Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
originen ingyenes theme hospital.

Per Aspera Ad Inferi.

Jim Morrison
Broadcasting és az fps mérő funkció már elérhető mindenki számára.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

MerlinW
321 Ft-os középárfolyam... aztaleborult... 😞

[merlinw.org]

genndy
Adott játék híreinél esetleg. SteamDB-n is meg lehet találni mondjuk az exe-t, de sok infó nincs róla. Google.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Ryder62
Meg lehet nézni egy olyan játék verzióját ami nincs letöltve?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

avengir
Ha tudod igazolni hogy tiéd a fiók (számla megvan a benne lévő játékokról) akkor visszakaphatod az accod, de a tárgyaidat ebben az esetben sem kapod vissza.

https://hotshu.wordpress.com/

SteamGuard bekapcsol, Gmailben SMS-es ellenőrzés bekapcsol. Esélytelen, hogy feltörjék a fiókodat.
kigyi
Nem érted: az nem bizonyít semmit!

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

RoboKutya78
igen pont ezért kérdeztem hogy beveszik e mint bizonyítékot vagy esetleg van náluk fotó ellenőrzés is😊hogy nem e szerkesztett a kép.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
csak idegesít ez a sok 0 -ás botocska illetve velem is megtörtént az a buta baleset hogy megnyitottam a falamat kívülre kaptam egy linket amit lejjebb írtatok marha módon rákattantam.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

ugye tudod, hogy screenshotot hamisítani akár ms painttel is lehet?
kigyi
Nem értem ezt a nagy parát, ha megfelelően biztonságos jelszót használsz itt is és a mail címeden is akkor nagyon kicsi az esélye, hogy feltörjék. A legtöbb fiókfeltörés user error!!! Igen, mert megadja olyan helyen is az adatait ahol nem kellene vagy ugyanazt a jelszót használja mindenhol.

RoboKutya78
kisnagy betűk és számkombók.
A mailcím váltás nem jár semmi problémás dologgal??
Illetve gondolom annak is van értelme ha a titkos kérdést beállítom vagy azt mikor kérik?

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.01.18. 11:29:47

Jim Morrison
aki fel akarja törni a fiókod annak fogalma sincs milyen hosszú a kódod. Ja és spéci karakterek legyenek mert az sokat számít.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RoboKutya78
És a steamen vásárolt dolgokkal mi a helyzet. Mert mondtatok olyat hogy tartsam meg a vásárlást igazoló mailt is.
Azon gondolkodom csinálok a fiókomnak egy külön csak steam vásárlásra használt mailt bár visszamenőleg nehéz volna 5 év tranzakcióit visszaigazolni.
Jelenleg 16 számbetű kombóból áll a jelszavam remélem ez visszaijeszti a kísérletezőket.És kb ugyanennyi van a mail fiókomon is.
Reménykedek hogy max a 0-ás szintű botok barátkérelméig jutnak el nálam a kísérletezők.
A fiókomra így is csak barátok írhatnak mert a múltkor majdnem megszívtam a dolgot.
Viszont azon gondolkodom ha egy 0-ás csóka felkerül ismerős fiókjába onnan milyen módon torpedózhat meg engem?

kigyi
Ők a jelszó hosszúságát ellenőrzik esetleg azt, hogy milyen erősségű, de azt nem tudják, hogy ez egy könnyen kitalálható rád jellemző jelszó-e. Esetleg használod olyan helyeken ahonnan kilophatják könnyen stb. stb. így kártalanításról ne is álmodj. Visszaszerezni pedig majd beregisztrált cd kulcsokról készített felvétellel lehet. Tehát dobozosan vásárolt tartalmadról megkérnek csinálj 1 képet. Meg persze személyit kérnek stb stb.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.01.18. 10:58:26

RoboKutya78
Srácok egy kérdés
A steam elfogadja e bizonyítéknak a raktáramról és a fiókom részleteiről készített fényképet esetleges rablás vagy feltörés esetén?
Érdemes ezekről naprakész fényképeket tartani?
Vagy másik kérdés elért e valaki közöttetek bármiféle kompenzációt a steamnél mikor feltörték vagy lopás érte a fiókotokat?
Ezt csak azért kérdem mert ha esetleg feltörnék a fiókomat reménykedhetek e bármiféle kártalanításban?
Vagy le van írva valahol milyen lépéseket kellene tenni annak érdekében hogy szóba álljanak velem ilyen területen?

A gaugepowered.com szerint a Serious Sam HD: The Second Encounter is a könyvtáramban van, pedig nincs. Szinkronizálás után is megmarad és más, külsős oldalakon is látom a listában. Találkozott már valaki ilyennel?
genndy
Ide is elfér:
Valószínűleg vasárnap 1 hétre leáll a SteamGifts, átállnak a SteamGifts 2-re. Ha majd nem megy, akkor ez ezért lesz. Minden felajánlás természetesen ennyivel+24 óra hosszabbodik, nem veszik el semmi.

bardocz
Majdnem sikerült...😄 De azért remélem érthető 😄
AnuluWork
Feltörték a steamet vagy csak megint nem lehet belépni?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

MoRT2195
Az... H1N1.<#idiota>
bardocz
DayZ, H1N1, milyen ehhez hasonló játékok vannak még? Robbaz videóin keresztül mind kurvajó mókának tűnik 😄
dartonite
Koszi sajna nem tudok rajonni mi ez.
Routerem, proxym nincs, a virusirtok nem okozzak.
Jim Morrison
ha többszöri újratöltés után is ilyen, akkor szerintem valami vírosírtó/proxy nem engedi letölteni az összes szükséges fájlt az oldalbetöltéshez.

dartonite
Sziasztok.
Ujratelepitettem a rendszert (win 8.1) es a steam most igy nez ki:

steam

Tudja esetleg vki az okat?
Én a lvl 0 accokat már automatikusan blokkolom, meg se nézem ki az.
RoboKutya78
ezt a fertőzést mivel lehet leszedni? Malwarebytes Anti-Malware elég hozzá
Mert nekem is firkált valaki hasonló baromságot és azóta néha néha becsekkolnak 0 ás szintű botok de tiltom őket lefele
Egy ismerősöm meg valami cheat videót linket küldözgetett nekem amiről ö azt mondta hogy nem is irt nekem még hasonlót se.

Jim Morrison
Every.fuckin.day.

kigyi
Engem valami tök ismeretlen 0. szintű valaki akar felvenni steam-en a barátlistájára, hát privát profil stb nem is igazoltam vissza 😊

MoRT2195
Nekem például valamelyik nap az egyik magyar ismerősöm küldött egy hülye angol szöveget valami linkkel. Ráírtam, azt azt se tudta miről van szó, utána látta az előzményekbe, hogy ő küldött ilyet. Mondtam neki, hogy valamit csináljon a gépével, mert ez valszeg valami vírus, és jó nem fog származni abból, ha ilyeneket küld magától. Ő meg azt mondta, hogy ez csak körüzenet... ezzel egy tíz percig próbált győzködni, hogy semmi vírusa nincs, csak egy szimpla körüzenet lesz, aztán inkább rá is hagytam, nem nagyon érdekel mi lesz vele. 😄 Akkor körüzenet, had örüljön neki amíg tud. 😊
Akkor szvsz beta hiba lesz....
RoboKutya78
oksi ilyesmit kerestem köszi

Jim Morrison
kipróbáltam, nálam 8mp után állt meg.

genndy
Raktárpucoló script, már olyan 1,5-2 hónapja kering. Szerencsére a Valve is már lépett, tradenél kettős captcha van, nem olyan egyszerű kirámolni a raktárat. Ettől függetlenül nem kell rákattintani, kész. Ismeretlen linkre amúgy sem kattintunk. Küldőt rögtön tiltani és blokkolni.

Belenéztem ebbe a broadcast közvetítésekbe,de nekem kb 5mp után megmered. Valaki tapasztalta már ezt vagy ez a béta hibája?
Eddig 2 esetben ismerősömnek az ismerőse írt a falra. Nyilván nem fogom beszopni, csak kíváncsi voltam, nálatok is tapasztalható ez. Illetve aki nem tudott róla és erre jár, hát ha nem fog bedőlni neki.

Jim Morrison
akárhogy is, ha ismeretlen accról írhatnak (nem barátlistáról) a faladra, az már rég rossz.

Steam-en elkezdett terjedni egy ilyen scammer vírus, hogy a profilodra belinkelnek egy hasonló szöveget: "Hey bro, you need this?" És bevág mellé egy ilyen szkrin-kepcsör.kom/pikcsör.jpg linket, amire rákattintva megfertőződik a géped (direkt írtam így a példát, nehogy még reprodukáljam itt véletlenül és valaki rákattintson...) Ez valami új módszer az account lopó botok mellett vagy még csak most jutott el hozzám?

Jim Morrison

Scooter
<#vigyor>
AnuluWork
Indiegalanál már csak euróban lehet fizetni?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.01.15. 08:01:05

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

IMYke2.0.0.0
Folyton valami fura dolgot akarsz, gyorsan, kis energia befektetéssel - ez ebben a világban nem megy.
A sült hal nem tud repülni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RoboKutya78
oké rendben de itt ezzel az a bajom hogy ki kell keresni a játékot és csak utána tudom megnézni a hátteret nekem ez így nem jó ömlesztett mappa kellene😊
Ez csak akkor jó ha tudom melyik játék háttereire vagyok kíváncsi.
konkrétan arra gondolok ha pl scifi jellegű hátteret vadászok akkor a talált kép alapján tudjam beazonosítani a játékot
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.01.15. 05:42:09

genndy
steamcardexchange.net

RoboKutya78
Skacok nincs valami olyan lelőhely ahol valaki esetleg összeguberálta az összes háttérképet amit a steamen be lehet csekkolni hogy át lehessen bogarászni egy bizonyos stílusú háttereket vadásznék össze magamnak.Tudom van lehetőség a darabonkénti átbogarászásra meg próba háttér, de az nem jó nekem.

IMYke2.0.0.0
Nem lehet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bardocz
GOG-on vett játékot valahogy hozzá lehet adni a steamhez? Witcher3 lényegesen olcsóbb ott előrendelve. Gondolom nem lehet, de azért megkérdezem. Bár ebből akár dobozosat is vennék.
MerlinW
Tudtommal az újra lett sorsoltatva, gondolom most tették meg.

[merlinw.org]

genndy
Hát ebből a Deus Ex: The Fall-t elvileg én nyertem. Nagyon örülök ha így van, a furcsa csak az hogy a szavazás már három hete lezárul, és csak most írja hogy nyertem valamit... <#fejvakaras> (folyamatosan nézegettem az SGiftset). Reroll volt vagy hol van a hiba?