34737
  • RAMyMamy
    szerinted majd minden egyes felhasználónál ellenőrzik, hogy mit aktivált be meg mit nem? azt a felajánlónak kell reportolni feléjük, ha a nyertes továbbadta a játékot
  • Anonymusx
    Köszi !
  • MoRT2195
    De ezzel magadat szívatod, mert ha megjelölted, hogy megkaptad, de nem látják a játékaid között, akkor ki is dobhatnak...
  • RAMyMamy
    mivel én semmilyen levelet nem kaptam tőlük, miután kisorsoltál és mondtam, hogy nem kell, ezért másnap rányomtam a received gombra és kész. nekem kiírja, hogy én vagyok a nyertes, nálad is meg kéne jelennie. közben szereztem egy példányt a játékból és ott van a raktáramban, de nem fogom beaktiválni magamnak, mert az ajándékba lesz.
  • MoRT2195
    Oks, köszi, írtam Ramynak, majd csak reagál valamikor. :)

Addig is itt van még mindig a 3 felajánlásom, vasárnap 16:00-ig lehet jelentkezni.

• Dzsini
    Kérd meg, hogy jelezze a giveawaynél (lehetőleg angolul), hogy nem kell neki.
    Ahogy írod, bizonyítékot kérnek, ami vagy screenshot, vagy a nyertes egy hozzászólása a sorsolásnál, ahol lemond a nyereményről.
  • vegicsek
    Ha jól értelmezem azt szeretné, ha az eredeti nyertes a giveaway-hez odakommentelné, hogy bocsi mégsincs rá szüksége.
  • MoRT2195
    Pár napja steamgiftsen Ramy megnyerte az egyik felajánlott játékom, de nem kell neki, így kértem új nyertest, azzal az indokkal, hogy elutasította a nyereményt. Most írt a support, valaki fordítana nekem? :D

"Hello,

Could you please provide proof of the winner rejecting the gift. A screenshot of the conversation or having them post in the giveaway will work."

Vagyis igazából csak a végét nem értem, onnan, hogy "or having them post in the giveaway will work."
    A beszélgetésről tudnék képet küldeni, de kétlem, hogy egy magyarul íródott beszélgetés innen az SG.hu-ról megfelelő lenne nekik. :D Mit kéne csinálnom?
    Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.03.07. 06:18:48
  • HRC Dodi
    Megkaptam, köszönöm szépen! :)
  • 3Error #26698
    Köszönöm a megtisztelő bevételt a Steam csoportba !
  • 3Error #26697
    Sziasztok, remélem MerlinW elfogad tagnak, engem itt találtok meg : http://steamcommunity.com/profiles/76561198053232732 :)
  • Maala
    Grat Dodi92, ha minden igaz, elküldtem a keyt, ha nem csináltam valamit jó, akkor plíz jelezd. -.-

Tanulópénz, nah.
  • Mor3llo
    Köszönöm a Rome2: Caesar in Gault :)
  • nagykispeter
    Igen sajna tényleg nállam volt a gond tegnap délután újra raktam az egész Win 7-et és azóta jó.Hogy mi lehetett a gond nem tudom,mert mindent ugyanúgy tettem fel min t múltkor .Hozzáteszem 2 hetes volt a rendszer előtte pedig másfél éves és akkor se volt gond és most se,csak a m2 hét alatt!
    Mégegyszer köszönöm a segítséget
  • MerlinW
  • Rony94
    Szép. Nekem már megvan, de köszi szépen a felajánlást. :)
  • Maala
    No, tesztnek: máj förszt givövéj.

