Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Burly Men at Sea: GWVAC-446TP-BNCP2
Crusader Kings II JVTL5-R7TV3-V65H5
Tempest: Pirate Action RPG HHG6D-NVLFT-LH9GT
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Engem csak az frissitések sor zavar a könyvtár főoldalán, amit nem lehet eltűntetni. Nem érdekel, hogy a több tucat játékból ami nincs is fönt, melyikhez jött frissítés.
Bár nem értem miért kelett erre 3/4 évet várni? És ez még csak béta. Kb olyan érzésem van mintha a többiektől lopott volna egy kicsit a Steam. Ez a borító nézet meg gyorsindítás nagyon hasonlít az Originre meg az Uplayre.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
[merlinw.org]
Egyébként elég nagy duranás lesz, ha végleg marad a koncepció, hogy a digitális termékekekt is lehet majd árulni, ami nemcsak a játékokra hathat ki, hanem minden másra (zenék, filmek, stb.), az elején persze jó lesz, hogy a már nem szimpi játékos és egyebeket eladhatjuk, ám ha ez tömegessé válik, akkor bizony a fejlesztők lépnek, és viharos gyorsasággal minden online előfizetéshez kötötté válhat, ami nem biztos, hogy olyan élvezetes lesz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egy (jellemző) UsedSoft nevű svájci cégnek ugrott neki különféle alkalmakkor a Microsoft, az Oracle, az Adobe és az SAP, és a perek az Európai Bíróságig értek. Ennek a persorozatnak lett eredménye az a döntés és irányelv az Európai Bíróságtól, ami szerint az Európai Gazdasági Közösségen belül hiába köti ki a végfelhasználói szerződés, hogy a szoftvert csak licenceli a vásárló, és tiltja meg a továbbértékesítést, az az EU-s jogrend alapján engedélyezett és kész.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.09.20. 17:53:45
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Akkor már ezt sem kell megvenni 😊
Per Aspera Ad Inferi.
ezzel megkimeled magad egy plusz kortol.
amugy ha jol emelkszem mindekeppen lesz egy 15nap trial a tradeknel ismet.. :\
azt en nem tudtam elkerulni cserekor.
http://loal.atw.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Mindenképpen érdemes a Steam Guardnál található "helyreállító kód"-ot feljegyezni, az is jól jöhet.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A telefonszám és a szolgáltató, ugyanaz, jelenleg a Steam-es mobilos azonosítás be van kapcsolva.
Köszönöm szépen a segítséget! 😊
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2019.08.19. 20:17:46
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Mit kell tennem? Mint említettem elég amatőr vagyok a steames dologban.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Itt jelenleg 28.59€ a játék:
https://www.cdkeys.com/pc/games/team-sonic-racing-steam-pc
Az oldal megbízható, én magam is többször vásároltam itt gond nélkül.
Az angol GamesPlaneten a mostani 23%-os kedvezmény az eddigi legjobb.
A fenti gyűjtőoldalon található oldalakon túl léteznek még kulcsos viszonteladói oldalak (cdkeys, allkeyshop, g2a), ezeknél a vásárolható kulcs az eladótól függő áron és minőségben szerepel - nem szokott gond lenni velük, de akármi lehet.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.08.11. 18:54:18
A kisfiamnak szeretném a szülinapjára meglepetésként a Team Sonic Racing játékot megvásárolni. A hivatalos storeban 40 euró, de olvastam hogy lehet vásárolni bizonyos oldalakon steam kulcsokat. A tanácsot, információt várnám hogy melyik a "pénztárca kímélő", de nem átverős. Merre induljak? Sosem volt még dolgom steammel, hogyan kezdjek hozzá.
Köszönöm a válaszokat előre is.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
De csak ott fenn a jobb felső sarokban. Viszont emiatt a játékban sem változik meg az avatarképem. Egyedül a névváltoztatást hajtja végre, de a képpel nem lehet boldogulni. Eddig nem volt ez... akkor most miért vacakol?
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Más módon nem lehet egy fiókkal több helyen egyszerre több játékot futtatni.
Azonban azt nem tudod, h két ember egyszerre használja ugyanahhoz a fiókhoz tartozó játékokat. Bármelyik játékkal is játszik a játék tulajdonosa, a másik fél nem tudja semelyik játékát se játszani családi megosztásban sem. Úgy működik, h ha a tulajdonos játszik valamivel, akkor a másik fél el se tudja indítani a játékokat. Ha pedig a másik fél játszik éppen valamivel és a tulajdonos elkezd valamivel játszani, akkor a másik félnek kidob egy figyelmeztetést és rövid időn belül (talán 30 mp vagy 1 perc) kidobja a játékból.
Szerk: Ja és igen. Be kell jelentkezned a másik gépébe a fiókoddal és engedélyezni az ő fiókját, gépét és utána tud az ő gépén, az ő fiókján keresztül a te játékaiddal játszani.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.07.25. 12:54:00
A steam oldalán olvastam:
"3. lépés: a Steam Beállítások paneljén válaszd a Család kategóriát (vagy Nagy Képben a Beállítások > Családi könyvtármegosztást). Itt kiválaszthatod, kikkel osztod meg a könyvtárad azon felhasználók közül, akik szintén bejelentkeztek már erre a számítógépre."
Tehát csak annyi kell hogy az én gépemen lévő steambe be kell jelentkezni azzal a steam profillal akivel meg akarorm osztani ?
És gondolom én semmilyen hátrányba nem kerülök, ha megosztom, csak annyi az egész hogy nem játszhatok azzal, amivel a másik játszik.
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2019.07.25. 10:34:45
a kép persze a netről van, próbálok valami megoldást találni.
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2019.07.15. 20:51:21
Addig eljutottunk hogy visszaigaoló emailt megkaptuk, és le lehessen tölteni a klienst, az kliensen belüli regnél akadtunk el.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.07.09. 18:15:28
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2019.07.09. 16:19:31
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo