Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgyértem mostantól jönni fognak steamre monster girl quest/violated hero/illusionsoft stb játékok vagy a prűd ... mit prűd annál is rosszabb: álprűd amerikaiak kettősmércét csinálnak majd a steamen, és az adult only kategóriás keleti játékok továbbra is cenzúrázva jelennek meg mint pl a nekopara, amiből sok jelenetet kivágtak/átrajzoltak.
A
Tegnap dél körül írtam a supportnak illetve az utolsó steam paypal vásárlásról megírtam nekik az adatokat, de eddig nem válaszoltak, nem tudom még meddig kell várni...
SteamGuard aktiválva volt, direkt megnéztem a postafiókomat, de nem jött semmilyen levél hogy valaki más gépről próbálja elérni a steam fiókomat...
Létezik esetleg egy mobile-os alkalmazás ahol még + védelmi funkcióval tudom felvértezni a steam accountomat?
1 év alatt ez már a 2. eset hogy ellopták az accomat...
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
The Darkness 2 és a régi X-COM játékok. Érdekel valakit?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
www.smart-bus.hu
a jpeg meg a png valahogy nem kóser.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
valaki vásárolt már g2a-n?
van annak bármi következménye, ha fizetéskor a VAT résznél nem adom meg birkaként Magyarországot (+27%)?
Per Aspera Ad Inferi.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Respect <#taps>#taps>
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
Te pld. nyugodtan jelentkezhetsz, ha érdekel a többi játék (ami még nincsen meg). Ha a nyertes fog a játékok 2/3-ával játszani, akkor már megérte felajánlanom. 😉
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
95%-a már megvan, de a felajánlás hatalmas.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.02.15. 21:11:26
csak jc2 van meg a szép kis listából 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Botok, bejelöl, ha visszaigazolod, már jönnek cset ablakban a kamu linkek, amik vírusosak. Ha rákattintasz akkor akár accot is bukhatod.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Tinman: a Bot-nak mi értelme van? Tudom, hogy hülye kérdés, de botos ismerősöm nincs. Eddig csak olyanokat jelöltem meg akik ismerősök, vagy nyertem valakitől valamit.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha legalább SG-ről ismerném...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Knights & Merchants - 5FDNB-HEVJV-JRMIG
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú