34737
  • Jim Morrison
    Every.fuckin.day.
  • kigyi
    Engem valami tök ismeretlen 0. szintű valaki akar felvenni steam-en a barátlistájára, hát privát profil stb nem is igazoltam vissza :)
  • MoRT2195
    Nekem például valamelyik nap az egyik magyar ismerősöm küldött egy hülye angol szöveget valami linkkel. Ráírtam, azt azt se tudta miről van szó, utána látta az előzményekbe, hogy ő küldött ilyet. Mondtam neki, hogy valamit csináljon a gépével, mert ez valszeg valami vírus, és jó nem fog származni abból, ha ilyeneket küld magától. Ő meg azt mondta, hogy ez csak körüzenet... ezzel egy tíz percig próbált győzködni, hogy semmi vírusa nincs, csak egy szimpla körüzenet lesz, aztán inkább rá is hagytam, nem nagyon érdekel mi lesz vele. :D Akkor körüzenet, had örüljön neki amíg tud. :)
  • Alkenon
    Akkor szvsz beta hiba lesz....
  • RoboKutya78
    oksi ilyesmit kerestem köszi
  • Jim Morrison
    kipróbáltam, nálam 8mp után állt meg.
  • genndy
    Raktárpucoló script, már olyan 1,5-2 hónapja kering. Szerencsére a Valve is már lépett, tradenél kettős captcha van, nem olyan egyszerű kirámolni a raktárat. Ettől függetlenül nem kell rákattintani, kész. Ismeretlen linkre amúgy sem kattintunk. Küldőt rögtön tiltani és blokkolni.
  • Alkenon
    Belenéztem ebbe a broadcast közvetítésekbe,de nekem kb 5mp után megmered. Valaki tapasztalta már ezt vagy ez a béta hibája?
  • RED BULL F
    Eddig 2 esetben ismerősömnek az ismerőse írt a falra. Nyilván nem fogom beszopni, csak kíváncsi voltam, nálatok is tapasztalható ez. Illetve aki nem tudott róla és erre jár, hát ha nem fog bedőlni neki.
  • Jim Morrison
    akárhogy is, ha ismeretlen accról írhatnak (nem barátlistáról) a faladra, az már rég rossz.
  • RED BULL F
    Steam-en elkezdett terjedni egy ilyen scammer vírus, hogy a profilodra belinkelnek egy hasonló szöveget: "Hey bro, you need this?" És bevág mellé egy ilyen szkrin-kepcsör.kom/pikcsör.jpg linket, amire rákattintva megfertőződik a géped (direkt írtam így a példát, nehogy még reprodukáljam itt véletlenül és valaki rákattintson...) Ez valami új módszer az account lopó botok mellett vagy még csak most jutott el hozzám?
  • Jim Morrison
    Google: steam profile backgrounds
    Első találat
    Második találat
    Harmadik találat
  • Scooter
  • AnuluWork #26373
    Indiegalanál már csak euróban lehet fizetni?
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.01.15. 08:01:05
  • IMYke2.0.0.0
    Folyton valami fura dolgot akarsz, gyorsan, kis energia befektetéssel - ez ebben a világban nem megy.
    A sült hal nem tud repülni.
  • RoboKutya78
    oké rendben de itt ezzel az a bajom hogy ki kell keresni a játékot és csak utána tudom megnézni a hátteret nekem ez így nem jó ömlesztett mappa kellene:)
    Ez csak akkor jó ha tudom melyik játék háttereire vagyok kíváncsi.
    konkrétan arra gondolok ha pl scifi jellegű hátteret vadászok akkor a talált kép alapján tudjam beazonosítani a játékot
    Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.01.15. 05:42:09
  • genndy
    steamcardexchange.net
  • RoboKutya78
    Skacok nincs valami olyan lelőhely ahol valaki esetleg összeguberálta az összes háttérképet amit a steamen be lehet csekkolni hogy át lehessen bogarászni egy bizonyos stílusú háttereket vadásznék össze magamnak.Tudom van lehetőség a darabonkénti átbogarászásra meg próba háttér, de az nem jó nekem.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem lehet.
  • bardocz
    GOG-on vett játékot valahogy hozzá lehet adni a steamhez? Witcher3 lényegesen olcsóbb ott előrendelve. Gondolom nem lehet, de azért megkérdezem. Bár ebből akár dobozosat is vennék.
  • MerlinW
    Tudtommal az újra lett sorsoltatva, gondolom most tették meg.
  • genndy
    Hát ebből a Deus Ex: The Fall-t elvileg én nyertem. Nagyon örülök ha így van, a furcsa csak az hogy a szavazás már három hete lezárul, és csak most írja hogy nyertem valamit... (folyamatosan nézegettem az SGiftset). Reroll volt vagy hol van a hiba?
  • mooo

Csak bátran!
  • Jim Morrison
    gondoltam írok valami steam újítást, elvileg steam topik. Csak mobilról lehagytam, hogy 'új fícsőr:' :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt most mire írtad?
  • IMYke2.0.0.0
    Ha nem figyelsz oda, akkor +véletlenül+ tömörítetlen anyagra kattintasz, és voilá - ott is van a másodpercenként 100 MB a gépeden...
  • Jim Morrison
    Ha valaki trade offert akar kuldeni, akkor egy captcha mezot isnki kell tolteni. Igy talan visszaszorulnak a lopos botok. A nagyobb third party oldalak (betting oldalal) botjai kivetelt kepeznek.
  • RED BULL F
    Kipróbáltam már én is ezt a csodaszerkezetet... Az normális, hogy csak 4x olyan nagy méretű végterméket generált, mint a Fraps?
  • IMYke2.0.0.0
    Szerencsére, a lustáknak is, és a saját beállításokat kedvelőknek is megadatik...
  • Alkenon
    Ja basszus külsőre gondoltam sry.
  • Alkenon
    A steam profilhoz egyébként hozzá lehet rendelni a saját stream csatornát?
  • MerlinW
    Miért lenne az amerikai, hogy egy olyan programot használ valaki, amit elindít, rögzít, majd egy kattintással feltölt? Ráadásul gyorsabban, jobb minőségben, fele akkora méretben. Fenének sincs kedve, ideje állítgatni játékonként/videónként mindenfélét.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.01.09. 18:52:00
  • Jim Morrison
    szerintem semmi gond nincs azzal, ha ugyanazt/jobb hatást el lehet érni kevesebb lépésből.
  • IMYke2.0.0.0
    Ne legyünk már ennyire amerikaiak...
  • MerlinW
    Action-ben meg nyomsz egy gombot és mindent jól csinál:)
  • IMYke2.0.0.0
    Nem - de itt van egy régebbi "tutorialom" a dologgal kapcsolatban, amit másnak készítettem:

• Evin
    És a többi fülön minden alapbeállításon van?
  • MoRT2195
    Egyetértek, nagyon jó kis program, én is azt használom videók készítéséhez. A minőségével nincs baj, sokkal jobban megy a játék rögzítés alatt, mint a fraps-nél. És elég sok beállítási lehetőség is van a programban, de egyébként nagyon egyszerű használni. Na meg a videók mérete is alacsony, ami nálam előny, mert azért nem mindegy, hogy egy 20 perces videó pár mb-ot foglal, vagy több tíz gb-ot.
  • IMYke2.0.0.0
    Mindig a célnak megfelelően lövöm be.
    Tehát, ha az adott fordításhoz "lopok" videót - és a csotrogány bírja a játék + Dxtory kombót -, akkor 99%-ban alacsony értékeken veszek fel, hiszen a lényeg úgy is a történés, néha az éppen-hogy-olvasható szöveg.

Amikor Youtube-ra, akkor meg, például így, és utána vágom, módosítom [mert Youtube-ra úgy sem tudok "1080P Max Settings" videókat gyártani]:
  • Evin
    Csak kíváncsiságból, majd ha lesz időd, el tudnád küldeni a tiéd beállításait? PM-ben is jó.