34737
  • PetruZ
    A support oldal leírja, mi a teendő és az app végig fog vezetni a lépéseken. A lényeg: ha a számod marad, akkor az új telóra felrakod az app-ot és megpróbálsz belépni rajta a Steam azonosítóddal. Az app látja, hogy más telón vagy, és kéri az auth kódot, lesz ott egy lehetőség, hogy már nem férsz hozzá a kódhoz. Utána az app végigvezet a teendőkön.
    Tavaly cseréltem én is telefont, gond nélkül végigment. Fontos, hogy a számod már éljen (ellenőrző sms-t fogsz kapni) és net is kell neki (hogy az app be tudjon majd lépni).
  • Flamer
    en csinaltam mar. jol irja a lenti kollega, ki kell kapcsolni, majd ujra telora fel es ujra "regelni".
    ha nem szeded le elotte, hasznalhatod az egyik visszallito kodot.. szoval csak okosan.
  • RJoco
    Az app a telefonra van feltéve és nem a sim-re. Internet kell neki, nem elég egy sima hívásra alkalmas hálózat.
    Én alaposabban utánanéznék a steam ezen részlegén, mielőtt lecserélném a telefont. Mert szerintem a telefon a lényeg, nem a telefonszám.
  • lalakov
    Telefon cserénél nem kell kikapcsolni a Steam Guardot, igaz? Csak ha számot cserélnék.
    Utoljára szerkesztette: lalakov, 2020.05.26. 14:37:39
  • Scooter
    A steam kliensben miért nem működik az aruháznál az, hogy amikor kirakom teljes képernyőre, akkor kitöltse a teljes monitor szélességét? Olyan idegesítő, hogy csak egy csíkban látni az egészet. Sokkal nagyobb lenne minden, ha kitöltené a képernyő szélességét. Böngészőben szét lehet húzni CTRL+görgővel, de a kliensben nem működik ugyanez.
  • PeeTeR
    abbol 1500 minden heten, ószom
  • MerlinW
    Ja, csak 2000 játék van leárazva.

Lásd topik fejléc: SteamDB Sales
  • Scooter
    Ez a tavaszi nagytakarítás, egyetlen kitűzőért ment? Azt hittem 28-ig, ameddig tart, lesz még valami. Leárazás meg nincs semmi.
  • PetruZ
    Hogyne, PR oldalról az ellenkezője is megmagyarázható: továbbra is tudnak a stiklikről, ezért vállalták be ezt, hiszen bizonyítani nem könnyű, és most szánják-bánják, de a forgalmuk egy kimutatható része még mindig illegális forrásból származik. :)
  • PiszkosFred
    Nem vagyok benne biztos - laikuskent -, hogy ezzel a beismeressel nem jonnek ki jol a szituaciobol, hiszen nem ok loptak es ezzel is tudjak a piac fele kozvetiteni, hogy ok a tiszta kulcsok hivei, ezert partnerek lesznek, javitjak a kulcsok elozetes auditalasat, az eladok forrasait, stb.

Egy jo idoben torteno bocsanatkeres es cselekedet sosem jon rosszkor hosszutavon, foleg ha tenyleg ki akarnak maszni a szurkepiacrol, ahogy irod.
  • PetruZ
    Presztízs inkább, azért írtam, hogy "kissé". A G2A szeretne kimászni a szürkezónából, ahová a korábbi években került (nem minden ok nélkül), ez most nem jött annyira jól nekik, pláne, ha mások is elkezdenek nézelődni a kulcsok táján. Persze bizonyítani sem könnyű az ilyen eseteket, de most ráfáztak.
  • Papa01 #34121
    Meg is vagyunk... :)
  • Papa01 #34120
    Elindult az idei tavaszi nagytakarítás! :)
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2020.05.21. 23:48:35
  • gunji
    A Civ6 nyert, az lett az ingyenes az Epicen.
  • MerlinW
    De, a klienseknek fent kell lenniük, GOG csak egy gyűjtő, tehát a klienseken keresztül indítja a játékokat, telepít, stb. Emellett folyamatosan szinkronizálja a játékokat, acsikat stb.

Negatívum, hogy a barátlista (még?) nem közös, tehát fel kell venni a haverokat GOG-ban is, ha ott akarunk játszani. Persze ha indítasz egy pl. Steam-es játékok GOG-ból, akkor lesz Steam overlay-ed, ergo ott lesz a Steam-es lista, mint normál esetben.

Viszont kényelmes megoldás a menedzselésre. Együtt látod az összes kliens játékait, mi van telepítve, mivel játszottál utoljára, tudod őket telepíteni, eltávolítani, stb.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.05.21. 22:34:28
  • MerlinW
    $40k? G2A egy 600 fős cég, 20 milliós aktív vásárlóbázissal:) $40k egy gyenge délelőtti óra bevétele számukra:)
  • Scooter
    Közben meg ha valaki lemaradt volna róla, elindult a The Spring Cleaning Event! (Tavaszi Nagytakarítás Esemény).
    Sunyiban indult el. Nem is lehet látni a fejlécben a főoldalon. Én is a steamgifts fórumán vettem észre.
  • mulli1986
    Sztem sokkal többet keresnek ennél. Főleg hogy befektetésük kb nincs, a rendszer nagyrésze automata. Tehát csak a nyereséget kell felvenni, meg kifizetni pár embert+adót. Nem hiszem, hogy meghatja őket, max kicsit jobban utánanéznek majd a dolgoknak
  • PetruZ
    Az itt is sokszor megénekelt G2A kicsit pofára esett. TL;DR: a G2A tavaly vállalta, hogy tízszeres árat fizet minden lopott kulcsért, ha sikerül bizonyítani, hogy rajtuk keresztül értékesítenek ilyesmit. A Factorio készítője, a Wube nézett ennek utána és közel 200 kulcsról sikerült ezt bizonyítaniuk. A G2A-nak ez közel 40k dollárjába fájt most.
  • mulli1986
    Nem tudom de merlin HSZ-e alapján érdemes lenne foglalkozni vele. Ezek szerint neked nincs fent steam sem? Nekem az meg az oculus mindenképpen kéne a VR-hoz sztem...
    Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2020.05.21. 12:41:40
  • MerlinW
    Hm. Nekem működik rendesen minden amit írtál.
    Memóriát többet eszik, hiszen folyamatosan kommunikál 5 másik szolgáltatással, de még így sem eszik annyit, mint egy Chrome session :)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.05.17. 15:13:50
  • gabesz012
    Erről eddig én sem tudtam. Viszont most kipbróbáltam és nem tetszik. Lehet én vagyok a láma, de hiába pipálom be, hogy az epic-et zárja be, ha már nem fut egy ottani játék, természetesen ugyanúgy fut és manuálisan tudom csak lelőni, plusz hiába jegyeztetem meg a belépési adatokat, minden egyes alkalommal feljön az epic launcher, ahol be kell írni a login adatokat és még a 2 lépcsős azonosítást is minden egyes alkalommal kéri. A steam-es játékok is csak akkor indulnak el, ha külön elindítom a steam klienst és be is jelentkezek. Plusz elég sok memóriát is zabál, egyedül talán arra jó, hogy egyben látható legyen minden játék és a gog-osok így kapnak felhő mentést.
  • Dzsini
    Az Epic nem "engedi el" a 10 eurot, hanem ők annyit átvállalnak az árból, a tulaj a (levont százalék utáni) teljes összeget megkapja - ezt hangsúlyozták az előző sale során is, és most is.
    Yeah, we get paid in full.. this is Epic paying towards your bar tab, not the drinks being cheaper.

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2020.05.17. 11:22:25
  • PiszkosFred
    Az első napo(kba)n még 14.99 volt, aztán vitték lentebb 1 centtel. Vagy a CDP vagy az Epic döntése, sosem fogjuk megtudni, de amikor írtam, még 14.99 volt.

Hozzáteszem, sok kiadó ilyenkor kilövi a játékát az Epic Mega Sale idejére, ahogy tavaly is történt, amikor minden eladásból 10 eurót elengedett az EGS. Most is valószínűleg a lengyelek szóltak, ahogy azt redditen boncolgatják, csak ők nem kivették a játékot - hiszen most debütált, furi lenne -, hanem az árat vitették lentebb, hogy a kupon ne legyen érvényes.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.05.17. 11:13:23
  • PLaci #34108
    Jelenleg ingyenes a The LEGO® NINJAGO® Movie Video Game, május 22. -e 8:59 -ig.
  • Szabi #34107
    :O
  • eddie999
    AZ Epic kupon 14.99-es játéknál váltható be, a Witcher 3 GOTY 14-98-ba kerül. Tehát sajna nem alkalmazható a kupon.
  • MerlinW
    Jaja, GOG kliensben van integráció, egy kliens mind helyett :) Nem is használok mást mióta ez létezik.

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.05.16. 23:47:54
  • RJoco
    A gog fejlesztése nem kezeli mindet egyszerre?
    Az origin nálam mindig leáll hibaüzenettel, ki is lőttem az autostartból.
    Uplay-en kevés játék van, amivel játszanék, az sem fut.
    Csak a steam megy jelenleg indulásnál.
    Bár behúztam az ingyen GTA-t, de nem tudom minek. Talán, mert ingyen volt? És közben meglepődve tapasztaltam, hogy van már epic-es acc-om. De webes felületen sajnos nem találtam meg a menüpontot, ahol meg tudom nézni, hogy milyen játék is került rá. Mert csak úgy biztos, hogy nem regeltem be.
    A Witcher 3 GOTY-t meg már rég beszereztem valahonnan, az is steam-es.
  • mulli1986
    Be kéne húzni, de már így is 5 különböző játékgyűjtő porgim van fent... Steam, uplay, origin, oculus, battle.net. Meg lehet van olyan amire nem is emlékszem :D Akkor most még legyen egy epic store is?!
    Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2020.05.16. 19:59:38
  • Evoluti0N
    5 euróért ajándék a Witcher 3 GOTY. Akinek nincs meg, az tegyen magának egy szívességet és vegye meg ennyiért.
  • PiszkosFred
    Az a leak csak felig volt pontos, mert tenyleg megjott a Witcher 3 GOTY a boltba, de csak nagyon akciosan (10 euros kuponnal 5 euroert viheto). Ingyen jatekokrol azota van egy frissebb leak: Civ6, Borderlands HC meg az ARK. Aztan majd kiderul.
  • MerlinW
    A következő meg a Witcher 3 lesz asszem.
  • gunji
    Most már nekem is megy. Nyolc körül még állt a kliens. Köszi mindenkinek a tippet. o7
  • Papa01 #34098
    Nekem most sikerült!
  • Kissssss0 #34097
    majd holnap.
  • PetruZ
    Már elérhető - de persze beállt az oldal, mint a szög. :)
  • PetruZ
    Ha minden igaz, a GTA V hamarosan ingyenes lesz az Epic Store-ban pár napig. (Kíváncsi leszek, hányan kapnak ténylegesen kulcsot.)
  • Papa01 #34094
    Köszönöm!
  • PetruZ
    Nekem most két játék frissítését is május 24-re rakta. Az mondjuk jó lenne, ha kiírná, mekkora méretűek, mert előre el tudnám dönteni, akarom-e kézzel frissíteni, vagy ráér egy alkalmasabb időpontban. Ez a kettő elég pici volt, néhány megás, de mondjuk egy Destiny 2 esetén már erősen megfontolom, rákattintok-e késő éjszaka, vagy várok egy nyugisabb időpontot, amikor belefér az a pár GB (nem mindig ennyi, de gyakran igen).