34735
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#34090 Sziasztok!
Szerintetek idén is lesz tavaszi nagy takarítás? -
#34089 ez is lehet a háttérben -
#34088 Ez a két játék most speciel tényleg kapott frissítést.
Nekem is kiírja, hogy mi az, ami időzítve van.
Ezek alapbeállítással mennek.
És van olyan, amit mindenképp le kell frissítenie, azonnal, tegnapra.
Nem is utálok jobban mást, mint mikor játszanék és indításnál szól, hogy hát még frissíteni kell... -
#34087 De ténylegesen is frissít, vagy csak úgy tesz és ezek nem csak sima fél másodperces "frissítések"? Néha előfordul, hogy betáraz egy-egy telepített játékot a steam (gondolom valami változott a nyilvántartásukban, vagy ilyesmi) frissítésre, de ahogy elindul a folyamat, abban a percben véget is ér és jön a játékra kész opció. -
#34086 A Downloads alatt sokszor egy hétre előre látni, ha frissítést tárazott be. Ha hamarabb indítod a játékot (vagy kézzel a frissítést), akkor fog lefutni, ha nem, akkor a jelzett időpontban (vagy utána leghamarabb, amikor elindítod a klienst). Már egy ideje így működik, de az általad írt funkciót én nem használom, nem tudom, kellene-e bármit változtatnia ezen. -
BladeW #34085 Üdv, olyan kérdésem lenne, hogy játékoknál be van állítva, hogy csak indításkor updateljen, de most már több játéknál (konkrétan Stellaris, és Euro Truck Simulator 2) is észrevettem, hogy a beállítás ellenére is rendszeresen updatel (kb random időközönként), közvetlenül Steam elindítása után. Van még valami opció amit nem jelöltem be? Vagy ez mi? -
#34084 igen .enis is igy vettem eszre. marmint en is erre gondoltam mikor nalam is jelentek meg kartyak :) -
#34083 Tavaszi szél kezdődött a Humblén + pár napig még ingyen vihető az Ashes of the Singularity: Escalation. -
lacuska51 #34082 Most lettek berakva hozzá a kártyák, és mivel neked megvolt a játékidőd hozzá ezért megkaptad egyből a kártyákat.
Utoljára szerkesztette: lacuska51, 2020.05.06. 20:53:49 -
chris0000 #34081 Forts vmi kártyás téma megy ezek szerint... thx. üdv. -
#34080 Én a Go! Go! Nippon! ~My First Trip to Japan~-hoz kaptam csak úgy 3 kártyát, de az köszöni, jól megvan az áruházban. -
#34079 Valószínűleg levették az áruházból a játékot. Nézd meg az adatlapját, ha nem létezik, akkor ez történt. -
Evoluti0N #34078 Ja... Olyan még nekem sem. :D -
chris0000 #34077 hi. igen, olyan pakkot kaptam már én is, de ezek nem pakkban érkeztek... annyit láttam, h 6 tétel a raktárban. csodálkoztam is, ilyen még sose volt... thx. üdv. -
Evoluti0N #34076 Időnként kapsz booster packokat játékokhoz, amiben egy csomag kártya van. Az, h mitől és miért és mikor és mi alapján, azt majd valaki okosabb elmondja. :D Azt tudom, h én is kaptam már párszor. -
chris0000 #34075 hi. az mitől van, h hirtelen kaptam steamen 6db (Forts) kártyát? ebből 2-2 egyforma 1-1 meg más. megvan a játék, de kb. 2 éve nem játszottam vele... thx. üdv. -
chris0000 #34074 hi. tegnap pont láttam én is... thx. üdv. -
#34073 Most jelent meg a Streets of Rage 4. Ezt keresed. -
Xsillione #34072 És melyik jogszabály gátolja azt, hogy ha nyíltan drágán szart árulok, akkor azt nem tehetem meg? Segítek, semelyik, szart leplezve nem árulhtsz, vagy leplezet árnövekedést nem tolhatsz (később derül ki mennyi a termék), ám senki nem gátol meg abban, hogy vegyél valamit az értékének sokszorosáért, ha ezt tudod előre, vagy nem az eladó hibája, hogy nem tudtad. A fogyasztóvédelem a rossz térnéktől véd, amelyik káros rád nézve, nem pedig az értéktelentől. Ha az értéktelen termékekeket nem lehetne árusítani, akkor ékszerboltok sem lehetnének, nézd, színes kő, vedd meg grammonként sokezer forintért, vagy durvább esetben euróban hasonló áron. -
