34737
  • 3Error #28068
    Hehe, Te én vagy(ok)? (név/szül.dátum)
  • tegla
    A térkép mód a Total War játékokban körökre osztott viszont a csaták "valós idejűek".
  • Maak
    Free weekend van, szal ki tudod probalni is akar. Konkret szabadsagharcrol szolo modot nem talaltam, ehhez nem eleg 5 perc guglizas. Masodik kerdesedre meg a valasz : Korokre osztott...steamen ha megnezed minden jateknal vannak "cimkek", ott fel van soorolva nehany jellemzo...a total war sorozatnal ezek : strategy, turn-based strategy, historical
  • xido
    érdekelne,egyesek hogy tudnak kiszolgálni annyi nézőt,nekem egyedül a pajtásom is elég,hogy egyes játékokat több-kevesebb szinten ronggyá-élvezhetetlenné szaggasson :)
  • andorr1984
    Sziasztok!
    Éppen most akciós a Total War sorozat a Steamen.
    Azt szeretném megkérdezni a tisztelt Total War rajongóktól, hogy létezik-e akármelyik Total War játéknak olyan mod-ja, amivel le lehet játszani az 1848-49-es magyar Szabadságharcot?
    Engem csak ez érdekelne, örülnék, ha lenne ilyen.

Ez véletlenül nem egy ilyen Total War mod?
    https://www.youtube.com/watch?v=GCCzBLLi9hk

A másik kérdésem az lenne, mivel sosem játszottam ezzel a sorozattal, hogy ezek valós idejű vagy körökre osztott stratégiák?
    Vagy ezek olyasmik, mint az az 1990-es Centurion: Defender of Rome?
    https://www.youtube.com/watch?v=Qpn2lSw-GbM

Előre is köszi a segítséget.
  • IMYke2.0.0.0

//Gondolom, a közben eltelt kis időben fixáltak valamit, mert most ránézve meg megy.
  • Ryder62
    Elvileg el kéne indulnia offline is.

IMYke: Nem kell utp-t huzigálni, steam is down jelenleg ;)
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon egyszerűen kipróbálhatod:
    * lépj a kliensedbe
    * húzd ki a gépedből az utp kábeldugót
    * próbálj elindítani egy korábban jól futó játékot a kliensből...
  • joe38
    Sziasztok,egy tudom láma kérdés de ez van,szóval ha egy játék steames,es ha a steam nem elérhető,akkor azt a játékot el se tudom indítani??
  • vegicsek
    Jó, csesszétek meg, minden milliárdos elkezdte valahol :D
  • genndy
    Igen, simán lehet hogy megkapod a saját magad kraftolásából esőt (főleg ha már régen kaptál és emiatt magasabb az esélyed).
  • 3Error #28057
    Köszönjük !
  • 3Error #28056
    Igen, olvasgattam a leírást, hogy mikor vagyok jogosult, de köszönöm a plusz infót.
    Vicces mondjuk, mert pont abból kaptam ajándékcsomagot, aminek a kitűzőjét felfejlesztettem 5-re. Lehet, hogy saját magamnak nyertem?

sszemtelen : ki fogja farmolni, amennyit ír a progi, annyit ki is farmol.

Lokker, BoneDragon : Vagy 1.99-2.99-est
  • dartonite

Borderlands 2 and Borderlands 2 DLCs:
    Mechromancer Pack, Psycho Pack, & Creature Slaughterdome

1 kodon vannak, szal a nyertes ezt kapja majd.
    En sosem jatszanek vele, szal akit erdekel annak hajra. 1-es kontri kell hozza.
  • Lokker
    Lehet akár 3 eurósat is
  • BoneDragon
    Aztán jövőre tudsz venni egy 2 eurós játékot.
  • vegicsek
    Játékonként változó, meg kell nézni a booster árának, és a kártya árának ingadozását :) .Én most épp azzal szórakozok, hogy boostereket veszek alacsony buy orderrel, és felrakom a kártyákat egyenként olyan árral, hogy legyen néhány cent árrésem. Nem gyors módszer, mivel eleve egy hetet várni kell, hogy a kicsomagolt kártya marketelhető legyen, és simán lehet, hogy hetekig áll a pénz 50 kártyában, de én elvagyok vele :)
  • kigyi
    Nem volt még lehetőségem kitapasztalni, lassan érik, hogy én is kapjak végre (legalábbis remélem).
  • Dzsini
    Mondjuk átlagos boosternél bontasz, és kapsz mondjuk 3 db. 6 centes kártyát, amiből van 12 cented (hiszen 4-et kapsz meg)
    Eladhatod egyben annyiért, hogy ezt a 12-t szinte biztosan megkapod (esetleg 13-at is, és akkor jobban megéri).

Viszont úgy nem adod meg magadnak az esélyt, hogy fóliás változatot nyitsz, és azzal esetleg jobban keresel, és a booster bontás jó móka :)
    Fóliás lapra sok esély nincs, és igazából összesen pár centekről beszélünk, úgyhogy ízlés szerint.
  • kigyi
    Na és mi a tapasztalat a boostereket érdemes kinyitni vagy egyben piacra dobni inkább? :D Nem mint, ha 10 éves steames pályafutásom alatt kaptam volna 1-nél többször :(
    Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.06.25. 11:14:33
  • papi08
    Tudom, nyugalom :P :D
  • Dzsini
    Hát igen, az 6-9 euro (4-6 centjével számolva). :)
  • papi08
    Reméljük nem lesz belőle baj :D
    Igazán kiszedhetné ezt a 150 kártyát ami még hátra van :D (Mondjuk egy Fallout 4 árát is összehozhatná, ha már ilyen kis segítőkész :D)
    Utoljára szerkesztette: papi08, 2015.06.25. 11:07:36
  • Dzsini
    Ajándék kártyacsomag nem attól függ, hogy van-e kitűződ. Akkor adhat, amikor egy olyan játékból rak ki bárki egy kitűzőt, amiből te már kiszedted a kártyákat (megnézheted a kitűző oldalon, hogy melyik játékoknál vagy jogosult).
    A kirakónak nem kell ismerősödnek lennie, egyszerűen csak valakinek ki kell raknia a milliónyi felhasználó között. Ekkor mindenkinek, aki már jogosult van egy (elég kicsi) esélye arra, hogy ő is a szerencsések között legyen. Ha kisorsol, akkor kapsz egy csomagot, és visszaállítja a nyerési esélyed egy alapértékre. Ha nem sorsol ki, akkor egy picivel növeli az esélyedet a kövektező sorsolásnál, tehát előbb-utóbb úgyis sorra kerülsz.
    Növelheted az esélyeidet minél több (és minél népszerűbb) játék kifarmolásával, hiszen minél több sorsolásban veszel részt, annál hamarabb emelkedik annyira fel az esélyed, hogy könnyen bekattanjon egyszer (viszont előfordulhat az is, hogy hipp-hopp kétszer is sorra kerülsz, mert a kicsi esély is esély).
  • 3Error #28044
    Nem igazán tudom hova tenni, hogy mikor hány kártyát dob a sztím, mert pl. volt olyan is, hogy az IM-el kifarmoltam az "összeset", de játéknál még adott. Aztán volt, hogy játéknál nem adott, ez meg kikapta. Fóliásat is szedett már. Szóval össze-vissza megy, ahogy én látom...
    (először kaptam Steam-es életemben ajándék kártyacsomagot, pedig van pár kitűzőm )
  • IMYke2.0.0.0
    Most má' csak 229 van benn - de a sumér szél előtt ~200-al még több volt.
  • kigyi
    Én ezekből a kártyásokból is szeretnék játszani legalább 60-70%-al, de sajnos nincs rá időm jelenleg a kártya meg pénz :D Amúgy persze csak vicc, de 1-1 játékot azért jól esik kártyapénzből venni végülis ingyen van munkahelyi kártyfarmolással.
  • Botond #28041
    Akkor te is csak "plusz egy sor"-nak veszed a játékokat. :D
  • Jim Morrison
    android kliens material deisnt kapott!
    csoda!
  • MerlinW
    Nekem majdnem 500 kártyám van még bent:)
  • Dzsini
    Valószínűleg állítottak azon is, hogy több játékot egyszerre futtatva mennyire esik vissza a farmolási tempó - régebben 2 játékkal ~8 óra futással kijött 7-8 kártya (tehát mindkét játék kifutott), most egy esti próbával ugyanígy kb. 8 óra alatt (az első 2 órát beleszámolva 10) egyetlen egy kártya jött össze.
    Persze egy mérés nem mérés, de régebben eljátszottam néha, hogy egy éjszakára akár 4-5 játékot is belőttem, és ennyi idő alatt a kártyák túlnyomó része összejött (10-15). Ez most nagyon nagyon kevés, és ennyire az átlagtól eltérő példa még nem volt nálam.
  • kigyi
    Itt a cégnél amíg dolgozok hagyom futni tegnap kifarmolt nekem 2 kártyát délután (ugye most 2 órát megy üresbe is amire kártya esik....).
    Kia akarom szedni a kártyáimat, mert már közel 100-as lemaradásban vagyok :)
  • Szabi #28036
    azt a kulcsot már biztos nem, de generálnak 8 másikat :D
  • 3Error #28035
    A refund tökéletesen megy, visszalőtték The Crew Gold teljes árát, mindenféle akadékoskodás nélkül. Csak a "nem ezt vártam"-ot pipáltam ki és 7 napon belül a walletbe tolták az összeget. (a kulcsot eladják olyannak, aki nem én vagyok )
  • 3Error #28034
    Nem lesz. :) Nagyon hülyének kell lenni hozzá, hogy legyen. :D
  • kigyi
    Kipróbálom remélem nem lesz belőle baj.
  • mike369
    Ha esetleg valakinek még hiányozna, az most orvosolhatja ezt a komoly hibát :)

• papi08
    Srácok, akinek nincs még meg a Borderlands, az most eléggé ár alatt lecsaphat egy komoly csomagra a humblebundle-n! Borderlands 1 + 3 dlc, Borderlands 2 + 3 dlc! :)
  • RoboKutya78
    Ez érdekes
    Böngészem a piacot
    Látok egy hátteret Star Trek: The Next Generation jelzéssel igaz 3 euro na mondom akkor lessük meg mi más van belőle
    Találok 3 tárgyat a piacon belőle összesen hm mondom itt valami nem kóser keresem a játékot a piacon nem találom. Más se találja?
    Fene most látom hogy ez nem is az a játék:)

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.06.24. 07:45:22
  • 3Error #28029
    Igazán nincs mit.

(nem a spanyol viaszt mutattam meg, de azért körültekintően használd/használjátok - bár nálam hónapok óta megy gond nélkül. Igaz multiplayer játékom szinte nincs is, de elég "okos" a progi, hogy azokat blacklist-re tegye.)