34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#26787 Na, az új Steamgifts-nek köszönhetően könnyen visszatudtam keresni, hogy ki az. Deluxe22 a neve Steamgiftsen, Steamen meg csak Deluxe. Szerintem senki nem tudja, hogy ki ő... :D Amúgy itt a felajánlás, amit megnyert, és nem köszönt meg, de mégis megkapta.
Egyedül ő nem köszönte meg... még i2k is megköszönte, aki nem is jelentkezett rá. :D
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.03.22. 15:47:05 -
#26786 Elintéztük...
Gyuszopapa: Nem tudom már ki volt, én rögtön szóltam MerlinW-nek, ő meg kirúgta. -
#26785 Hát néma gyereknek...:) Nem mindig van időm végignézni minden felajánlást. Szólni kell nekem és el van intézve. -
Rony94 #26784 Félreértesz! Én most a jelenlegi fórum beszélgetésre gondoltam. -
#26783 Nincs ebben semmi szomorú, csak a szabályokat kell elolvasni és betartani. A jó szándék az ajándékozóban van benne. Az a legkevesebb, hogy valaki odavakkantson egy köszönömöt és akkor még nem esett le a gyűrű a kezéről. Teljesen kultúrált alap dolog. -
Rony94 #26782 Egyébként így kell elrontani egy teljesen jó szándékú ajándékozást. Szomorú hogy már ezt sem lehet normálisan elintézni. :( -
Gyuszopapa #26781 Ez ki volt?Nevet légyszives.Amugy ha nem nyer de meg se köszöni akkor is jelenteni kell.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.03.22. 10:08:29 -
#26780 Tudod mi a vicc? Hogy múltkor nálam nem köszönte meg valaki, és megnyerte. Azt megnéztem, hogy mit nyert még meg, és ott volt egy Skyrim: Legendary Edition, szintén az sg.hu csoporttól, és szintén nem köszönte meg... ő egyedül. (És amúgy meg is kapta ettől függetlenül.) -
Gyuszopapa #26779 Mikor megnyitották ezt a csoportot ezt az egyszerű szabályt adták meg mint csoportszabályzatot. -
Lokker #26778 Annyi olyat olvastam már itt, hogy az nyerte aki nem köszönte meg. Akkor én se köszönöm meg és megnyerek mindent. -
#26777 Ez egy szabály. Te gondolom ha áthajtasz a piroson 120km/h-val, és megállít a rendőr, akkor neki is azt mondod, hogy "Biztos úr, valamilyen gyerekkori traumában szenved, hogy betartatja velem a szabályokat?"...
De visszatérve ide, ez egy közösség, aminek egy egyszerű szabálya van. És ha 23 jelentkezőből 22 be tudja tartani, akkor a 23. is tartsa már be. De ha valaki nem ért egyet valamilyen közösséggel, akkor akár el is hagyhatja a csoportot, nem kötelező itt semmi sem. -
#26776 Szerintem elég sok mindenkivel fordul elő ilyen, többek között velem. Utólag mikor küldtem a kulcsot, megköszönte. Ez ennyire fáj valakinek, hogy nem köszöni meg azonnal? Ez valami elfojtott gyermekkori traumára vezethető vissza vagy mi? Na de ti tudjátok... Részemről téma lezárva. -
#26775 Egy és ugyan az. A szinted a contributor összegen múlik. A profilodat ha megnézed, oda is van írva, hogy "Contributor Level".
BoneDragon: Aki ennek az egy - roppant egyszerű - szabálynak nem tud eleget tenni, az meg is érdemli, hogy ne kapja meg. -
Lokker #26774 Van még contri limit? Nem szint limit van már? Az új rendszerben nem dobtam még fel ajándékot. -
Rony94 #26773 1) Szabály írja hogy meg KELL köszönni.
2) Etikátlan is ha az ember nem köszön meg egy ajándékot -
#26772 Látom csak azért csináltad, hogy sokan köszöngessenek neked... -
#26771 Küldtem privit. -
#26770 Ki lesz zárva. Hogy odaadod-e neki a játékot, vagy újrasorsoltatod az rajtad múlik. Utóbbi esetben kérek egy nevet, az újrasolsolás indoka pedig az hogy a nyertes már nem a csoport tagja.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.03.22. 01:16:00 -
#26769 mellesleg egy minimális face control sosem árt, alap contri limit, és az ilyenektől jó eséllyel megkíméljük magunkat... -
Gyuszopapa #26768 Utólag szerintem nem köszönheti meg mert már megszegte a szabályzatot. -
#26767 Sorsolt a steamgifts, de a nyertes - mellesleg egyedüliként - nem írt semmi köszönetet...
Javaslom pótolja, mert a szabályzat szerint ezért kirúgás járna. -
#26766 (első próba :) )
-
#26765 -
Rony94 #26764 Köszönöm szépen! :) -
#26763 -
#26762 -
#26761 Köszi a felajánlást! -
#26760 -
#26759 Köszi! -
#26758 Sziasztok!
Nincs vkinek véletlen egy The Witcher 2: Assassins of Kings elfekvőben? Most játszok az első résszel. Nem vagyok egy nagy RPG fan, de kifejezetten tetszik és majd játszanék a 2-vel is. Sajnos a GOG-os karácsonyi ingyen matricás akciókor szépen elnéztem. Az első 3 vagy 4 stamp meg volt, aztán vhogy elfelejtkeztem a többi napon megnézni a GOG-ot. Már januárban jutott eszembe a dolog
Cserélni szeretnék: tudnék ajánlani érte 2 vagy 3 játékot is. Gondolom a fórumot nem nagyon szabad ilyenekkel teleszemetelni, szal ha vkit érdekel a dolog, akkor írjon privátot, de egyébként nézem minden nap ezt a fórumot is, ha mégis ide írna az érdeklődő.
Szerk.: Persze az említett 2-3 játék steames.
Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.03.19. 12:58:46 -
Ironman2 #26757 Szigorít a steam!
szerk.:pontosan a Valve!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.03.19. 12:44:02 -
#26756 Persze, steampowered.com
Itt mindig megtalálod, hogy mi az ingyenes. -
#26755 Nincs. -
#26754 Sziasztok!
Van valahol olyan oldal ahol írják,hogy melyik hétvégén milyen ingyenes játékokat lehet kipróbálni? -
#26753 Aztamindenit! -
#26752 Uhh te nem szarral gurigázol!Szép felajánlás! -
Evoluti0N #26751 úristendekirályvaty -
Rony94 #26750 Bepofátlankodok és megpróbálom elcsórni a többiektől. :) -
#26749 Köszi a felajánlást! -