34737
  • Jim Morrison
    Source 2 hype!
  • 3Error #27346
    A Steam Download Watcher talán jó lesz.

https://bitbucket.org/HellGate/steam-download-watcher/downloads

Szerk.: Hopp, Evoluti0N is ezt ajánlotta, sorry.
    Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.06.02. 17:17:58
  • IMYke2.0.0.0
    Szerk.
    Steam Helper volt. Bocsi.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.02. 17:11:14
  • Evoluti0N
    Ezt próbáld meg.
  • akyyy
    Ha töltök le játékot Steamről, be lehet állítani hogy befejeztével induljon el egyből :D kikapcsoljon a gép, vagy tegye magát készenlétbe?
  • 3Error #27342
  • Szabi #27341
    remélem lesz jóráasított GTA 5 :D
    (10 körül)
  • IMYke2.0.0.0
    "Hamarosan kezdődik a Steam Summer Sale

A karácsonyi nagy leértékelés mellett a Steam nagy nyári akcióját várják a játékosok leginkább, ha arról van szó, hogy rengeteg kiváló játékot lehet bezsebelni olcsón. Nos, a Valve okosan a májusi fizetések megérkezése utánra időzítette a mostani akciót, a Steam Summer Sale ugyanis június 11-én kezdődik, és június 20-ig tart. Ez egyben azt is jelenti, hogy az akció végig megy majd az E3 alatt, ami szintén egy okos döntés lehet a Valve részéről."
  • PetruZ
    Kiszivárgott infók szerint június 11-20.
  • mulli1986
  • Jim Morrison
    fizetés napon
  • mulli1986
    Sumér szél mikor kezdődik?
  • PetruZ
    Nem kulcs volt, hanem Humble Bundle gift url. Ez független a steamgifts-től, vagy a csoporttól, meg kellett volna kapnod. De ahogy látom, te sem kaptad meg, miközben az url-re meg azt mondja, hogy már fel lett használva. A HB supportnak már írtam, mi van, írok erről is. (Nem hiszem, hogy én bénáztam volna el a mailcímeket, mert ugyanezzel a módszerrel korábban már küldtem gift-et másnak és megkapta.)
  • Husimoto
    Közben kizártak a sg csoportból azért nem jött át a a kulcs. Amúgy a kizárás teljesen jogos volt visszaolvasva a szabályzatot. Igaz 3 éve tag voltam már a sg.hu csoportban, de eddig nem foglalkoztam ezzel a giftes témával. Aztán rákaptam az izére föként, hogy nyertem is. Mindenre rácsaptam, amit igy utolag sajnálok. Szóval elnézést kérek mindenkitől, a kizárás jogos volt ugye szabályzat nem ismerése nem mentesit. Igaz én is ajánlottam fel gifteket és nem csak nyerteket. Na mindegy is mást nem tudok most mondani, hogy elnézést!
  • PetruZ
    A PÜ-t nem jelezte ki a fórum felülete, így nem is láttam. Mindjárt intézkedem.
  • papi08
    Én már jeleztem Neki privát üzenetben, ami még elolvasva sem volt. :D

#27329: Természetesen vissza lesz jelezve. Majd :)
  • Scooter
    Gondolom úgy értette, hogy szóljanak ha nem kapták meg. Visszaigazolni senki se fog semmit, ha nem kapta meg. Egyértelmű :D
  • kigyi
    Akkor is? :D Jó vicc :D :D
  • PetruZ
    A nyertesek (husimoto, sszemtelen) legyenek szívesek visszajelezni a steamgifts felületén, pwease. Akkor is, ha nem kapták meg a gift url-jüket.
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2015.05.29. 15:58:02
  • Lokker
  • 3Error #27327
    Tessék, csak tessék, friss ropogós ! :D (lvl2)

• 3Error #27326
    Neeem, így „egyszerűbb”. :D
  • genndy
    Nem, minden játék külön kulcs.
  • Lokker
    Egybe aktiválós ez a heti csomag? Mert csak a CoH2 kellene belőle többi meg van.
  • Lokker
    Azt a mindenit! Humblin a heti csomag nagyon pofás lett. :) Vegyétek, mert 5-6 dollárért azok bőven megérik. Legjobb játékok. :)
  • MoRT2195
    Nem lett volna egyszerűbb Kecskemétet írni? :) Amúgy nem.
  • 3Error #27321
    Ki tudja. Imi azt teszi, én meg csatlakozom hozzá, mert 1db ember nem "sereg". XDÉ
    Már amúgy is elkezdtük meghódítani a világot, csak abbahagytuk, mert eltört a Steam. :D
  • 3Error #27320
    Csak, mert nem tudom.

Mort : véletlenül nem Bács megye megyeszékhelyén élsz? (de szép mondat... :D jah, mert én igen)
    Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.05.28. 18:35:00
  • MerlinW
    Évek óta minden kedden van karbantartás. Más napokon meg előre tervezett vagy szükségleállás lehetséges. A játékok 90%-a működik offline módban is, tehát nem értem miért akkora probléma ez. Vásárolni lehet a weboldalon is.
  • genndy
    Mi a fene, milyen jó fícsört tud a Steam: reggel elindítottam pár letöltést, aztán most melóhelyen nézem hogy böngészőből bejelentkezve a játéklistánál látom hogy éppen melyiket tölti és hol jár. És ugye hogy nem ide tölti, hanem az otthonira, a kliensesre. Ha akarom, elindíthatok másikat is. Néhánynál azt írja hogy "Ez a játék nem irányítható távolról" (pl. XCOM: Enemy Within, tehát gondolom a külön megjelenő DLC-k). Mindegy, szuperjó hogy valamennyire távolról is lehet menedzselni
  • RED BULL F
    Múltkor is le volt halva (talán vasárnap, fene se emlékszik rá) de egy óra alatt rendbe is jött. Szerintem sem olyan vészes időpont, hogy ne lehetne kivárni. Maga a kliens működött, úgy hogy szerintem nem kell lázadni
  • IMYke2.0.0.0
    "nem tudom miért"

Hát ez az...
  • genndy
    Eszem ágában sincs védeni őket. Lehetne. Mégis inkább munkaidőben csinálják.
    Akkor is van 24 óra vásárolni meg akciókat nézni, nem tudom miért olyan kardinális minden nap pontban az az este 7 óra.

@Jim Morrison: hehe :) Ezt nálam tömörebben összefoglaltad.
    Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.05.28. 08:06:02
  • Jim Morrison
    Lehetne.
    De
    Nem
  • IMYke2.0.0.0
    Ezzel sem védted meg őket.
    A szervizelést lehetne az Ő idejük alapján késő este is csinálni. Sőt.
  • genndy
    Nem esti. Délelőtti. Ottani munkaidő. Nem hozzánk fogják igazítani hanem magukhoz.
    A legrosszabb esetben is 24 óra van akciósan vásárolni, az azért elég.
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, és épp ezért kell az esti akciózás KÖZBEN csinálni - minden és - mindig a szervizelést? Te sem gondolhatod azt komolyan, hogy erre bólogatsz...
  • MoRT2195
    Igen, pár éve. De gondolom, aki vesz/vett eredeti játékokat, az pontosan tudja. :)

Én még a Call of Duty-k miatt keveredtem Steam-re. :D A Modern Warfare 2 volt az első játékom, aztán rá 1 évre jött a Black Ops, aztán megint rá évre a Modern Warfare 3. :D Utána kaptam 2 ingyen játékot, a Brink Complete Pack-ot és a GTA Complete Pack-ot, mert ez volt a fizetségem, hogy cikk író voltam egy kis ideig a Hungamer oldalon, és ezek után indult be jobban a steam-es karrierem, jelenleg 668 játékom van. És lol... most figyelem, hogy igazából azóta vásárolok ennyit, amióta jobban belefolytam ebbe a fórumba. Emlékszem, hogy még Imi ajánlotta a steamgifts oldalt, és kb. rögtön nyertem is egy L.A. Noire játékot ott. Aztán linkelgették ezeket a bundle oldalakat, aztán folyamatosan csak vásároltam minden vackot. :D

SzirmosSzisza: Kb. minden. Nem nagyon találsz már dobozos játékot, amit nem kell aktiválni steam-en, vagy valahol máshol, de főként steam-en. :)
  • 3Error #27309
    Azt tedd hozzá, hogy pár éve. Régebben nem kellett aktiválni a dobozos játékokat. (tudom, mert van egy adag :D )
  • 3Error #27308
    Jó, de azért ne vegyünk már akár 200 kis bundle-t egy kalap alá egy Mass Effect 3-mal, vagy tudom is én Dead Space 3-al. :D
    (ettől függetlenül utálom az EA-t...)
    Jah még a Rockstar Social Clubbja is ott van.
    No, de mindegy is, én a Steam-et szeretem.