34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#27468 toljál minden pénzt az automata lövésre.. :D -
#27467 Az szép, én csak 52. Hihetetlen, hogy noobokhoz osztott be. -
#27466 193 :D
szerintem csak annyi hogy az automata lövést kell felhúzni hogy ne kelljen kattintgatni.. :)
egyébként mobilről még egész jópofa is a játék :DDD
szerk: nabasszus, mire megírtam, már 194, pedig nem is nyúltam hozzá :)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.12. 08:28:28 -
#27465 Én meg 62-es, pedig még klikkelgettem is vagy 2 órát..xD -
#27464 Itt is ugyanaz folyik, mint korábban a színes csapatoknál--- sajnos.
Attól függ, melyikbe sorol be.
Én például csak 54-es vagyok most.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.12. 08:13:12 -
#27463 jé, most nézem, hogy este 10-es szintű voltam, most meg 187... ezekszerint "játszik" akkor is ha meg sincs nyitva :D -
xido #27462 egyiket első indításkor dobta nálam..másikat talán órával később,nyilván hogy halad az ember csapata :)
amúgy az is érdekes volt,hogy dobott a rendszer csak úgy 3 bónusz kártyát olyanból,amiből már nem eshetett volna minijátéktól függetlenül
Utoljára szerkesztette: xido, 2015.06.12. 07:52:04 -
#27461 Nekem kraftolással van kettő - és a Badge-nél már azt írja, hogy csak 1 érhető el. -
#27460 Engem meg játszani sem enged ez a piszok..
"There was a problem trying to join a game. Please try again later."
fck. :D -
#27459 Nekem 2 kártyát dobott ki reggelre, 10 óra éjjeli automata játék után. -
#27457 Vélhetően 50 szintenként - lusta vagyok elolvasni részletekbe belemenően a minigame leírását. -
xido #27456 ez így van..beengedett végre olyan fél 5-5 magasságában,addig elvoltam más játékkal...aztán 2 óra alatt felpörgött 46osra nekem is...
robotpilótán is hagyható,akkor is megy közben,nem ritka egy partyban a közel 1000 ember sem,az meg tudja pörgetni a dolgokat,hiszen az extrákat csak manuálisan lehet aktiválni...ami nem tetszik,ha kilépsz és/vagy csoportot váltasz,marad ugyan a szinted,de játékon belül a nulláról kezdesz minden upgrade-t és pénzgyűjtést...és ja..ahogy láttam,teljesítménytől függően oldja fel a következő ciklus játékait,ezzel cserélték most le a múltkori szavazósdit... -
#27455 A játékért ad kártyát is, de arra nem jöttem rá milyen időközönként. Tegnap kaptam egyet. -
#27454 Továbbá: a Monster Summer Sale alatt kapott kártyák érvényessége (logikusan):
-
//Ezzel a Monster klikkelgetős játékkal lehet feloldani egy extra sale ajánlatsort... -
#27452 Sokat ér ez a minijáték...
Tegnap este ránéztem, majd az oldal alján lévő gombbal kiléptem. Alig haladtam. Most ez fogadott (a jobb oldalt kell nézni - valószínűleg összedobott egy csapattal):
-
xido #27451 jó lenne,ha nem egész éjjel próbálja újra hiba lenne,gondolom picit leterhelték vagy ilyesmi:) -
#27450 Játszani kell a minijátékkal, és így lehet közösen milestone-okat elérni, amik elérhetővé tesznek plusz akciókat. De ez az információ bárki rendelkezésére áll, aki hajlandó fél percet olvasni. -
#27449 srácok csak leárazás lesz semmi buli nem várható mellé szavazgatás vagy hasonló? -
Fernandooo #27448 "...mé' nem 10 ejró a gétéáöt, többet úgyse' érne..."
És tényleg. Életem legrosszabb vétele volt a megjelenés napján. Azóta is sírok, hogy ennyi pénzt kiadtam érte. -
#27447 "Rohaggyá' meg, gébnevell, fulladjá' bele a fánkba, amit az én pénzemen vennél, mé' nem 10 ejró a gétéáöt, többet úgyse' érne, mán' két hónapos is megvan lassan pécére..." :)
-
#27446 Lehet csak nekem forog már lassan a kerék, sőt biztos. De hogy működik az új SS játék??? -
attika1979 #27445 There was a problem trying to join a game. Please try again later.
Nekem ezt írja mindig.Próbálta már valaki ezt a játékot vagy mit? -
Anonymusxx #27444 Ez csak a szokásos fikázás, minden évben ez megy..
Nem is tudom mire számítanak... -
#27443 Teljes X-Com, összes GTA, Metro, Homeworld, Might&Magic, Mirror's Edge, Black Mesa, Borderlands, mint az "alja"? És rengeteg játék van leárazva, nem csak a kezdőlapon lévők. -
#27442 GS auto clicker a barátotok :) -
#27441 Egy autohotkey autofire script csodákra képes :) -
#27440 Igen, de most a nagyon alját is sikerült beválasztaniuk, amik ilyen hét eleji akciókban szoktak benne lenni. -
#27439 Új játékot szinte soha nem adtak sale-ben alulárazva, nem is tudom, honnan jön ez a dolog (a Steam Sale sosem volt Black Friday). Nekem pl. sikerült megvennem olyanokat, amelyek már rég fent voltak a wishlist-emen és most 75-80%-kal olcsóbban jutottam hozzá. A többit meg majd kivárom ismét (de azért ránézek majd napontha, hátha flash sale-ben beüt pár érdekes dolog), van mivel játszani. -
#27438 Ez a monster game vagy full bugos, vagy csak szimplán szar :) pár mp után megáll az egész és nem mozdul a monszták HP-ja ... ki-be lépés után megint pár mp-ig megy ... és igazi új ízület gyilkos :) -
#27437 Sajnos nem lehet megvenni.
Amúgy ez a steam játék, hogy működik?
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2015.06.11. 20:36:20 -
#27436 Komolyan mondom, szerintem minden időt legtrágyább sale startját sikerült összehozniuk ezzel a kiemelt ajánlattal ... csupa indie, HB-s, szar vagy már szétkoptatott játék ... és vicces, hogy a Darksiders csomag felkúszott a második helyre az eladási listán ahhoz képest, hogy ezer éves és már két éve van annak, hogy pár $-ért vesztegették az egészet .... érdekes vásárnak nézünk elébe. -
#27435 Grand Theft Auto V & Great White Shark Cash Card vásárlása
Ezek a barmok betettek mellé egy 15 eurós ingame 1.2 millió cash-es szart, és van képük így adni ..... ráadásul simán nem is lehet megvenni, csak így ... ez már mindennek az alja. -
#27434 Olcsó az Enigmatis
-
#27433 hogy 25% kedvezménnyel megvehesd 50 euróért ;) :D -
Solt #27432 Még nem találkoztam itt ilyennel, ezért lepett meg... legközelebb már nem fog! :) Ha nem akarják a pénzem, hát nem adom... játszok mással amíg lejjebb megy az ára! :) -
mike369 #27431 Másnál is van ilyen... erről a klasszikus jut eszembe:
- Hogy árazza le az egyszeri zöldséges a 150 Ft-os krumplit?
- Kiballag a táblához, a 150 Ft fölé írja, hogy 200 Ft, majd elégedetten áthúzza... -
Fernandooo #27430 Megnyugodtam, semmi nem érdekel a kínálatból és az engedmények sem győzték meg a pénztárcámat. Ha végig ilyen fos lesz a sale, annak csak örülni tudok. :D -
#27429 Á, lehetetlen bármit is berakni a cart-ba, vagy összeomlik, vagy sorry, vagy 503. Majd később megpróbálom újra. -
#27428 Csak sikerült összeomlania...
An error occurred while processing your request.
Reference #97.ed9b5ecc.1434042282.6864845