34737
  • Jim Morrison
  • csoli31
    Portal 2 mód (kell hozzá maga a játék).
  • genndy
    Értelemszerűen a megnyíló csetablakban. De az overlayen biztosan (Shift+Tab).
  • chris0000
    hi.
    ha vki nézi a live streamet és ír vmit én,h tudok válaszolni?
  • Scooter
    El van felejtve ;-)
  • SweeneyTodd
    Dehogy, nem arra ment.

Bocsi a kifakadásomért csak azt hittem te is csak bele akarsz kötni valamibe mint mostanság divat egy két topikban.

Nem tudtam ilyen érzékeny pontod ez. Tényleg csak azért kérdeztem meg mert ismerős címek voltak... amúgy egybe aktiválja be A Machine for Pigs és a The Dark Descent , szóval ilyen 2in1 csomag...
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.02.28. 20:50:51
  • Scooter
    Bocs, de az a hozzászólást tűnt nagyon kötözködőnek. Nem értem, hogy miért kell mindig valakinek megjegyeznie, hogy honnan van. Aki felajánlja az ingyen továbbadja másnak. Mintha bűn lenne egy újságban lévő teljes játék felajánlása. Nálam egyszer egy Guru-s újságba kötettek bele, hogy cserélni akartam másra. Én se ingyen kaptam az újságot, hanem pénzért vettem. Ezért ugrok az ilyen megjegyzésekre.
  • SweeneyTodd
    ,oké
  • Panzeradler #26659
    A vessző után tesszük a szünetet nem pedig elé.
  • SweeneyTodd
    Milyen megnyílvánulás bakker ???? Mert rá mertem kérdezni ,honnan van ?

Csupán szemet szúrt, mivel én is veszem rendszeresen a gamestart nálam is ott csücsül aktiválatlanul például az xcom... na mind egy bocs hogy rá mertem kérdezni, komolyan nem lehet egy kibaszott hozzászólást írni anélkül ,hogy valaki ne kössön bele két kurva szóba... néha már nevetséges ez a fórum... mindenki a tüskét keresi a másikban.

Minden felajnálást nagyon szépen megszoktam köszönni ,ha csak egy bundli szökevény vagy egy újság mellé csomagolt ajándék és felajánlja esetleg olyannak akinek még nincs meg.

Miért kell egyből arra spekulálni ,hogy parasztként állok hozzá... Lehet késöbb fűztem volna hozzá valamit ,de látom fölösleges mert az új divat az lesz ,hogy ki tud elöbb bele kötni a másikba két szó meg egy smile alapján.
  • Scooter
    ...és akkor mi van? Nem lehet? Sose értettem az ilyen megnyilvánulásokat. Az nem játék?
  • MoRT2195
    Ja.
  • SweeneyTodd
    Gamestar csomag ?
  • BoneDragon
    Amnesia-ra már régóta fáj a fogam, így meg főleg! Köszönjük
  • MoRT2195
    Itt van még 2 új felajánlás. Ezekre jövőhét vasárnap lehet jelentkezni, szintén 1-es contributor szint szükséges hozzájuk,
  • MoRT2195
    Holnap 16:00-ig még lehet jelentkezni a játékokra:
  • Ironman2
    Okés,köszi a segitséget mindenkinek!
  • wantonly
    Szerintem igen, de vásárlást többféleképpen is tudsz igazolni. Egyrészt a regisztrált dobozos játékaid cdkulcsainak bescennelésével, ami mellé írod a support ticket számod és/vagy például a steam-es bankkártyás vagy PP-s vásárlásaid igazolásával.

Ezen a linken megtalálod a hivatalos menetet, nagyjából az amit elmondtam.

A nyugta és az e-mail-ben kapott igazolás is tartalmaz egy "confirmation number"-t, amit ugyanúgy elfogadnak szerintem. Ennek ellenére én azért le szoktam külön mentegetni, biztos ami biztos.
  • genndy
    Igen, persze. Ezért is kell megtartani.
  • Ironman2
    Ha elveszik a fiókom neadjisten,akkor a cd galaxis számláját elfogadják majd a supportnál?
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.02.26. 13:36:56
  • genndy
    Ja, és egyébként nem számla, hanem "nyugta" nyomtatását ajánlja fel. Fontos különbség.
    A számlát kapod emailben ha Steamről vásárolsz és papírosan ha boltból.
    Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.02.26. 12:57:56
  • Dzsini
    A dobozos játék vásárlásánál miért kapnál a Steamtől számlát? Azt ott kapod, ahol a játékot vásároltad. Ha a Valve-től, akkor emailben.
  • genndy
    Akkor pedig ott a számla a bolttól ahonnan vetted.
  • Ironman2
    Ja ebben csak egy a gond hogy nincs email ha dobozos játékot regisztrálok be
  • Ironman2
    ok,kösz!
  • genndy
    Tudtommal utólag már nem lehet. Ott az email a vásárlásról.
  • wantonly
    Utólag már sehogy.
  • Ironman2
    Hogyan kell utólag elektronikus számlát nyomtatni a megvásárolt játékokról? (gondolom giftes játékokról nem lehet) Idáig kiléptem mindig telepítéskor mikor felajánlotta a számla nyomtatását,minden játéknál.
  • TBTPumpa
    Viccelsz? Plusz 10 sor ingyen! Mindenkinek megéri!
  • Szabi #26638
    azért ez így durva.. :D
  • Jim Morrison
    (béta?) update:

Big Picture
    Added support for the new Steam controller. The older generation Steam controller is no longer supported.

:)
  • bon
    Köszi a sok felajánlást!
  • Scooter
    Köszi! 2-re benevezek, majd ha lesz rá pontom.
  • RED BULL F
    Kösz, a Depth Hunter 2-vel bepróbálkozom
  • BoneDragon
    Azért kíváncsi lennék, aki rányomott mindegyikre az valaha fog e játszani vele...

• MoRT2195
    Itt van külön a Total War: ROME II DLC, mert egy hsz-be csak 10 képet enged linkelni.
  • MoRT2195
    Pár felhasználatlan cucc. A legtöbb giftként van, de 1-2-nél automatikusan elküldi majd a kulcsot. Mindegyikhez 1-es contributor szintet adtam meg, kivéve a Total War: ROME II DLC-nél nem, oda nem szükséges contributor szint.

Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.02.25. 11:23:33
  • MerlinW
    A F2P játékok csak akkor látszanak, ha telepítve vannak.
  • kigyi
    Miért van az, hogy egyes játékok ugyanazon fiókon látszanak otthon a melós gépen meg nem? :) Jó persze F2P játék nagy része, de érdekes, hogy nincs a listán automatikusan a steam áruház meg azt írja a játékkönyvtáramban van :D
  • Jim Morrison
    na, obama még nem vót... mindesetre ezt a témát le is lehet itt zárni mielőtt komolyabb szájkarate alakul ki itt a STEAM topikban.