34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#27267 Akkor elnézésedet kérem a bizalmatlanság miatt :(( -
#27266 A kliensben jobb felül van az egyenleged (az account nevedtől balra, a boríték ikontól jobbra), kattints arra és ott leszel az eddigi tranzakcióid oldalán. Itt a jobb oldali dobozban ott van, milyen fizetési módokat használtál eddig, ott van a hozzáadás/törlés is.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2015.05.23. 08:57:17 -
#27265 Én is köszönöm szépen a tegnapi 2 nyereményt! -
#27264 HI !
Vásárlásnál hol tudom törölni, letiltani , jelszabazni stb a kártyaszámot,
jelenkleg csak rákattintok a vásárlásra és megveszi magától ,nem kell megadnom semmit .... -
#27263 mike369
PetruZ
Matarese/tegla
Köszönjük szépen !
-
#27262 Én már küldtem egyszer kérelmet neked, hogy a munkásságodat "honoráljam" valahogy. :)
-
#27261 Ami lesz még, ha ezek kimentek: Magicka + 2 DLC. Van még egy Teleglitch Die More Edition, de azt a steamgifts (még) nem ismeri. :)
Amit elcserélnék inkább: Hearts of Iron III (már meg van), Crusader Kings II + Sons of Abraham DLC (ezek is megvannak).
Hasonló Paradox cuccok érdekelnének, pl. EU4 / Victoria2 DLC-k, HoI3 Their Finest Hour DLC, vagy más rpg-k, stratégiai játékok. A Steam-es group-ban ott vagyok, írjatok rám. -
#27260 Üdv! Mostani Humble csomagból maradt (van még, de még nem tudok többet egyszerre kirakni):
-
#27259 -
mike369 #27258 Kis ünnepi szeretetcsomag:
-
#27257 Jelezze a supportnak, hogy milyen országban él és bizonygassa, hogy itt is tartózkodott folyamatosan. (nézzék meg milyen ip-ről jelentkezett be az adott időszakban az aki ellopta). Egy próbát megér, nem bizonyít szinte semmit, de azért elindulni a bizonyítási eljárás útján megfelelő első lépésnek. -
#27256 Sziasztok! Srác nem tudja beírni az üzit és én voltam neki szimpi, írtam, h vegye fel a kapcsit a supportal. Egyéb ötletek jöhetnek
"Sziasztok.Velem olyan dolog történt amit még sehol nem láttam. El lopták az accountom és állítőlagosan loptak vele. STEAM Támogazási bann van rajta nem VAC ban. Mi tévő legyek?" -
#27255 Szivesen átadom az alábbi kuponokat aki felhasználná:
66% kedvezmény a(z) POSTAL 2 játékra.
(Érvényesség vége: 5/22/2015, 9:46:39 PM.)
9.99 euro helyett : 3.40 euro
66% kedvezmény a(z) Quest of Dungeons játékra.
(Érvényesség vége: 5/27/2015, 10:57:40 AM.)
4.99 euro helyett: 1.70 euro
50% kedvezmény a(z) The Spatials játékra.
(Érvényesség vége: 5/28/2015, 2:45:59 PM.)
12.99 euro helyett: 6.49 euro
Mindhárom játék kártyás,a kuponokat tudom tradelni,szóval akinek kell szóljon itt privátban vagy vegyen fel steamen.
http://steamcommunity.com/id/ matarese/
-
#27254 Ismét néhány apróság:
-
#27253 //Értem a viccet :)
Ha ismerném őket innen-máshonnan, semmi gond - de idegenekkel nem igazán osztanám meg az infóimat :) -
#27252 Borzasztó!Inkább örülnöd kellene,hogy hárman a "barátaid" szeretnének lenni.Ne legyél begubózva,nyilj ki a világ felé legyél befogadó! :D-sicc/vicc! -
#27251 Csak egyetlen percig volt a STEAM profilom publikus, míg a steamdb calculatorral összeszámoltattam a fiók feltételezett értékét, és máris kaptam 3 (!) - igaz, nem 0-s - barátfelkérést...
