Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

genndy
<#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

grebber
Lifeless Planet első benyomások ~1 óra után. Akkor már majdnem végig is vitted<#banplz> (Nagyon rövid)

Next PC upgrade: 2022

Panzeradler
Örülök neki, számomra sokkal mérvadóbb Tinman véleménye mint az otherworld-é.

#25205 Köszi, akkor kihagyom most, Max-ot nyomom Artytól nyertem 1et, én is csak ajánlani tudom mindenkinek.
jútúbon az OtherWorld-ösök csináltak tesztet róla.
Tinman
Lifeless Planet első benyomások ~1 óra után.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

+ helyenként egész hangulatos
+ zene ahol van

0 - sztori alakulgat, eddig azért nem estem hasra az eredetiségtől

- gameplay eddig nagyon kínos, gondolkodni való nem sok van
- nagyon statikus az egész
- interakció a világgal szinte alig valami
- látszólag egy bazi nagy bolygón vagy, de valójában durván lineáris a cucc
- bugok
- logikátlan hülyeségek... "8 órára elég időd van" majd 5 perc múlva mikor scriptelt téma van, hirtelen szól, hogy hát fogytában az O2 -.-
- néha van stuttering, pedig hidd el elég komoly vason tolom
- picit felkavarta a gyomrom... komolyan, most így 1 óra után jó is volt kilépni

Term. végigtolom, remélem javul még az összkép. A Steam-es 20 Euros ár pofátlan rablás fényes nappal!

Helyette 10000x ajánlom a Max: The Curse of Brotherhood-ot... kimaxolásig meg sem álltam, baromi jó puzzle platformer cucc volt!

Így első blikkre ez így nálam olyan 5-6/10, sokkal többet vártam :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Scooter
<#eljen>
Panzeradler
Írhatnál majd róla véleményt, akár ide spoilerben ha MerlinW nem harap érte, vagy topikjába(azt meg kell keressem majd)
bon
Újabb két játék:

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Tinman
Lifeless Planet bundleban... atyaég! Pedig abs. nem érdekelt IG Aug. bundle, de ez így must have! Napok óta azon agyalok hol tudnám olcsón megvenni... erre ez... fúúú, de király <#vigyor>

Már töltöm is, tolom is mindjárt a Lifelesst :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

berlinboy6329
Reinstall megvolt,ellenőrzés megvolt, tűzfal biztos megvan,szerintem nem is menne, ha kínja lenne, és nem rendszermeghajtón van.

Mégis szar....Megnéztem egy fórumot,ott azt ajánlották turkáljak a runasadmin.vdf-ben v az instalscript.vdf-ben,cseréljek i ezt azt, j lesz. Annyit elértem,h nem ugrik fel ablak, viszont még mindig kétszer indul el a játék.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

genndy
Steam reinstall (uninstall nélkül!), játékfájlok ellenőrzése, tűzfalon kiengedni, ha rendszermeghajtón van akkor a Steam hadd induljon rendszergazdaként.

IMYke2.0.0.0
"Azóta csinálja, mióta újraraktam a windowst, a Steamet meg nem."

Telepítsd a régire a STEAM-et, újra...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

berlinboy6329
H all!

Mit tudok kezdeni a steamservice.exe-vel? Állandóan felugrik a buzi windowsos ablak, amikor elindítok egy játékot ( Dota 2, de gondolom másnál is csinálná). Akár igent ,a akár nemet nyomok, eltűnik, mögötte a steam ablak kiír vmi "preparing for first time install" v vmi hasonló,de a lényege ez. Fel nem tesz semmit, elindul a játék. Kezd már zavarni.

Elindul a játék, bejön a valve intro, lemegy, egy pillanatra bejön a töltöképernyő aztán ki is lép, kérdezi, hogy engedélyezem-e, nyomok vmit, elindul megint és utána megy rendesen.

Azóta csinálja, mióta újraraktam a windowst, a Steamet meg nem.
Utoljára szerkesztette: berlinboy6329, 2014.09.05. 14:08:13

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Jim Morrison
akkor hagyd is, legalább lesz másra időd.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tinman
Sfsdfjksdfjlsdurl4üödflnnf <#wilting>

IMYke2.0.0.0
"Mindegy ugyse nyerek soha 😊"

Felvidítottál 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Hiába frissitek nem érzékeli hogy nincs is meg.Mindegy ugyse nyerek soha 😊

grebber
Hiába frissitek nem érzékeli hogy nincs is meg.Mindegy ugyse nyerek soha 😊

Ja, hasonlóval bombáznak engem is, bár nekem mindig a "barátom tradelni akar veled" kamuszöveget nyomatják. Könnyű kiszúrni, mert Privát profillal és általában valami animés avatarral rendelkeznek. Én elfogadom a felkérést, blokkolom, majd törlöm a fenébe. De ha már nem 10 ilyen jelölt be, akkor egy sem...

genndy
Nem. Azt akarja hogy tudjon jelentkezni volt ingyen hétvégés játékokra amikre úgy látja a Steam (meg a SGifts) hogy megvan neki.

Steamben nem lehet. SGiftsnél meg sűrűs frissítés, aztán vagy bejön vagy nem.
Illetve ingyen hétvégék előtt egy kézi frissítés SGiftsen, és akkor 6 napig békén hagyja a profilt, az ingyenes játékokra is lehet jelentkezni. Ha ez közben frissít (magától vagy kézzel), akkor úgy veszi hogy megvan és nem enged jelentkezni.

Jim Morrison
Nem értem. El akarsz rejteni pár játékot, ugyanakkor mindent látni szeretnél?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

grebber
Steamgiftsen mindent látni akarok.Csak azt érzékeli hogy megvan nekem 😞

Troger911
EasySteamGifts plugin 😊 Amit blacklistre raksz, azt nem is látod, én használom és jó!
grebber
Az ezer éves ingyen hétvégés game-ek steamgiftsnél való elrejtésére van valami mód?

genndy
Ír, hogy nem tud fölvenni téged a barátlistájára, mert megtelt, stb., és küld egy (fake) linket a barátja accáról, hogy őt vedd föl. Aztán meg ellopja a falh.név+jelszódat a fake oldallal. Átver, scammer, csaló, jól is teszed ha tiltod.

Jim Morrison
Utóbbi időben egyre több emberke akar felvenni (privát profil profilkép nélkül, stb), most is ...

Rányomok az ignore gombra, automatikusan újra bejelöl... (aztán block). Arra lennék kíváncsi mégis mi történne ha elfogadtam volna :o

Scooter
HeadHunter86
Köcce!

Scooter
<#eljen>
bon
Megmaradt játékok:

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

genndy
<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Nagyon komoly felajánlás, jó játék. <#eljen>

SweeneyTodd
Sok szerencsét hozzá !

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Köszönöm a meghívást.
Blekk Síp
Elolvastam, csak ugy tunik tul késö volt már :S Az agyam ugy fogta fel a szöveget, hogy a Steam ID-m kell, a privátot meg már fel sem fogtam :Đ
Elnézést.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

MerlinW
Ha a banner szövegét nem vagy képes elolvasni, feltételezem a szabályokkal és feltételekkel sem vagy tisztában, tehát miről is beszélünk?😊

[merlinw.org]

Troger911
Idézet a bannerból:

Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
Blekk Síp
Sziasztok!
Én is jelentkezhetek a Steam csoportba?
A Steam ID-m: csodacsoki ha esetleg kaphatok meghívót. 😊
Utoljára szerkesztette: Blekk Síp, 2014.09.01. 01:19:12

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

köszi itt is <#worship>
genndy
<#eljen>

MerlinW
Köszönjük😊

[merlinw.org]

bon
Lehet jelentkezni rá:

van
genndy
<#eljen>

maradt valakinek bioshock 1 a múltkori 2k bundle-ből?
Scooter
Azt súgja, hogy nem vegyem el mástól az esélyt <#eljen>
MerlinW
Ennek is: <#eljen>

[merlinw.org]

MerlinW
Ez kizárólag a lelkiismereten múlik😊

[merlinw.org]

Rád van bízva, ahogy érzed.