Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zola2000
Most hogy a hatred megjelent a steamen minden adult only játékot engedni fog a steam, vagy ez csak egy egyedi kivétel volt?

Úgyértem mostantól jönni fognak steamre monster girl quest/violated hero/illusionsoft stb játékok vagy a prűd ... mit prűd annál is rosszabb: álprűd amerikaiak kettősmércét csinálnak majd a steamen, és az adult only kategóriás keleti játékok továbbra is cenzúrázva jelennek meg mint pl a nekopara, amiből sok jelenetet kivágtak/átrajzoltak.

A

Azt hiszem megint ellopták a steam accomat, és egyszerűen nem értem hogy hogyan... Az utolsó egy hétben nem is voltam online, tegnap délelőtt próbáltam beírni a jelszavamat illetve kértem egy jelszócserét is, de nem küldött semmilyen visszaigazoló e-mailt, és természetesen nem fogadta el a jelszavamat...
Tegnap dél körül írtam a supportnak illetve az utolsó steam paypal vásárlásról megírtam nekik az adatokat, de eddig nem válaszoltak, nem tudom még meddig kell várni...
SteamGuard aktiválva volt, direkt megnéztem a postafiókomat, de nem jött semmilyen levél hogy valaki más gépről próbálja elérni a steam fiókomat...
Létezik esetleg egy mobile-os alkalmazás ahol még + védelmi funkcióval tudom felvértezni a steam accountomat?
1 év alatt ez már a 2. eset hogy ellopták az accomat...

Bocs lemaradt, hogy elsősorban csere. Ha nem kel el akkor megy SGifts-re. Késő van már na... 😊
genndy
Ilyenkor azért nem árt odaírni hogy miért is kérdezed... ingyen adnád, cserélni akarsz, feldobd-e SGiftsre...?

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Maradt pár játékom még a 2k bundliból.

The Darkness 2 és a régi X-COM játékok. Érdekel valakit?
Scooter
Nálam 16 napja nem lépett be a Steam-re.
bon
whitew0lf-ot kérném, hogy igazolja vissza a steamgift-en a nyereményét. (Star Wars Starfighter)

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

genndy
Hm, tényleg. Mondjuk van alatta egy gomb, hogy további DLC-k keresése, de ez akkor is ott van ha megvan minden DLC. Hát majd még talán reszelnek rajta.

Igen, nálam is szórakozott, de reggel jött egy frissítés, és azóta jó.

www.smart-bus.hu

MoRT2195
Nem látszik, ha nincs meg egy DLC, azt ott nem látod.
genndy
Szerintem az az Acquirednél látszik.

MoRT2195
Nem rossz, de én még a "Telepítve" és "Nincs telepítve" opciók mellett azt is beraknám, hogy "Nincs megvásárolva", így tényleg minden DLC látható lenne ott.
RoboKutya78
skacok másnál is szórakozik a steam a képek megjelenítéséve?
a jpeg meg a png valahogy nem kóser.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

MerlinW
Jaja pár hete benne van a bétában.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
STEAM-kliensben eddig még ezt nem láttam - szerintem jó feature:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

FrostBite
Lehet próbálkozni, de én legutóbb amikor vásárolni szerettem volna olyan oldalon ahol nem volt feltüntetve VAT ott egyszerűen visszadobta a kártyámat a rendszer. (Többszöri próbálkozásra) Utána átmentem egy olyan oldalra ahol fel volt tüntetve, és ott egyből sikerült a tranzakció.

Panzeradler
Magyar ip-vel átrakja így is magyar vat-ra, VPN-nel nem tudom, hogy menne.
dartonite
A magyar IP cim akkor is arulkodo lesz.Kiveve ha van vmi modszered hogy azt megvaltoztasd.
RatBaG
átmásolom ide is, hátha...

valaki vásárolt már g2a-n?
van annak bármi következménye, ha fizetéskor a VAT résznél nem adom meg birkaként Magyarországot (+27%)?

