Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Találtam egy pár aktiválatlan játékot a humbe bundle fiókomban, hátha kell valakinek:

Burly Men at Sea: GWVAC-446TP-BNCP2
Crusader Kings II JVTL5-R7TV3-V65H5
Tempest: Pirate Action RPG HHG6D-NVLFT-LH9GT
3Error
Majd később <#zavart1>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Ryder62
Nekem tetszik az új kinézet, hasznos funkciók is belekerültek. Pl egy kategóriát be lehet állítani, hogy méret szerint rendezze a játékokat, és ki is írja, hogy melyik játék hány GB-ot foglal.

Engem csak az frissitések sor zavar a könyvtár főoldalán, amit nem lehet eltűntetni. Nem érdekel, hogy a több tucat játékból ami nincs is fönt, melyikhez jött frissítés.

Bár nem értem miért kelett erre 3/4 évet várni? És ez még csak béta. Kb olyan érzésem van mintha a többiektől lopott volna egy kicsit a Steam. Ez a borító nézet meg gyorsindítás nagyon hasonlít az Originre meg az Uplayre.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

PetruZ
Erről van szó. El kell olvasni és átgondolni, miről van szó.
MerlinW
Hülyeségnek tartom az egész csereberét, főleg a mai bundle világban. Mindenki meg tud venni mindent ha máskor nem később.

[merlinw.org]

Egy francia ítélet (és esetleg annak tisztázására hozott törvény) könnyen lehet EU-s rendelet alapja, ami aztán hamar átvételre kerülhet sokfelé, már az első pontban érvényes mondjuk ránk is,azaz közvetlen érintet leszel, és utána a következmények kihatnak azokra is, ahol még nincs is érvényben a vége az egésznek.

Egyébként elég nagy duranás lesz, ha végleg marad a koncepció, hogy a digitális termékekekt is lehet majd árulni, ami nemcsak a játékokra hathat ki, hanem minden másra (zenék, filmek, stb.), az elején persze jó lesz, hogy a már nem szimpi játékos és egyebeket eladhatjuk, ám ha ez tömegessé válik, akkor bizony a fejlesztők lépnek, és viharos gyorsasággal minden online előfizetéshez kötötté válhat, ami nem biztos, hogy olyan élvezetes lesz.
IMYke2.0.0.0
Bétában részvétel kell hozzá...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakS
nálam sincs semmi látnivaló

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

lalakov
Nálam nem változott a kinézet.
MerlinW
Semmi témázgatás az új könyvtárdesign-ról? Én szeretem😊

[merlinw.org]

Dzsini
Egy (több) hasonló per eredménye lett az az általános EU-s irányadás, hogy létezik a jogszerűen megszerzett szoftver licenc (pl. Windows) továbbértékesítésének lehetősége, a gyártó ennek nem állíthat korlátot, ha bizonyított, hogy a szoftver az előző felhasználási helyéről teljes mértékben el lett távolítva.

Egy (jellemző) UsedSoft nevű svájci cégnek ugrott neki különféle alkalmakkor a Microsoft, az Oracle, az Adobe és az SAP, és a perek az Európai Bíróságig értek. Ennek a persorozatnak lett eredménye az a döntés és irányelv az Európai Bíróságtól, ami szerint az Európai Gazdasági Közösségen belül hiába köti ki a végfelhasználói szerződés, hogy a szoftvert csak licenceli a vásárló, és tiltja meg a továbbértékesítést, az az EU-s jogrend alapján engedélyezett és kész.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.09.20. 17:53:45

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PiszkosFred
Hullamokrol beszelt, ahhoz pedig mindig kell egy elso kavics 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hülyeségeket ne beszéljünk már, oké? Az, hogy egy francia bíróság mit határoz a saját törvényeiken belül annak csak ott lesz hatása, máshol nem.
PetruZ
Egy francia bíróság szerint a Steam felhasználóknak joguk van továbbértékesíteni a megunt játékaikat. Egyelőre fellebbezés alatt van az ügy, de ha ez így marad, az egész EU-ra érvényes lesz és nagyon nagy hullámokat fog vetni (és nem biztos, hogy mindet a jó irányba).
Valakit érdekelne egy Pacify és egy Butcher a bundleból? Csere is ok
PiszkosFred
Eloszor "legyintettem" magamban, hogy hat ez is volt mar vagy otszor. Aztan kiderult, hogy nem, az egy masik dirt volt 😊 A jovo heti monthly valtasig ra sem neztem volna a HBra, szoval en is koszonom.

IMYke2.0.0.0
Köszi!
Akkor már ezt sem kell megvenni 😊

RatBaG
Flamer
nos nalam mar cseszodott oda telefon.. kod jo otlet, meg telo csere elott mikor megvan az uj is, szeddle a regirol az authenticator majd az ujra tedd fel.
ezzel megkimeled magad egy plusz kortol.
amugy ha jol emelkszem mindekeppen lesz egy 15nap trial a tradeknel ismet.. :\
azt en nem tudtam elkerulni cserekor.

http://loal.atw.hu

Papa01
Köszönöm, igen most nyomtattam ki a helyreállító kódokat. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Dzsini
Steam támogatás - új telefon
Mindenképpen érdemes a Steam Guardnál található "helyreállító kód"-ot feljegyezni, az is jól jöhet.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Papa01
Sziasztok! Jelenleg készülék csere előtt állok: WP -> Droid. A Steam-el kapcsolatban mit kell tennem, hogy ne legyen gondom?
A telefonszám és a szolgáltató, ugyanaz, jelenleg a Steam-es mobilos azonosítás be van kapcsolva.

Köszönöm szépen a segítséget! 😊

Utoljára szerkesztette: Papa01, 2019.08.19. 20:17:46

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Scooter
Dzsini
A kulcs általában egy 3x5 karakterből álló szöveg lesz (ABCDE-ABCDE-ABCDE formában), amit a Steam főablak bal alsó sarkában a Játék hozzáadása - Termék aktiválása pontnál kell megadnod. Itt azt ellenőrzi a rendszer, kiírja, hogy milyen termékhez tartozik, és onnantól ugyanaz a helyzet, mintha a Steam oldalán vetted volna.

Kapsz egy kulcsot, amit be kell aktiválnod Steamen.
VinylToy
Köszönöm a válaszokat. Tegyük fel, megvásárolom valamelyik oldalról, és utána?
Mit kell tennem? Mint említettem elég amatőr vagyok a steames dologban.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Szia!

Itt jelenleg 28.59€ a játék:

https://www.cdkeys.com/pc/games/team-sonic-racing-steam-pc

Az oldal megbízható, én magam is többször vásároltam itt gond nélkül.

Dzsini
IsThereAnyDeal az oldal neve (a fejlécben is szerepel), ahol rá lehet keresni a játékra, és mutatja, hogy épp hol, mennyire akciós - és hogy valaha mennyire volt az.
Az angol GamesPlaneten a mostani 23%-os kedvezmény az eddigi legjobb.

A fenti gyűjtőoldalon található oldalakon túl léteznek még kulcsos viszonteladói oldalak (cdkeys, allkeyshop, g2a), ezeknél a vásárolható kulcs az eladótól függő áron és minőségben szerepel - nem szokott gond lenni velük, de akármi lehet.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.08.11. 18:54:18

VinylToy
Sziasztok!

A kisfiamnak szeretném a szülinapjára meglepetésként a Team Sonic Racing játékot megvásárolni. A hivatalos storeban 40 euró, de olvastam hogy lehet vásárolni bizonyos oldalakon steam kulcsokat. A tanácsot, információt várnám hogy melyik a "pénztárca kímélő", de nem átverős. Merre induljak? Sosem volt még dolgom steammel, hogyan kezdjek hozzá.

Köszönöm a válaszokat előre is.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Valakinek kell ngyen egy Crusader Kings II alapjáték?
Bokafix2
Jelentkezz ki, majd újra be. Az nem elég ha csak bezárod a steam-et. Úgy be kéne adnia a legutóbb feltöltött avatart.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

IMYke2.0.0.0
Nálam a steamgifts és a steamdb is eljátszotta, hogy napok kellettek nekik.

Synchronous
De egy hét után sem frissül? Eddig mindig azonnal frissített. Gombnyomás után már meg is változott.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

IMYke2.0.0.0
Cache miatt - néhány oldalon és játékban nem azonnal frissülnek ezek a dolgok.

Synchronous
Az miért lehet, hogy képtelenség megváltoztatni az avatarképet? A profil szerkesztésnél a Steam ablakban megváltozik a kép, viszont a játékban még az előző van. Már vagy egy tucat képet próbáltam, de nem változtatja meg. Rákattintok a változtatások mentésére és a kép mégis ugyanaz marad.
De csak ott fenn a jobb felső sarokban. Viszont emiatt a játékban sem változik meg az avatarképem. Egyedül a névváltoztatást hajtja végre, de a képpel nem lehet boldogulni. Eddig nem volt ez... akkor most miért vacakol?

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Dzsini
Azt csak úgy lehet megoldani, ha az egyik fiókot offline-ba kapcsolod, és csak az így is használható, már feltelepített játékokkal játszol.
Más módon nem lehet egy fiókkal több helyen egyszerre több játékot futtatni.

Köszi, akkor ez nem lesz jó, mert kb egyszerre használnánk a két fiókot.
Pár dolog így van, pár dolog nem. Én másik országban élő öcsémmel osztottam meg a fiókomat.
Azonban azt nem tudod, h két ember egyszerre használja ugyanahhoz a fiókhoz tartozó játékokat. Bármelyik játékkal is játszik a játék tulajdonosa, a másik fél nem tudja semelyik játékát se játszani családi megosztásban sem. Úgy működik, h ha a tulajdonos játszik valamivel, akkor a másik fél el se tudja indítani a játékokat. Ha pedig a másik fél játszik éppen valamivel és a tulajdonos elkezd valamivel játszani, akkor a másik félnek kidob egy figyelmeztetést és rövid időn belül (talán 30 mp vagy 1 perc) kidobja a játékból.

Szerk: Ja és igen. Be kell jelentkezned a másik gépébe a fiókoddal és engedélyezni az ő fiókját, gépét és utána tud az ő gépén, az ő fiókján keresztül a te játékaiddal játszani.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.07.25. 12:54:00
A családi megosztásról szeretnék érdeklődni. Nálam úgy történne, hogy egy házban vagyunk, de és egy másik pc-re szeretném megosztani. Még az ip cím is más. Így is meg lehet?

A steam oldalán olvastam:

"3. lépés: a Steam Beállítások paneljén válaszd a Család kategóriát (vagy Nagy Képben a Beállítások > Családi könyvtármegosztást). Itt kiválaszthatod, kikkel osztod meg a könyvtárad azon felhasználók közül, akik szintén bejelentkeztek már erre a számítógépre."

Tehát csak annyi kell hogy az én gépemen lévő steambe be kell jelentkezni azzal a steam profillal akivel meg akarorm osztani ?

És gondolom én semmilyen hátrányba nem kerülök, ha megosztom, csak annyi az egész hogy nem játszhatok azzal, amivel a másik játszik.

Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2019.07.25. 10:34:45
Scooter
ok, ez megvan, egy 4. böngészővel sikerült továbbjutni! de most meg folyton ezt írja hogy HITELESÍTSD E-MAIL-CÍMED, szerintem ezt inkább hagyom, lehet náluk van valami hiba.
Próbáltam a saját gépemen is regisztrálni, próbaként a jelszó miatt, de én már a legelején sem tudok túljutni a captchán, itt hiába töltök ki mindent, visszadob. próbáltam laptopról is, lehetetlen regelni erre a szarra. Én itt akadok el:

a kép persze a netről van, próbálok valami megoldást találni.
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2019.07.15. 20:51:21
Szeretnék regisztrálni egy ismerősömnek steamen egy accot, de nem fogadja el a jelszavakat, kb 30 percen keresztül próbálkoztunk, valaki tudja hogy mi lehet a baj?
Addig eljutottunk hogy visszaigaoló emailt megkaptuk, és le lehessen tölteni a klienst, az kliensen belüli regnél akadtunk el.
Nekem ilyen bajom nincsen 😄 Friss tripla A játékok teli vannak buggal meg miegymás én bármit is veszek azt csak akkor amikor levan árazva és ha steam-en pl fél áron van akkor a kulcsos oldalakon pedig 75%-al olcsóbb az eredeti árhoz képest.
ez esetben talán még jó is... ha visszavonják a kulcsot akkor 1 eurót vesztesz, ugyanakkor frissen megjelent AA címek kulcsát fél áron megvenni.. még így is fájdalmas tanulópénznek számít.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.07.09. 18:15:28

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

a hobbitot azt beis szereztem akkor csak a drágaszágomról maradtam le
PiszkosFred
Sot, a Hobbittal egyutt adtak ingyen is tavaly a teli szezonban. Sajnos az en kulcsom januar 3-an lejart, igy nem tudom atadni.

Hát igazándiból minden ilyesmi kulcsos oldal teli van 1 euró alatti kulcsokkal a Lego Lord of the Rings-ből.
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2019.07.09. 16:19:31
igen, így még be lehet szerezni levett játékokat steamre, csak ilyenkor oda kell figyelni hogy honnan szerzed be (g2a... lol) és mennyit fizetsz érte, ha valaki nagyok keveset kér egy ilyen steamen nem elérhető játékért ott már valami gubanc van.

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo