Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mulli1986
Gondolom voltak páran akik valami miatt naplózták a teljesítményt játékok alatt és egy egy tesztelésnél feltűnt, hogy nagyobb az igény. Így 10%-nál nagyobb igényre tudok gondolni, mivel kisebb %-os eltérést nem hiszem hogy nagyon észre tudsz venni, tekintve, hogy menyire ugrálnak ezek a teljeseítmények függően attól, hogy milyen felbontáson játszol, átvezető megy-e vagy 1-2 karakter kell betölteni vagy egy egész hadsereget, stb.
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2019.11.05. 14:51:23

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Krisztiam
Nem tudom én csak hallottam 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

MoRT2195
Na ez már egy valós probléma akkor, ami nem látható módon, de sokkal zavaróbb, mint egy rossz design. De mit jelent az, hogy nagyobb? Átlag user valószínűleg nem vezetett eddig statisztikát, hogy mekkora a ram és cpu használat, illetve most mennyi.
Krisztiam
Amúgy nem csak a borítóval van baj, azt olvastam, hogy nagyobb a CPU és RAM használat az új könyvtár miatt a steam-nek
steam fórumokon olvastam

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

MoRT2195
Mind így nézett ki, nem foglalkozom én azzal, hogy néz ki a borító. 😄

Lehet a kiadó/fejlesztő nem csinált neki ikont. Persze nem biztos, de ez se kizárt.
Krisztiam
Amúgy nekem a bal oldali listában valamelyik játék előtt nincs is ikon..

Krisztiam
Te állítottad be a borítókat? vagy mind így nézett ki, amikor frissítetted a könyvtárat?

Utoljára szerkesztette: Krisztiam, 2019.11.03. 18:01:18

szerintem ha simán átvették volna a méretváltoztatás funkciót mint pl firefoxban is lehet használni a ctrl + egérgörgő használatával akkor még érelme is lenne ennek a "dvd borítós" nézetnek.

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
persze, egész nap ezt nézem, és erre verem, jaja...

segítséget kértem, illetve feltettem egy kérdést, hogy hogy lehet az ikonokat kikapcsolni. "Szerintem rajtad kívül senkit nem zavar" - ezt írtad nekem, és ne vegyem rosszindulatú beszólásnak... néha úgy azért olvasd már végig a kommenteidet elküldés előtt... a többieknek, akiknek szintén nem tetszik az új design 1-1 eleme, nekik miért nem válaszolsz, szólsz be? miért csak nekem? te vagy ennyire rámpörögve.

Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2019.11.03. 12:59:20
MoRT2195
Bocsánat, rosszul írtam. Egy nagyobbat kell görgetni. Ennyi.
Szerintem jól néz ki, de engem abszolút nem érdekel ez az egész. Mint mondtam, letöltöm és játszom a játékkal, nem a könyvtáram fogom bámulgatni.

Úgyis jövőre már mindenki hozzá lesz ehhez szokva és senkinek nem lesz vele baja. Mindig ha megújul valami, olyankor jön a fikázás.

Rögtön támadásnak veszel amúgy mindent. Őszintén, te most azzal töltöd a napjaid a gépnél, hogy nézegeted a könyvtárad? Ez a legnagyobb bajod? Most komolyan nem hiszem el, hogy ezen ki kell akadni.
látom, neked muszáj mindig mindenhez tök feleslegesen hozzászólnod

NEM CSAK engem zavarnak egyedül ezek a nagy újdonságok, talán mások kommentjét is el kéne olvasni és értelmezni. hisztizni meg max te szoktál.

nemtom hogy van beállítva az egered, hogy neked 60 játéknál egyet kelljen görgetni, de nyilvánvalóan NEM ARRÓL beszélsz, amiről én, hanem tök másról. engem ez a dvd borítós hülye nézet nem érdekel, bal oldalt a lista, amit eddig is használtam, annál inkább.

örülök, hogy neked nagyon tetszik ez az új design, legyél vele boldog, de nem te vagy a világ közepe. 2-3 opcionális beállítási lehetőséget kellett volna bennehagyni a kedves fejlesztőknek, ennyiről van szó.
Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2019.11.03. 12:44:19
MoRT2195
Én nem kötözködök, hanem felesleges hisztit csapsz.
1. Bal oldalt mit kell görgetned 30 kedvencnél? Ott az összes...
2. A tokok méretét pedig lehet állítani a beállítások->könyvtár fülön.
60 kedvenc játéknál (az összes kifér):

Szerk.: 60 játéknál egyet kell görgetnem bal oldalt és a másik 30-at is látom. Persze ez logikus. Ez a tipikus megújul valami és csapjunk hisztit dolog már annyira unalmas.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2019.11.03. 12:33:50
Dzsini
Egy adagot lehet segíteni rajta, ha szűrsz a csak feltelepített játékokra (kis play gomb a kereső alatt)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

te most direkt kötözködsz, vagy tényleg ennyire nem érted, hogy miről is beszélünk?

30 kedvencem van jelenleg, egy csomót ki kellett törölnöm, mert már csak ennyi fér ki full hd-ban(!!!)

MoRT2195
Az, hogy fél évig kell görgetni. Ha a kedvenceid vannak egy helyen, akkor nem kell "fél évig" görgetni. Mennyi kedvenced van neked?

Dzsini: Akkor se kell görgetni kb semmit.
"simán elfértek a kedvenceim" mondaton mi nem volt egyértelmű?
Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2019.11.03. 12:26:06
Dzsini
és ha 50+ kedvence van?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

MoRT2195
Ha vannak kedvenceid, akkor miért nem rakod be a "kedvencek" gyűteménybe? És akkor egy helyen lesz mind. 😊
engem is a görgetés idegesít a leginkább, eddig ki voltak kapcsolva a könyvtárban a játékok előtti ikonok, simán elfértek a kedvenceim, most meg fél évig kell görgetni, hogy megtaláljam mindet, röhej az egész
MoRT2195
Hát nem tudom, engem nem zavar. Igazából nem is érdekel. Letöltöm és játszom vele, nem a steames tokot fogom bámulni. 😄 De kinek mi az élvezet.
Krisztiam
Igen, de akkor a fejlesztők erre figyelhettek volna szerintem. Mert szerintem nagyon gagyi..
Kb van vagy 30 játékom, ami így néz ki, és tudom be lehet állítani nekik borítóképet, de ha újratelepítem a steam-et, akkor eltűnnek..
Most nem fogom minden alkalommal netről letöltögetni a képeket aztán beállítgatni.. erre azért figyelhettek volna szerintem..
Meg szerintem borzalmas az egész, olyan mintha valami google play áruház lenne vagy ilyesmi..

RoboKutya78
Valakinek valami? CsereberePiac

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

DasIsFuck
Jól néz ki ez az új könyvtár, de engem rohadtul zavar, hogy az oldalt lévő listát most már akkor is scroloznom kell, ha csak 1-2 kategóriát nyitok le...

Ez így olyan szinten szar, hogy azt leírni nem tudom.
Fel nem tudom fogni, hogy ki volt az a hülye, aki szerint ez egérre egy optimális és kényelmes ui.
Hiányzik a scaling feature.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

RatBaG
ha egy játék ki van jelölve, gyakorlatilag ugyanazt látod, mint a régiben. bal oldalt a lista, jobbra a játék lapja. ennyi.

Per Aspera Ad Inferi.

MoRT2195
Olyan, mint egy DVD tok, szerintem jó. Az már más, hogy a kiadó nem frissíti a kinézetét és a régihez van igazodva a méret. Ez nem a Valve hibája.
Krisztiam
Sziasztok
hát nekem egyáltalán nem tetszik az új könyvtár.. a régi sokkal jobb volt..
a design is nagyon jó lett mondhatom 😄DD
new design 😄
Utoljára szerkesztette: Krisztiam, 2019.11.02. 13:50:52

MoRT2195
Nem lehet. Szerintem rajtad kívül senkit nem zavar, teljesen jól néz ki. 😊
az új könyvtár nézetnél nem lehet valahogy kikapcsolni a játékok elől a kis ikonokat? engem borzasztóan zavar, eddig ki volt lőve :/
RJoco
Valahogy be lehet állítani, hogy normálisan frissítse a játékokat a steam?
A kis mocsok most már rendszeresen sztrájkol és mindig olyan időben akarja frissíteni, amikor soha nem megy a gép.
A következő gépindításnál meg persze elkezdi, mikor épp nem lenne rá szükség, mert kellene a net másra.
Most is ment a gép, zabálta az áramot, hogy frissítse a játékaimat ez a lassan már hulladék számba menő alkalmazás és azon kívül, aminél rányomtam a frissítésre, mást nem frissített le. Szóval fölöslegesen volt bekapcsolva a gép.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Carmang
Hát lesz bizony...

Carmang
Mások hogy csinálják? Vagy kérdezd meg a fejlesztőket hogyan kell viselkedni ilyen esetben.

PiszkosFred
Huh, ma reggel nekem atvaltott a Steam a "konyvtar" nezetre es hat lesz mit megszokni 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

wollnerd
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Egy zárt bétában veszek részt éppen.
Ugyebár szeretném bug-okat a megadott zárt csoportban közzétenni, altémánként, ezt értem. De azt nem hogy szúrhatok be képet (képernyőmentés a Steam képernyőelkapó funkciójával) a bugról a steam fórumba? Linkként vagy képelőnézet alapján. Mivel NDA-nak megfelelően nem tölthetek fel public-ra képet. Azt nem tudom hogy ha rejtettként töltöm fel a felhőbe, akkor azt linkként sem láthatja senki, még a zárt csopiból sem?
Mi a legegyszerűbb járható út? (Próbáltam a google-t, nem volt valami jó barát)

Köszi!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

RelakS
Valami program van a sale keretében? Van szép forgatható házikó, de ennyit látok.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Scooter
Mégiscsak tegnap indult. Tegnap nem volt a főoldalon semmi Halloween sale kép. Most már van.
NEOreg3
nincs semmi

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Papa01
Sziasztok!

Kártya, illetve kitűző van a Halloween Sale-en?
Köszi a válaszokat! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

sima hétfőhöz képest amúgy rengeteg akciót kaptam be a bő lére eresztett listámban...
Scooter
Hopp, mégse ma indult. Soha hétfői akciók. Akkor mégiscsak jó a whenisthenextsteamsale.com!
Viszont a Destiny 2: Forsaken egész tűrhető akciósan. Vártam, hogy hátha kap -50%-ot, de csak -40%-ot kapott. Még így is erősen megfontolandó. Nem nagyon hiszem, hogy egyhamar ettől nagyobb akciót kapna.
PetruZ
A Steam úgy beállt, hogy már az outage.report oldala is lehalt. 😄 Nem igazán értem, csak egy sz*ros Halloween Sale, azért ilyeneket bőven ki szokott bírni.
akyyy
benéztem hogy mi van a steammel, ki van lépve, aztán ránéztem a dátumra.. 😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

PiszkosFred
Oraatallitas miatt 18:00 utan mar aktiv volt, horror jatekokat listazott mindenfele kategoriaban, es ennyi. 3 napig tart ha jol emlekszem, es jatekot nem lattam, csak a discovery queue uj feluletet neztem meg. Aztan behalt az egesz 😊

Scooter
Akkor a whenisthenextsteamsale.com is elmehet a picsába. Ott még mindig visszaszámol, hogy holnap este 7-kor indul.
PiszkosFred
Igen, el. Jatek nincs ezuttal.

Scooter
Szerintem ma indult. Eddig a Destiny 2-ben voltam, de nem jön be a store főoldala. Tuti, hogy elindult. <#eplus2>
3Error
Én megtippelem, hogy lesz! <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Scooter
Én mára tippelek, mert hétfőn szoktak akciók indulni. Bár ezt se lehet megmondani, mert steam-en minden nap szokott lenni valami.
Dzsini
Mivel nincs hivatalos bejelentés, minden oldal csak tippelget - az elmúlt évek szokásai alapján elsősorban.

Scooter
Akkor végülis mikor indul a Halloween Sale? A hírek szerint ma október 28-án este 19:00-kor. Viszont a whenisthenextsteamsale.com alapján holnap. Fene se érti.
Kettőt elvittem, köszönöm!