• IMYke2.0.0.0
    Ha úgy vagyok gép előtt, akkor reggel fellépek és este fél 9-ig online is vagyok - semmi gond, most sem.
  • kigyi
    Pedig nálam is online a rendszer épp az előbb jelentkeztem be valami tiltja mégis nálad.
  • genndy
    Pedig nálad van valami gond, a Steam éppen most is jó (issteamdown). Nincs sok ötletem.
  • nagykispeter
    Az a baj ,hogy már ezt is többször csináltam.Állandóan azt írja ki ,nem tud a szerverekhez csatlakozni.Mostmár offline módba se enged be ott is azt írja ki ,hogy nincs internetkapcsolatom pedig van ,tűzfalba sincs letiltva!
  • kigyi
    Saját tapasztalataim alapján bármit tudsz aktiválni amiben legalább egy kis eltérés van attól ami neked meg van, ha csak egy skin van a játékhoz pluszban akkor is hozzáengedi adni... Így egy teljes játékot 2x is megvehetsz, ha nem figyelsz és hozzáadja, de csak 1 skin-el lesz több :D
  • genndy
    Ments le a steamapps mappádat, meg ahol a játékok vannak és tedd újra a Steamet.
  • nagykispeter
    Sajnos így sem jó.A böngészőből be tudok lépni a fiókomba,viszont ha valami steames játékkal akarok játszani akkor nem tudok belépni a csatlakozáskor!Akkor dobhatom ki az összes steamen regisztrált vagy vásárolt játékot?
  • tegla
  • RatBaG #26682
    az előbb olvastam, hogy állítólag a humblis "Lara Croft and the Guardian of Light"-ban benne van a Things that go boom dlc is.
    nem tudjátok, a többi dlc is jár vele, vagy csak ez? be tudom esetleg aktiválni, úgy hogy egy alap GoL már van az accountomon?
  • chris0000
    igen a shift+tab-al látszik.
    thx a helpet.
  • nagykispeter
    Köszi,most éjszakás vagyok reggel ha hazaérek mindjárt megpróbálom
  • wantonly
    Ilyenkor meg kell adni egy nevet az "új számítógépnek" és beenged. Annak az ablaknak az alján van, ahova az e-mail-ben kapott kódot kell beírnod. Tőlem régebben akkor is kérte, ha böngészőt váltottam ugyanazon a gépen. Szerintem ez lehet a probléma.
  • nagykispeter
    sziasztok!
    Már napok óta nem tudok belépni a steam fiókomba ,mindig azt írja ki hogy nehézségek léptek fel,ha az elveszett fiók felderítést csinálom akkor megküldi a kódot,de továbbra se enged be,valami olyasmit ír emailbe hogy új számítógépről jelentkeztem be,pedig mindig ugyanarról,valaki járt e már így mit lehet ilyenkor tenni?
  • MoRT2195
    Oké, kérek új nyertest, ki is lehet választani az okok közül, hogy a nyertes visszautasította az ajándékot. Csak gondolom előtte majd felkeresnek téged.
    Mármint mielőtt új nyertest sorsolnának.
    Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.03.02. 02:28:12
  • RAMyMamy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.steamgifts.com/giveaway/8diiP/ibb-obb

véletlen jelentkeztem erre, úgyhogy ha lehet, akkor sorsold újra, mert nekem nem kell a játék

ha nem lehet már, akkor rányomok, hogy megkaptam

Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2015.03.01. 22:07:32
  • MoRT2195
    Na már el is küldve mindenkinek minden. :)
    Viszont közben találtam még egy játékot, erre is vasárnapig lehet jelentkezni, mint az Amnesia: Collection-re, és az X-Com: EU-ra.

• papi08
    Köszönöm itt is! :)
  • MoRT2195
    Gratulálok mindenkinek aki nyert valamit! :) Javarészt már elküldtem a kódokat/gifteket/linkeket, de még nem mindenkinek, viszont erre is sort kerítek még ma. Akinek nem jött meg valami, az nyugodtan írjon. Aki pedig megkapta, az jelezze ezt vissza a Steamgiftsen is.
  • Scooter
    Köszi a nyereményeket!
  • RED BULL F
    Köszi a felajánlásokat, az egyikre én is jelentkeztem!
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm a felajánlásokat, melyek közül egyre jelentkeztem is.
  • bon
    köszi
  • bon
    Némi felesleg: