Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KiruHoshino
@MerlinW - Szeretném megtudni, hogy miért lettem tegnap kirúgva a csoportból? Több éve tagja voltam és 9 felajánlásom is volt. Szerintem nem ezt érdemlem. Szeretném ha megmagyaráznád.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Sirch
Paypalról feltöltesz pénzt a walletedre, és megveszed, amit akarsz. Ezt megteheted külön bármikor, vagy ha többet akarsz költeni, mint amennyi a steam számládon van, akkor a rendszer automatikusan felajánlja, hogy a hiányzó összeget feltöltheted a walletre!

MoRT2195
Kösz az infót, gyorsan le is kapom akkor, mielőtt javítanák. 😄 Amúgy is leakartam szedni, szóval ez most egy remek alkalom lesz erre. 😄
A Defiance dob kártyákat, még úgy is, hogy Free to play! Gondolom bugos.
grebber
Valaki akinek nem igen kell a walettpénzze nem venne nekem egy tf2 kulcsot?
Paypalon azonnal küldeném az összeget.

Next PC upgrade: 2022

piacról csak wallettből tudsz szerintem
grebber
Steam piacon nem lehet ugy vásárolni hogy walettpénz + paypalal vagy mással kiegészíteni?
Hol tudom megváltoztatni,hogy mivel akarok fizetni?

Next PC upgrade: 2022

Akkor úgy írom, hogy Free Weekend, így jó? 😄 Elképesztő...!😄
Troger911
Inkább ingyen kipróbálható, mint ingyenes 😊
Thx, megvan!😉 Blokkolva volt ezért nem láttam.
Egyébként, ingyenes a hétvégén a Ace Combat Assault Horizon - Enhanced Edition! Nem mint ha engem nagyon érdekelne...😄
Scooter
Igen, e-mail-re is elküldi, de ha visszamész az oldalra a facebook-al, amivel lekérted a kódot, újra kiírja.
pedig nekem mailben is elküldte pár óra múlva
Tinman
Ilyenkor veregetem magam vállon, hogy kb. csak minden 100. játékom van direkt a steam-en véve :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

SweeneyTodd
Mert nem emailre küldi, hanem azon a felületen jeleníti meg ahol az emailcímet megadod, bejön egy fászbúkos megosztós baromság ,azt ügyesen ki X-eled és alatta lesz a bűvös kulcs.

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Nekem nem küld kódot email-re.
MerlinW
Angolosoknak érdekes és hiánypótló cikkek:

Hogyan is működik a Steam áruház
Steam Sales Platform

Kiragadott érdekesség: a Valve 35%-ot kap minden eladott példány árából.

[merlinw.org]

orichalcos
Halo Spartan Assault nyertesnek elküldtem a gift-et. Gratulálok.

My streams: https://beam.pro/oriic

IMYke2.0.0.0
Félreértesz.
A sortörés árulkodó - épp játszottam, tehát "fenn voltam", és épp szünetet tartottam, és ránéztem - öcsiket pl. már meg sem nyitotta a kliens.

Ahogy pl. most a Marlow Briggs alatt is jelzi, hogy nem érhető el a szolgáltatás.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Steam volt a kérdés, nem a KF 😄 Attól, hogy nem mennek a community szerverek, a KF még nem fog megállni😊

[merlinw.org]

MerlinW
IMYke2.0.0.0
Nem csak nálad.
Killing Floor alatt vagyok - épp szünet.

//szerk

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mindenkinél: link
wesker24
Csak nálam halt be a steam mert azt írja nem tud csatlakozni a steam hálozathoz !
SweeneyTodd
Köszönjük nagymester ! Im happy <#vigyor>

MerlinW
Most már mindenki hepi?

[merlinw.org]

penge96
Nem hittem volna, hogy a kis Simses értesítőmmel mit indítok itt el... :'D

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

SweeneyTodd
Először azt hittem a szememmel van valami ,vagy a fény úgy jön be az ablakon, furcsa volt. Utána meg rohadt idegesítő 😄

genndy
Maradj az egérrel a szélen <#idiota>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Számomra nagyon zavaró ez a halványkék háttér, és mikor ráviszem az egeret akkor fehéredik be... Nem tudom más hogy van vele...

steam, origin: ACE_hun

MoRT2195
Imádlak, mondtam már? Imádom, hogy mindig belém kell kötnöd. Szerintem ez már a lételemed, hogy bármit is írok, te beleköss. (Most amúgy végképp nem értem mi a bajod, de jól van betudom annak, hogy bal lábbal keltél fel, és mindenképp bele akartál kötni valakibe.)
Igen, a Ubisoft is állandóan dobálja a folytatásokat, a "rókabőröket", de ők legalább mellett adnak ki újdonságokat is, nem is keveset. Tudom milyen lett a Watch Dogs, lentebbi mondatom ("A marketing az megy, mindenki eldobja az agyát a videók láttán, aztán amikor oda jutunk, hogy végre játszhatunk a játékkal, akkor kiderül, hogy egy kalapkaka az egész."😉 főként erre is értettem.
Én nem fanboyoskodom, egyik céget sem kedvelem, vagy utálom, én csak a játékokat nézem. És játékok terén a Ubisoft azért jóval több újdonságot képes felmutatni, mint az EA, ha tetszik, ha nem.
látszik, hogy már megint fogalmad sincs, hogy miről beszélsz. az Ubisoft is ugyanúgy rókabőr szindrómában szenved, főleg az Assassin's Creed szériával. a Revelations és az AC3 egy vicc volt szvsz. a Watch_Dogsról pedig ne is beszéljünk, ami egy rakás szar, de finoman fogalmazva is egy középszerű, unalmas bughalmaz. és ilyenkor nehogymár a kedves vásárló legyen hibáztatva, hogy "jaj, hát nem kellett volna ilyen magas elvárások elé állítani szegény játékot, amit ugyan szétreklámoztunk, ahol csak lehetett, de az ígéretek felét sem tartottuk be és a végterméknek köze nincs az eddig bemutatottakhoz".

teljesen felesleges fanboyoskodni, mindegyik cégnek megvannak a saját fekete és piros pontjai. "egyik kutya, másik eb."
MoRT2195
A Ubisoft legalább megpróbál minden évben valami ütőset és újat kiadni. 2012-ben a Watch Dogs-ot mutatták be, ami nagyon jónak ígérkezett, és bár nem lett rossz, de azért nem is olyan jó, mint a videókban látható volt. 2013-ban a The Division-t és a The Crew-ot mutatták be, mindkettő nagyon ígéretes szintén. Idén pedig a Rainbow Six: Siege-et mutatták be, ami bár nem új játék széria, de folytatásnak sem lehet nevezni. Szóval a Ubi legalább próbálkozik. És a sok új és régi AAA játék mellett még kisebb játékokat is kiadnak, amik szintén nagyon jók, pl: Valiant Hearts: The Great War, vagy az általad is mondott Child of Light. Az Ubiba is van sok rossz dolog, de azért ők legalább NEM CSAK ugyan azt akarják eladni minden évben, mint az EA. Az EA-től mi újat tudnék mondani? Semmit. Na jó, Titanfall, de az se nekik köszönhető, csak később karolták fel a fejlesztő stúdiót.
Ugyanez megy a legtöbb nagy cégnél. Ott az Ubisoft pl. Legutóbbi gyöngyszemük a Child of Light volt, nagyon tetszett. Ugyanakkor hatalmas eladásokat produkált? Nagy siker lett? Dehogy! Az évente megjelenő Assassin's Creed folytatás hozza a nagy bevételeket. Azonban, ha nem lenne AC, nem lenne Child of Light se. Ez van. Ezt kell szeretni. El kell fogadni. Túl hatalmasra nőttek bizonyos cégek és csúnya dolgokhoz kell folyamodniuk, hogy életben maradjanak. Az EA sem az ördög, nem szarvakkal rendelkező vörös emberek vezetik, akik gonoszak, hanem egyszerűen ebből tudnak megélni. Abból a játékosrétegből, akik évente megveszik a futtában összerakott középszarokat és a DLC-ket.
mulli1986
Ezt tanítják egyetemen, nem hülyéktől mennek ezek a sikervállalatok 😊