#34071 -
#34070 Double Dragon -
#34069 ez a játék baromira hasonlít valamelyi ősrégi utcai verekedős játékra amiivel annó 10 en éves koromra bucira játszottuk maunkat játéktermi gépeken:)
-
#34068 Mind Youtuberek és streamerek vették meg, hogy kontentet gyártsanak. 1000x több jött vissza nekik belőle:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.04.17. 12:55:29 -
#34067 Mert vannak jogszabályok, fogyasztóvédelem, stb. -
#34066 https://www.humblebundle.com/store/manualsamuel-free-game -
#34065 Pár hónapja olvastam, hogy egy kínai csapat teljes kollekcióját kidobta a Steam, ha jól emlékszem pont az volt az indok, hogy minden játékuk mérhetetlenül rossz. Szóval van az a szint amikor már cselekszik a Steam. Ez az egy program még nincs benne :) -
Kissssss0 #34064 reméljük hogy így tesznek mert egyik értékelésnél se láttam a "termék visszatérítve" jelölést. -
chris0000 #34063 hi. jó, de nyilván vissza is kérték a pénzüket, a vásárlók... egy sokkal olcsóbb játéknál is vissza kérik, meg igazából 2/15 alatt bármikor, bárkinek vissza utalják a pénzt... üdv. -
Kissssss0 #34062 akárki is csinálta ezt hat embert már sikerült hűjére vennie, 1020 dollár értékben, az kb 330.000 forint ha jól számolok, ebből már lehetne venni egy felsőkat pc gépet.
(oké a steam 30% nem vettem figyelembe, na mindegy)
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2020.04.16. 14:27:19 -
Xsillione #34061 Miért kéne levenni, a szart pont ugyan annyira ingyért tárolja (érdermben) a a szerverük mint a jó játékot, és ha véletlen valaki megveszi, akkor a részesedésük is pont olyan valós zseton lesz, mint a jó játék esetében, ha még a szemét tartományban lévő játékokat az ajánlók kiszűrik (és kiszűrik), akkor gond sincs, kölün vadászni kell ezekre, ha valamiért érdekel.
Az egyetlen ahol felmerülhet probléma, ha ezeket mondjuk pénzmosásra használják, ám talán ennél van egyszerűbb módszer is, ami nem kerül 30%-ba ráadásul. -
#34060 Döbbenetes, hogy nincs egy felső korlát és hogy kellő mennyiségű negatív visszajelzés esetén levegyék a store-ból. Én is tudnék egy ilyen játékot mutatni, igaz, az csak 1 EUR, de multiplayer only úgy, hogy nincs hivatalos (egyetlen 1 sem) szerver... -
#34059 Inkább vásárolj belépőt egy S&M klubba :/ -
#34058 A játék egyetlen 5 perces pályát tartalmaz €170-ért.. sima scam. Én is írtam report-ot róla.. -
#34057 Béluska74köszi a kulcsot írtam vissza
-
chris0000 #34056 egyébként nem lenne rossz egy ilyen verekedős játék, mint anno, ami játék termekben volt... csak nem 1 pályával és ennyiért...
egyébként ez a játék korábban 200$ volt... egy youtuber tesztelte... üdv. -
#34055 Nem tudom, az árazásba van-e beleszólásuk, elvégre a termék működik: van benne három választható karakter és egy helyszín, ahol játszani lehet... Ha valaki megveszi, abból nekik így is, úgy is jár 30% (ha jól tudom, ennyi a sarc), ha letelik a két óra/két hét.
-
#34054 Srácok keresek egy felesleges The Golf Club™ 2019 featuring PGA TOUR játékot.
Cserébe inenn válogathat az akinek van :)
robokutya játékai -
#34053 Ilyet árazást, ilyen minőségű cuccra enged a Steam? -
#34052 Uplay-en most az AC2 adható hozzá ingyen az accounthoz (szerdáig).. -
#34051 Mindenki azt írja, hogy scam, 170 euróért egy ilyen indie vacak nem is tűnik másnak.