Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scooter
Fura dolog. Én mindnhova odaírom, még a külföldi ajánlásokra is. Legalapavetõbb emberi tulajdonság, hogyha valaki felajánl valamit, akkor megköszönöm, mégha ninja is vagyok valahol.
genndy
Semmi gond, ha a végéig nem köszönik meg, szóltok MerlinW-nek és intézkedik.

Szerintem három eset egyébként a legvalószínûbb:
1. Fogalma sincs a csoportszabályzatról
2. Õt érdeklõ játék, jelentkezik rá de nem nézi hogy groupos (pedig ott a zöld plecsni)
3. Teljesen mindegy milyen játékra, csak jelentkezik eszetlenül

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Troger911
Egyébként nézem a groupos felajánlásokat és hát mit mondjak... Ennyire nehéz egy köszönömöt odanyomni?
8/6, 15/11, 7/5...

Nem akarok senkinek rosszat ez miatt, de azért furcsa...
Törölt felhasználó
Steamen hányas szintû és mennyi játéka van? Elsõ felajánlása?
Valszeg szoptad és valami újabb kretén, aki azt hiszi, hogy most neked kell elküldeni a játékot...
Dzsini
The submitter and winner(s) of the giveaway have seven (7) days to complete the gifting process. This includes the activation of the gift on the Steam account of the winner.

Feketén fehéren le van írva a szabályzatban, hogy a hét napot ki kell várni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hali!Szerintetek mit csináljak?Nyertem egy Borderlandsot 3 napja,de a felajánló nem akar benézni,és küldeni a kulcsot.A steamen viszont ott lóg.Most nézem,5 napja regizett a SGiftre,..ehh.
Kivárjam az 1 hetet?😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Troger911
Otthon nézem is majd este! Nem tudtam róla. Én eddig ennyit fizettem a topnet csomagért! Remélem átrakják majd!
orichalcos
Most megijedtem egy pillanatra hogy megint kimaradt, de ok ott a köszönöm. 😄

Más, féloff: Aki DIGI-s nézzen rá netsebességre, duplázás volt, 17-tõl meg jön a gigabites csomag 4700ft-ért.

My streams: https://beam.pro/oriic

Troger911
4 Entries / 2 Comments.... Ejnye-bejnye!
totyak
Akkor várok pár napot, aztán, ha nem jön a mail, akkor küldök neki barát invitet.

Van egy hete rá, hogy elküldje az email-edre (általában így szokták csinálni). De néha vannak akik magán steamen keresztül akarják elküldeni (felvesznek vagy neked kell õt felvenni barátnak, és úgy átküldik).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

totyak
Nem itteni embertõl (egy némettõl) nyertem Just Cause 2-t.

Törölt felhasználó
Mit nyertél meg? Vagy kitõl?
Default az, hogy jön email.
totyak
Ha steamgifts-en nyertem egy játékot, akkor jönni fog a kulcs valamikor emilben, vagy fel kellene vennem a kapcsolatot a felajánlóval? Nem írja a felajánlásban, hogy miként juttaja el a nyerteshez a játékot.

genndy
SGifts téged is ellenõriz(het), és ha nincs minden beaktiválva amire te jelentkeztél, akkor megy a bünti. Amire jelentkezel és megnyered, azt aktiválnod is kell magadnál a szabály szerint.

grebber
Azóta már sikerült.Nem kellett játékban lenniük.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
A leírás alapján úgy értelmezem, hogy egyik barátodnak éppen játszania kell a "Deadlight"-tal épp, amikor ezt csinálod.
Minden barátodat kijelölöd - kivéve azt, aki játszik - és blokkolod.
Visszalépsz a játékban a Ranglistára = megkapod az öcsit.
Ezután visszalépsz a Barátok listádra és mindenkit engedélyezel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Ki szeretném maxolni a Deadlighta játékot majd egyszer valamikor.

Van egy nagyon könnyû acsi de mégsem olyan könnyû mert hibát ír ki.

Spreading the disease-rõl van szó.

1. step - Go the the "Friends" page
2. step - Mark all friends excluding friend who plays the game
3. step - Block marked users
4. step - Go to "Leaderboards" page in the game
5. step - Achievement earned
6. step - Go back to "Friends" page and mark all users
7. step - Unblock them !

Ezt a friedses izét hogy kell megcsinálni mert nem igazán jöttem rá 😞 ?

Next PC upgrade: 2022

Scooter
Szerintetek ennél mi a helyzet, ha csak 2 játék érdekel belõle?
Flying High 5 Bundle
A Nightmares from the Deep: The Cursed Heart belõle megvan.
Ilyenre se szabad tenni, ha nem mind magamnak aktiválom be, hanem a többit ingyen kiszórom valakinek?
Az Oknytt és a Shufflepuck Cantina Deluxe érdekel csak.
Mondjuk sejtem a választ, de itt a fejlesztõ ajánlja fel.
penge96
Nincs az az isten, hogy én multi/co-op játékot leszámítva beszélgessek közben. Maximum, ha valami hentelõs játékkal tolnám, de mivel általában a történetalapúakat szeretem, így ki van csukva, hogy dumáljak közbe. Szóval én abszolút megértelek, rám is "rágott már be" ugyanígy haverom. Valszeg számukra mást jelentenek ezek a játékok...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

vegicsek
A skype/ts az más, azt én is szeretem, inkább az öli meg nagyon a játék hangulatát, hogy pause-social-visszaír-visszajáték-resume.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

RatBaG
van mikor beijesztem a havert flipperezés közben, "hopp, le ne menjen a golyó!".
vagy "vigyázz, traffipax!" mikor euro truckozik. <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

lalakov
Én simán szoktam Skype-olni, nem zavar.
Ryder62
Haver besértõdött hogy miért nem beszélek vele miközben játékban vagyok. Mondom azért mert most vagy játszok, vagy beszélek. Filmet sem úgy nézek hogy közben végigpofázok.
Ilyet szól nem érti hogy egy Fallout 3/Far Cry 3 közben miért nem tudok beszélni.

Próbáltam de valahogy Skyrimban lvl5-ön mikor egy frostbite spiderral élethalál harcot vívtam nem tudtam válaszolni a "mondj 3 sorozatot amit nézel" kérdésre.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

vegicsek
Elõfordult már, de csak néhány mondatváltás, beszélgetésnek nem nevezném. Szerintem alap, hogy van egy kölcsönös tiszteletadás, hogy nem baszogatjuk azt aki játszik, fõleg nem olyan kérdésekkel amik várhatnak.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Ryder62
Srácok, ti szoktatok Steamen keresztül beszélni haverral mikor mondjuk egy tripla A-s single játékkal játszotok?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Troger911
És vigyázni kell, hogy magadnak lehetõleg elsõ indításkor az uplayen a deluxe kódot add meg 😊
IMYke2.0.0.0
A plusz Might & Magic X Legacy az uplayen aktiválódik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Laza
És az is a Steamen megy, vagy csak Uplayon?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Troger911
Egy példány jelent meg steamen, de két kulcs volt hozzá 😊 A másikat már tovább is adtam és mûködik!
Laza
Amúgy ha nem vettem volna meg a Legacy-t megjelenéskor, most biztosan bezsákolnám 😊
Akkor 4500Ft-ért vettem tradertõl (boltban 7000Ft volt), de ezen az áron a csomag részeként szuper ajánlat.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Két példány Legacy játékot adott?

Troger911
Bezsákoltam 😊 Amúgy kaptam még egy alap Legacy kulcsot is a deluxe mellé, és 3799 Ft-ba fájt az egész pakk!
Laza
Szép kis M&M Heroes Franchise csomagot dobtak fel akcióba, Benne van a Legacy Deluxe Edition is.

Scooter
<#eljen>
Troger911
<#eljen>

És egy tõlem is:

genndy
<#eljen><#eljen>

Hajrá!😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

KiruHoshino
Ha esetleg én nyerném meg a kollekciót akkor én szívesen csinálok egy Crysis 2 giveway-t. Van belõle még egy példányom ha jól emlékszem.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Laza
Nem személyt néznek, hanem accountot ... két acc között meg lehet. Nekem is van egy másodlagos, öcsém használja 😊

genndy
Lehet. Traderek is csinálják, nagyban is.

@vegicsek: nem hiszem hogy magától, gondolom Merlin meghegesztette.

Scooter
Szerintem nyugodtan. Elvileg csak 1 rész van meg belõle neked is <#idiota>
Olyan létezhet a rendszerben hogy saját magamnak küldök ajándékba játékot? Egyik accountról szeretném majd a másikra!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

vegicsek
(most egyébként megjavult a banner/háttér magától)

Troger911
+1 😊 Persze, ha a felajánlónak nem gond!
Scooter
Viszont mégis rakok rá, ha mások is, akiknek már megvan a Crysis 2 - Maximum Edition.
Laza
Volt már olyan, aki Saint Rows Full pakkot ajánlott fel, de nem volt baja azzal, ha valakinek csak a 4. rész kellett belõle, mivel a másik kettõ mind volt már Humbleban ... az a fura ha ezek valakinek nincsenek meg 😊

Egyébként a mostani vásáron 2200Ft-ért vettem a full SR Pakkot, és bár buktam belõle a SR2+SR3+SR3allDLC-t, még így is megérte az SR4+SR4allDLC-ért az összeg 😊

Troger911
Sajna nekem is megvan a kettes maximum ed. 😞 Pedig a másik kettõ érdekelne...
genndy
<#eljen>
Ezt pont SGiftsen nyertem meg korábban (csak nem csoporton belül, hanem sima nyílt sorsolás volt).