Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Remélem akad még olyan user akinek még nincs meg :

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
<#eljen>

[merlinw.org]

<#eljen>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

grebber

Next PC upgrade: 2022

Valakinek maradt fölösbe egy The Last Remnant? Tudok adni érte egy The Darkness2-t vagy BioShock-ot vagy mindkettőt.
genndy
Nincs. Csak angol van.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

orichalcos
nyertesnek ment gift.

My streams: https://beam.pro/oriic

TheGrinder
Nincs magyar Steam support? Haveromnak akadtak problémái.

Jim Morrison
Teljes fórum motor+design csere történt.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RoboKutya78
Na elmegyek 2 hétre nyaralni és rá se ismerek az gs oldalára mi az megütötte a guta a desing felelősöket?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

toocha

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

zorrobomber
Kösz szépen, a Rock of Ages nagyon jó móka(warez tesztelés alapján), rég óta fenem rá a fogam, csak azért nem vettem még meg, mert sosem volt valahogy szem előtt!

Scooter
#24733: Én se igazán értettem mire írod, azért válasszoltam. Most már okés :-)
Tök jó, hogy steam topicban telefonról nem működik a válasz és a hangulatjelek se.
Bár lehet, hogy csak az enyémről nem megy.
genndy
Ja, mert nem figyeltem mire válaszoltál, csak pont fölötte voltál, és azt hitem te vagy mindkettőre az az egy jelentkező, és viccből már előre köszönöd. Mindegy, nem kell vele törődni, egy helikopternek máshogy jár az agya. Még szerencse hogy én az vagyok mikor mindenki más hülye.
<#zavart2>

mulli1986
Itt is nincs mit 😊

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Scooter
Ez a kettő pont engem se <#rolleyes> <#vigyor1>
genndy
<#eljen>

@Scooter: jelentkezzek mindkettőre csakazértis? <#vigyor1>
Na jó, nem, szerencséd van, egyik sem érdekel.

Scooter
Köszi szépen a nyereményeket ==> <#taps> <#worship>
Troger911
Megnyertem a The 39 Steps-et 😊
Ennek örömére:

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Renjike
Hol kell csatlakozni? 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Scooter
Érdekes, pedig gifts-en is úgy van írva.
MoRT2195
Nem hagyta ki, nem kell a csatlakozni a csoporthoz. El lett érve az 1.050.000, október 18-án BÁRKI letöltheti ingyen, mint mondjuk a Left 4 Dead 2-t a téli akcióban. De azért csatlakozzon mindenki, akit kicsit is érdekel a Payday világa, mert 1,5 millió tag után valami meglepi lesz. 😊
Scooter
Azt kihagytad, hogy csak annak aki csatlakozik a csoporthoz!
MoRT2195
Jó sokára lesz az még. 😄 Azért kíváncsi vagyok mi lesz, ha meg lesz az 1.500.000 tag azon a Crimefesten. 2,5 hónap alatt már csak lesz annyi tag. 😊
KiruHoshino
Sziasztok! Egy jó hírrel érkeztem hozzátok. Október 18.-án 24 órára ingyenes lesz a Payday első része. Szóval ez azt jelenti, hogyha még nem rendelkezel belőle egy példánnyal akkor 18.-án lehetőséged lesz bezsebelni a játékot véglegesen.

El ne felejtsétek.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

orichalcos

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

orichalcos

MerlinW
A zenét hangszereken játsszák. A számítógép nem hangszer😊 De ebbe ne menjünk bele😊 Nincs bajom az elektronikus zenével, régen nagyon sokat hallgattam, jártam partikra (még külföldre is) de zeneileg sosem nem tartottam zenének.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
" de ezt most úgy mondod, mintha nem létezne 100 különböző zenei stílus😊"

Ezt akár magadnak is címezhetted volna 😊))

A "tucc-tucc" zenében is vannak szép számmal kiváló művek - ahogy a rock/metál/jazz-és-kismillió-más műfajban is hulladékok---

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Én sem annyira, de ezt most úgy mondod, mintha nem létezne 100 különböző zenei stílus😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Én meg húrtépegetős-fejrázós zajokat nem tudom sokra értékelni. Fura világ ez, nem igaz?

TBTPumpa
Nem, sajnos még mindig nem viszi ezeket a formátumokat. <#szomoru1>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

MerlinW
Sosem értettem, hogy a tuc-tuc és a zene szavak hogy férnek el egy mondatban, de ez már az én szociális problémám 😄

[merlinw.org]

MerlinW
Nálam Aimp3 a favorit. Baromi jól szól, gyors, kicsi okos.

[merlinw.org]

pedig vannak olyan játékok, amiket kifejezetten kellemes tuctuc zenére játszani, főleg az ilyen multis "agyatlan hent" típusúakat (pl. serious sam)
MerlinW
Steam profilok a bal oldali Steam gomb-ra kattinva.

[merlinw.org]

MerlinW
Játék közben az overlay-en való zenematatás azért elég kényelmes😊

[merlinw.org]

genndy
És vissza fogod tudni venni? Mert múltkor még valami olyan volt, hogy meghívásos csoportba nem lehet visszakerülni ha kikerült az ember. Vagy van különbség hogy kilépett vagy kidobták?
(EJ-be pl. Pedro-t vissza tudták hívni pedig magától ugrott ki)

IMYke2.0.0.0
Nyilván tudod, de másnak még jól jöhet az infó: a Foobar2000 (is) képes komplett (al)könyvtárakat beolvasni (Library) és a bennük lévő könyvtárak, lejátszási listák alapján rendezni - sőt, gyorsgombbal vezérelhető így rá se kell nézni a Foobar2000 kliensre , ha épp "olyan más hangulatom van, nem ezt akarom hallgatni"-ja van az embernek.

A STEAM-es egyetlen előnye, hogy bebújik játék alá, és egy helyen futtatható.

Én nem szoktam más zenét hallgatni, mint ami a játékban szól <és ha tetszik>, ha utálom a zenéjét, akkor meg OFF, és csendben, zenén kívüli zörejekkel, beszéddel játszom.
Egy MÁS trance, dance, rock stb. zene abszolút nem illene - szerintem - egy ilyen tevékenységhez.

//Kivéve az eleve zenés játékok. pl. Beat Hazard...

TBTPumpa
FLAC, Wavpack, WMV Lossless és Apple Lossless már megy vele?
Mert a WAV, sima WMV és MP3 formátumokat szépen vitte a béta, de csak ezeket. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

MoRT2195
Jó ez a zene lejátszó, majdnem mindig PC-ről megy a zene, Steam is mindig megy, szóval én hasznát veszem. Legalább nem kell elindítgatni mást, meg mindig bemásolgatni a zenéket. Egyszerű, arra tökéletes amire kell, zenét hallgatni. 😊 Ha még lenne is valami tálcába épülő kis modul, akkor ez már több, mint tökéletes lenne. 😊
IMYke2.0.0.0
Nyilván, meg lesz a célközönsége - tévén stb. matatóknak.
Aki kicsit is otthon van PC-ben, az meg nem szorul erre.
Foobar2000 for the win!

MerlinW
Steam mostantól zenelejátszó is😊

Steam Music

[merlinw.org]

MerlinW
Most erre mit mondjak? Két teljes napod volt, hogy teljesítsd az egyetlen csoportszabályt. Fél év bünti, nézz vissza ha letelt.

[merlinw.org]

KiruHoshino
Több mint 1 éve voltam a csoport tagja. 1x hibáztam és az is véletlen és máris ki lettem rúgva. Szerintem ideje lenne újragondolnod a csoport móderációját, mert ez így vicc.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

KiruHoshino
1 játékot véletlen nem köszöntem meg és máris ki kell dobni? Meg lehet nézni, hogy mindig megköszöntem a csoport felajánlásait és itt a fórumon is nyomtam mindig a repet ha szerettem volna azt a játékot ha nem. Nem mindig kellene először cselekedned.

MerlinW
Lehet vétkeztél az egyetlen szabály ellen.