Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Ja sorry akkor értem. Azzal elvileg nem lesz problem...az oroszok rendesek. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MoRT2195
Gift, de ez le is van írva a felajánlásnál lévõ leírásba. 😊
DarkSector
Szerintem kulacs, csak nehogy lopott legyen azt visszavonják....reméljük nem. /persze ha ilyen promo kulcs

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Hol? Ez brutál jó ár!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lalakov
3400 volt. ;-)
TBTPumpa
Inkább nem. Ha meg is lesz az 50 contrib, akkor is kicsi lesz az esélye, hogy megnyerem. És ahhoz hogy fel tudjak ajánlani valamit, vennem kéne valamit, nem? Ezzel a lendülettel a játékot is megvehetném, hisz 4000 Ft nem egy hatalmas összeg. De azért köszi.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

lalakov
Még van egy napod rá, hogy behozd a lemaradásod. ;-)
Troger911
Szvsz az 50 kontrit nem nehéz össze hozni.
IMYke2.0.0.0
Nyilván - önmagyarázó mondat, remélem, ezt már nem kell megmagyarázni - csak az tudja megköszönni, aki jelentkezni tud rá, azaz van minimum 50 dollárnyi felajánlása... <#wilting><#wow3>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Persze, ha mindenkinek lesz 50 contrib pontja rá. Mert itt az SG csoportban szerintem nem sok olyan lesz.

Ettõl függetlenül ez az idei év legfaszább felajánlása!
Köszönet érte - 10 pont hiányában kénytelen vagyok kihagyni! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Itt is:

Isten vagy!!!!! Hálásan köszönöm a felajánlást! Remélem, MINDEN jelentkezõ megköszöni ezt a hatalmas ajándék-lehetõséget!

lalakov
RelakS
Remélem, nem fordítottam nagy fasságokat 😄

Hajrá! 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

bon
Tehetségesen elnéztem a játékok sorszámát és megvannak már nekem, így új tulajdonosukat keresik:

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Shep
Én egyetlen részt sem vettem meg, mindkettõt nyertem, úgyhogy ezért is rejtély számomra, egyedül arra tudok gondolni ,hogy a 3 mellé odacsapták. Mondjuk megnéztem pl. a revolutiont és kb annyi a változás az alap játékokhoz képest, hogy már megy widescreenben is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Laza
Egyszer volt egy Komoly Sam-es Humble, amiben kb az összes rész benne volt ... a régiek és az újak is ... nekem is onnan van.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Shep
Kösz! Megnéztem de nem írja, na de mindegy elférnek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

genndy
Fiók részletei között meg tudod nézni mikor érkezett.
HB Weekly Retro Shooters-ben is benne volt.
Meg volt asszem osztogatás is, akinek megvolt a régi, rendes, dobozos 1 és/vagy 2 az megkapta a HD-t (szerintem te is a HD-ból kaptál).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Shep
Valaki nem tudja miért, meg mikor jártak a Komoly Sam klasszikusok, mert most nézem ,hogy mind ott van a listámon de nekem csak az 1 meg a 3 volt meg.

genndy
<#eljen>
Meg persze az Iron Sky-ra is!

IMYke2.0.0.0
Köszi <#worship><#puszi>

már miért lenne gond? 😊
MoRT2195
Siker? Ezt honnan veszed? A játékosok többsége Steamen is negatív véleménnyel van róla, sikernek max azért mondató, mert ingyenes volt, és kinek ne kéne ingyenes játék? 😄
IMYke2.0.0.0
Remélem, nem gond, ha jelentkezem rá 😊

bosco05
én kitoltam azt amikor free volt, de nem tudom mitõl ekkora siker 😊 számomra egy unalmas nulla volt az a játék...
hátha valaki igényt tart rá

RelakS
nem lehet minden grúpos 😊
Majd talán ha megint lepottyan egy értékesebb játék 90%-os kedvezménnyel 😄

Scooter
Ja, hogy a nagyvilág felé. Azt hittem group-os <#idiota>
Scooter
Váóóó <#eljen><#eljen><#eljen>
RelakS
Újabb givövéj.. Ha elkelt, jönnek a DLC-k is 😊

totyak
Nekem is csak azután tûnt fel, hogy aktiváltam <#circling>

Scooter
Jaj, bocs, nem olvastam el <#idiota> Kösz a javítást <#awink>
MoRT2195
Nem hiszem, reálisan adja azokat a Steam. 9 dollár játékbeli vásárlás után kapsz 1 kártyát.
MoRT2195
Ez nem magát a játékot adja, hanem csak egy 50%-os kód. Ha aktiválod ezt a kódot, akkor 50%-kal olcsóbban tudod megvenni Steamen.
Scooter
Szabi
áhhá, akkor vagy 2-3 kártyával még tartozik nekem a steam 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

Panzeradler
Ha költesz ingame(kulcsot vettél gondolom) akkor megint eshet.
Szabi
kaptam egy 7 centes cs go kártyát.. hónapokkal ezelõtt megkaptam a kártyáimat a játékból.. akkor ez most wtf ? 😄

bon
Ismét egy Commandos rész:

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Szabi
<#eljen>

Scooter
orichalcos
Megjött köszi.

My streams: https://beam.pro/oriic

Troger911
Na sikerült ki küldenem a nyereményeket, a Tobe's Vertical Adventure-hoz kértem új nyertest!
Troger911
Sajnos nem látom a nyerteseket 😞 De küldeni fogom 😊 Lehet lesz újra sorsolás is valamelyiknél, mert egy ex tag jelentkezett mindegyik giftre (csak nem látom, hogy nyert-e)...
orichalcos
Köszönöm szépen, a másikra várok akkor még. 😊

My streams: https://beam.pro/oriic

Troger911
Aki nyert tõlem, attól kis türelmet kérek, mert nem megy rendesen a gifts. Egy nyertest meg tudtam nézni, de a többi felajánlásomnál nem jönnek elõ a nyertesek, csak újra tölti az oldalt 😞 Remélem hamar megoldódik!
Scooter
Meglett az elsõ hamis játékom, galan. A Killing Floor. Írtam neki és maga válasszolt vissza, csak annyit, hogy "fake" <#falbav> Kapott egy szép mínuszt <#vigyor1>
Troger911
Ok! Köszi!
genndy
6 naponként magától is szinkronizál, úgyhogy max. addig.

Troger911
Ha valaki kikerül a csoportból, az addig tud felajánlásra jelentkezni, amíg nem szinkronizál újra giftsen? Vicces 😊 Sebaj, majd megnézem a nyertesek steam profilját...