34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#27107 Remélem hamar elfelejtik az emberek, reddit olvashatatlan a sok sírás miatt. -
Evoluti0N #27106 Addig nevetünk, ameddig ki nem derül, hogy igaz. Én már semmin se lepődnék meg. -
#27105 -
#27104 Ez mindent üt :) -
#27103 "New Steam Controller Design, in honor of Skyrim Mods"
-
#27102 De hát a modok még mindig ingyenesen, nagyon szeretnek hisztizni az emberek :/ (harcolnának inkább a 75% ellen) -
#27101 -
Lokker #27100 Legjobb játék! 4-5 alkalommal végigvittem, ha nem többször. Csak ajánlani tudom. -
zsoltia #27099
Egy kis ajándék! Ha már g2a-n olcsón volt!
Utoljára szerkesztette: zsoltia, 2015.04.25. 02:02:53 -
#27098 Mikor alártam már akkor alig kellett ~6k másik aláírás. Ez mindjárt meg is lehet.
Mondjuk nem hiszem hogy ez valve bácsit nagyon megrendítené, de azért én is aláírtam...
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.04.24. 23:06:42 -
#27097 Workshop petíció -
#27096 A Skyrim amúgy is 17+ "M" kategóriás, tehát a szülők az első hibát nem itt követnék el... -
#27095 :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Papa,, Mama adjatok píízt
Minek kisfiam
Srymban pucéran akarok játszani.
Micsoda??? hogy gondolod ezt fiacskám...??? -
#27094 Nem fogják. $. -
#27093 Amíg lesz, aki megveszi, addig lesz, aki eladja. A Valve lefölözi belőle a saját hasznát, a többit majd a közösség kiválogatja. Van visszaváltási periódus, és elég gyorsan nagyon le lesz pontozva, aki drágán ad szemetet.
És továbbra se kötelező pénzt kérni modokért, ha valaki összelop valahonnan egy modot, akkor más is megteheti, és adhatja olcsóbban, ingyen. -
#27092 remélem hamar feladják ezt az gyakorlati tévedésüket.
Nem baj van azé rengeteg mod odakint a nagyvilágban szanaszét dobálva. elég nehéz volna őket ki irtani.
Csak a nexus oldalát fogom sajnálni mert ő lesz az első aki emiatt elvérzik.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.04.24. 10:05:12 -
RED BULL F #27091 Igen, a mások munkájának árulása saját néven dolog az én fejemben is megfordult. De nem ötletesebb lett volna inkább a támogatás rendszert bevezetni? Aki szeretné, adhat pénzt a moddernek a munkájáért miután kipróbálta és letesztelte a modját, de nehogy már másfél eurót pengessek ki egy skinért. Lassan oda jutunk, hogy a modokat is warezolni kell? Mert hogy egy total conversion modifikációért elkérnek 15 eurót, mint pl a Black mesa vagy esetünkben akár a Skywind, azárt boldogan csengetem ki a pénzt, de nehogy már ezekért is fizetni kelljen... Nem jó ez sehogy sem én azt mondom nektek... -
Evoluti0N #27090 És aki nem "csak úgy szórja a pénzt", hanem vesz pár modot, amik jók is, aztán egy frissítés után nem működnek? Az meg ne panaszkodjon, hiszen csak pár eurót dobott ki az ablakon? -
#27089 Aki csak úgy szórja a pénzt meg is érdemli. Nexusról lopottakat meg érdemes reportolni és le lesznek szedve. (amúgy 25%-ot kap csak a modder, ami tényleg eléggé soványka) -
Evoluti0N #27088 Arról nem is beszélve, hogy sok mod bizonyos játékfrissítések után nem működik és a készítő egyáltalán nem kötelezhető, hogy garanciát vállaljon arra, hogy rendszeresen frissíti a kompatibilitás érdekében. Plusz, sokszor előfordul, hogy két mod ütközik egymással és nem működnek együtt. Sok baj van így ezzel. -
Evoluti0N #27087 Csak már most elkezdték azt csinálni az emberek, hogy mások modjáért kérnek pénzt. Nagyban szedik le a modokat Nexusról és sajátként árulják Steamen. Nagyon könnyen kijátszható ez a rendszer így most. -
RAMyMamy #27086 szerintem is. nyilvánvalóan szutyok munkáért meg úgysem fog fizetni senki. -
#27085 Vajon a space enginer is erre a sorsra jut majd?
-
#27084 He? Ha minőségi had kérjen érte pénzt. -
RED BULL F #27083 Ééééééééééééérdekes...
Nem, mint ha nem érdemelnék meg a pénzt a munkáikért, de ez nem túl sok már egy kicsit? -
#27082 -
RED BULL F #27081 Köszi a felajánlást és jó szórakozást hozzá a nyertesnek -
Bluerainbow #27080 -
#27079 Utólag visszagondolva a gamerminer mostantól küldhetne botokat vagy nem tudom hogy oldották meg a csgo Tf és dota nyeremények kiosztását.Bár ez is csekély mennyiségű bot lenne amennyit én azon az oldalon nyertem. -
#27078 Elvileg ha jól emlékszem pontosan a botok elkerülése érdekében egy másik accommal csekkoltam be ide meg valami más oldalra Arra már nem emlékszem De tutti nem ezzel a fő accommal csekkoltam eme oldat.
Többségébe azért megfigyeltem hogy a legtöbb bot csgozás után vagy közben dobál a steam.
Igazából nem tudom mennyire biztonságosak ezek az oldalak ezért se foglalkozok vele.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.04.19. 19:28:49 -
#27077 én akkor kaptam sok botot a fejembe, mikor feladtam egy hirdetést csgolounge on... te használtál valamilyen trader oldalt már? -
#27076 Másfél óra AFK-s CsGo alatt 3 botot szerválni azé nem semmi.
Kaptam egy 4 c es ládát:(
Tévedtem megjött a 4. Bot.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.04.19. 18:54:16 -
#27075 Úgy játszanak az euróval ezek a tetves, mocskos, semmirevaló bankok, ahogy akarnak, minket csak szívatnak, ahol lehet... Szívből kívánom, hogy az összes bank (meg pénzügyi cég) fejese pusztuljon ki... Férgek... -
csoli31 #27074 Nem (de az én fizetésem bánja). De ez ne is érdekeljen téged. Ti csak jelentkezettek rá és reménykedjetek. ;)
MerlinW: Neked meg köszönöm a felvilágosítást. -
#27073 Köszi :)
Más: Hirtelen beszakadt a német tőzsde, zuhan az OTP
Ha vásárolni akartok STEAM-en, akkor ne várjatok napokat... -
#27072 Graatula ! -
#27071 Nagyon szépen köszönöm
Ebben a pillanatban vissza is igazoltam. Aktiválom a játékot :) -
#27070 Gratula! Elküldtem!
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2015.04.16. 21:06:02 -
#27069 Júúúúj! Én lettem a szerencsés nyertes :)
Köszönöm még egyszer a felajánlást :) -