34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
RAMyMamy #26707 szerinted majd minden egyes felhasználónál ellenőrzik, hogy mit aktivált be meg mit nem? azt a felajánlónak kell reportolni feléjük, ha a nyertes továbbadta a játékot -
Anonymusx #26706 Köszi ! -
#26705 De ezzel magadat szívatod, mert ha megjelölted, hogy megkaptad, de nem látják a játékaid között, akkor ki is dobhatnak... -
RAMyMamy #26704 mivel én semmilyen levelet nem kaptam tőlük, miután kisorsoltál és mondtam, hogy nem kell, ezért másnap rányomtam a received gombra és kész. nekem kiírja, hogy én vagyok a nyertes, nálad is meg kéne jelennie. közben szereztem egy példányt a játékból és ott van a raktáramban, de nem fogom beaktiválni magamnak, mert az ajándékba lesz. -
#26703 Oks, köszi, írtam Ramynak, majd csak reagál valamikor. :)
Addig is itt van még mindig a 3 felajánlásom, vasárnap 16:00-ig lehet jelentkezni.
-
#26702 Kérd meg, hogy jelezze a giveawaynél (lehetőleg angolul), hogy nem kell neki.
Ahogy írod, bizonyítékot kérnek, ami vagy screenshot, vagy a nyertes egy hozzászólása a sorsolásnál, ahol lemond a nyereményről. -
#26701 Ha jól értelmezem azt szeretné, ha az eredeti nyertes a giveaway-hez odakommentelné, hogy bocsi mégsincs rá szüksége. -
#26700 Pár napja steamgiftsen Ramy megnyerte az egyik felajánlott játékom, de nem kell neki, így kértem új nyertest, azzal az indokkal, hogy elutasította a nyereményt. Most írt a support, valaki fordítana nekem? :D
"Hello,
Could you please provide proof of the winner rejecting the gift. A screenshot of the conversation or having them post in the giveaway will work."
Vagyis igazából csak a végét nem értem, onnan, hogy "or having them post in the giveaway will work."
A beszélgetésről tudnék képet küldeni, de kétlem, hogy egy magyarul íródott beszélgetés innen az SG.hu-ról megfelelő lenne nekik. :D Mit kéne csinálnom?
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.03.07. 06:18:48 -
#26699 Megkaptam, köszönöm szépen! :) -
#26698 Köszönöm a megtisztelő bevételt a Steam csoportba ! -
#26697 Sziasztok, remélem MerlinW elfogad tagnak, engem itt találtok meg : http://steamcommunity.com/profiles/76561198053232732 :) -
#26696 Grat Dodi92, ha minden igaz, elküldtem a keyt, ha nem csináltam valamit jó, akkor plíz jelezd. -.-
Tanulópénz, nah. -
#26695 Köszönöm a Rome2: Caesar in Gault :) -
#26694 Igen sajna tényleg nállam volt a gond tegnap délután újra raktam az egész Win 7-et és azóta jó.Hogy mi lehetett a gond nem tudom,mert mindent ugyanúgy tettem fel min t múltkor .Hozzáteszem 2 hetes volt a rendszer előtte pedig másfél éves és akkor se volt gond és most se,csak a m2 hét alatt!
Mégegyszer köszönöm a segítséget -
#26693 -
Rony94 #26692 Szép. Nekem már megvan, de köszi szépen a felajánlást. :) -
#26691 No, tesztnek: máj förszt givövéj.
-
#26690 Ha úgy vagyok gép előtt, akkor reggel fellépek és este fél 9-ig online is vagyok - semmi gond, most sem. -
#26689 Pedig nálam is online a rendszer épp az előbb jelentkeztem be valami tiltja mégis nálad. -
#26688 Pedig nálad van valami gond, a Steam éppen most is jó (issteamdown). Nincs sok ötletem. -
#26687 Az a baj ,hogy már ezt is többször csináltam.Állandóan azt írja ki ,nem tud a szerverekhez csatlakozni.Mostmár offline módba se enged be ott is azt írja ki ,hogy nincs internetkapcsolatom pedig van ,tűzfalba sincs letiltva! -
#26686 Saját tapasztalataim alapján bármit tudsz aktiválni amiben legalább egy kis eltérés van attól ami neked meg van, ha csak egy skin van a játékhoz pluszban akkor is hozzáengedi adni... Így egy teljes játékot 2x is megvehetsz, ha nem figyelsz és hozzáadja, de csak 1 skin-el lesz több :D -
#26685 Ments le a steamapps mappádat, meg ahol a játékok vannak és tedd újra a Steamet. -
#26684 Sajnos így sem jó.A böngészőből be tudok lépni a fiókomba,viszont ha valami steames játékkal akarok játszani akkor nem tudok belépni a csatlakozáskor!Akkor dobhatom ki az összes steamen regisztrált vagy vásárolt játékot? -
#26683 -
#26682 az előbb olvastam, hogy állítólag a humblis "Lara Croft and the Guardian of Light"-ban benne van a Things that go boom dlc is.
nem tudjátok, a többi dlc is jár vele, vagy csak ez? be tudom esetleg aktiválni, úgy hogy egy alap GoL már van az accountomon? -
chris0000 #26681 igen a shift+tab-al látszik.
thx a helpet. -
#26680 Köszi,most éjszakás vagyok reggel ha hazaérek mindjárt megpróbálom -
#26679 Ilyenkor meg kell adni egy nevet az "új számítógépnek" és beenged. Annak az ablaknak az alján van, ahova az e-mail-ben kapott kódot kell beírnod. Tőlem régebben akkor is kérte, ha böngészőt váltottam ugyanazon a gépen. Szerintem ez lehet a probléma. -
#26678 sziasztok!
Már napok óta nem tudok belépni a steam fiókomba ,mindig azt írja ki hogy nehézségek léptek fel,ha az elveszett fiók felderítést csinálom akkor megküldi a kódot,de továbbra se enged be,valami olyasmit ír emailbe hogy új számítógépről jelentkeztem be,pedig mindig ugyanarról,valaki járt e már így mit lehet ilyenkor tenni? -
#26677 Oké, kérek új nyertest, ki is lehet választani az okok közül, hogy a nyertes visszautasította az ajándékot. Csak gondolom előtte majd felkeresnek téged.
Mármint mielőtt új nyertest sorsolnának.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.03.02. 02:28:12 -
RAMyMamy #26676 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.steamgifts.com/giveaway/8diiP/ibb-obb
véletlen jelentkeztem erre, úgyhogy ha lehet, akkor sorsold újra, mert nekem nem kell a játék
ha nem lehet már, akkor rányomok, hogy megkaptam
Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2015.03.01. 22:07:32 -
#26675 Na már el is küldve mindenkinek minden. :)
Viszont közben találtam még egy játékot, erre is vasárnapig lehet jelentkezni, mint az Amnesia: Collection-re, és az X-Com: EU-ra.
-
#26674 Köszönöm itt is! :) -
#26673 Gratulálok mindenkinek aki nyert valamit! :) Javarészt már elküldtem a kódokat/gifteket/linkeket, de még nem mindenkinek, viszont erre is sort kerítek még ma. Akinek nem jött meg valami, az nyugodtan írjon. Aki pedig megkapta, az jelezze ezt vissza a Steamgiftsen is. -
#26672 Köszi a nyereményeket! -
RED BULL F #26671 Köszi a felajánlásokat, az egyikre én is jelentkeztem! -
#26670 Köszönöm a felajánlásokat, melyek közül egyre jelentkeztem is. -
#26669 köszi -
#26668 Némi felesleg: