34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#27387 Sőt, belépett kliensben is a nevemre kattintva feketeség lesz középen.
Inventory tartalma látható. -
#27386 Webes felületről nektek sem jön be a profilotok?
An error occurred while processing your request.
Reference #97.272c1ab8.1433859906.b2d47
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.09. 16:25:21 -
#27385 Ha lesz olyan játék, mint tavaly volt, akkor érdemes várni. -
RAMyMamy #27384 már most is ad olyan kártyát kitűzőkészítéskor -
#27383 Nem mondanám, mert akkor én is az vagyok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Elég sűrűn jártam németbe, osztrákokhoz, olaszokhoz, horvátokhoz, stb., ott örülnek, hogy hozzájuk mész, itthon örülhetsz, ha köszönnek... Nah, de ez off, meg az életkörülmények is mások, de tény, hogy nem véletlen (a fizetéseket leszámítva) a sok kivándorló. (rengeteg rokonom/ismerősöm ment ki ide-oda és barátságosabbnak, vidámabbnak találták a légkőrt...) Persze ez csak eszmefuttatás, én spec. itthon maradok egyelőre :D -
#27382 Én már az összes új kitűzőmhöz kaptam kártyát is. (péntek óta talán) -
#27381 Igen, mert tuti kapsz akkor mystery kártyát. -
#27380 Ugye mint mindig, most is érdemes várni a kitűző beváltásával a Summer Sale-ig? -
#27379 akkor biztos én vagyok csak ekkora fsz.. -
#27378 Meh, én eddig akármilyen boltnak írtam 1 napon belül jött válasz a kérdésemre ... -
#27377 az a szomorú, hogy a boltok egy része is ilyen.. mennék hozzájuk költekezni, erre nem képesek válaszolni egy egyszerű levélre.. de hát ha nem kell a pénzem..
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.06. 19:14:06 -
#27376 Sok magyart ismersz,kevés külföldit. -
#27375 OFF:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vicces egyébként, mint amolyan "példa", hogy engem is összehozott a sors 3 különböző Steam kulcs eladóval. (félreértések elkerülése végett, a konkrét személy nem SG-s, talán a PH-n jelen van)
Egy orosz sráccal bizniszeltem, aztán egy kínaival (aki Kanadában van :D ), meg egy magyarral. Mondanom sem kell, hogy első kettő totál barátságos volt, beszélgettünk elég hosszan, az orosz még plusz ajándékokat is adott (amit viszonoztam persze), a magyar srác meg arra nem volt képes, hogy 1db (!!) olcsó játékkártyát odaadjon "ajándékba" az utalás után. Persze ok, üzletben nincs barátság, de legalább arra lett volna képes, hogy megköszönje a vásárlásomat (amivel jól járt - én voltam akkor még "tudatlan"), illetve, hogy elköszönjön a "csere" végeztével. Az orosszal azóta is beszélgetünk és a kínai sráccal is... Ez totál lehangoló...
(hozzáteszem, mint a beszélgetések alkalmával kiderült, egyikük sem "húde" gazdag, az orosz paradicsomot szedett - gondolom mezőgazdaságban él -, a kínai srác meg főiskolás, cserediák kint, otthon talán valami kifőzdéjük van (??), ott segédkezett...)
Természetesen ez csak 1db magyar "ismerős", sok barátságos magyarral is beszélgettem már, de nah, akkor is gázos... Főleg, hogy jómagam is sűrűn találkozom az életben idegenekkel/kuncsaftokkal és bizony pl. egy román, holland, német, barátságosabb, mint sok magyar... Nah, sokat pofázok már... :D -
#27374 Azt hiszem értelek.
MerlinW : Legalább Te is megerősítesz. Akkor csak nem én vagyok túl "érzékeny", hanem valós tény, hogy sokunk "búval van b@szva". -
#27373 Ez sajna a magyar nettársadalom nagy részére igaz. Itt az SG-n meg pláne. -
#27372 Sok volt az ellenkezés, végül opcionális lett. Ha nem akarja a felajánló hogy ninja martalék legyen a felajánlása, akkor "lvl2-zik". -
#27371 Sok különböző ember van itt, elvégre egy igen tág hobbi köt össze minket. Vegyes korosztály, stílus, értékrend, akad egymásnak feszülés. Mondjuk én személy szerint, ha egy közösség több tagjától kapnék rendszeresen negatív visszajelzést, lehet elgondolkoznék azon, hogy nem látnak szívesen, és nem kellene ide irkálnom...oh, elkalandoztam :) -
#27370 Köszönjük ! :) -
#27369 Én csak megköszönöm, mert már túl sokat nyertem és kevesebbet ajánlottam fel [még]. -------- Szóval, köszi a felajánlást. Felfelé mutató hüvelykujj. -
#27368 -
#27367 Rászántam magam, hogy beregeljem az elmúlt hetek hoardingját. Sajnos mostanában nem sok időm van játszani.
U.i.: Lvl 2 a belépő, de továbbra sem találom sehol leírva követelményként. MerlinW?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.06.05. 19:04:31 -
#27366 Én úgy hallottam, hogy a Velvet Assassin minimálisan értékes tárgy! -
#27365 Apróság, ha valakinek nem lenne meg. (gift, nem kód, lvl2)
-
#27364 Nem akarok konkrétan példálózni, de nekem eddig így tűnt. Viták, személyeskedések, stb.
Konkrétan nem csak az SG csapatra értettem, hanem általánosságban elsősorban, csak rosszul fogalmaztam. -
Anonymusxx #27363 "de az tűnt fel, hogy az itteni emberek (is) nagy százalékban olyan kib*szott negatív, borúlátó, mittomén' gondolkodásúak, hogy elképesztő."
Tudnál példát mutatni? Csak mert nekem nem tűnt fel... -
#27362 Titokzatos, rejtélyes, misztikus, nálam kb. egy kutya...
Bakker, ezt ne vedd magadra, de ha én annyi idősen, mint Te, ennyit kötözködtem volna (most inkább a régebbi "vitákra, hsz-ekre" gondolok másokkal), nem értem volna meg a jelenlegi koromat. Vagy mindenki utálna/halott lenne.
Csak itt vagy ilyen vagy a valós életben is?
Ezt pedig végképp nem neked szánom, hanem mindenkinek :
Nem túl rég vagyok ebben a csapatban, de az tűnt fel, hogy az itteni emberek (is) nagy százalékban olyan kib*szott negatív, borúlátó, mittomén' gondolkodásúak, hogy elképesztő. Sok fórumon vagyok jelen, máshol is tapaszhalható, de nem tudom hova tenni...
Ez "kisebbségi komplexus", "magyar mentalitás", "belefáradás" vagy mi a fene? Nekem is rengeteg bajom/problémám van, de legalább a "virtuális közösségekben" próbálok "jókedvűnek" tűnni, hogy a többieknek ne rontsam a kedvét. (ha lesz*rják, ha nem)
Vagy nomen est omen és bennem van a hiba? -
#27361 Mi kezdodik? Nalam naponta van 2-3 ilyen felkeres...Te meg lennel a rendes felhasznalo? Rohog a vakbelem. :DDDD -
#27360 Mi lenne? Vásárolsz, azt kapsz misztikus kártyát. Kiraksz kártya szetteket és azért is kapsz misztikus kártyát. Szavazol napi akciókért, és megint csak kapsz misztikus kártyákat. A misztikus kártyákat meg megint kirakhatod, és kaphatsz értük misztikus kitűzőt. Ne várj semmi misztikusat ezenkívül.
UI: Ez a "misztikus kártyák" fordításod enyhén téves, de felőlem hívhatjuk őket bárhogy. :) -
#27359 Én is kb. annyi százalékban fogok ki jó embereket. A legtöbb kód eddig jó volt. Átvágni meg sose szerettem embereket. -
#27358 Vannak gyökerek, találkoztam már párral én is, de szerencsére eddig 98%-ban jó arcokkal ütköztem. (magyarokkal és külföldiekkel egyaránt)
Más. Gyünnek a "Misztikus kártyák". Kíváncsi vagyok mi lesz. :) -
#27357 Én is szórom folyamatosan. Egy oldalom meg nyertem egy játékot, de rossz volt a kód, mert 4x4 és a steam-en 5x3-as a kód. Írtam a csórikám steam oldalára, de közben megnyertem máshol. Aztán nemrég barátkérelmet küldött steam-en, de most már leszarom. Nem fogok visszaigazolni. Mással szórakozzon.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.06.03. 19:00:08 -
#27356 Én szvsz nem parázok, pedig nyílt fiókom van. :)
(szórni meg szóróm a fake acc-okat...) -
#27355 na jó de eddig nem kellett kérdőjelbe esnem hogy most nyertem e valahol valami játékot és ezért akar felvenni egy 3 as 4 es szintű szerencsétlen vagy csak simán bot. bár mostanában a játék átpasszolásért nem kell mindig felvenni az illetőt.
a 0 ást eddig is kiszórtam. -
#27354 He? Ez eddig is ilyen volt, főleg, ha volt nyílt inventoryd és minimálisan értékes tárgyad :D -
#27353 Milyen háborút vizionálsz ebbe bele? :DD -
#27352 Apa kezdődik!!
Eddig tartott Gabben határozott fellépése a bot felhasználók ellen
Most nekünk rendes felhasználóknak kell baromira ráfigyelni a dologra hogy kit hogyan veszünk fel ismerősbe.
A héten vagy 3 ismeretlen egyén talált meg főleg orosz lengyel nemzetiségűek akik barátfelvételt kértek tőlem. 3 as 4 es szinttel Lee7 nyelven írt nevekkel vagy rejtett adatlappal.
-
#27351 Kíváncsi vagyok, hányan fognak ezt kihasználva hardcore módon kártyákat farmolni. -
#27350 Walletbe vagy amiből vetted.
You will receive the refund in Steam Wallet funds or through the same payment method you used to make the purchase.
Nálunk pl. csak a WebMoney-jel fizetve kapod vissza Walletbe a pénzt, a többi mind az eredetire jön vissza.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.06.03. 00:24:33 -
#27349 Új Steam refund:
Ha gáz van, visszakérheted a játék árát (csak wallet-be), bármilyen okból kifolyólag, 2 héten és 2 óra játékidőn belül.
Részletek
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.06.02. 23:38:14 -
#27348 De jó, hogy megint vagy 3-4 forintot drágult az EURO!!