Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem lecseszésnek szántam, csak tájékoztató jellegűként 😄 Azoknak szólnék, akik terveznék kitenni SteamGiftsre: ne tegyétek! Tegnap tele volt vele a portál, mindet törölték mondván: Ingyenes játék. A kérdés már csak az, hogy a The Ship esetében akkor miért engedték? Na mindegy... (Azért tárazzatok be belőle, hát ha csak az akció időtartamáig törölgetik a moderátorok)

Botond
Lényegiben igen. Civ5 motorjával kiadott master of magic utánérzés. Sajnos elég gyengus, de mivel ingyen van, így érdemes kipróbálni hátha vkit elkap a láz, mert az alapok azért rendben vannak.
Jim Morrison
legörgettem, de csak linkek után kerestem, így nem találtam meg 😊 sorry

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bardocz
Hm, ez ilyen civilization fantasy világban?
Igaz ugyan ezt már leírtam pár hozzászólással ezelőtt, de az a biztos, ha többször is kint van <#vigyor3>

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

genndy
Mert ez nem Steam, hanem kimondottan Skyrim téma, úgyhogy off. Csak egyszerűbb volt akkor már itt válaszolni azt a pár mondatot.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Miért írtok szürke színnel?
genndy
Használj mod organizert. Az külön kezeli a modokat. Vagy NMM-et.

RoboKutya78
néha beválik de amikor mint a kis őrült felpakolok 3 4 modot és csak a játék alatt derül ki hogy pl nemtud beteleportálni a városba egy követő mód miatt elég problémás újra szedni a data mappát ha valamit felülírok benne. vagy csak nekem jelent gondot😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Nem lenne egyszerűbb, ha csak szimplán leiratkoznál a problémásokról, vagy a Data Files közül kipipálnád amelyik nem kell?

RoboKutya78
Kezdek görcsöt kapni a skrym-tól xedszerre telepítem újra a módok miatt.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
Jááj én meg a játék neve alatt katinntgatok mint a majom köszi

Steam->játékok biztonsági mentése és visszaállítása->biztonsági mentést visszaállítani->(játék backup mappáját kitallózod) és indítás
Utoljára szerkesztette: RED BULL F, 2014.09.08. 21:21:29

RoboKutya78
Skacok az előre lementett bacup játék filokat hogy telepítem vissza?

Humble Bundle store-on ingyenes Warlock: Master of the Arcane játék osztogatás zajlik. Nem láttam korlátot, de csapajtok le rá míg érvényes az akció!

grebber
Várom már a napot ,hogy elkészüljön a DEIW magyarítása,hogy végre játszhassam!

Next PC upgrade: 2022

genndy
<#eljen>

bon
Ismét két játék:

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

grebber
Áthelyeztem SSD-re az ottani steam részlegbe töröltem a HD-ről. Steamben rámentem az LA Noire-re megadtam az SSD-t ellenőrizt a fájlokat mégis tölt valamit,dehogy mit azt nem tudom ,mert 1 egyik HDD-n se csökken a hely 2 az SSD-n már nincs is ennyi hely hogy felmenjen újból a 13GB. Most mi van mit tölt nem tudom<#fejvakaras>

genndy
Átmozgatod az SSD-re és symlinkeled. Pikkpakk megvan.

Sir Quno Jedi
Elbackupolod steamben, aztán visszaállítod a másik drive-ra (előtte persze törlöd a local content-et nyilván a régi drive-ról). Pikkpakk megvan.
Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2014.09.08. 14:51:37

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

grebber
Felraktam egy gamet egy HDD-re de át szeretném rakni SSD-re anélkül ,hogy újra leszedné steamről az egészet.
Hogy lehetséges ez?

bon
Csak egy cégnél, az ipon-nál jár hozzá. Ja és tudtommal a laptop chip-ekre nem vonatkozik. Asztali vga azért másabb kategória (komolyabb és gyorsabb).
Utoljára szerkesztette: bon, 2014.09.08. 07:08:37

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

RoboKutya78
Én egy vga karit vettem ahhoz volt szórólap amin volt 3 játék azon volt egy kaparós kódot tartalmazó rész azt kellett beküldeni és utána kaptam a steamkodot

RoboKutya78
Az eladó emberék mit mondtak esetleg a garanciát kiállító emberkét kéne megérdeklődnöd.
ezek az akciók nagyon egyedi dolgok így nem fogunk tudni segíteni ha nem kaptál valami tájékoztató lapot róla külön.
Általában szokott mellette lenni egy kis külön lapocska esetleg amds szórólap formájában azon szokott lenni instrukció mit kell tenni

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.09.07. 23:45:02

hali. kicsi help kellene.
most vettem uj laptopot, amiben geforce gtx770 van. ehhez ingyen jar a borderlands 2 pre-sequel.
DE HOGYAN? mert semmien kodot nem kaptam kulon
koszi a valaszt

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

RoboKutya78
Lool ezt nem is figyeltem tényleg ott van ezt a büdös bogarat mikor tapossák ki a steamből vajon😊
köszi

Nekem is ezt írta ki délután, aztán megnéztem az elküldött csereajánlatoknál, és ott volt mindegyik. Nézd át, nehogy elküldje huszonötször, mert akkor a másik felhasználó szeretni fog téged. Ha nem tudod hol van: raktárban jobb felül a kék csereajánlatok gombra kattints és ott nézd meg az elküldött csereajánlatoknál.
RoboKutya78
nem nyert a böngészőben is szar

Scareface
Ne a kliensben próbáld 😊

RoboKutya78
Srácok csak én szenvedek csereajánlat tétel esetén azzal hogy a rendszer állandóan hibát ír ki?

Többnyire pont akkor van gondja ha az illető inaktív pedig nem pont erre találták fel a dolgot?

Jim Morrison

Tinman
Feltűnt, de azt betudtam annak, hogy bénán "vágták", mert sokszor megesik, hogy elérsz egy pontig, történik valami és más környezetbe kerülsz, mintha valaki kivágta volna az átkötéseket.

Nekem a 4.99 dolcsis bundle-ből ~0.5 euro jött vissza, eleve kevés játék ad belőle kártyát, vagy ami adott az már megvolt korábbról :-/

Néztem közben meta értékelést is, tükrözi a valóságot. Critic: 59, User: 69. Ha a kettőt összemossuk, meg is kapjuk a reális értékelést.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
Az fel se tűnt, ahogy az elején a barlang/kórház egyik oldalán nappal van, a másikon éjszaka, és a következő barlangból kikeveredve újra nappal? Levegő utántöltés nélkül, tehát 8 órán belül... vagy marha gyorsan forog az a bolygó, vagy néha csuklik egy kicsit a dizájn 😊 (vagy nem minden levegőújratöltést dokumentáltak)

Az, hogy az üzemanyag scriptre fogy el, az engem annyira nem zavart... az egy picit jobban, mikor az egyik fejezetet újra kellett kezdeni, mert a gombóc beragadt egy gyilkos növénybe és nem lehetett kiszedni (nem az, ahol a karral kell kiszedni a hangárnál), máshol pedig a lift maradt fenn, én meg leestem, és újraéledve persze nem lehetett már lehívni a liftet (ahol elromlott a gomb).

Kellett volna ennek a játéknak egy komolyabb forgatókönyv író, mert néhol kicsit szétesett (a fejezetváltások nem voltak túl elegánsan megoldva), de annyira szerintem nem volt rossz móka. 20 eurot nem ér, kb. 3-at igen (annyi jött vissza a bundle többi kifarmolt kártyákból)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Peace :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
"szeretni akartam ezt a játékot"

Azért nem érted a végkifejletet, mert odafigyelve szeretni akartad. Értem... Hagyjuk... Ez nekem már túl bonyolult.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Nézd a jetpackes failt, dettó ugyan ez. Felveszed a + gázt, többet tudsz ugrani. Állj meg egy helyen, ugrálj 253456467123345345x. Sikerült? Igen. Menj a sztoriban 10 percet se és bang, elfogyott közben 30 ugrástól a gáz. Hűűű de logikus, meggyütt' a script szörny megette a gázt. :-D

Ez következetlenség, amit egy SCI(!)-FI játékban rettentő kínos.

Tinman
Végigrohanva? Pontosan annyit játszottam vele, mint te! 6 órát ír nekem is a Steam és neked is, de azért írtam, hogy effektíve 5 óra, mert ebből simán 1 óra megy el felesleges baromságokkal, mint amikor pl. nem tudsz átugrani A helyről B-re.

A pályákon kóborlás kimerül abban, hogy ott jobbra hátul a sík terep végében van egy zsákutca, meg egy kő, ami mögött van:

1, Jegyzet. (Ritkább, mert ezt az utadba szórják.)
2, Színes kavics, aminek a felszedése semmit nem jelent, max a végén kapsz érte egy achit.

Még, jó, hogy részrehajló vagyok, amikor a szubjektív véleményem írom le, ellenben nagyon is igazságos vagyok, mert szeretni akartam ezt a játékot és régóta akartam! Abs. nem vagyok azzal vádolható, hogy úgy ültem le véleményt írni róla, hogy direkt lehúzzam. Amit leírtam az nem kitaláció, hanem száraz tények, melyek friss tapasztalaton alapulnak.

Nézd meg a Steam-es véleményeket. Amíg EA volt, vagyis ~1 órát játszhattál vele, addig még eléggé kedvelték, aztán a teljes játék már más összképet adott. Sokan vélekednek hasonlóan. Elolvastam pár véleményt, mert azt hittem bennem a hiba, de nem... más is látja.

Tessék elfogadni, hogy van akinek ilyen a véleménye, van akinek meg olyan. Elfogadom én a tiédet is, neked életed legjobbja... háááát, oké, kívánom, hogy sokáig élj még :-)

Rapid81
Egyszer van olyan, hogy hamarabb elfogy az oxigén. A következő eset előtt átjutsz vagy 2-3 pályán... Én sehol nem láttam számlálót, miszerint a játékban eltelt idő 1:1 a valósággal...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
2 társunk volt, és nem 2x volt ilyen eset... hm?

Rapid81
Ne más véleménye alapján ítélj meg egy játékot. Ne is az enyém alapján, de én annyit mondok, hogy saját magadnak kell eldöntened, mert Tinman itt erősen részrehajló...

Rapid81
A játék leírásai között láthatsz egy olyat, hogy "walking simulator"... Vajon akkor miért is kell tolni az előrét? Lehet tippelni.

Ennek a játéknak a csöndes, belemélyedős mászkálás, az adott világ megismerése a célja. Minden egyes pályán el lehet kóborolni, ahol találhatsz is mindenféle jegyzeteket, kőzetmintákat, amik még jobban hozzájárulnak a történet egészéhez. A játék minden információval együtt alkot egy egységes egészet, amit ezek szerint neked nem sikerült megismerned. Sajnálom, hogy egy ilyen kidolgozott játékon így végigrohanva fikázod azt...

Rapid81
" - logikátlan hülyeségek... "8 órára elég időd van" majd 5 perc múlva mikor scriptelt téma van, hirtelen szól, hogy hát fogytában az O2 -.- "

Talán mert átadtad a sérült társadnak a nagyja maradék oxigéned és azért fogyott el? Ha nem figyelsz a történetre, persze, hogy logikátlan...

Troger911
Köszi, akkor már biztos, hogy nem szerzem be, úgyis van még mivel játszani.
Tinman
Lepergett a Lifeless Planet credits, már vártam, hogy vége legyen. :-/ Abs. megértem miért lett ilyen hamar egy 20 euros kickstartes játék filléres bundle része.

Effektíve 5 óra volt.

A legnagyobb gond vele, hogy játéknak kevés, tanulmányútnak közepes, szórakoztató terméknek mocskosul harmatos, izgalmas sci-fi játéknak a közelébe sincs, platformernek meg egyszerűen kínos. Soha a büdös életbe én játékba ennyit előre még nem toltam a kart. Előre-előre-előre-előre-előre-előre-ugrás... fárasztó, helyenként frusztráló is (sötét és lávás részeken).

5/10, megyek elfelejteni. -.-
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.09.06. 21:15:06

Húha látom itt itt nem szabad ilyesmit megemlíteni mert harapnak a "gamerek". 😊
Tinman
Köszi :-)

Nem véletlenül szoktam mondani, hogy inkább adok egy akár itteni gamer véleményére, mint egy túlfizetett firkász, vagy egy "érdekflamer" marhaságaira.

Amúgy most tartok a felénél. További észrevételek:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

+ Az első 1 óra után picit beindul, de egy 6-osnál még mindig nem jobb.

0 - controller support van, de kissé suta, nem egyértelmű, nem mindig áll kézre

- platform, ugrálós játék, de egyszerűen és frusztrálóan kivitelezve
- a kamerával néha komoly bajok vannak
- további scriptes butaságok
- nálam simulation sicknesst okoz, feltételezem a micro stuttering, a néha kontrollálatlanul viselkedő kamera miatt. Érdekes, hogy a sötét pályán ez a jelenség hatványozódik, nem jó érzés nézni. (Sajnos a Mirror's Edge óta ez a 2. játék, ami valamiért felkavarja IRL a gyomrom, így 1-1.5 órákat tudok vele játszani. ^^)

bardocz
gk4.me-ről van valakinek tapasztalata? Ott van egész jó áron project zomboid.
Sziasztok. Van 2db, -25%-os kuponom a Pixel Piracy nevű játékra. 2015. 04. 15-ig érvényes, akit érdekel, az dobjon egy üzenetet!