Ja jó lenne látni a steam nicket, Főleg hogy újra kellett regelnem 😊

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

mulli1986
The Great Hunt Vol.1:
"Biztonsági okból a regisztrációtól számítva 30 napig nem szúrhatsz be weblapcímet a hozzászólásodba!" <--- Fuck you (~10 éves regem törlődött....)
Deadly 30:
http://www.steamgifts.com/giveaway/TAQwN/deadly-30
Fearless Fantasy:
http://www.steamgifts.com/giveaway/f07UP/fearless-fantasy
Muffin Knight:
http://www.steamgifts.com/giveaway/qvJ9U/muffin-knight
I am Vegend Zombiegeddon:
http://www.steamgifts.com/giveaway/qBDSU/i-am-vegend-zombiegeddon
Tropico Triology:
http://www.steamgifts.com/giveaway/FfeTw/tropico-trilogy

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Dzsini
És akkor azt is vegyük bele, hogy "indie" gyártmányt is kiadhat komoly cég (nem ők rendelték meg, de részt vesznek a terjesztésben), mert a programozó és a kiadó mostanában már nem fedi egymást 😊

Úgyhogy lehet még bonyolítani a megnevezéseket, ha nincs jobb elfoglaltságunk 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

A casual nem ugyanaz, mint az indie. AAA játék is lehet casual és indie játék is lehet HC. Lásd: Divinity Original Sin indie és HC, Call of Duty Ghosts AAA és casual. Szóval olyan állításomról próbálod azt mondani, hogy nem igaz, amit nem is állítottam. Persze a casual játékok között is van jó, de most a casual alatt a tucatszarokat értettem.
A casual nem egyenlő a NEM AAA játékkal.
bosco05
Ja és az lemaradt, hogy a DICE-t valóban nem tudták még megvenni, ami szerintem közröhej tárgya 😄 Azért az a Dice egy elég noname kis cég egy EA-hez képest. Szóval a lényeg a lényeg, hogy szerintem az EA sokkal nagyobbnak látszik, mint amekkora valójában és én már olyan hangokat is hallottam, hogy közel a csőd a sok selejt szar játék miatt. Amerikában a népszerűsége a cégnek a béka pics*ja alatt van, mert lehet hogy az amcsik hülyék, de ha valami nem működik azt ők többet nem veszik meg. Szóval ja, amit írtál ez kb a BF2 idejében így volt, de ma már kb kósza gondolat...
bosco05
Ez nálam több sebből is vérzik. Először is a Valve kilóra megvehetné az EA-t, tehát azért vannak nagyobbak (Activision mellett sem mennék el, de annál talán még nagyobb lehet az EA). Másodszor, nem azzal van a baj, hogy casual játékokat dobnak a piacra, hanem azzal, hogy amit kiadnak a kezük közül, az mindig egy kib*szott selejt... Az első 2-3 hónapban általában az összes játékuk játszhatatlanul bugos... Attól nem lesznek jobbak, hogy egy régi fost ingyen adnak... Az EA supportja a nullával egyenlő, korábban vásároltam tőlük, de az első kis problémánál már meg is áll a gépezet... (Nem írnám le, túl hosszú sztori.) A lényeg, hogy én megfogadtam, hogy semmit se veszek ettől a lehúzós köcsög cégtől és annyi sz*rhalomtól mentettem meg magam ezáltal, hogy elmondani sem tudom 😊
Értem, köszönöm..