Azonnal módosítottam a profilomban a leírásomat. -
#27250 Csupán annyi,hogy egyik hsz előtt sem ülsz le két percre es gondolkozol el egy hangyafasznyit.Az, hogy a fejedben ertelmes a kerdesed az nem azt jelenti,hogy leírva nem baromság. -
RAMyMamy #27249 de azért azt elvárod, hogyha te írsz be valami hatalmas f..zságot, akkor neked mindenki normálisan válaszoljon
és ha nem így teszik, akkor egyből pattogsz -
#27248 Elég szomorú... -
#27247 Nem tudom mi gondod az írásommal tudok ennél tajbb is lenni
Szerintem nincs benne semmi sértő -
#27246 Gratula a nyerteseknek, a kulcsok kiküldve :) -
#27245 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!6!
biztos néhányan már a fenébe kívánnak, de hát ezen már én is csak röhögni tudok.
mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy ez mind 10-15 pontos kategória max, kb minden más már meglett bundlekből az elmúlt évek alatt. -
Tusy #27244 - amióta játszom steames játékkal napközben még sosem halt ki több mint fél órára. Van egy vacak mobil netem és egy borzalmas vidanet, ha este 8-kor nem indul a steam szó nélkül kapcsolom ki a gépet ... majd legközelebb többet várok mielőtt "egyből bejelentem" -
#27243 Megerőltető lett volna kulturáltan megfogalmazni a mondanivalódat? Vagy ez a tajparaszt stílus most a menő? -
Anonymusxx #27242 Ilyenkor szerintem felesleges egyből bejelenteni, néha nem jó a steam, de utána hamar helyrejön... -
drago14 #27241 Már nálam is megjavult. -
#27240 Szerintem sehol se megy. Viszont most már OKÉ. -
#27239 Nálatok nem jó? -
#27238 Nálatok sem jó? :D -
drago14 #27237 Nálam se jó... -
Tusy #27236 - steam csak nálam halott? Firefallt nem tudom indítani mivel steamen keresztül indulna szerencsétlen de nem tudok online módba kerülni bármit is csinálok (hajnalban még ment) -
#27235 Persze én sem minden szutyokra megyek rá, de van amikor lemaradok 1-2 bundle-ről (mert mondjuk nincs pénzem paypal-on és nem akarok kártyáról fizetni átutalni meg... na mindegy van amikor kimarad és ilyenkor 2 hétig van mire pakolni, vagy egy jó ajánlat valahol amiről szintén lemaradok, mert elfogy amire én értesülök róla stb. stb. ezeken kívül ott a kívánságlistás cucc amin azért akad pár szép példány jelentkezek azokra mindig, de nem jön be. Nálam amikor kisorsolnak 2000 db-ot valamiből és 10k ember jelentkezik sincs esély. (olyat még nem nyertem sg-n pedig előfordul, hogy csak azért is jelentkezek legalább kipróbálnám azt a játékot, mert valamennyire érdekel is.)
Vannak persze nagyobb felajánlások 60-70-100 pont azokból van 2 véletlen aztán alig marad pont nem is kell gondolkodni van-e olyan amire raknék-e még. Most is az utolsó 10 jelentkezésem között ilyenek vannak mint a Stalker, Remember Me, Witcher, HL EP2... szóval semmi szutyok kidobandó cucc -
#27234 Köszi a Torchlight 2-őt!!! -
#27233 Én is csak azokra megyek, de azért 493 db-ból van mit mazsolázni -
#27232 Én jóformán csak az épp aktuális whislistem lévő felajánlásokra jelentkezek, ami napi max 2-3 entryt jelent, de így biztosra megyek, hogy ha nyerek valamit, annak nagyon fogok örülni :) -
#27231 Mit szenvedsz ott a parancs sor hogy zsákba csomagolom a drágakövet meg kell jelennie ennek a funkciónak, ha megvan a kellő mennyiség a zsákhoz.
Csak bökj rá rendesen a drágakő ikonjára. -
NoZoli #27230 1000 van egy zsákban. -
RAMyMamy #27229 nem az a gond, hogy nincs neki elég? asszem 2000db kell egy zsákhoz -
#27228 El kell tradelni valakivel, amikor visszaküldi akkor lesznek zsákolhatók.