Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, letölthetőek külön is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Legfőbb: érdekeljen, akár előzetes infók alapján is. Ezt követően:
Elsődleges szempont, hogy ne "only multiplayer" és ne MMO (és annak verziói) legyen
Következő szempont: ne Early Access és alpha, béta, gamma legyen.
Aztán: az ára a tűréshatárom közelében legyen.
Jöhetnek az achievementek is, mert szeretem, ha van még valami plusz.
Fontos, hogy ne legyen 100+1 DLC-je.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2014.09.25. 12:07:27
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Eleve akkor megyek egy játék adatlapjára ha érdekel a játék. Ha nézem akkor én először nézek gameplay videókat, majd megnézem van e benne single/multiplayer, stb. Majd a neten olvasok utána, leírásokat csak átfutom. De ha nincs számlámon (wallett) penz, meg van jatek amivel jatszak sosem nezem storet.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Viszont ha ráküldik a Vakot lehet megszívjuk az mp3 warezt😊
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.09.25. 11:09:18
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Nem lehet beletekerni a számokba csak tovább léptetni
Win 8 alatt ha lerakod tálcára nincsenek vezérlő gombjai mint a winampnak
Jó ötlet
Remélem idomulnak a felhasználók igényeihez mert akkor egy programmal kevesebbet kell majd telepíteni
Viszlát winamp
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Vagy még rosszabb: "Teljesítményt értél el, 50x meghallgattad DJ Anyámkínja albumát !"
Viszont ott sokkal több a jogi hercehurca, és még jobban szétaprózná a régiókat, menne a morgás miatta.
De mekkora móka lesz, amikor elkezdenek a gyűjthető kártyák esni X zenész új albumából...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nagyon kezdetleges ez még.
Ezerszer inkább a Fooobar2000.
Saját kép:

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.25. 10:03:22
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
2db 50% OFF The Incredible Adventures of Van Helsing II Complete Pack
2db 25% OFF Banished
1db 25% OFF Heavy Bullets
Érdekel valakit?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
- még néhány napig érvényes 33%-os kedvezmény a World of diving-re
- és szintén még pár napig érvényes 75%-os kedvezmény a Crash Time II.-re
Ha valakit érdekel, szóljon.
Ahány ház, annyi baj legyen.
"Csak engem zavar - de erősen - hogy az ÚJ STEAM főoldalon gyakorlatilag az oldal közepére kell görgetnem, hogy lássam, mi a napi akció tárgya?"
A halványkék megoldás az őrületbe kerget, így frissiben.
Na meg az, hogy "személyre szabott" a főoldal. Engem pont az ÚJDONSÁGOK érdekeltek mindig is, nem az, hogy a játékszokásaim szerint mit ajánl a STEAM...
cikk : 2014/09/23/steam-update/
kurátorok: curators/
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.09.23. 10:06:52
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
a honlapon be tudok jelentkezni a kliensbe meg nem <#fejvakaras>#fejvakaras>
No problem a steam szar nem én😊
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2014.09.22. 20:16:38
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Family Sharing probléma lenne:
Hogy van az hogy adott 3 ember.
Megosztva egymással a könyvtár.
1. ember:
látjuk egymás cuccát
2. ember:
én látom az övét, ő nem látja az enyimét
3. ember:
én csak 2 játékát látom
Mi lehet itt a probléma?
Elsőre akivel megpróbáltuk 1-1 pipa Engedélyez gomb és minden tökéletes, most a többi 2-nél meg nem akar műkodni.
Ötlet?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.21. 10:57:56
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Porosodik a raktáramban ezer éve egy Assassin's creed Revelations:Lost chapters dlc,amihez az alapjáték steam verziója szükséges...
Sajnos nem figyeltem erre,mikor ráböktem,így lóg a levegőben..
Akinek esetleg működne és jól jönne,hogy tudnám átajándékozni? 😊
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Next PC upgrade: 2022
más: van egy 50%-os Payday 2 kuponom ha esetleg valakit érdekel
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319