Dzsini
Ha már bent van a könyvtáradban (aktiváltad, tehát telepíthetnéd), akkor már sehogy.

Ha ajándéknak vetted, akkor a tárgylistádban megjelenik ajándéktárgyként, és azt valamilyen módon továbbadod, vagy ha máshol vásároltad, akkor a kóddal teszel ugyanígy.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Üdv!

Bocsánat ha nagyon láma kérdés: konkrétan hogyan tudok eladni (vagy ajándékozni) egy megvásárolt játékot?

MoRT2195
Amiket leírtál az igaz. Viszont ez szinte kivétel nélkül igaz az összes többi nagy kiadóra is. Mindenki dobálja ki évente a folytatásokat, amikhez még jön egy tucat DLC is. A marketing az megy, mindenki eldobja az agyát a videók láttán, aztán amikor oda jutunk, hogy végre játszhatunk a játékkal, akkor kiderül, hogy egy kalapkaka az egész.
Ajánlom figyelmedbe a legújabb csodálatos átb.szásukat:

http://www.gamestar.hu/battlefield-4-dragons-teeth-dlc-frissites-lag-rubber-banding-netcode.html

De evvel most be is fejezem,bocs az offért

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ez se igaz,némelyik casual játék nagyobb élményt tud nyújtani,mint egy nagyobb kiadó terméke

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ezt inkább hagyjuk mert csak a fele igaz amit leirtál,tény hogy évek óta ugyanazokat a fosokat nyomják,csak egyre nagyobb verziószámmal,és minden szir-szar dlc-ért vastag pénzt elkérnek,nem beszélve a nulla tartalmú játékaikról amiket agyonhájpolnak.Itt a marketing gépezet amibe egy vagyont ölnek,és annak köszönhetik a rengeteg eladást,a vevő meg bosszankodik utána hogy ugyanazért a játékért megint kiadott egy valag pénzt. (battlefield,crysis,fifa,sims)

MerlinW
Ja és azt se feledjük el, hogy EA nagyrészt egy kiadó vállalat - ahogy már volt róla szó - 30+ stúdióval (=felvásárolt cégek). Azt is sokan úgy gondolják, hogy minden játék EA játék amiben ott a logo. Pedig ugye ez nem így van, az EA gyakorlatilag 30 különálló játékfejlesztő cég termékét pénzeli és értékesíti. Sok más köze nincs hozzájuk.

Abban különbözik más kiadóktól, hogy mocsok sok pénze van ezért, ha teheti nem társul a fejlezstőkkel, hanem felvásárolja őket és "EA valami" néven stúdiót alkot belőlük. Azt hiszem csupán 3-4 cég van amit nem vásárolt még teljesen fel (Bioware, Dice, a többi most nem ugrik be).

Értelemszerűen ami belefér a büdzsébe, és az okosok hasznot látnak benne, arra nem fogja azt mondani, hogy nem adom ki, hiszen miért tenné. Főleg nem a mai kickstarteres világban😊

[merlinw.org]

MerlinW
Persze a kis izékből lesznek a nagy izék😊 A "hülye" megvesz minden szart, a nem annyira hülye meg a nagy címeket. Azokat a nagy címeket, amiket (nagyon-nagyon leegyszerűsítve) a "hülyék pénzén" fejlesztenek. Ez pontosan ugyanaz, amit minden létező vállalat, de még a bankok vagy a kormányok is csinálnak. A birka fogyasztón megszedik magukat, és abból teremtenek dolgokat a nem birkáknak / tehetősebb birkáknak, akiknek eladják azt még több pénzért. Üdv a kapitalizmusban😊

[merlinw.org]

MerlinW
Majd lesz az is, csak az kicsit komolyabb feladat. Nem volt hozzá türelmem most.

[merlinw.org]