Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Nos. Én felszerettem volna venni (feketén fehéren ott volt a neve a játék képernyõjében), de sehol nem találtam. Azon a néven durván 27 név van "bejegyezve steamben". Mindegyiket végignéztem hátha, de egyik sem õ volt. Ilyenkor mi van? (nem hinném hogy törölte volna magát mert gameplay videókat csinál) Sokszor volt már olyan, hogy kerestem ismerõst multiztam vele, nevét helyesen leírtam de sehol semmi. még a profilképét is elmondta.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az, hogy folyamatosan emelni fogja az árat, az sajnos minden early access játékkal így van újabban, de egyrészt szerintem túlárazott, másrészt legalább valahogy honorálni kéne azokat, akik csak a mod miatt vettek anno Armát, nem egy óriási dologgal, de mondjuk egy -10%-al meg lehetett volna dobni õket.
A fõ problémám viszont tényleg az, hogy egy full, a moddal minden tekintetben egyezõ játékot ígért tavaly nyárra, majd tavaly decemberre, majd idén tavaszra, és most ott tartunk megint, hogy nyár végére már ígéri, hogy minden benne lesz, ami a modban benne van. Ott van egy gyakorlatilag kész motor, amit csak finomhangolni kéne, ennek ellenére a játék tele van bugokkal, a mûködõ funkciók háromnegyedét eltávolította, és sajnos nem sok jelét látom annak, hogy agyon törné magát azért, hogy rendberakja a problémákat.
Az meg, hogy állítólag nem fogja teljesen cserben hagyni azokat akik a moddal játszanak, ennek ellenére pár hónapja majdnem szószerint nyilatkozott egy olyat, hogy leszarja a modot, fejlesszék csak azok, akiknek nincs jobb dolguk (és a vicc az, hogy az Epochot például többre tartják már, mint a vanilla DayZ-t...), az megint egy kicsit s*gget a számból dolog.
Akárhogy nézem, a jelen "viselkedése" alapján rájött, hogy mekkora pénz van a modban, összerakott egy még alfának is erõteljesen nevezhetõ dolgot, amit pusztán a neve miatt vesznek az emberek, miközben különbözõ idõhúzó taktikákkal és ígéretekkel próbál pumpolni annyi pénzt, amennyit csak lehet.
Nyilván, van akinek úgy fog ez lejönni, hogy begõzölt és elvakult vélemény, viszont én így látom ezt az egészet, nekem egy nagyon nagy csalódás amit csinál, és nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
amiért meg van határozva egy alap összeg, még nem azt jelenti, hogy annyit is kell érte fizetni. ezekkel a bundle cuccokkal mindenki jól jár: akinek nincs havi 20-30e forintja játékokra, az olcsón hozzájuk juthat kikerülve a warezhoz folyamodást. akinél pedig nagyobb a buksza és hatalmas a jótékonykodás iránti vágy, az embertelen nagyságú összegeket adományozhat ilyenkor. (mondjuk én inkább az indie fejlesztõknek adományoznék többet, mintsem a már sikeres cégeknek, de persze ezzel nem azt mondom, hogy utóbbiak nem érdemelnék meg.)
Még 8608 db.
Lehet az a baj az 1$-al, hogy az is sok 😊
tanultam marketinget 5 évig. el kell, hogy keserítselek, de rám az esetek 99%-ában nem szokott az a bizonyos sztereotípia igaz lenni. marketingszempontból én férfi vásárlónak számítok. (a steames játékvásárlások egy külön állatfaj, szerintem nem csak én vagyok vele úgy, hogy ami akciós, azt meg kell venni, néha "csak" azért, hogy nõjön a steam könyvtáramban a játékok száma (avagy az e-penis))
a másikkal egyetértek.
Az tetszik, amikor valaki azt hiszi, hogy nem õ ad, hanem õ kérhet XDDD
rögtön megbukik a szûrõn, ha ezek közül egy pár egybe cseng: új reg, ruszki/ázsiai/dél-amerikai, kevés játék a steam accon, meg ugye az értelmes leírás hiánya, valószínûleg egy kukkot se ért angolul, fingja sincs az oldal mûködésérõl...
a kedvencem a cod felajánlások, mindig detto ugyanazok a tünetek, a kis mohos rögtön hármat szeretne kapni 😄DD
Per Aspera Ad Inferi.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Egyébként a 2k játékok a napokban valamiért mindenhol nagyon olcsóak voltak, szerintem készül valamire a kiadó, hogy mindenhol fillérekért árulja/árulta a játékait, és még egy Bundle-be is belerakták.
Is it really royalty free?
Yes, the monthly subscription fee is all you have to pay, there’s no royalty share required when you commercialize your game projects.
Where can I find the Eula?
You can find the EULA (End User License Agreement) on our website
[merlinw.org]
"Is it really royalty free?
Yes, the monthly subscription fee is all you have to pay, there’s no royalty share required when you commercialize your game projects. "
Ez alapján nincs.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Egyébként értelek, csak az én felfogásomban a kiadók is fõként jótékonysági célzattal szállnak be a Bundle projectbe. Persze az igazság valószínûleg inkább valami olyasmi, hogy marketing szempontjából megéri olcsón árulni egy sorozat régebbi részeit, plusz a cég imidzsében is jól mutat.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
én úgy vagyok vele, hogy a legtöbb bundle-t megveszem 1 dollárért, akkor is, ha nem érdekelnek a játékok belõle, mert már azzal is jótékonykodtam
ha tehetném, én is sokkal több pénzt fizetnék a játékokért is, meg adományba is, de sajnos nem vagyok milliomos...
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P