34737
  • kigyi
    Ennyinek még letöltési irányba is örülne az ember errefelé :D
  • IMYke2.0.0.0
    Hulladék gépeken használom és érdekes módon mindig frankó videókat tudtam rögzíteni - és igen, én is csak nyersanyagot veszek fel vele, mert vannak elképzeléseim, hogy miket akarok a videóval megmutatni stb.
    Például ugye... ez is Dxtory és vágás, zene stb.
  • Evin
    Köszi. Akkor nem vagyok elmaradva Fraps-szal, ha egyetlen hátránya a nagy fájlméret, mivel úgyis utóvágom a videóim. :) De megnézem még ezt a Mirillist, mennyire fogja felvétel közben az én gépem, ha már fel van rakva.

i2k
    Neked van Dxtory diplomád, úgy könnyű. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Úgy látszik diploma kell a Dxtory-hoz...
    [A válasz: nem]
  • RiCSi1234
    A végén pedig az értékelése. de így is van, ahogy elmondja. (Angol)
  • ntex
    Ha elég jó neted van (5-10 MBit feltöltéssel minimum) akkor elvileg meg sem érzed.
  • IMYke2.0.0.0
    Dxtory az isten. A többi csak gyenge próbálkozás :)
  • wantonly
    Ezt nem ismerem, de a Fraps-nál a Bandicam is jobb szerintem. YouTube 720p opcióval szépen vesz fel és nem terheli a gépet.
  • kigyi
    Multizás közben ez milyen hatással lehet a pingre? :D Mert ugye ott nem jön jól, ha tolja felfelé a cuccot közben.
  • Evin
    És szerinted jobb, mint a Fraps (minőség, használhatóság stb)? Mert én is most gondolkodom a váltáson.
  • MerlinW
    Felvételre használd a Mirillis Action!-t. Mutat FPS-t, jó minőségben rögzít, alacsony erőforrásigénye van, egy kattintásal küldi a videót Youtube-ra, stream-elhetsz is vele, képet lophatsz, stb.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.01.09. 00:20:26
  • RoboKutya78
    én inkább egy játék videó felvevőt díjaznék nem tudom ezt a közvetítőt is valószínű brutál gépekre configolják majd és úgy fogok laggolni mint a szél.
  • Jim Morrison
    ó. át is váltottam :)
  • MerlinW
    NYugodtan használd a bétákat, évek óta bétázom, betonstabil mind, sohasem volt semmi probléma.
  • Jim Morrison
    én se használok, eddig sokszor ami kiderült mi van a bétában másnap már jött a stabilba, így nem láttam értelmét :)
  • ntex
    Nekem új, eddig nem használtam Beta-t, haverom mondta hogy van ilyen is már, fel is tettem :)
  • Jim Morrison
    oooold :p

én az fps mérőre várok, de még mindig sehol :( azt hittem már stable kliensben már kijött.
  • Voltan
    Mondjuk ez igaz, én is csak max akcióban veszek ott, meg Bundle-ban.
  • kigyi
    Hát nem mindegy így is rettenet magas árak vannak náluk csak a Sale-n van néha 1-1 termék amit érdemes megvenni. Így is úgy is külső forrásból vásárolunk kulcsot akkor meg mindegy :)
  • Sir Quno Jedi
    Így is 60 eurókért vesztegetik az új gammákat és semmi sem ér annyit.
  • Voltan
    Tarcsa meg áz isten á jó szokásukat! :D
  • Dzsini
    Január 1-től már mindenképp EU szerte az ottani Áfa tartalmat kell számítaniuk - egyelőre úgy néz ki, hogy hagyták az árakat, lehet, hogy úgy vannak vele, hogy egyszerűbb így, mint ezer különféle árat tartani (a nettó árak változtak, hogy a bruttó mindenütt ugyanannyi legyen, így a bevételük nem lesz ugyanaz Magyarországról és Spanyolországból)
  • Voltan
    A STEAm emelte már az árakat a remek új eu-s ÁFA direktíva tükrében? Ha nem, akkor vajon várható?
  • ntex
    Itt lehet róla olvasni ha érdekel valakit:

http://steamcommunity.com/updates/broadcasting
  • ntex
    Használ valaki Steam bétát? Már van "Broadcasting" a Steamben, sztem baromi jó dolog. Annyit takar hogy a friendlistedről közvetlenül bárki bele tud nézni a játékodba streamen keresztül, vagy akár publikussá is teheted a streamet, ekkor az adott játék community hubjában fog megjelenni és bárki nézheti aki arra téved. Vártam már ezt a funkciót. Tegnap ki is próbáltuk két ismerősömmel, nem is éreztem performance dropot mint más broadcast programnál.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2015.01.08. 13:32:23
  • vegicsek
    biztonsági ok a francokat, a gemekkel együtt jött be ez az újítás. Egy kis szeletet akarnak a szürkepiacból is :)
  • RoboKutya78
    minden marketen vásárolt tárgy védelmet kap ezt biztonsági okokból tették ilyenre nem lehet kikerülni
  • foxpal
    Segitseget kernek
    Lehet-e ugy kulcsot venni marketbol h nemvalik 1 hetig nemcserelhetove?
    rustot vennenk 2-t es szerintem kulcsokbol olcsobb mint g2a vagy mas, szerintetek?
  • kigyi
    Megy a multi nincs azzal akkora gond.
  • Scooter
    Az Earth 2160 és a Rock of Ages is kártyás lett
  • RED BULL F
    Nem, ismerősöm azt mondta még megy. Csak múltkorában valami probléma volt a szerverekkel elvileg. Lehet akkor olvashattál róla, én is akkor azt hittem, hogy lelőtték a multit.
  • ntex
    TDU 2-nek nem halott már a multija? Majdnem megvettem én is de ez eltántorított tőle
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2015.01.05. 13:10:25
  • IMYke2.0.0.0
    Nem merem összegezni... :) Még...
  • RED BULL F
    Nem volt valami nagy durranás ez a "téli szél". Mondjuk annak örülök hogy a Hitman: Blood Money-t nagyon olcsóért adták 12 órás akcióban, végre a TDU2 is lement 10 euró alá, s ha már a Bully is napi akcióban volt, akkor had jöjjön az is, miért ne. Azt nagyon sajnálom, hogy pl az Unreal Tournamenteket még így is viszonylag drágán árulták, na de majd hát ha nyáron jobb ára lesz.
  • dartonite
    Most en sem szarakodtam.2 het szabadsagon voltam ev vegen, ugyhogy a Divinity:Original Sin-t,a This War of Mine-t, a Dishonored GOTY-t es a The Banner Saga-t is megvettem.Utobbi kettore volt 70-80%, a Divinityt pedig szurke oldalrol.
    A Fifa15-ot pedig megkaptam karacsonyra.
    Most egy darabig elvagyok :)
  • MoRT2195
    Én meg idén költöttem a legtöbbet a karácsonyi akció alatt. Nem volt nehéz felülmúlni az eddigieket, mert eddig soha semmit nem vettem. :D Most az első 4 Assassin's Creed játékot vettem meg, a Witcher első két részét, és a Tomb Raiderhez 5 kis DLC-t, amik nem voltak benne a GOTY kiadásban. Ezek gyakorlatilag egy forintomba nem kerültek, mert mind kártyapénzből lett fizetve. :)
  • MerlinW
    Esetleg megkeresed a kívánt csoportot és elolvasod a feltételeket.
  • bardocz
    Nekem a fallout new vegas meg ac2 megért 5 eurot.
  • Lokker
    Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
    (Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)

Vagy ez is egy megoldás.
  • Jim Morrison
    pl a topik látogatójának kell lenni egy jó ideje. Annyi ideje, hogy azért mindenkinek ismerős legyél, stb.