Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Utoljára szerkesztette: RED BULL F, 2014.09.08. 21:21:29
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2014.09.08. 14:51:37
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hogy lehetséges ez?
Utoljára szerkesztette: bon, 2014.09.08. 07:08:37
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
ezek az akciók nagyon egyedi dolgok így nem fogunk tudni segíteni ha nem kaptál valami tájékoztató lapot róla külön.
Általában szokott mellette lenni egy kis külön lapocska esetleg amds szórólap formájában azon szokott lenni instrukció mit kell tenni
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.09.07. 23:45:02
most vettem uj laptopot, amiben geforce gtx770 van. ehhez ingyen jar a borderlands 2 pre-sequel.
DE HOGYAN? mert semmien kodot nem kaptam kulon
koszi a valaszt
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
köszi
Többnyire pont akkor van gondja ha az illető inaktív pedig nem pont erre találták fel a dolgot?
Nekem a 4.99 dolcsis bundle-ből ~0.5 euro jött vissza, eleve kevés játék ad belőle kártyát, vagy ami adott az már megvolt korábbról :-/
Néztem közben meta értékelést is, tükrözi a valóságot. Critic: 59, User: 69. Ha a kettőt összemossuk, meg is kapjuk a reális értékelést.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az, hogy az üzemanyag scriptre fogy el, az engem annyira nem zavart... az egy picit jobban, mikor az egyik fejezetet újra kellett kezdeni, mert a gombóc beragadt egy gyilkos növénybe és nem lehetett kiszedni (nem az, ahol a karral kell kiszedni a hangárnál), máshol pedig a lift maradt fenn, én meg leestem, és újraéledve persze nem lehetett már lehívni a liftet (ahol elromlott a gomb).
Kellett volna ennek a játéknak egy komolyabb forgatókönyv író, mert néhol kicsit szétesett (a fejezetváltások nem voltak túl elegánsan megoldva), de annyira szerintem nem volt rossz móka. 20 eurot nem ér, kb. 3-at igen (annyi jött vissza a bundle többi kifarmolt kártyákból)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Azért nem érted a végkifejletet, mert odafigyelve szeretni akartad. Értem... Hagyjuk... Ez nekem már túl bonyolult.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ez következetlenség, amit egy SCI(!)-FI játékban rettentő kínos.
A pályákon kóborlás kimerül abban, hogy ott jobbra hátul a sík terep végében van egy zsákutca, meg egy kő, ami mögött van:
1, Jegyzet. (Ritkább, mert ezt az utadba szórják.)
2, Színes kavics, aminek a felszedése semmit nem jelent, max a végén kapsz érte egy achit.
Még, jó, hogy részrehajló vagyok, amikor a szubjektív véleményem írom le, ellenben nagyon is igazságos vagyok, mert szeretni akartam ezt a játékot és régóta akartam! Abs. nem vagyok azzal vádolható, hogy úgy ültem le véleményt írni róla, hogy direkt lehúzzam. Amit leírtam az nem kitaláció, hanem száraz tények, melyek friss tapasztalaton alapulnak.
Nézd meg a Steam-es véleményeket. Amíg EA volt, vagyis ~1 órát játszhattál vele, addig még eléggé kedvelték, aztán a teljes játék már más összképet adott. Sokan vélekednek hasonlóan. Elolvastam pár véleményt, mert azt hittem bennem a hiba, de nem... más is látja.
Tessék elfogadni, hogy van akinek ilyen a véleménye, van akinek meg olyan. Elfogadom én a tiédet is, neked életed legjobbja... háááát, oké, kívánom, hogy sokáig élj még :-)
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ennek a játéknak a csöndes, belemélyedős mászkálás, az adott világ megismerése a célja. Minden egyes pályán el lehet kóborolni, ahol találhatsz is mindenféle jegyzeteket, kőzetmintákat, amik még jobban hozzájárulnak a történet egészéhez. A játék minden információval együtt alkot egy egységes egészet, amit ezek szerint neked nem sikerült megismerned. Sajnálom, hogy egy ilyen kidolgozott játékon így végigrohanva fikázod azt...
Talán mert átadtad a sérült társadnak a nagyja maradék oxigéned és azért fogyott el? Ha nem figyelsz a történetre, persze, hogy logikátlan...
Effektíve 5 óra volt.
A legnagyobb gond vele, hogy játéknak kevés, tanulmányútnak közepes, szórakoztató terméknek mocskosul harmatos, izgalmas sci-fi játéknak a közelébe sincs, platformernek meg egyszerűen kínos. Soha a büdös életbe én játékba ennyit előre még nem toltam a kart. Előre-előre-előre-előre-előre-előre-ugrás... fárasztó, helyenként frusztráló is (sötét és lávás részeken).
5/10, megyek elfelejteni. -.-
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.09.06. 21:15:06
Nem véletlenül szoktam mondani, hogy inkább adok egy akár itteni gamer véleményére, mint egy túlfizetett firkász, vagy egy "érdekflamer" marhaságaira.
Amúgy most tartok a felénél. További észrevételek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
+ Az első 1 óra után picit beindul, de egy 6-osnál még mindig nem jobb.
0 - controller support van, de kissé suta, nem egyértelmű, nem mindig áll kézre
- platform, ugrálós játék, de egyszerűen és frusztrálóan kivitelezve
- a kamerával néha komoly bajok vannak
- további scriptes butaságok
- nálam simulation sicknesst okoz, feltételezem a micro stuttering, a néha kontrollálatlanul viselkedő kamera miatt. Érdekes, hogy a sötét pályán ez a jelenség hatványozódik, nem jó érzés nézni. (Sajnos a Mirror's Edge óta ez a 2. játék, ami valamiért felkavarja IRL a gyomrom, így 1-1.5 órákat tudok vele játszani. ^^)