Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
My streams: https://beam.pro/oriic
[merlinw.org]
Ezeket hogy szûrné ki? Vannak egy páran, tiszt.kiv. 317 tagból nehéz is lenne kiszûrni.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Nem hiszem, hogy ezzel kellene nyilvánosan foglalkozni. Minden 2. hozászolásnak errõl szólni hogy hát a jóska nem köszönte meg a watchdogs alatt meg a izé alatt.
" A felajánlóknak:
Ha egy felajánlás nyertese nem köszönte meg a nyereményét, annak a nevét (steam profil linkjét) jelentsétek nekem, vagy írjátok a csoport fórum "Felhasználó jelentése" témájába, majd kérjetek új nyertest SteamGifts-en. "
Ennyi, oda írsz/írsz privátot Merlinw-nek és kivan rakva.
Az egész helyet örülnötök kéne a játékoknak, vagy én éppen örülök, hogy jó helyre került a játék mert látom hogy játszik vele.
(Részemrõl a téma lezárva, többet nem fogok ebben a témában hozzászolni fölöslegesen.)
Volt aki kritizálta azt, hogy szó nélkül kizárok embereket akik nem köszönték meg a felajánlást. Lassan 4 éve mûködik a csoport és csak az utóbbi másfél évben kezdtem figyelni a szabály betartására, de még így is csak 15-20 embert rúgtam ki a 300+-ból, pedig sokkal több is lehetett volna higgyétek el.
Úgy hiszem hogy már túlléptünk ezen a témán és mindenki tisztában van ennek a csoportnak eme hihetetlenül szigorú és bonyolult szabályával. Tudom, hogy borzalmasan nagy mennyiségû erõfeszítést és idõt követel meg a dolog, de sajnos ez egy ilyen kemény náci csoport 😊
Viszont, mint egyeduralkodó diktátor, már az elején megszavaztam, hogy nem veszem el senki szabadságát, bárki önkéntesen kiléphet börtönébõl és kereshet magának olyan csoportot, ahol nincsenek ilyen kemény feltételek.
"Because MerlinW cares" 😊
[merlinw.org]
Mindezek ellenére én csak közepesre érettségiztem matekból, mert istentelenül rühelltem. A gyakorlás, és az év közbeni megpróbáltatásainkhoz mérten "egyszerû" érettségi feladatok révén nem volt nehéz a matek érettségi.
Viszont, mindez 1993-ban volt...
Szóval, meg tudnál fogni bármilyen komolyabb példával. 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Most így hirtelen saját kútfõbõl nem tudnék írni, de vannak elfekvõben régi könyvek, jegyzetek - gondolom, Nálad is 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Bár volt már olyan eset, hogy megköszöntem és elfelejtettem jelentkezni rá. De legalább nem nevezhetnek bunkónak. <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Komolyan, mintha azt kérném, hogy oldjatok meg egy 2 ismeretlenes egyenletet a jelentkezéshez...
[merlinw.org]
Ahogy nézem a FEAR felajánlás oldalát, 4 embertõl is megválunk ma.
[merlinw.org]
Megköszönésre: meg kell köszönni. Ez a csoportszabály. Nem bonyolult, egyszerû,
Jelentgetni én se fogok senkit más felajánlásánál, mert az az ajándékadó dolga/joga/döntése, de MerlinW is simán kiszúrhatja, és akkor úgyis kérdezés nélkül intézkedik.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ennyit mindenki megérdemel.
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Ebbõl is látszik, hogy itt bizony nem lettek elsajátítva az ilyen dolgok.
Bár tény hogy engem se érdekel, ha valaki nem köszöni meg a dolgokat és sose figyeltem a belépõk és kommentelõk számát. De tény hogy ez egy olyan gesztus lenne, amit pár másodperc alatt el lehet intézni.
Szerintem azért sok ember számára alap dolog, ha bemegy egy boltba köszönünk ,ha kapunk valamit megköszönjük és had ne soroljuk fel mennyi olyan dolog van amit gyerkõc korunkban elsajátítottotunk.
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
Ehelyett ti minden sg-hu-s felajánlásnál nézitek az entry/köszönöm számot....

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Nem akarok én itt forradalmat, jó így a csoportszabályzat, de remélem valaki azért érti a problémafelvetésemet. Ne takarózzon olyan ember az õszinte önzetlenséggel, aki ha megsértõdik azon hogy nem kap 100%-os körberajongást.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Azt se írja oda, hogy "bú vagy bá", miként adja át, mikor érhetõ el, etc.
Annak én sem írok köszönetet.