34737
  • papi08
    óóó fenébe.. kár érte :(

Köszi a válaszokat! :)
  • MerlinW
    Állandó nincs csak Steamguard, ami akkor kér megerősítést ha olyan gépen, olyan böngészőből akarsz bejelentkezni ami nincs authentikálva.
  • Jim Morrison
    szerintem ha kiveszed a pipát a megjegyzés elől, akkor mindig kapsz emailt, kóddal. mondjuk valami beléptetőnek mint amilyen guglinak is van jó lenne.
  • papi08
    Sziasztok!

Van lehetőség Steam alatt olyanra hogy kétlépcsős megerősítés?
    (akár hány alkalommal be akarok jelentkezni, küldjön nekem egy e-mailt/sms-t benne a kóddal. fontos, ne csak első alkalommal!)

köszi!
    Utoljára szerkesztette: papi08, 2015.01.26. 17:32:53
  • Jim Morrison
    Ma lettem gyanús a Steam (32bit) folyamatra, mert hallottam a notebookon, hogy nem csinálok semmi különöset rajta mégis nagyon pörögnek a ventik. Nézem, nézem (mostanában ezt csinálta), majd észreveszem, hogy ez nem is az a steam folyamat, hanem az appdata egyik eldugott mappájából futott... szerintetek indítsak ticketet, hogyha ez azt érzékeltette mondjuk hogy csalok vagy valami, és mentegetőzzek? vagy mit csináljak? persze ahogy észrevettem töröltem is le :/
  • Ironman2
    DDDD
  • Jim Morrison
  • Ironman2
    Hát ez király!!! Látom ahogy másik játszik élőben!
  • Jim Morrison
    Settings - broadcast
    Beállítod és kész. Azt hiszem
  • MoRT2195
    Gyakorlatilag mindig megy a közvetítés. A beállításokban be tudod állítani, hogy kik csatlakozhatnak rád. Persze ha nem nézi senki, akkor nem zabálja a netet. De amúgy ki is lehet teljesen kapcsolni.
  • Ironman2
    Hogyan lehet közvetíteni játékokat steamon? Ez most teljesen új dolog ahogy nézem.
  • IMYke2.0.0.0
    Minden közvetítésnél van késés... még a Twitch-nél is.
  • lalakov
    Késés nélkül nézitek? Tegnap néztem havert GTA IV közben és volt vagy 5-6 másodperces késés. :(
  • MerlinW
    Router, Win tűzfal, MS Essentials, ill pár hónapja Malwarebytes. MSE előtt (~2009) ugyan Kaspersy-m volt, de összességében 10+ éve nem látott vírust a gépem, pedig szinte előtte élem az életemet.
  • IMYke2.0.0.0
    Én is néztem Logan "World of Tanks"-streamjét, kiváló sebességgel, 720-ban.
  • genndy
    Nálam nem volt baja a streamnek, igaz csak kb. 10 percig próbáltam. A másik fél elmondása szerint ő nem is vett észre semmit, nem lassította a gépét, pedig nincs is combos netje (720p volt). Nálad van valami.
  • Béluska74
    Ha már OFF akkor legyen kövér! A saját véleményem : Tudatosan kell böngészni,de kell egy normális tűzfal és egy akármilyen vírusirtó. Az akármilyent pedig nem véletlenül írtam le,mert jobb egy akármilyen mint ha semmi sem lenne. Nyelvészek ezért a mondatért megveregetnék a vállaimat lapáttal. Nekem sincs vírusom és nem is támadták be (legjobb tudomásom szerint) a gépemet, a játékaim eredetiek a win8.1 pedig szintén eredeti. Néha eltévedek olyan oldalakra is ahol a biztonság nem annyira elsőrangú és ott jól jönnek ezek a cuccok.
    Téma ON továbbra is kövéren : Burzsuj állat vagyok ami annyit jelent,hogy összedobtam itthon még egy számítógépet a régi vacakokból az asszonynak,kreáltam neki egy steam-es profilt és a bundiszökevény játékokat oda aktiváltam be. Gondoltam egy merészet a saját gépemen elkezdtem az Euro Truck Simulator 2-vel játszani az asszonykám gépéről pedig perverz állat módjára akartam nézni amit csinálok. Ehhez a steam közvetítés nevű funkcióját szerettem volna használni. Az élő közvetítés elkezdődött,de kb 3-5 másodperc múlva abba is maradt. Ez valami belső hiba nálam és én vagyok a birka vagy csak még nem olyan profi ez a része a steam-nek?
  • bon
    Csak megsúgom, nem csak gyanús oldalakon lehet vírus. Sőt oldalt se kell meglátogatni ahhoz, hogy fertőzést összeszedjél.
  • papi08
    Lassan 2 éve nem használok semmilyen másik vírusirtót. Tudatosan böngészek, és kerülöm a gyanús oldalakat. Nem dugdosom minden gépbe a pendriveom, sem a telefonom. Ez idő alatt egyszer nem volt baja a gépnek (kivéve a fránya szektorhibás rendszer vinyót (nem szabad kicsúsznia a kezedből, nem szereti..)), nem tűnt el pénz a számlámról, és még a szoc. fiókjaimat sem törték fel. Ha meg valaki a rettentő sok képemre kíváncsi.. nosza, mondjon egy e-mail címet, megmutatom én..

Ezért is írtam, ha tudatosan használja, akkor elég. Ha meg összevissza, ahogy épp esik, hajrá, tegyen fel egy nod-ot, az megfog mindent. Elvileg.
  • Rony94
    Nekem nincs vírusírtó a gépemen és nem is akarok. Egyszerűen nem kell felnézni gyanús oldalakra. És mióta már csak eredeti játékokkal játszom, így azoktól sem félek már. Ennyi az egész. Persze lekopogom, lehet így is lesz majd valami a gépemmel, de szerintem nagyon kicsi rá az esély.
  • IMYke2.0.0.0
    És 640 kbyte is mindenre elég...

//Nem, a Defender nem elég, mert a kártevő(szoftverek, kódok és embere)k sosem állnak meg fejlődni, rafináltabbak lenni, és nem feltétlenül kell e-mail csatolmány ahhoz, hogy a géped zombi/vírus/troll-áldozat legyen...
    ...elég, ha a megfertőzött mobilodat rákapcsolod pl...
  • papi08
    Ha rendesen, tudatosan használod a netet, akkor a beépített Defender bőven elegendő. :)
  • Béluska74
    És tényleg! Bezárom a comodo-t és eltűnik nekem is. Kellene egy olyan tűzfal amivel nem kell mismásolni Win8.1 alatt.
  • Jim Morrison
    én aztat tudom. Ismerősnek jelölésnél is kéne captcha.
  • MoRT2195
    Csak semmi értelme. Kitiltanak 1000 ilyen "surmót" és jön helyettük másik 1000 surmó.
  • Jim Morrison
    rákattintasz a nevükre, majd jobbra fent lesz a report gomb.
  • RoboKutya78
    skacok leblokkolt felhasználó hogy a francba tud mégis barátmeghívót küldeni újra a számomra?
    Ezeket a surmókat fel lehet valahol jelenteni?
  • Troger911
    Na, megint előjött, pedig most a steam se fut. De ha jól látom, te is Comodo tűzfalat használsz mint én, és az egy félbevágott c betűnek tűnik nekem, olyan betűtípussal mint a comodo...

Szerk.: Egyértelműen a comodo csinálja, mert ha bezárod, eltűnik az a kis cucc is!
    Utoljára szerkesztette: Troger911, 2015.01.24. 07:32:42
  • Troger911
    Nálam is ez van kb az utolsó frissítés óta, win7 64bit, legalább már tudom, hogy a steam okozza :)
    Utoljára szerkesztette: Troger911, 2015.01.24. 07:14:03
  • Béluska74
    Task manager-ben semmi extra program nem fut. Bekapcsolom a gépet bejön a win 8.1 eddig semmi,elindítom a steam-et még ekkor sincs ott,de ha kirakom teljes képernyőre akkor már ott vigyorog a sarokban,ha elindítok egy játékot akkor is oda fészkeli magát. Ami a képen be van karikázva annyi az egész ha a képernyő közepére húzom akkor is olyan marad mint amit itt látsz. Olyan mint egy félbevágott ikon. Csináltam gyors egy másik képet is :
  • MerlinW
    Ha tudod mozgatni, miért nem oda teszed, hogy lássuk is? Task manager-t nézted? Nem fut valami ismeretlen process?
  • Béluska74
    Sziasztok! Pár napja megjelent egy kis szürke ikonszerű "valami" a képernyő jobb alsó sarkában. Ő a legnagyobb prioritást élvez a képernyőn. Nem tudom mi okozza,de ha elindítom a steam-et és (vagy) ezen keresztül egy játékot akkor odateszi magát is nem tudom eltüntetni. Mozgatni tudom de nem jöttem rá,hogy mi rakja oda. Nem okoz zavart,de a szememet kezdi kicsípni a látványa. Vírusirtó nem talált semmit sem nem telepítettem csak egy játékot (azt is a kártyák miatt : Little Street Racers) és piff-puff odatermett. Beszéljen helyettem egy kép :
  • Rony94
    Mert ez egy multiplayer játék, és ezeket a játékokat általában emberek népesítik be. És most hogy ingyenes, így elérhető vált az összes 10 évesnek akik bénáznak össze-vissza, meg hülyeségeket beszélnek a mikrofonba. Tiszta dedó. Az ingyenesség előtt ez nagyon ritka volt. Normálisabb volt sokkal a közösség.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tisztelet a kivétel aki 10 éves, de mégsem ilyen.
  • MerlinW
    Ezek szerint nem játszottál vele, mikor még nem volt ingyenes. A grafikával kapcsolatos mondatodat meg úgy veszem, hogy el sem olvastam...
  • vegicsek
    Mi ez a sznob mentalitás, hogy ingyenes ezért szar a tf2? Egyáltalán mit vártok egy képregénygrafikás játéktól, ami abszolút fun célzattal készült?
  • Jim Morrison
    nem tudom vissza tudnak e rángatni :) vanilla tf2 source engine 2-vel... na jó akkor igen :)
  • Rony94
    Majd a TF3......majd a TF3. :)
  • Jim Morrison
    igen, ezzel sajnos a kisgyerek utánpótlást oldották meg.
    Decemberben felnéztem, és égett a pofám, hogy alacsonyabb volt a színvonal mint anno egy free weekenden, vagy mikor kijött a játék. Nem volt értelme játszani.
  • Rony94
    A TF2 nem az itemek miatt szar, hanem mert ingyenes lett Sosem lett volna szabad ingyenesíteni. :( Emlékszem, pont akartam volna adni még egy esélyt a játéknak, erre bejelentik hogy ingyenes lesz. Kösz!
  • Jim Morrison
    Ami azt illeti tenyleg, tf2-t is elkurtak hogy naponta jonnek uj itemek, legtobb szeron meg mindig kisgyerekek probalgatnak cserelgetni.
    Csgo meg mar csak a skinekrol szol, oriasi evek ota hibakat meg nem javitottak ki :)
    Maganvelemeny. Persze volt jo resze is a szupportjuknak, de leginkabb csak arra mennek ra amibol megtobb hasznot tudnak huzni :(