34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
csoli31 #26747 Szerkesztési idő túllépés
Sok sikert hozzá!
-
csoli31 #26746 Mondanám hogy szívesen, de nem fogadtad el. Mivel még mindég ott figyel a raktáramban. Vártam egy ideig, hogy hátha eltűnik (csak egy bug), de nem így lett. A Steam fiókodon, a játékaid közt sem látom. Ez is azt erősítette meg bennem, hogy nem egy Steam-es hibáról van szó...
Elküldöm még egyszer. Kérlek fogad el, és aktiváld is be! Előre is köszönöm. -
RED BULL F #26745 Köszi! -
#26744 Humble Star Wars Bundle maradékok:
Csütörtök este 8-ig. Mind nyílt, úgyhogy sokan lesznek. Nem baj, hajrá! -
#26743 Hű köszi! Ezt nem találtam volna meg szerintem egy darabig :) Na bekorlátozom őket, hogy ne tudjanak zavarni feleslegesen :) -
#26742 Aktivitás - Barát-aktivitás - mellette pici betűvel: Barát-aktivitás beállításai itt pipálgathatsz kedvedre -
#26741 Olyan funkcióról, hogy értesítések kikapcsolása tudtok valamit? Én nézegettem, de nem találom a steam beállításoknál. Van 1-2 csatorna aminek tagja vagyok, de annyi bejelentést tesznek közzé, hogy már az agyamra mennek, nem akarok leiratkozni róluk viszont így játékokat is lerak asztalra néha amikor esemény értesítés érkezik. -
#26740 Nekem mondjuk a másik Square Enix Bundle-ből (a karácsonyiból) minden kellett azzal kivételesen teljesen jól jártam nem maradt belőle árva kulcs :)
A HB-s változat már nekem is gáz lett volna.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.03.16. 13:58:07 -
#26739 Ja, néha jobban megéri. Nemrég a Square Enix Bundle 2-ben az összes játék megvolt nekem, kivéve a Sleeping Dogs, ami meg a 10 dolláros csomagban volt... :D Ennél olcsóbban is megkapom már, akár a Definitve - vagy mi a tököm - Editon-t. :D -
#26738 Jobban jártál volna, ha külön beszerzed ami érdekel :) -
#26737 Igen engem kifejezetten a sniper ghost érdekelt volna de hát ez van ha ezekből a bundlekból max egy két játék ami megragadja az érdeklődésemet
Dlh-n meg becsekkoltam ha a kalózos játékokra gondolsz:)
Most 2000 ft bukó egy játékért max kettőért bumm.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.03.16. 11:04:26 -
#26736 Ebből még pár most is ingyenes a dlh-n, meg pár volt korábban is máshol... -
#26735 Na most az egyszer kicsit rosszabbul jártam bundle vásárlást illetően
Gondoltam meglepem magam pár játékkal a szülinapomra de úgy tűnik a meglévő játéklistámat csak pár darabbal bővítettem így a megmaradt készletemet ajánlom fel először csere formátumban majd felajánlás címen.
Ezek maradtak meg van benne pár jónak mondható cím
Cserére először a Kivlistámat böngészd át :)
Weird Worlds: Return to Infinite Space
Afterfall Insanity Extended Edition
Disciples III: Renaissance
Galaxy on Fire 2 Full HD
Tower Wars
Commander: Conquest of the Americas Gold
KnightShift
East India Company Gold
Pirates of Black Cove Gold
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.03.16. 10:43:54 -
#26734 CRYTEK
Köszi a szülinapi ajándékot átvettem steamgiften és csekkoltalak:) Scourge: Outbreak
-
#26733 Red Faction Guerrilla, 2 euro steamen.
Vegyétek nagyon jó a multiplayer!!!
Steam
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.03.14. 16:08:57 -
#26732 Ment PÜ :) -
Gyuszopapa #26731 Eurofighter-typhoon kulcsot keresek. -
xido #26730 nem ott gondoltam..jobb sarokban óra mellett tálca ikon esetében,mikor nincs nyitva a kliens,csak jobbklikkel indítanék onnan valamit :) -
#26729 Keresés mellett, "Játékok"-at átállítod telepített-re. -
xido #26728 kérdés
hol lehet lelőni a kliensben,hogy a legutóbb vett játékokat ne rakja be az inditó-részlegbe,csak az legyen ott továbbra is,ami telepítve is van? -
#26727 Valszeg warez játékokkal is játszol, azok és a steamapi.dll-jük néha belepiszkítanak a konfigba. -
Ironman2 #26726 Miért van az hogy fogja magát a steam,aztán angolra vált át? Tegnap este még magyar nyelven volt,most megint állíthatom be! -
#26725 Ugyanúgy, ahogy a nem Steam-es játékokat:) Telepíted / bemásolod a magyarítást. -
#26724 Steames játékot lehet magyarítani? Ha igen, hogy? -
#26723 Ment privi :) -
#26722 Ha valaki vágyik egy AC Revelations példányra (UPlay), szóljon. -
#26721 Kár rájuk pazarolni az időt. Ha esetleg egyet kitiltanak, akkor jön helyette másik. Nyomj rá a blokkolás gombra, azt kész, nem tudsz velük mit kezdeni. -
#26720 Semmi csak kíváncsi vagyok melyik jelentést veszik a legkomolyabban ezek ellen a 0-ás szintű botok ellen.
Vicces akárhányszor felmegyek csgozni tutti bekapok párat vagy ha veszek kapok hátteret vagy valamit biztos becsekkol valaki.
Mert néha előfordul hogy jelentés után újra becsekkolt akit jelentettem.
-
Lokker #26719 Mi fáj már megint? -
#26718 Szívesen! :) Grat mindenkinek, aki nyert, és jó játékot (vagy jó kártya farmolást). :D -
#26717 Szabálysértés jelentésénél melyik jelentést veszik a legkomolyabban?
-
#26716 Gratula nektek ! -
#26715 Grat. mázlista :) -
Rony94 #26714 Én pedig köszönöm szépen az XCOM: Enemy Unknown-t! :) -
#26713 Nagy köszönet az Amnesia Collection-ért!!! -
#26712 Akkor örülünk :) -
#26711 Engem ledobott "offline" állapotba pár percig, de most már oké.
Megnéztem, nem kaptam semmiféle e-mailt, minden rendben a fiókkal. -
#26710 Valószínű, mert nálam dolgozik rendesen. :) -
#26709 Mindenkinél lehalt a STEAM?
Szerk.: http://www.isitdownrightnow.com/ szerint nem... akkor nálam van gebasz :(
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.08. 11:21:02 -
#26708 Jól van, te tudod, akkor rányomok én is, hogy elküldtem.