34737
  • MerlinW
    Valve meg azért szar, mert minden játékát 10+ éven át támogatja és nem kér pénzt soha semmilyen kiegészítőért / DLC-ért:)
  • Jim Morrison
    Szar valve meg ingyen nem is ad jatekokat. Hogy rohadna le a kezuk
  • RAMyMamy
    mikor ezek a játékok megjelentek, akkor te még gondolatban sem voltál

annyira szűk látókörű vagy, hogy az már fájdalmas
  • MerlinW
    "Régen jó volt"? Kapásból eljátszottam vele 4 órát. Még most is k* jó játék. Ahogy a WC3-at is végigjátszottam mikor odaadták. "Értéktelem hulladék"... ezerszer többet érnek ezek a játékok mint a mai valóban értéktelen hulladékok. Én és sokan konkrétan pénz költünk az ilyen "hulladékokra". Mert máig jó játékok.

Igenis egy nagyon szép gesztus. Egyébként érdekelne, felmerül benned olyan baromság, hogy egy kiadó olyan játékot ad neked ingyen, amiből még pénzt tud kovácsolni?

Az Old games topikot még véletlenül se látogasd meg.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.01.21. 18:52:00
  • Rony94
    Reménytelen vagy! :)

Én se kedvelem az EA-t, de ha ingyen osztogatnak játékot (legyen az jó vagy rossz játék), akkor is szép gesztus.
  • MoRT2195
    Őszintén szólva? Igen. A BF3 egy kukába való játék.
    Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.01.21. 17:31:55
  • Lokker
    Így igaz. Feltelepíted és játszol. Én kifejezetten örültem ennek a játéknak hisz nagy kedvencem.
  • bardocz
    Gondolom ezek meg vannak csinálva rendesen win7-8-ra, és nem kell dos emulátorral szórakozni. Simán jó.
  • Lokker
    Sims2 is volt ingyenes minden vackával együtt, meg bf3 és hozzá egy dlc is volt ingyen
  • Rony94
    És az ingyenes Battlefield 3? Az is szar ajánlat?
  • MoRT2195
    Ismét szánalmas lett a szememben az EA. Ilyen játékot kár is ingyen adni. Oké, hogy régen jó volt, de hát na... az régen volt. Egy 18 éves játékkal tudják csak kiszúrni a szemünk, grat. De mondjuk volt itt már ingyen SimCity 2000 is, ami 21 éves, volt Wing Commander III, ami szintén 21 éves, és persze volt itt egy Crusader: No Remorse nevű játék is, ami 20 éves. Szerintem ez röhejes, 20 éves értéktelen vackokat tudnak csak adni, semmi értelme így az egésznek.
  • Lokker
    egyik legjobb játék
  • RatBaG #26414
    originen ingyenes theme hospital.
  • Jim Morrison
    Broadcasting és az fps mérő funkció már elérhető mindenki számára.
  • MerlinW
    321 Ft-os középárfolyam... aztaleborult... :(
  • genndy
    Adott játék híreinél esetleg. SteamDB-n is meg lehet találni mondjuk az exe-t, de sok infó nincs róla. Google.
  • Ryder62
    Meg lehet nézni egy olyan játék verzióját ami nincs letöltve?
  • avengir
    Ha tudod igazolni hogy tiéd a fiók (számla megvan a benne lévő játékokról) akkor visszakaphatod az accod, de a tárgyaidat ebben az esetben sem kapod vissza.
  • Evoluti0N
    SteamGuard bekapcsol, Gmailben SMS-es ellenőrzés bekapcsol. Esélytelen, hogy feltörjék a fiókodat.
  • kigyi
    Nem érted: az nem bizonyít semmit!
  • RoboKutya78
    igen pont ezért kérdeztem hogy beveszik e mint bizonyítékot vagy esetleg van náluk fotó ellenőrzés is:)hogy nem e szerkesztett a kép.
  • RoboKutya78
    csak idegesít ez a sok 0 -ás botocska illetve velem is megtörtént az a buta baleset hogy megnyitottam a falamat kívülre kaptam egy linket amit lejjebb írtatok marha módon rákattantam.
  • RAMyMamy
    ugye tudod, hogy screenshotot hamisítani akár ms painttel is lehet?
  • kigyi
    Nem értem ezt a nagy parát, ha megfelelően biztonságos jelszót használsz itt is és a mail címeden is akkor nagyon kicsi az esélye, hogy feltörjék. A legtöbb fiókfeltörés user error!!! Igen, mert megadja olyan helyen is az adatait ahol nem kellene vagy ugyanazt a jelszót használja mindenhol.
  • RoboKutya78
    kisnagy betűk és számkombók.
    A mailcím váltás nem jár semmi problémás dologgal??
    Illetve gondolom annak is van értelme ha a titkos kérdést beállítom vagy azt mikor kérik?

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.01.18. 11:29:47
  • Jim Morrison
    aki fel akarja törni a fiókod annak fogalma sincs milyen hosszú a kódod. Ja és spéci karakterek legyenek mert az sokat számít.
  • RoboKutya78
    És a steamen vásárolt dolgokkal mi a helyzet. Mert mondtatok olyat hogy tartsam meg a vásárlást igazoló mailt is.
    Azon gondolkodom csinálok a fiókomnak egy külön csak steam vásárlásra használt mailt bár visszamenőleg nehéz volna 5 év tranzakcióit visszaigazolni.
    Jelenleg 16 számbetű kombóból áll a jelszavam remélem ez visszaijeszti a kísérletezőket.És kb ugyanennyi van a mail fiókomon is.
    Reménykedek hogy max a 0-ás szintű botok barátkérelméig jutnak el nálam a kísérletezők.
    A fiókomra így is csak barátok írhatnak mert a múltkor majdnem megszívtam a dolgot.
    Viszont azon gondolkodom ha egy 0-ás csóka felkerül ismerős fiókjába onnan milyen módon torpedózhat meg engem?
  • kigyi
    Ők a jelszó hosszúságát ellenőrzik esetleg azt, hogy milyen erősségű, de azt nem tudják, hogy ez egy könnyen kitalálható rád jellemző jelszó-e. Esetleg használod olyan helyeken ahonnan kilophatják könnyen stb. stb. így kártalanításról ne is álmodj. Visszaszerezni pedig majd beregisztrált cd kulcsokról készített felvétellel lehet. Tehát dobozosan vásárolt tartalmadról megkérnek csinálj 1 képet. Meg persze személyit kérnek stb stb.
    Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.01.18. 10:58:26
  • RoboKutya78
    Srácok egy kérdés
    A steam elfogadja e bizonyítéknak a raktáramról és a fiókom részleteiről készített fényképet esetleges rablás vagy feltörés esetén?
    Érdemes ezekről naprakész fényképeket tartani?
    Vagy másik kérdés elért e valaki közöttetek bármiféle kompenzációt a steamnél mikor feltörték vagy lopás érte a fiókotokat?
    Ezt csak azért kérdem mert ha esetleg feltörnék a fiókomat reménykedhetek e bármiféle kártalanításban?
    Vagy le van írva valahol milyen lépéseket kellene tenni annak érdekében hogy szóba álljanak velem ilyen területen?
  • Alkenon
    A gaugepowered.com szerint a Serious Sam HD: The Second Encounter is a könyvtáramban van, pedig nincs. Szinkronizálás után is megmarad és más, külsős oldalakon is látom a listában. Találkozott már valaki ilyennel?
  • genndy
    Ide is elfér:
    Valószínűleg vasárnap 1 hétre leáll a SteamGifts, átállnak a SteamGifts 2-re. Ha majd nem megy, akkor ez ezért lesz. Minden felajánlás természetesen ennyivel+24 óra hosszabbodik, nem veszik el semmi.
  • bardocz
    Majdnem sikerült...:D De azért remélem érthető :D
  • AnuluWork #26394
    Feltörték a steamet vagy csak megint nem lehet belépni?
  • MoRT2195
    Az... H1N1.
  • bardocz
    DayZ, H1N1, milyen ehhez hasonló játékok vannak még? Robbaz videóin keresztül mind kurvajó mókának tűnik :D
  • dartonite
    Koszi sajna nem tudok rajonni mi ez.
    Routerem, proxym nincs, a virusirtok nem okozzak.
  • Jim Morrison
    ha többszöri újratöltés után is ilyen, akkor szerintem valami vírosírtó/proxy nem engedi letölteni az összes szükséges fájlt az oldalbetöltéshez.
  • dartonite
    Sziasztok.
    Ujratelepitettem a rendszert (win 8.1) es a steam most igy nez ki:

steam

Tudja esetleg vki az okat?
  • ntex
    Én a lvl 0 accokat már automatikusan blokkolom, meg se nézem ki az.
  • RoboKutya78
    ezt a fertőzést mivel lehet leszedni? Malwarebytes Anti-Malware elég hozzá
    Mert nekem is firkált valaki hasonló baromságot és azóta néha néha becsekkolnak 0 ás szintű botok de tiltom őket lefele
    Egy ismerősöm meg valami cheat videót linket küldözgetett nekem amiről ö azt mondta hogy nem is irt nekem még hasonlót se.