Per Aspera Ad Inferi.

vegicsek
Speciel egy sincs meg, de valahogy a Thief sorozat kivételével semmi nem mozgat meg, szóval inkább kimaradok belőle, de azért riszpekt 😊

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

bon
Szép felajánlés! 21 megvan belölle így én kihagyom.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

SweeneyTodd
<#worship> Nagyon jó vagy !

Respect <#taps>

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Nem kell véresen komolyan venni a kérésemet. Mindenki eldönti magában, hogy ad-e több esélyt másnak, vagy pedig jelentkezik rá.
Te pld. nyugodtan jelentkezhetsz, ha érdekel a többi játék (ami még nincsen meg). Ha a nyertes fog a játékok 2/3-ával játszani, akkor már megérte felajánlanom. 😉

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Tinman
Nekem hörcsög létemre 12 db. játék hiányzik belőle, így kimaradok, de azért köszi a felajánlást!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kigyi
Köszi a felajánlást, de mivel a TR sorozat meg van belőle így én is kiestem a jelentkezők közül 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#eljen><#eljen>
95%-a már megvan, de a felajánlás hatalmas.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
<#worship><#taps>

MerlinW
<#eljen>

[merlinw.org]

RoboKutya78

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

MarkBlade
EZ nagyon szép!!!
Na aki ezt bemákolja, az tuti kakiba tenyerelt! Én se lépek be mert a nagyja meg van, és amúgy sem érdekelne sok minden belőle. Köszi a felajánlást és sok sikert mindenkinek, aki belépett a sorsolásba.

Scooter
<#wow1> <#taps> Csúcs vagy! Mivel nekem 11 van meg belőle, nem rontom el más esélyét.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2015.02.15. 21:11:26
Jim Morrison
váó<#eljen><#worship>
csak jc2 van meg a szép kis listából 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Lehetőleg azok jelentkezzenek akiknek max. 10 játék van meg belőle. Olyanok meg ne akik kint élnek Németországban (régiókorlátos)!!!

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Scooter
Oké, ezt gondoltam. Azt hittem, hogy más finomsága is van. Bár ez is bőven fincsi <#idiota>
bardocz
Aki így bukja a accountját, az meg is érdemli.
Ryder62
Ezek nem is azért jelölnek meg mert barátok akarnak lenni.

Botok, bejelöl, ha visszaigazolod, már jönnek cset ablakban a kamu linkek, amik vírusosak. Ha rákattintasz akkor akár accot is bukhatod.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Scooter
Jó persze én se kimondottan a szinteket nézem, mert ha mondjuk nyerek valakitől akkor visszajelölöm. Először viszont csekkolok minden oldalt és ha mégse onnan, akkor jön a blokkolás.

Tinman: a Bot-nak mi értelme van? Tudom, hogy hülye kérdés, de botos ismerősöm nincs. Eddig csak olyanokat jelöltem meg akik ismerősök, vagy nyertem valakitől valamit.
Tinman
Botok.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Én nem a szinteket nézem - azt, hogy szó szerint nem is tudom hová tenni őket, annyira ismeretlenek.
Ha legalább SG-ről ismerném...

Scooter
Pusztulna meg, hogy folyamatosan 0 és 1-es szintű emberek jelölgetnek be steam-en, full ismeretlenül. Nem győzök blokkolni.
Tinman

Köszi, ez nekem amúgy is kimaradt! :-)
Jó Reggelt! Habár tudom, hogy anno ingyen osztogatták, Bundle-ből maradt hátra ez a kulcs, SG-re nem tudom feltenni, sok mindent én meg úgy sem tudok kezdeni vele. Aki gondolja, vigye, de jelezze!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Knights & Merchants - 5FDNB-HEVJV-JRMIG

wantonly

HRC Dodi
Köszi megint! 😊

kekeN7
Nálam a legtöbb a 3 nap volt, de azzal kezdte, hogy elnézést kért érte...

Vagy írj egyenesen Gabennek te is, mint azt az egyik srác tette <#phone>

Mor3llo
azért az nem semmi a világ legnagyobb játék- és programkezelő rendszerétől 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

genndy
1-2 hét. Nagyon lassúak.