Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Next PC upgrade: 2022
#25205 Köszi, akkor kihagyom most, Max-ot nyomom Artytól nyertem 1et, én is csak ajánlani tudom mindenkinek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
+ helyenként egész hangulatos
+ zene ahol van
0 - sztori alakulgat, eddig azért nem estem hasra az eredetiségtől
- gameplay eddig nagyon kínos, gondolkodni való nem sok van
- nagyon statikus az egész
- interakció a világgal szinte alig valami
- látszólag egy bazi nagy bolygón vagy, de valójában durván lineáris a cucc
- bugok
- logikátlan hülyeségek... "8 órára elég időd van" majd 5 perc múlva mikor scriptelt téma van, hirtelen szól, hogy hát fogytában az O2 -.-
- néha van stuttering, pedig hidd el elég komoly vason tolom
- picit felkavarta a gyomrom... komolyan, most így 1 óra után jó is volt kilépni
Term. végigtolom, remélem javul még az összkép. A Steam-es 20 Euros ár pofátlan rablás fényes nappal!
Helyette 10000x ajánlom a Max: The Curse of Brotherhood-ot... kimaxolásig meg sem álltam, baromi jó puzzle platformer cucc volt!
Így első blikkre ez így nálam olyan 5-6/10, sokkal többet vártam :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Már töltöm is, tolom is mindjárt a Lifelesst :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mégis szar....Megnéztem egy fórumot,ott azt ajánlották turkáljak a runasadmin.vdf-ben v az instalscript.vdf-ben,cseréljek i ezt azt, j lesz. Annyit elértem,h nem ugrik fel ablak, viszont még mindig kétszer indul el a játék.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Telepítsd a régire a STEAM-et, újra...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mit tudok kezdeni a steamservice.exe-vel? Állandóan felugrik a buzi windowsos ablak, amikor elindítok egy játékot ( Dota 2, de gondolom másnál is csinálná). Akár igent ,a akár nemet nyomok, eltűnik, mögötte a steam ablak kiír vmi "preparing for first time install" v vmi hasonló,de a lényege ez. Fel nem tesz semmit, elindul a játék. Kezd már zavarni.
Elindul a játék, bejön a valve intro, lemegy, egy pillanatra bejön a töltöképernyő aztán ki is lép, kérdezi, hogy engedélyezem-e, nyomok vmit, elindul megint és utána megy rendesen.
Azóta csinálja, mióta újraraktam a windowst, a Steamet meg nem.
Utoljára szerkesztette: berlinboy6329, 2014.09.05. 14:08:13
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Felvidítottál 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Steamben nem lehet. SGiftsnél meg sűrűs frissítés, aztán vagy bejön vagy nem.
Illetve ingyen hétvégék előtt egy kézi frissítés SGiftsen, és akkor 6 napig békén hagyja a profilt, az ingyenes játékokra is lehet jelentkezni. Ha ez közben frissít (magától vagy kézzel), akkor úgy veszi hogy megvan és nem enged jelentkezni.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Rányomok az ignore gombra, automatikusan újra bejelöl... (aztán block). Arra lennék kíváncsi mégis mi történne ha elfogadtam volna :o
Elnézést.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
[merlinw.org]
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
Én is jelentkezhetek a Steam csoportba?
A Steam ID-m: csodacsoki ha esetleg kaphatok meghívót. 😊
Utoljára szerkesztette: Blekk Síp, 2014.09.01. 01:19:12
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM