bug. -
RED BULL F #26243 Profilkép nélkül, [unknown] néven... nem is tudom. Azért erre elkezdenék gyanakodni. -
#26242 az az unknown meg simán lehet user név is, nem? :D
egyébként nincs ennek semmi jelentősége, minden chat ablaknál ott van, még akivel majdnem napi szinten beszélek, ott is. -
RED BULL F #26241 De itt most nem a feliraton van a hangsúly, hanem a jelenségen. -
#26240 Úgy kb 2003 óta csak nem nincs már meg az a régi account-om, de esküszöm ilyet még nem kaptam pedig szinte mindig fent vagyok de lehet eddig elkerülte a figyelmemet, ezért meg nem kell leharapni a fejemet mint az előtted lévő emberke. -
#26239 Köszönjük szépen! Viszont neked is :) -
#26238 Boldog uj evet sg.hu!
-
#26237 Mióta használsz steamet? Mert ez a felirat nagyon régóta ott van. -
#26236 Természetesen nem nyomtam rá, egy ismerősöm nevét használja fel de ő és oda is írta hogy ne nyissa meg senki, ebből is gondolom hogy valami account tolvaj próbálkozás lehet, eltüntetni persze nem lehet.
-
RED BULL F #26235 Képet tudnál mutatni róla? Furcsának tűnik. -
#26234 Nem, ez olvasatlan üzenetként van de nem lehet eltüntetni, de ahogy elnézem ez valami botos spam lesz mert ismerős azt írja hogy ne nyissam meg magát az üzenetet mert gáz lehet belőle, amúgy meg egy csomó ember kapott már ilyet. -
#26233 Ezt minden cset ablak nyitásakor kiírja. -
#26232 Csak előtte írja meg, hogy melyik kukába dobja... nekem kéne :) -
Stief #26231 Remélem ezt a kérdést azért tetted fel mert unatkozol ! Mert ha komolyan akkor inkább add le a számítógéped! :)
Utoljára szerkesztette: Stief, 2014.12.30. 23:50:29 -
#26230 Kaptam egy ilyen üzenetet "Soha ne mondd meg a jelszavadat senkinek." ismeretlen feladótól, ez meg mi a pöcs?
-
Rony94 #26229 Köszi, akkor megnyugodtam. -
#26228 Egy idő után eltűnik magától. Nekem is volt már ilyen, hogy cserében már nem használható tételek. Aztán 1x csak nem világított. -
Rony94 #26227 Ezeket hogyan tudnám törölni/eltüntetni? Kicsit már idegesít hogy a jobb felső sarokban végig zölden írja hogy van 3 értesítésem.