Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Akció végén meg elküldheted STEAM-en belül.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
GTA V (*.*)
A "Company of Heroes" regisztrálásakor adta a küldetéslemezt is. Aztán, amikor megjelent annak felfrissített verziója Company of Heroes (New STEAM Version), akkor azt is kaptam.
Ezért át tudtam adni a már nem aktiválható küldetéslemez kódomat egyik kedves fórumtársamnak. Aki szintúgy megkapott mindent, ami Company of Heroes azzal az egy kóddal (alapjáték, felújított, küldetés lemez). 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.10.19. 09:05:23
A Company of Heroes-nak csak alap adatlapja van. Arra meg azt mondja, hogy nincs meg, mivel ennél zárójelben ott van a New Steam Version.
köszönöm!
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2014.10.18. 20:35:28
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Utoljára szerkesztette: kifli, 2014.10.17. 19:47:34
Utoljára szerkesztette: RED BULL F, 2014.10.17. 18:50:15
Nyugi, a STEAM megy akár 24 MB/sec-el is.***
*** = fórumtársunk képet is szúrt róla régebben.
Szóval, ne aggódj, ez csak átmeneti.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.10.17. 17:28:24
A mai nap folyamán megvásároltam a shadow of mordor című játékot a steamen, az a problémám hogy a játékot nagyon lassan 700kb/s-1mb/s sebességgel tölti ( a játék meg 34 gb-os), ami elég fura mert nekem relatív gyorsan internetem van ncore-ról 8-10mb/s szoktam letölteni. Az lenne a kérdésem hogy nem lehetne valahogy felgyorsítania letöltést? Mert megőszülök amire letölti. Ha ilyen sebességgel lehet letölteni a legálisan vásárolt játékot akkor inkább vissza megyek torrentezni.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
végre be tudtam regisztrálni steamgiftre 😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Borderlands: The Pre-Sequel
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
viszont mint utólag kiderült.. nekem már régóta megvan a játék <#idiota>#idiota>
"Nulla tenaci invia est via"
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Én is így jártam, rákérdeztem supportnál (össze lehet-e vonni, vagy kikapcsolni valamelyiket):
Hi *******,
If you like, I can deactivate the newly created account after you receive your key, as we are unable to merge accounts unfortunately.
Kind regards,
Matt
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
playfire-ről steam fiókot csak supporttal lehet leválasztatni (ha lehet egyáltalán)
a playfire-steam dolog szerintem amiatt van, mert így lehetséges, hogy a sok ingyenkulcs hajhász nem fog csak ezért 200db steam accot csinálni
tavaly a mafia 2/civ 5 osztásnál rengetegen regisztráltak új accountot csak az ingyen játék miatt, és teljesen le volt halva a szavazós oldal
"You’ve already linked your Steam account. Looks like you’ve already linked your Steam account! Please login again with the Playfire account you linked previously to your Steam account and you can claim your free game!"
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**