34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#27147 :((
Köszönöm, akkor kissé megnyugodtam. -
#27146 engem se enged be -
#27145 Lányok, fiúk!
Ahogy látható, internetem van. Ennek ellenére:
Elkezdett egy kis harang erősen zajongani a fejemben. A "Retry..."-nál kérné a jelszavam ugyanis.
//Félreértések elkerülése végett: megjegyeztettem már vele, az elmúlt 4 évben folyamatosan működött is.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.05.04. 14:43:25 -
RAMyMamy #27144 nem ugyanannyi kell minden játék bónuszcsomagjához, és a minimum se 720, pl. brütal legendhez csak 400 kell -
#27143 Vagy kártyacsomagot készíthetsz belőlük. Persze 720+ több kell. (ha a drágakő/gem-re gondolsz) -
#27142 Bezsákolod és eladod a piacon. -
#27141 Hát, már semmit - legfeljebb raktározni, hátha lesz még valami vele. -
#27140 Sziasztok! Gyémánttal mit lehet kezdeni? -
Zsoxx #27139 Kérjen új jelszót az emailcímére. -
#27138 Sziasztok!
Kis segitséget kérnék! vettema fiamnak egy cs global offenzivet 2013 decemberében amit ajándék ként átküldtem neki az ö stemjére.
Gond az hogy elfelejtette a steamos jelszavát meg mindent igy most nincs cs!
Nem e lehetséges valahogyan visszaszereznem meg van rólla a számlám!
-
#27137 Köszöntem -
#27136 Még szép ... -
#27135 Priv ment
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.04.30. 23:14:06 -
#27134 Sziasztok!Valakinek esetleg nincs eladó Dirt 3 steam-re?
Választ előre is köszi! -
#27133 Hátha érdekel valakit :) :
-
#27132 Egyetértek. :) -
#27131 "For anyone who spent money on a mod, we'll be refunding you the complete amount. We talked to the team at Bethesda and they agree. "
Ez azért korrekt. -
RED BULL F #27130 Hivatalos közlemény a fizetős modok eltávolításával kapcsolatban
A Bethesda is magyarázkodik -
#27129 Rendben, köszi :) -
#27128 Teljesen. Az összes ilyen kamu. -
#27127 Sziasztok!
Van most egy ilyen "oszd meg 25-ször és kapsz $50-os kupont" oldal. Ez most mennyire kamu? Mondjuk az egy kicsit fura, hogy mindenkinek ugyan az az egyedi kódja. Linknek az eleje: http://steam-gift-cards.com/?user=. A másik részét csak kérésre adom, mert ne az legyen, hogy egy tök új arc csak klikkekért ír ide. De ha kell, akkor szívesen kattintgatok mások linkjére is.
Utoljára szerkesztette: Nohab, 2015.04.27. 20:04:54 -
#27126 Köszönöm a nyereményt. -
#27125 Aki szeretne egy Anomaly: Warzone Earth-öt steam-re, (topiclakó) az dobjon egy PÜ-t! -
#27124 És a modder úgy dönthet, hogy 5%-ot a Steam 30%-ából áttol valamelyik Service Providernekm vagy SP-knek (akik ugyanazon az 5%-on osztoznak). Mellesleg ezeket az arányokat a játék kiadója határozza meg... -
#27123 gl
-
#27122 25% megy a modder-nek, 45% a játék kiadójának/jogtulajdonosának, 30% pedig a Steam-nek, mint mindig. -
#27121 cat amit linkelt reddit topikot, abba beleolvasva nekem az jött le, hogy ezt a pontos százalékot a játék kiadója határozza meg, és azt is, hogy abból 75% ból az alap játékot készítő fejlesztő is kap. -
#27120 "amúgy 25%-ot kap csak a modder"
Így még nevetségesebb a rendszer ........ 75% 'adó' ..... -
#27119 Hehe :) -
#27118 Úha, GabeN is megszólalt (1-2 helyen le kell nyitni, mert le lett szavazva a válasza) -
Frenky #27117 Sziasztok! Akik szeretik a repülést és kedvük van csatlakozni, mindenkit várunk a DCS World MAGYAR Felhasználók csoportjába a FaceBook_ON
Online repülések, infók, leírások, minden, ami a DCS Wolrd_el kapcsolatos!
Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók Csoportja a Google+ ON is! DCS World MAGYAROK YouTube Csatornája!
Üdv - HUNter -
RAMyMamy #27116 nekem van -
Lokker #27115 Dragon Age : Origins , Mass Effect2 és Bejeweld3 van cserére Dead Space1-re. Lehetőleg Origin-es változat érdekelne. -
#27114 Köszi a felajánlást! -
#27113 viszont mint mindenhol először a szar, nagyobb pénisz és hasonló modokért kérnek pénzt. -
#27112 Aki ingyenesen csinálta eddig, az ezután is ingyenesen fogja. Aki pénzt akart érte, az eddig is kért. Csak nem steamen. Ők most dönthetnek, hogy nagyobb nyilvánosság kevesebb pénzért, vagy vice versa. A 75%-okból meg jut elég a visszafizetésre. -
#27111 reddit tegnap volt egy jó kis iromány, most hirtelen nem találtam...
Modder írta és arról beszélt, hogy a modolást a modderek nem a pénzért csinálják, mindig ingyenes volt és ezek után is ingyenesnek kéne maradnia.Persze ez szebben kifejtve de a lényege kb ennyi. -
Evoluti0N #27110 75%-ot lefölöz a Steam; mások modját árulják az emberek; ha patch miatt vagy másik mod miatt nem működik az egyik, akkor 24 óra után nem tehetsz semmit. Soroljam még? Van még. -
#27109 Mármint azzal, hogy ugyanúgy megy minden tovább ahogy eddig, kivéve, ha a mod készítője úgy érzi, hogy Ő mégis kér érte pénzt akkor pénzért rakja fel a saját modját amit Ő csinált, a saját szabadidejében? Igazad van, tényleg borzalmas. -
Evoluti0N #27108 Ha nem látod, hogy mi a gond ezzel az egésszel, akkor az elég baj.