34737
  • Alkenon
    A steamgifts sg-s csoportba szeretnék igényelni meghívót,ezt milyen módon kell?
  • Alkenon
    Ezt szerettem volna hallani:)
    Köszönöm szépen
  • ZTM
    Köszi!
  • Panzeradler #26303
    Köszönöm szépen itt is!
  • Laza
    Ahogy összegeztem az ünnepek alatt elvert pénzmagokat, meg kellett veregetnem a vállam, évek óta az első Steames vásár, amelyen sikerült semmit sem vennem ... mondjuk nem volt nehéz dolgom, mert vagy rongyosra rágott akciók voltak, vagy amit vettem volna az nem kapta meg a lélektani határnak számító 75%-os kedvezményt.

Egyedül a Ziggurat esetében voltak kételyeim, gondoltam előtte letesztelem a 'próba verziót', de sajna az a játék elindulása után pár perccel szénné fagy, így a vacillálás közepette lecsúsztam az akcióról ... majd legközelebb :)

Idén úgy tűnik a Google Play Store vitte a pénzem, bár jóval kevesebbet, ott nagyjából minden 250Ft körül volt, amit vettem.
  • Laza
    Mindenki más meg szereti azokat a fórumozókat, akik itt koptatják a billentyűzetet triviális megoldásért kiáltó kérdésekkel, majd várják a sült halat ahelyett, hogy maguk tennék meg azt, amit ezután a mélyen tisztelt válaszadó tesz majd meg ... legyünk már ennyire önállóak ;)
  • Evoluti0N
    Szerintem a fent szereplő link alatt találhatóak mind azok.
  • Alkenon
    Van olyan cd kulcsos oldal,ami szerintetek olcsó és megbízható?
    Köszönöm
  • sly78
    Sziasztok!

Segítsetek légyszi. Farming Simulator 15-öt vettem meg steamen, de most újra kellett tennem a windowst. A telepítés után újratettem a steamet, beléptem a fiókomba, és sehol a játék.

Annyit most elértem, hogy a hozzáadtam a D meghajtóm Steam Library-ját, így a játék most már ott van steam-en a játék könyvtáramban, de csak annyit látok mellette, hogy "előtöltés kész" kezdeni nem tudok vele semmit...

Előre is köszönöm, ha valaki segít, őszintén szólva már a fejem is belefájdult.

Utoljára szerkesztette: sly78, 2015.01.04. 16:24:45
  • mulli1986
    2500ft volt Júniusban. Akkor olyan 5000e forint környékén lehetett máshonnan beszerezni.
  • Jim Morrison
    abban segítettünk, hogy legközelebb te is meg tudod keresni az ilyenekre a megoldást - épp úgy mint mi.
  • RoboKutya78
    köszi
    ---
    szeretem azokat a fórumozókat akik a megoldás helyett csak a billentyűzetüket koptatják .:)

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.01.04. 11:47:10
  • MerlinW
    Sikertelen kapcsolódás a szerverhez. Nem nálad van a gond.
  • Jim Morrison
    google translate ide nem is kell, elég a kereső eszközök - magyar nyelvű oldalak. Első találat egy oldal ahol az összes hiba kint van magyarul :)
  • IMYke2.0.0.0
    Tudtommal, nem esik le a kiskacsódról a gyűr, ha a Google Translate opciót is beveted...
  • RoboKutya78
    Tudod nincs angolom, ez meg egy magyar nyelvű fórum
    Tudtommal ahol magyarul illene információt megosztani.
  • IMYke2.0.0.0
    Tudod, Google... "error code 105 steam" - topik

• RoboKutya78
    srácok mi ez a 105 ös hibakód többször előjön oldalbetöltésnél.
  • Rony94
    Ezt sajnos így nem lehet megoldani. Ha azt akarod hogy a Steam lássa a játékot, akkor a Steam-ről is kell telepítened. Ha mindenképpen magyarul akarod, akkor kénytelen leszel lemezről telepíteni.
  • Szerzetes89
    Sziasztok! Kérdésem lenne egy Steam-es játékkal kapcsolatban. Tehát: régen, Cd Galaxisból megvettem a Medieval II : Total War Gold Edition (PlayON) kiadást. Kb. egy hónappal ezelőtt aktiváltam Steam-en is, megjelent a könyvtáramban. A gond csak az, hogy míg a Steam-en a játék angol, addig Dvd-n magyar felirattal van ellátva. A Kérdés: ha Dvd-ről feltelepítem a C/Steam/stb... mappába, akkor úgy fogja érzékelni, mintha magáról a Steam szerverről töltöttem volna le? Tehát látszik majd, h épp azzal játszok, lesznek trade kártyák.... Válaszotokat köszönöm.
  • MoRT2195
    Duzzad sajnos attól a rengeteg "bottól", akik csalásra, lopásra vannak beprogramozva. Engem majdnem minden nap felvesz egy nullás szintű, privát profilú, ismeretlen személy, akiről már tudom, hogy úgy is valamit el akar lopni, szóval blokkolom is a picsába. Ebből kiindulva, hogy minden nap MÁS felhasználó vesz fel, rengeteg, akár milliós számú ilyen bot lehet regisztrálva steamre. Nem az ilyen kis extráktól fog lassulni a steam, mint egy fps mérő, hanem ettől a rengeteg felhasználótól (bottól), akik eleve nem kellenének steamre. A GFWL megy egy rakat kaka volt mindig is, nem is értem, hogy említheted egy lapon a steammel. Ha pedig a steam oda jutna, mint a GFWL, akkor aztán a világ minden pontján olyan tüntetések lennének, hogy Gabe bácsi bárhova menne, mindenhol csak azt látná. A steam max akkor jut arra a sorsra, mint a GFWL, amikor már az unokáink sem élnek.
  • Béluska74
    Igazad van,én szívesen látnék benne egy total commander-t is,vagy valami hasonlót. Nincs nekem azzal bajom,hogy belekerül biztosan lesz olyan aki használja aktívan. Csak itt ez a kliens amit emberek (játékosok) milliói használnak ami egyre csak duzzad és duzzad (egyre gyakrabban lassul) és attól tartok,hogy előbb vagy utóbb oda jut mint a Microsoft a Windows nevű csodacuccával. (win8.1 prof van a gépemen és elégedett vagyok vele... )
  • MoRT2195
    Speciel te nem, de rajtad kívül sok mindenki nézi. Az fps mérő lesz az, amitől biztos nem fog belassulni a steam, de egyébként is nyilván ez csak egy lehetőség lesz, nem pedig kötelező. Azt sose értem, hogy miért sírnak egyesek, ha bekerül valami új dolog. Senki nem kéri és/vagy kötelezi rá az embereket a használatára, viszont valakinek meg jól jön 1-2 dolog, szóval szerintem olyat mondani, hogy "nem kell bele", elég önzőség, mert nincs olyan dolog, ami senkinek sem kéne.
  • Béluska74
    Remélem nem veszitek támadásnak és ez csak egy kérdés a részemről,de mi a búbánatnak akárkinek is a steam rendszerébe egy fsp mérő vicik-vacak. Én speciel soha nem néztem,hogy mennyi képkocával fut egy adott játék. Ha szaggat lejjebb veszem amit kell,ha akkor is játszhatatlan akkor meg keresek valami mást. Szerintem nem kell bele,amúgy is sokszor lassú az egész kliens.
  • MoRT2195
    Ennek már évekkel ezelőtt benne kellett volna lennie véleményem szerinte. Nem nagy valami, de rengeteg játékos használ valami fps mérő programot.
  • Jim Morrison
    ezt a fícsőrt talán még használni is fogom :D
  • Ryder62
    Jön az FPS mérő ficsőr

Beta Client Update Jan 2.

• Hangman576
    Böngészőből ki lehet ikszelni.
  • Rony94
    Nekem tegnap magától eltűnt.
  • lalakov
    Véletlen, nekem nem tűnik el.
  • Evoluti0N
    Nekem sikerült eltüntetnem. Nem tudom, hogy eddig nem működött a módszer, vagy csak most próbáltam. Van olyan, hogy Függőben levő felkérések, vagy valami ilyesmi. Arra rákattintottam és eltűnt a szám a sarokból.
  • IMYke2.0.0.0
    Nuuvemen volt nagyon baráti ára: Nuuvem (STEAM kód) - 78% OFF - (36,99 breálról 7,99 breálra) - 1 brazil reál: 96,22 Ft (2014.12.02)
    Aktiváltam is.

Segítek: ~769 Ft. Azaz: ~2,45 euró.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.03. 09:06:38
  • zsoltia
    És ott is ilyen jó áron volt/van?
  • mulli1986
    Elvileg igen. Én mondjuk marostól szereztem be és nem volt semmi baja, de ő is csak egy kódot küldött el.
  • zsoltia
    Ha Innen megveszem az Injustice-t, akkor tudom aktiválni a steam-en?
    Mivel alapból régió záras, emiatt kérdezem.
  • genndy
  • Scareface
    Az egyik meg van, másikra rámentem :)
    Kösz a lehetőséget!
  • Rony94
    Nekem ezek már megvannak, de nagyon faja felajánlás. Sok szerencsét a jelentkezőknek! :)
  • IMYke2.0.0.0
  • bon
    Keresik új gazdáikat: