34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#27307 pont azért mert hatalmas. -
#27306 Scheduled Maintenance May 27th, 2015
May 27, 2015 @ 9:46am
Server Maintenance was scheduled to begin at 10:00 AM PDT (UTC-7).
Server Maintenance is scheduled to be complete before 2:00 PM PDT (UTC-7).
-
#27305 Érthetetlen számomra, hogy tudja minden este 7-kor összeBOSHni magát ez a hatalmas rendszer...
B = F -
#27304 Elég sok. Én is Civilization5 kötelező steam aktiválása miatt keveredtem oda 5 éve. -
#27303 Skyrimen kívül mi volt még ilyen? Nekem nem nagyon rémlik más cím. -
#27302 Na hát ők még 3 játékot se adnak ki évente. :D Engem kb. nem is érdekel semmi tőlük. Majd a Diablo 3 full csomagot esetleg 1000ft körüli áron megveszem, de többért nem. -
#27301 Blizzard. Diablók, Wow-ok, stb :)
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2015.05.27. 17:48:42 -
#27300 A kérdőmondatom közepén van az a bizonyos "ezt" szó. Éppen a Shadow of Mordor-ról volt szó, EZT pedig nem fogja máshol aktiválni. A 98%-kal pedig nem túloztam. Origin-en EA játékokat tudsz aktiválni, Uplay-en meg Ubisoft játékokat. Ezekből van úgy évente 3-3, Steam-re meg - kisebb túlzással (?) - naponta jön 3 játék.
GOG - Számomra ez olyan, mint a warez, nem is használom, ott az életbe nem fogok elkölteni 1ft-ot sem.
BattleNet - ??? -
#27299 Köszi szépen itt is. -
#27298 Pedig a gog drm free meg minden... Itt kapsz 1 vacbant nem éred el adhatod el a cuccaid ami reszben persze ertheto is, de megis mindig ott lapul a kisordog. -
Evoluti0N #27297 Nem lenne az annyira jó. Így is túl nagy részét uralják a piacnak és kb. azt csinálnak, amit akarnak. Az sose jó, ha egy cégnek nincs konkurenciája. -
#27296 És hogy törték fel hajnali fél 2 kor? Honnan tudod hogy pontosan akkor, éppen játszottál vagy akkor írt rád valaki?
Szóval engem az érdekelne, hogy hogy tudták egyáltalán feltörni ? -
#27295 Köszönjük szépen ! -
#27294 Osszuk el kicsit jobban... :D Steam/Origin/Uplay/GOG/BattleNet/egyéb... Én magam lennék a legboldogabb, ha csak a Steam lenne. :) -
#27293 De ez amúgy egyértelmű. Valahol aktiválni kell a játékot, és ezt hol máshol aktiválnád, mint Steam-en? :) A dobozos játékok 98%-át steam-en kötelező aktiválni, ha játszani akarsz velük. -
xido #27292 ja igen..ott virít a logó a sarokban,köszi :) -
Gary #27291 Tudni 100%-ra nem tudom, de ha a CDGalaxis oldalán a játékok dobozáról készített kép van, akkor igen. Alul: Internet kapcsolat és ingyenes STEAM-fiók szükséges az aktiváláshoz.
Utoljára szerkesztette: Gary, 2015.05.27. 00:12:04 -
xido #27290 Srácok,azt tudja-e valaki,hogy az itthon kapható dobozos Shadow of Mordor GOTY steam-re beregisztrálható-e vagy sem? -
#27289 Maala nyerte az Earth 2140-et! Gratula! Igazold vissza, ha megkaptad! Köszi. -
#27288 Most jutott eszembe, hogy el is felejtettem kitenni ide a felajánlott játékokat. Na, de most itt vannak, és azt hiszem vasárnapig lehet rájuk jelentkezni. :)
-
#27287 A nyerteseknek elküldtem a gift url-eket a mailcímekre, jelezzetek majd vissza. -
#27286 Egy kis apróság! Remélem örülni fog neki aki megnyeri! Hajrá!
-
#27285 A jövőre nézve azt tudom ajánlani, hogy gmail fiókhoz is kérj SMS verifikációt. Netbank, vatera, steam, fb, akármilyen account, egy e-mail jelszóval bármibe könnyen bele lehet nyúlni. Persze ez sem jelent 100%-os védelmet, de én nagyobb biztonságban érzem magam. -
#27284 Steamguard-on átjutottak? Akkor az email fiókos jelszavát is tudják, azt is változtasd meg első sorban. Aztán mehet a supporttal való harc, bár nem tudom, hogy lehet ezt bizonyítani. Talán ha az elkövető IP-je nem magyar. -
#27283 Végre megjött a raktárba ;-) -
#27282 Még mindig feldolgozás alatt van... Remélem csak megjön egyszer. -
#27281 Én mindig a raktárba vásárolok magamnak, sose volt belőle probléma -
#27280 Az ajándék vásárlást a steam mindig ilyen nehezen dolgozza fel? A raktárba venném, hogy később felajánlhassam itt.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.05.23. 23:31:39 -
#27279 hát nem lehet, hogy amikor először próbálom, akkor a "kosárba" van. Utána meg ha visszamegyek a játék adatlapjára, akkor már a "kosárban"
Mindegy. -
#27278 Többször nyomod meg az "Add to cart" gombot. :) -
#27277 Egy kérdés. Steam-en 1 vásárlásnál nem lehet darabszámot megadni egy játékból, hogy pl. egyszerre 2-őt akarok venni? Nem látok darabszám rublikát.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.05.23. 22:17:46 -
#27276 Inden csgo cuccom oda 300 euro értékben de az nem érdekel már csak az accomról vegyék ezt le... -
#27275 Nem el ák csak feltörték..hajnali fél 2kor -
#27274 Szerintem mi ebben itt nem tudunk segíteni, csak a support. Ha ellopták, hogy szerezted vissza? -
#27273 -
tessék. -
#27271 Semmi gond. ;)
Arra a "bizonyos" képre én is kíváncsi lennék. -
#27270 "STEAM TÁMOGATÁSI"
Többedszer írod ezt, de fel nem foghatom, miről is van szó... Kép, esetleg? -
#27269 Sziasztok. Írtam a supportnak ez ügyben hogy el lopták az accountom és loptak vele. STEAM TÁMOGATÁSI tiltás van az accon. Több mint 300 játék van rajta. A support már 3 hónapja csak annyit írt hogy megtettek minden intézkedést az ügyben és folyamatosan bezárják a ticketeim. Ipt nem adnak ki és azt írják ha többször előfordul e. Az acc lopás amit az én el lopott accommal csináltak továbbítják a hatóságnak. Valami ötlet? -
#27268 Köszi!